View Full Version : نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠
X_Farhad
06-13-2007, 10:03 AM
صاحب اجازه(!؟) ای محسن جانhttp://i10.tinypic.com/2usv2c8.gif
در انجا منظور HTC Wizard بود؟!؟!؟!؟ من فکر کردم منظور گوشی های که در دسته ویزارد طبقه بندی میشن:blush: همونطوری که تو تاپیک آپگرید و داونگرید بود;)
برادر Wizard یه code name ــه که به دسته ای از دستگاهای ساخت HTC که از لحاظ سخت افزاری دقیقاً یکی هستن اشاره می کنه. HTC تمام دستگاهاهش code name دارن.
(روی باطری دستگاه و زیر باطری بقل IMEI معولاً سه چهار تا حرف اول code name رو نوشتن)
مثلاً:
آیمیت جسجم --> HTC Hermes
کیوتک 9100 --> HTC Wizard
اچ تی سی تاچ--> HTC Elf
دوپود یو1000 --> HTC Athena
و..
iman_ppc_866
06-13-2007, 12:52 PM
آقا هيراد دمت گرم
از جوابت ممنون اگر چه اين شورت كات ساختن و تغيير icon را من نفهميدم:blush:
مي خواستم ببينم اين office 50 مگي كه با زور دانلود كردم به درد ويندوز موبايل5 ميخوره يا نه؟
از همراهيت ممنون
aouroukou
06-13-2007, 01:01 PM
سلام دوستان
این هم جدید ترین ورژن پاکت مکانیک
اما قبل از نصب برنامه ورژن قبلی را uninstal کنید و سپس وارد registery key شوید
وبه آدرس زیر بروید:
registery key:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Anton Tomov
و فایل Anton Tomovرا پاک کنید سپس فایل cab را به ppc منتقل کنید وبرنامه را نصب کنید
و توسط شماره سریالی که برایتان در فایل rar قرار داده ام برنامه را رجیستر کنید
RAR Password:www.aryateams.com
Application Description
The leading Windows Mobile maintenance utility
Application Description
The leading Windows Mobile maintenance utility comes re-loaded with features and tools to keep your mobile device and storage cards in perfect shape. A complete rewrite of the award winning Pocket Mechanic application, the Professional version is faster, more powerful and is compatible with more devices.
Optimize your device and storage for peak performance, clean up system junk and free up precious memory occupied by unwanted files and OS objects, maintain the system integrity and prevent possible problems, ensure your privacy and protect your investments in storage cards and mobile device hardware by using a simple and descriptive user interface yet offering robust arsenal of powerful Pocket PC maintenance tools ? this is what Pocket Mechanic Professional does well.
Features:
* Scan and repair storage cards (NEW)
* Relocate software and data (NEW)
* Display detailed storage device information
* Analyze and display file fragmentation
* Defragment entire volumes or individual files
* Defragment RAM (NEW)
* Free RAM (NEW)
* Analyze the storage card slack space
* Logical and low-level storage card format
* Recover bad sectors (NEW)
* Registry cleanup
* Storage device benchmark (NEW)
* Find the largest files on your device
* Find the largest folders on your device
* Find and optionally fix invalid shortcuts
* Clean up notification queue duplicates
* Uninstall applications (NEW)
* Find duplicate files and optionally delete them
* View the contents of the Windows CE database volumes
Requirements:
* Platform: Windows CE 3.0, Pocket PC 2002, WM2003, WM2003SE, WM5
* Processor: ARM (Intel XScale, Intel Bulverde, Samsung S3C24xx, TI OMAP), SH3, MIPS
* Screen: VGA (480x480), VGA landscape (640x480), QVGA (240x320), QVGA landscape (320x240), Square (240x240)
* Free storage: 1 to 2MB (platform specific)
Pocket Mechanic Professional is able to completely bypass the file system drivers of Windows CE and access the files directly through our own FATFS layer - the heart of many vital modules dealing directly with the file system. The aggressive and efficient FAT and cluster caches further increase the performance of that layer resulting in an average speed up of nearly 300% in all file operations compared to the performance of the OS itself. Our defragment code is the faster than any other similar utility for the Windows CE platform. The integrated logging facilities provide ultra detailed information on what the application is doing and allow us to trace issues and improve the software virtually in hours. Developed in our labs the GFx module takes care of the rich user interface and ensures compatibility with both low-resolution and high-resolution screens, VGA, QVGA or square resolution devices and guarantees the "eye-candy" style our products are well known with. But to us look and feel is no more important than stability, quality and usability. Our engineers focused on creating a framework of tools so huge and complex it took us nearly 12 months of careful studies of the internals of the Windows CE operating system and hundreds of thousands of lines of C++ code to bring you this innovative product but we hope you, the end user, will not be disappointed.
Download the fully featured 15 day trial version of Pocket Mechanic Professional and give it a try now. We look forward to hearing your feedback and helping us improve further.
Defragmenter
http://www.antontomov.com/scr/pm/Screen007.jpg
Fragmentation refers to the tendency of files stored in the FAT file system to become broken into pieces that can end up in very different places within a storage card volume. Fragmentation occurs naturally when a storage card is used frequently, creating, deleting, and modifying files. This process is entirely invisible to users.
A fragmented file system leads to performance degradation. Instead of a file being in one continuous "chunk" on the disk, it is split into many pieces, which can be located anywhere on the disk. Doing this introduces additional positioning tasks into what should be a sequential read operation, often greatly reducing speed especially on micro drives but also affects flash memory because of the way the OS organizes read-ahead cache and FAT cache.
There are two principle reasons for improving when the files are stored in contiguous cluster chains. One, to reduce the possibility of loss of data. If the files are kept together in adjacent clusters, the chances of recovering them, even with third-party recovery tools, increases measurably. The second is to improve upon the speed in which a file is
Pocket Mechanic Professional is loaded with the most powerful defragmenter for the Windows CE platform. Blazingly fast and supporting all three FAT formats (FAT12, FAT16 and FAT32) the defragmenter will rearrange the files on your storage card like children's tile puzzles until all files and folders become contiguous. The defragmenter supports various options and modes and is even able to defragment individual files.
Defragmenting a very fragmented storage card will often result in tangible improvements in the "feel" of the disk. To avoid excessive fragmentation, defragment on a regular basis; usually once every week or two is sufficient.
Fragmentation status
http://www.antontomov.com/scr/pm/Screen003.jpg
The Fragmentation status module will check the fragmented files and folders and will provide detailed information on each fragmented cluster chain found including a visualization of the actual clusters on the FAT map. Individual files and folders can be defragmented from within this module as well.
ented from within this module as well.
Slack analysis
http://www.antontomov.com/scr/pm/Screen012.jpg
One issue related to the FAT file system that has gained a lot more attention over the years is the concept of slack, which is the colloquial term used to refer to wasted space due to the use of clusters for storing files.
A cluster is the minimum amount of space that can be assigned to any file. No file can use part of a cluster under the FAT file system. This means, essentially, that the amount of space a file uses on the disk is "rounded up" to an integer multiple of the cluster size. If you create a file containing exactly one byte, it will still use an entire cluster's worth of space. Then, you can expand that file in size until it reaches the maximum size of a cluster, and it will take up no additional space during that expansion. As soon as you make the file larger than what a single cluster can hold, a second cluster will be allocated, and the file's disk usage will double, even though the file only increased in size by one byte.
Changing the cluster size means formatting the storage card using a different cluster size. Picking the correct cluster size may depend on many factors like the number of files on the storage card or the dispersion of their sizes etc.
The Slack analysis module of Pocket Mechanic Professional will scan the selected file partition and will display a detailed report on the slack status for the current cluster size and also for all possible cluster sizes. It should be fairly easy to decide which cluster size should be used for the card in order to keep the best balance between wasted slack space and file system performance. Slack space below 5 % to 10% is considered to be low so pick the nearest cluster size. Do not forget to backup your file system if you are going to change the cluster size by reformatting the storage card.
Update Description
# Fixed a UI issue in the file system cache dialog # Fixed an unsafe registry key update issue in Outlook email relocation code # Safe Mode for Defragment and Scan Disk modules; Optimized the FAT cache for low-memory conditions # Fixed file chain enumeration issue in Scan Disk module # Fixed corrupted file chain repair lock-up issue in Scan Disk module (UI callback divide by zero issue) # Fixed FAT12 handling issue # Fixed general FAT reserved cluster detection code issue # Fixed a GDI memory leak in CGfx class # Code cleanup, Scan Disk module
comes re-loaded with features and tools to keep your mobile device and storage cards in perfect shape. A complete rewrite of the award winning Pocket Mechanic application, the Professional version is faster, more powerful and is compatible with more devices.
Optimize your device and storage for peak performance, clean up system junk and free up precious memory occupied by unwanted files and OS objects, maintain the system integrity and prevent possible problems, ensure your privacy and protect your investments in storage cards and mobile device hardware by using a simple and descriptive user interface yet offering robust arsenal of powerful Pocket PC maintenance tools ? this is what Pocket Mechanic Professional does well.
Features:
* Scan and repair storage cards (NEW)
* Relocate software and data (NEW)
* Display detailed storage device information
* Analyze and display file fragmentation
* Defragment entire volumes or individual files
* Defragment RAM (NEW)
* Free RAM (NEW)
* Analyze the storage card slack space
* Logical and low-level storage card format
* Recover bad sectors (NEW)
* Registry cleanup
* Storage device benchmark (NEW)
* Find the largest files on your device
* Find the largest folders on your device
* Find and optionally fix invalid shortcuts
* Clean up notification queue duplicates
* Uninstall applications (NEW)
* Find duplicate files and optionally delete them
* View the contents of the Windows CE database volumes
Requirements:
* Platform: Windows CE 3.0, Pocket PC 2002, WM2003, WM2003SE, WM5
* Processor: ARM (Intel XScale, Intel Bulverde, Samsung S3C24xx, TI OMAP), SH3, MIPS
* Screen: VGA (480x480), VGA landscape (640x480), QVGA (240x320), QVGA landscape (320x240), Square (240x240)
* Free storage: 1 to 2MB (platform specific)
Pocket Mechanic Professional is able to completely bypass the file system drivers of Windows CE and access the files directly through our own FATFS layer - the heart of many vital modules dealing directly with the file system. The aggressive and efficient FAT and cluster caches further increase the performance of that layer resulting in an average speed up of nearly 300% in all file operations compared to the performance of the OS itself. Our defragment code is the faster than any other similar utility for the Windows CE platform. The integrated logging facilities provide ultra detailed information on what the application is doing and allow us to trace issues and improve the software virtually in hours. Developed in our labs the GFx module takes care of the rich user interface and ensures compatibility with both low-resolution and high-resolution screens, VGA, QVGA or square resolution devices and guarantees the "eye-candy" style our products are well known with. But to us look and feel is no more important than stability, quality and usability. Our engineers focused on creating a framework of tools so huge and complex it took us nearly 12 months of careful studies of the internals of the Windows CE operating system and hundreds of thousands of lines of C++ code to bring you this innovative product but we hope you, the end user, will not be disappointed.
دانلود4Shared (http://www.4shared.com/file/18197421/b71cbf29/Pocket_Mechanic_v245191.html)
موفق باشید
hirad_sabaghian
06-13-2007, 03:53 PM
صاحب اجازه(!؟) ای محسن جانhttp://i10.tinypic.com/2usv2c8.gif
آیمیت جسجم --> HTC Hermes
کیوتک 9100 --> HTC Wizard
اچ تی سی تاچ--> HTC Elf
دوپود یو1000 --> HTC Athena
و..
ممن.ن از راهنماییت پس به کیوتک 9100 هم میخوره دیگه؟؟؟
_nima
06-13-2007, 03:55 PM
کسی این برنامه یاهو گو رو ورژن گاماش رو نداره به ما بده؟ از یاهو نمیتونم دانلودش کنم. بعد از انتخاب فون، شماره میخواد. ما هم که برای اونا بلاد کفر حساب میشیم. پس تو لیستشون نیستیم. تو تورنت هم چیزی پیدا نکردم خیلی دنبالش گشتم. تو پی.تی هم نگاه کردم یکی هیراد گذاشته بود ولی اصلا تو پیج 308-309 هرچی نگاه کردم همچین چیزی رو پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کسی این رو اگه داره جایی آپ کنه برامون.
یه ورژن قدیمی تر 2 رو دارم که حدود 9.5 مگابایته. قدیم که نصبیده بودمش، 3-4 بار گوشیم بد هنگ میکرد که حتی به محض اینکه بعد ریست بالا میاومد باز هم هن میکرد. فقط با در آوردن مموری کارت(که توش نصب کردهبودم) میشد بالا بیاد و اگه کارت رو میذاشتم بازهم هنگ میکرد.
باز هم ممنون
(هیراد اونی که گذاشتی رو خودت تونستی اونطوری دانلود کنی و استفاده کنی؟برا من نمیشه:()
hirad_sabaghian
06-13-2007, 03:57 PM
آقا هيراد دمت گرم
از جوابت ممنون اگر چه اين شورت كات ساختن و تغيير icon را من نفهميدم:blush:
مي خواستم ببينم اين office 50 مگي كه با زور دانلود كردم به درد ويندوز موبايل5 ميخوره يا نه؟
از همراهيت ممنون
آره ازشش رو داره حتماً بریز ولی نزار که برنامه خودش رو برای فابل های Office دیفالت قرار بده چون اگه بعداً بخوای پاکش کنی دردسر داره;) میتونی رو مموری کارتت هم نصب کنی البته اگر نزاری برنامه خودش رو برای فایلها Office دیفالت قرار بده;);)
hirad_sabaghian
06-13-2007, 04:15 PM
توضیح مختصر: یکی از قویترین برنامه های Task Manager که تا کنون برای پیپیسی ها عرضه شده و علاوه بر اون امکانات زیاد دیگه ای هم داره;)
نسخه یا ویرایش: 1.4
تست شده:[•]
حجم: 250 کیلوبایت
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/16776_acbTaskManFeatureAnim_2.gif
سیستم مورد نیاز: همه پاکت پیسی ها
سازگاری با سیستم: 5/5
لینک اطلاعات:
Info 1 (http://www.acbpocketsoft.com/Products/acbTaskMan/acbTaskMan-Overview-7.html)
Info 2 (http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24444)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17811902/d0a72a7e/acbTaskMan_14.html)
فعال سازی: کیجن
hirad_sabaghian
06-13-2007, 04:17 PM
(هیراد اونی که گذاشتی رو خودت تونستی اونطوری دانلود کنی و استفاده کنی؟برا من نمیشه:()
نه نیما نتونستم الانم دام تو eMule و LimeWire میگردم شاید چیزی پیدا کردم:(
_nima
06-13-2007, 04:25 PM
نه نیما نتونستم الانم دام تو eMule و LimeWire میگردم شاید چیزی پیدا کردم:(
از ساعت 3، 800000 بار ریفرش کردم که جوابت رو ببینم. به هر حال ممنون. اگه یه شیر پگاه خورده ای بیاد کمک کنه خیلی خوب میشه! از همینجاها باید شروع کنیم که کشور آباد بشه دیگه!!!!
sang_e_saboor
06-13-2007, 04:26 PM
يه عالمه ممنون عزيز . دستت درست! اي ول داري هزار تا . ايشالله عروسيت.... !
alireza_simkesh
06-13-2007, 07:00 PM
Wizard یه مدل از دستگاهای HTC ــه
سوتی بود یعنی؟!:blush:
کسی این برنامه یاهو گو رو ورژن گاماش رو نداره به ما بده؟ از یاهو نمیتونم دانلودش کنم. بعد از انتخاب فون، شماره میخواد. ما هم که برای اونا بلاد کفر حساب میشیم. پس تو لیستشون نیستیم. تو تورنت هم چیزی پیدا نکردم خیلی دنبالش گشتم. تو پی.تی هم نگاه کردم یکی هیراد گذاشته بود ولی اصلا تو پیج 308-309 هرچی نگاه کردم همچین چیزی رو پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کسی این رو اگه داره جایی آپ کنه برامون.
یه ورژن قدیمی تر 2 رو دارم که حدود 9.5 مگابایته. قدیم که نصبیده بودمش، 3-4 بار گوشیم بد هنگ میکرد که حتی به محض اینکه بعد ریست بالا میاومد باز هم هن میکرد. فقط با در آوردن مموری کارت(که توش نصب کردهبودم) میشد بالا بیاد و اگه کارت رو میذاشتم بازهم هنگ میکرد.
باز هم ممنون
آقا من رفتم تو us.get.go.yahoo.com و شماره خودمو زدم و یه sms فرستاد و یه لینک که وقتی رفتم تو لینک نوشته بود که Yahoo go 2 واسه WM5.0 هنوز نیامده ولی شمارمو وارد کردم نوشته بود که به زودی داره میاد و هروقت اومد به من یه sms میزنه:happy:وقتی گرفتمش میزارمش اینجا :)
ولی نوشته بود یه سرویس دیگه داره یاهو به اسمه Yahoo Mobile Web که گویا کارای مشابه انجام میده:eek:
aouroukou
06-13-2007, 07:21 PM
از ساعت 3، 800000 بار ریفرش کردم که جوابت رو ببینم. به هر حال ممنون. اگه یه شیر پگاه خورده ای بیاد کمک کنه خیلی خوب میشه! از همینجاها باید شروع کنیم که کشور آباد بشه دیگه!!!!
دوست عزیز من این برنامه را دارم
در اسرع وقت برایتان آپلودش میکنم
hirad_sabaghian
06-13-2007, 07:31 PM
دوست عزیز من این برنامه را دارم
در اسرع وقت برایتان آپلودش میکنم
ایول یه دوست شاخ دیگه بما پیوست;):happy:
امیدارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنی:)
aouroukou
06-13-2007, 07:57 PM
Yahoo! Go
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/cl/mob/go/ygomarquee.jpg
With Yahoo! Go™, your stuff is always with you and easy to use.
* Contacts — Stored phone numbers are automatically synched
* Photos — Take a picture and it’s stored online
* Messenger* — Record voice instant messages
* Mail — Get notified when new email arrives
Get started – Yahoo! Go on Windows Mobile®
1. Review the requirements:
* Windows Mobile 2003 Second Edition or Windows Mobile 5.0
* 4MB available space on your mobile device’s internal memory
* Internet access (e.g. via GPRS, EDGE, 3G, EV-DO, WLAN, etc.)*
* Wireless data plan
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/cl/mob/go/cpy/overview_04.gif
Password:www.aryateams.com
دانلود4shared (http://www.4shared.com/file/17825393/b337c9f0/ygo_ppc.html)
HUNTERBOY
06-13-2007, 08:48 PM
آقا HIRAD واقا دستت درد نکنه بابت نرم افزار برنامه نویسی ممنونم.
من خیلی وقته که دنبالش میگردم.
آقایی به مولا:blush:
aouroukou
06-13-2007, 09:16 PM
ایول یه دوست شاخ دیگه بما پیوست;):happy:
امیدارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنی:)
ممنونم دوست عزیز:blush:
hirad_sabaghian
06-13-2007, 09:58 PM
آقا HIRAD واقا دستت درد نکنه بابت نرم افزار برنامه نویسی ممنونم.
من خیلی وقته که دنبالش میگردم.
آقایی به مولا:blush:
قابل شما رو نداره امیدوارم کارت رو را بندازه;)
آقایی هم از خودتونه:blush:
mamali2006
06-13-2007, 10:11 PM
با عرض سلام وتشکر از این برنامه عالی
ولی جالبه که مسنجرش کار نمی کنه البته منظورم اینه که فیلتر شده
آقا راستی آنتی ویروس فعال وعالی چیزی داری برامون بذاری؟!!!
_nima
06-14-2007, 12:34 AM
Yahoo! Go
..............
* Contacts — Stored phone numbers are automatically synched
* Photos — Take a picture and it’s stored online
* Messenger* — Record voice instant messages
* Mail — Get notified when new email arrives
Get started – Yahoo! Go on Windows Mobile®
1. Review the requirements:
* Windows Mobile 2003 Second Edition or Windows Mobile 5.0
* 4MB available space on your mobile device’s internal memory
* Internet access (e.g. via GPRS, ..........
دانلود4shared (http://www.4shared.com/file/17825393/b337c9f0/ygo_ppc.html)
زدم دانلود شد\تا ببینیم چی میشه. ورژن گاما هستش دیگه؟
راستی علیرضا سیمكش منم تا اون مرحله رفتم و یه شماره دادم ولی لینك دانلود رو نداد كه!!! من دانلود رو میخوام،همین الانم با موبایل یاهو میشه میل دید و چت كرد ولی زیاد جالب نیست، الانم دارم با جمینم اینها رو مینویسم. اگه كوت بالا رو هم اشتباهی كم و زیاد پاك كردم شرمنده. ٣٢٠*٢٤٠ همینه دیگه. كوچیكه!!!
aouroukou
06-14-2007, 01:20 AM
راستی علیرضا سیمكش منم تا اون مرحله رفتم و یه شماره دادم ولی لینك دانلود رو نداد كه!!! من دانلود رو میخوام،همین الانم با موبایل یاهو میشه میل دید و چت كرد ولی زیاد جالب نیست، الانم دارم با جمینم اینها رو مینویسم. اگه كوت بالا رو هم اشتباهی كم و زیاد پاك كردم شرمنده. ٣٢٠*٢٤٠ همینه دیگه. كوچیكه!!!
بله گاما هست
این هم لینک برای دوستانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه میخواهند
http://mobile.yahoo.com/go
hirad_sabaghian
06-14-2007, 12:51 PM
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1090715&postcount=5507
_nima
06-14-2007, 01:00 PM
حاجی دستت درد نکنه. من دانلود کردم و نصب کردم دو تا سوال داشتم:
1) موقعی که میخواد میلهارو سینک کنه. یه ارور میده:
YConnections.exe
the file 'yconnetctions.exe' can not be open. ........
بعدش همینجوری میمونه و میل ها رو نمیاره!:( چی کار باید کنم؟
2) مسنجرش اصلا باز نمیشه و انگار نه انگار که روش میزنم! ولی بقیه بجز میلش کار میکنن. (میلش میگه که در حال سینک کردن هستش ولی خدائیش خالی میبنده دیگه:o :blink:. اصلا هیچ اتفاقی نمیافته!)
دستت درد نکنه بازهم:cool:
aouroukou
06-14-2007, 01:10 PM
سلام دوست عزیز
من سه آنتی ویروس را به شما معرفی میکنم
اول:
JSJ Antivirus v3.0
http://i11.tinypic.com/4q83ga0.jpg
خوب دوست عزیز این یک آنتی ویروس کم حجم وبا قابلیت آپدیت به آسانی
Requirements: 400kb of memory. Works on WM5 and 240x240 screens. Not sure about other OSs.
Overview: JSJ Antivirus offers superior protection from today's viruses as well as free wireless updates to guarantee protection from future viruses.
Info:
Virus Scan: JSJ Antivirus quickly scans for and removes all known Windows Mobile Viruses.
Wireless Updates: Whenever a new virus threatens your device, new virus definitions can be downloaded wirelessly from within JSJ Antivirus.
System Information: JSJ Antivirus displays important system information.
Background Scan: JSJ Antivirus protects against viruses in the background as well as manually, so you always know your device is secure.
More Info:
http://www.jsjsoftware.com/
Password:www.aryateams.com
دانلود SIZE:48.0 KB 4shared
(http://www.4shared.com/file/17848899/229de272/jsj_antivirus.html)
دوم:
Avira Antivirus Mobile v6.37.0.1
http://i19.tinypic.com/5yulreu.jpg
Requirements: Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003 for Pocket PC, Windows Mobile 2003 Second Edition,
Windows Mobile 5.0
Overview: Professional virus and malware defense for Pocket PCs and smartphones
Descriptions:
Simple installation and updates within seconds:
* Transmission of the program package by docking onto the local PC (PDA) or via Bluetooth, IrDA, GPRS or serial cable (smartphone).
* Automatic installation of the English or German version – depending on the language set (smartphone).
* Simple manual program update via LAN, WLAN or dial-up (PDA) or via Bluetooth, GPRS/GPS or WLAN (smartphone). Update also possible via host PC.
* Roll-back in case an update could not be carried out completely.
* Automatic scan-on-sync protection (PDA) for secure data synchronization
Individual setting possibilities and transparent status information:
* Clear menu navigation that does not set any riddles.
* Flexibility through definition of the scanning scope.
* Optional scanning of ROM files and/or cards and network folders
* Automatic or interactive procedure in the event of a virus detection).
* Possibility to delete infected files.
* Specific information on every virus detection, so that you are always in the picture. Version information can be requested at any time
More Info:
http://www.avira.com/en/products/avira_antivir_mobile.html
Download RapidShare Size:396 KB (http://rapidshare.com/files/23706434/Avira_AntiVir_mobile.rar.html)
سوم
Symnatec Antivirus v3.5 Corp Edition
http://i19.photobucket.com/albums/b190/eugene121790/screen001_norton.jpg
Requirements: Pocket PC 2002/Windows Mobile 2003 for Pocket PCs, 445KB available memory on device
Overview: Symantec AntiVirus for Handhelds Annual Service Edition protects your data wherever you go, with real-time defense against PDA viruses. Your PDA holds information you use every day, so safeguard it with virus protection developed especially for Pocket PC and Palm OS-based devices. You can keep the program updated through your desktop PC or wirelessly.
Download RapidShare Size:36.4 MB
(http://rapidshare.com/files/5951997/SAVHH35.rar.html)
موفق باشید
aouroukou
06-14-2007, 01:16 PM
YConnections.exe
2) مسنجرش اصلا باز نمیشه و انگار نه انگار که روش میزنم! ولی بقیه بجز میلش کار میکنن. (میلش میگه که در حال سینک کردن هستش ولی خدائیش خالی میبنده دیگه:o :blink:. اصلا هیچ اتفاقی نمیافته!)
من چک میکنم وخبرش را میدهم
دوستان دیگر هم اگر این نرم افزار را نصب کردند لطفا این موارد را چک کنید
ممنون
_nima
06-14-2007, 01:20 PM
آقا مگه برای پی پی سی ها ویروس هم هست؟! چجوری ویروسی میشن؟ از فایل یا بلوتوث؟
ویروساش چی کارا میکنن؟
arasx
06-14-2007, 01:26 PM
ویروساش چی کارا میکنن؟
آره دوست من! من بهش برخوردم! يه بار مموري از دوستم گرفته بودم اومدم تست كنم تا گذاشتم تو گوشيم Etrust
مچش رو گرفت! انگار يه ويروس مشترك بين دسكتاپ و ppc بود!!
اسمش رو الان يادم نيست ولي..:wacko:
aouroukou
06-14-2007, 01:49 PM
ویروساش چی کارا میکنن؟
والا من برای اینکه کار های پر خطر نمیکنم :Dcpu
cpu را مشغول آنتی ویروس و مخصوصا security system نمیکنم
البته برای کسانی که به آنتی ویروس احتیاج دارند
اگر از فایر وال هم استفاده میکنند پیشنهاد میکنم که از یک شتاب دهنده برای cpu استفاده کنند
موفق باشید
hirad_sabaghian
06-14-2007, 02:04 PM
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه پخش و مدیریت فایل های صوتی;)
نسخه: 1.15
حجم: 850 نیلوبایت
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/19502_11ebf01ce17ac31220308b55fe4cbacf_1.gif
سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل 2003 و 5 و 6
لینک اطلاعات: Info (http://vitotechnology.com/en/products/audioplayer.html)
لینک دانلود: چون سرویس 4Shared در دست آپگرد هست همین جا اتچ میکنم;)
فعال سازی: کرک
*اسم فایل ویتو پلیر 1.18 هست ولی اشتباه شده عزیزان این همان 1.15ــه
بشینید حال کنید http://qsmile.com/qsimages/90.gif
hirad_sabaghian
06-14-2007, 02:16 PM
توضیح مختصر: یک سوسرس بسیار کاربردی و بدربخور در زمینه HTML که اگر شما چیزی رو فراموش کرده باشید با یک مراجعه میتونید به یاد بیارید
نسخه:1.0
حجم: 150 کیلوبایت
عکس : http://pocketland.net/images/screenshots/screenshot.36677.gif
لینک اطلاعات: Info (http://pocketland.net/product.php?pf=pocketpc&prod_id=36677&xsearch=html)
لینک دانلود: چون سرویس 4Shared در حال آپگریده همین جا آپلود کردم;)
فعال سازی:کرک
_nima
06-14-2007, 02:18 PM
من چک میکنم وخبرش را میدهم
دوستان دیگر هم اگر این نرم افزار را نصب کردند لطفا این موارد را چک کنید
ممنون
من یه کم جستجو کردم (شنبه امتحان دارم آخه) این رو برای نصب تو مموری کارت پیدائیدم! ولی مال من اصلا فایل yconnections.exe رو نداره! مال بقیه دوستان داره؟
تمام کارهاش رو هم انجام دادم، ولی بعدش که باید از programs تو یاهو yconnections.exe رو کپی کنیم و شورتکات بسازیم، انجام نمیشه:(
این هم متنش (البته مال 2006 هست. طرفای شهریور 85 میشه!)
این هم صفحه اصلیش که توش بوده (http://mobilitydubaiforums.com/eve/forums/a/tpc/f/606604964/m/3541090361).
Some kind soul managed to install on storage card using the below steps:-
1. Install Ygo_ppc_wm5.cab on your phone. after installing sign in to your account and sync. Let it finish synchronizing and downloading Files. close Yahoo Go and Y! Connections.
2. After its done, Go to windows/startup and delete YConnections.lnk
3. Open Registry Editor and go to HKLM/Software/Y! Connections and change the value of installdir to \Storage Card\Program Files\Yahoo
4. Reboot your phone
5. Use File Explorer go to Program Files and copy the entire Yahoo folder and paste to Storage Card/Program Files, then delete the entire folder of Yahoo at Program Files on your device.
6. Go to Storage Card/Program Files/Yahoo and copy YConnections.exe and paste shortcut to Windows/Startup
7. Reboot your phone. and enjoy!
hirad_sabaghian
06-14-2007, 02:27 PM
ویروساش چی کارا میکنن؟
والا چند وقت پیش خود مایکروسافت اعلام کرد که برای ویندوز موبایل 5 و 6 ویروسی تا الان منتشر نشده البته این خبر یکم قدیمیه نمیدونم جدیداً چطوریه;) ولی واسه وین موب 2003 تک و توک ویروس هایی هست حالا یادمه که فرهاد قبلاض یه این موضوع اشاره کرده بود خودش بهتر میدونه ازش خواهش میکنم در این مورد یکم توضیح بده;) بعدم آننتیویروس زیاده و اون دوستمون که گفت من یه ویروس خفت کردم باید بگم که در گاهی موارد کد نویسی های بیسیک و پایه ای هم روی پاکت پیسی ها اجرا میشن هم روی پیسی ها و فکر نمیکنم که اون ویروس بتونه به پیپیسی آسیبی برسون برای مثال هم کیجن برنامه Ultimate Theif Auto (یه همچین چیزایی بود یادمه فرهاد توی کامپلیت زده بود) , هم روی پیسی اجرا میشه هم روی پیپیسی ولی خوب روی پیسی جواب نمیده فکر کنم کار اون ویروس هم همینجوری بوده;)
حالا اساتید هستن از اونا هم بپرسین:):happy:
اینم یه چند تا آنتیویروس که قبلاً معرفی شده ولی من ریویو انگلیسی رو گذاشتم از سایت PPCWAREZ
Symantec Antivirus 3.3 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=118&order=DESC&mode=news&sid=6e7bb550a50a3dd33dd6a075eecfb695)
BitDefender Mobile Antivirus Beta (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=2135&order=DESC&mode=news&sid=6e7bb550a50a3dd33dd6a075eecfb695)
Airscanner Mobile AntiVirus v3.0 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=15392&order=DESC&mode=news&sid=6e7bb550a50a3dd33dd6a075eecfb695)
hirad_sabaghian
06-14-2007, 02:39 PM
من یه کم جستجو کردم (شنبه امتحان دارم آخه) این رو برای نصب تو مموری کارت پیدائیدم! ولی مال من اصلا فایل yconnections.exe رو نداره! مال بقیه دوستان داره؟
آقا بعضی از این عرب ها فقط تیریپن هیچی بارشون نیست (البته منظور همشون نیستا فقط بعضیها به کسی توهین نمیکنم) بجز یه دکتر یار (:lol::D) کسه دیگه ای رو هم ندارن:p:lol:. زیاد به حرفشون اطمینان نکن فقط اینترنتت رو هدر میدیا!!!!;)
nephew
06-14-2007, 04:07 PM
سلام،
Resco Explorer من كيجنش كار نميكنه رو PPC ميگه نميتونم باز كنم چون يكي از فايلهاي وابسته اش نيست!
Frame Work 2 هم رو PPC هست.
راهنمايي ميكنيد چكار كنم؟
X_Farhad
06-14-2007, 04:49 PM
کی جن رسکو 2006 در PC اجرا می شه, و باید برای اجراش Net 2.0. به بالا نصب داشته باشید (توجه داشته باشید البته Net. با Net CF. فرق داره)
Diablo
06-14-2007, 05:24 PM
یک نرم افزار میخواستم که بتونم شماره های روی گوشی رو یکجا یا چند تا چند تا برای یه مبایل دیگه بفرستم
بازم از حمایت خوبتان ممنون
amin_65
06-14-2007, 05:53 PM
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم
می خواستم بدونم برنامه ای برای پخش فایل های flv روی پاکت پی سی هست؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
با تشکر
hirad_sabaghian
06-14-2007, 06:14 PM
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم
می خواستم بدونم برنامه ای برای پخش فایل های flv روی پاکت پی سی هست؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
با تشکر
TCPMP رو میگیری عزیز بعد روش FLV Plugin میریزی هر دو توی عناوین مطرح شده هست لینکی عناوین تو امضام هست
hirad_sabaghian
06-14-2007, 07:56 PM
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قوی برای خواندن فایل های متنی بویزه بافرمت pdb وهمچنین امکانات بی نظیر که این برنامه را نسبت به برنامه های دیگر متمایز کرده است. در کل این برنامه برای خواندن فایل هایی که در دسته eBook ها طبقه بندی میشن ساخته شده.
نسخه: 4.32
حجم: 1.3 مگ
عکس : http://www.isilo.com/info/screens/iPAQ3870/TablesEmbedded.gifhttp://www.isilo.com/info/screens/iPAQ3870/ImagesBitDepths.gif
لینک اطلاعات:Info (http://www.isilo.com)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17894179/1898f7a/iSilo.html)
فعال سازی: سریال نامبر
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:02 PM
توضیح مختصر:مجموعه ای بینظیر از سریال نامبر ها و طرز کرک کردن برنامه های مختلف موجد بر روی PPC , SmartPhone, Palm , Symbian و...
نسخه:4.44
حجم: 360 کیلوبایت
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/12549_Screen002_1.png
سیستم مورد نیاز: همه پاکت پیسی ها + برنامه داکیومنت ویور iSilo (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1207920&postcount=7042)
سازگاری با سیستم:5/5
لینک اطلاعات:Info (http://www.c4pda.com)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17894221/70634d54/Codez4PDA.html)
فعال سازی: مجانی
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:09 PM
توضیح مختصر:برنامه قدرتمند DivXPlayer که در زمینه پخش فایلهای DivX بسیار قدرتمند است و در سرتاسر دنیا کاربران زیرادی رو به خودش جلب کرده لازم به ذکره که فرمت DivX پر استفاده تربن فرمت ویدئویی در دنیا هست و جالب اینکه این برنامه تحت نظارت کمپانی تولید کننده این فرمته و بنبراین برنامه های قبلی مثل DivXPlayer 8.0 کاملاً Fake بود و این نسخه اصلی برنامه است
نسخه:0.88
حجم:1.1 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/30397_divxplayer5B15D_1.png
سیستم مورد نیاز: همه پیپیسی ها
لینک اطلاعات: Info (http://www.cnet.com.au/downloads/0,239030384,10171355s,00.htm)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17894334/18d0e2ad/DivXPlayer.html)
فعال سازی: فول ورژن
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:16 PM
توضیح مختصر:برنامه ای قدرتمند برای مشاهده فایل هایی که در دسته eBook ها طبقه بندی میشن.
نسخه: 1.8.9
حجم: 250 کیلوبایت
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/2345_1_1.jpg
لینک اطلاعات: Info (http://handheld.softpedia.com/get/Word-Processing-Text-Tools/Document-Viewer/EasyReader-Pocket-PC-25720.shtml)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17894353/d0eed088/Easy_Reader_v189.html)
*برنامه ای مشابه در 5 پست بالا معرفی شده ولی اشکالی نمیبینم اگر برنامه های مشابه معرفی بشن مگر اینکه مدیران از این بابت ناراضی باشن.
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:23 PM
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار بسیار قدرتمند در زمینه حفظ و نگهداری فایل های شما دور از دسترس افراد بیگانه که حتماً پیشنهاد میکنم دانلود کنید وگر نه از دست میره;) این برنامه علاوه بر پاکت پیسی بر روی پیسی هم نصب میشه و میشه فایل ها رو از روی این دو دستگاه به یکدیگر منتقل کرد;)
نسخه: 2.0
حجم: 1 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/5878_wallet_pc_1.gifhttp://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/5878_subwallet_en_screenanim_1.gif
سیستم مورد نیاز: همه پاکت پیسی ها + 16 مگ مموری خالی (بسیار توصیه میشود که بر روی مموری دستگاه نصب گردد)
لینک اطلاعات: Info (http://subsembly.com/en/downwallet.html#SubWallet)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17894448/5b682ec4/Sumsembly_Wallet_2.html)
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:28 PM
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه ساخت فایل های CAB. که فایل نصبی پاکت پیسی هستند. من خودم برای ریلیز هایی که تا الان کردم از این برنامه استفاده کردم. این ورژن نسبت به قبلی تغییرات زیادی کرده حتماً دانلود کنید;)
نسخه:2.0
حجم: 16.5 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/15156_ppcBuilderDialog_1.jpg
سیستم مورد نیاز: همه ویندوز های پیسی
لینک اطلاعات:Info (http://www.aperitto.com/)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17895698/55fee382/PPC_Installation_Creator_20.html)
hirad_sabaghian
06-14-2007, 08:37 PM
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار قدرمند در زمینه نمایش زمان کشور ها و شهر های متفاوت.
نسخه یا ویرایش: ویرایش Standard 2007 نسخه 6.5.105
حجم: 5.7 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/25309_screenshot_map_1.jpg
سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل 2003 و 2003SE و 5 (6 رو نمیدونم)
لینک اطلاعات: Info (http://www.mobimate.com/ppc_business_se.shtml?filename=windows_pc.jpg?file name=windows_pc.jpg)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17896935/c8499f66/Worldmate_2007_Standard_v65105.html)
فعال سازی: -------
mehdilindows
06-14-2007, 09:05 PM
[QUOTE=ahwaztaxi;1192342]سلام مجدد
من قبلا توی قسمت تم ها این درخواست رو نوشته بودم ولی کسی جواب نداد.
برای همین اینجا دوباره میپرسم کسی تمی رو که توی این عکس هست نداره ؟ بیشتر منظورم رنگ اون دو خط بالا و پایین هست.
یا تمی که رنگش تو مایه های WMP 11 ویندوز باشه...
سلام دوستان :
آیا این برنامه برای ویندوز 2003 هم هست ؟
اگر هست زحمت لینکشو اگر بکشید سپاسگذارم .
hirad_sabaghian
06-14-2007, 09:19 PM
ایندکس تا همینجا آپدیت شده http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif
hirad_sabaghian
06-14-2007, 09:34 PM
توضیح مختصر:ورژن جدید برنامه Resco Explorer که همین 10 دقیقه پیش توی سایت های وارز معرفی شد;)
نسخه یا ویرایش: 20076.10
حجم: 800 کیلوبایت
عکس : http://www.handango.com/include/pictures/55786/explorer.gif
لینک اطلاعات: Info (http://www.resco.net/pocketpc/explorer/indepth.asp)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17898996/4b705165/Resco_Explorer_2007_v610.html)
MohsenID
06-14-2007, 09:40 PM
ایندکس تا همینجا آپدیت شده http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif http://qsmile.com/qsimages/56.gif
هيراد امروز ترکوندی ها،دمت گرم
برنامه هايی که گزاشتی خيلی باحال بودن :lol:
sunnyboy
06-14-2007, 09:42 PM
ایندکس تا همینجا آپدیت شده
هیراد جان خواستم از زحماتت تشکر کنم . بعد از چند وقت که نبودم مجبور شدم امروز حدود 50 صفحه رو که ندیده بودم نگاه بندازم http://qsmile.com/qsimages/56.gif
توضیح مختصر:برنامه قدرتمند DivXPlayer که در زمینه پخش فایلهای DivX بسیار قدرتمند است و در سرتاسر دنیا کاربران زیرادی رو به خودش جلب کرده لازم به ذکره که فرمت DivX پر استفاده تربن فرمت ویدئویی در دنیا هست و جالب اینکه این برنامه تحت نظارت کمپانی تولید کننده این فرمته و بنبراین برنامه های قبلی مثل DivXPlayer 8.0 کاملاً Fake بود و این نسخه اصلی برنامه است
در مورد این نرم افزار هم میخواستم بگم بهترین برنامه برای تبدیل ویدیو و dvd ها به DivX همون PocketDivXEncoder_0.3.60 که قبلا معرفی کردید یا بهتر از اون هم هست ؟ راستی همیشه برام سوال بوده پسونده فایلهای divX چیه ؟ باید avi باشه یا divx ؟؟
hirad_sabaghian
06-14-2007, 11:54 PM
هيراد امروز ترکوندی ها،دمت گرم
برنامه هايی که گزاشتی خيلی باحال بودن :lol:
نوکرتم محسن این کار ها ارزش هیچکدوم از این دوستی ها رو نداره (البته اگه قابل بدونید)
هیراد جان خواستم از زحماتت تشکر کنم . بعد از چند وقت که نبودم مجبور شدم امروز حدود 50 صفحه رو که ندیده بودم نگاه بندازم http://qsmile.com/qsimages/56.gif
خوشحالم که دوباره برگشتی. زحمات منم (البته اگر بشه زحمت تلقی کرد) به اندازه یه پست شما هم ارزش نداره;)
در مورد این نرم افزار هم میخواستم بگم بهترین برنامه برای تبدیل ویدیو و dvd ها به DivX همون PocketDivXEncoder_0.3.60 که قبلا معرفی کردید یا بهتر از اون هم هست ؟ راستی همیشه برام سوال بوده پسونده فایلهای divX چیه ؟ باید avi باشه یا divx ؟؟
برنامه های تبدیل ویدئو به DivX خیلی زیاد هست و تقریباً همه از یه Codec مشترک استفاده میکنند پس انتخاب یه برنامه تبدیلگر بعهده خود کاربر هست وبه میزان راحت بودن با برنامه یا ابزار میشه اونها رو طبقه بندی کرد البته ناگفته نمونه که بعضی از برنامه قدرت و کیفیت برنامه های دیگر رو ندارن ولی در مجموع برنامه PocketDivX Encoder از برنامه های خوب در این زمینه هست ولی با کمی گشتن برنامه های بهتر هم پیدا میشه;) فرمت فایل های DivX همون AVI هست ولی شما میتونید با یه Reanme ساده اون رو یه DivX تغییر بدید اینکار در اکثر برنامه های PC مشکل ایجاد نمیکنه چون اونا به Codec برنامه نگاه میکنن اگه بتونن اونو پخش کنن که پخش میکنن وگر نه پخش نمیکنن پس پسوند فایل رو نمیشه تنها اصل تلقی کرد مصداق بارزش هم فایل های DAT هست که حتی هنوز به رسمیت WMP هم شناخته نشده ولی چون Codecاش VCD هست قابل پخش هست, اما این موضوع در پاکت پیسی ها ملاک نیست و توی پاکت پیسی ها حتماً برای یه فایل DivX فرمت باید AVI باشه.
زیاد حرف زدم:happy:
موفق و پیروز باشید;):):D
hirad_sabaghian
06-15-2007, 12:07 AM
دوستان همین الان WisBar Advance 3 Public Beta 3 ریلیز شد اما برنامه Time-Limited هست و هنوز کرک نشده و در تاریخ 27 جون 2007 منقرض (Expire) میشه اگر کسی میخواد این لینک ها رو براش گذاشتم راستی کیجن های قبلی هم تست نشده هرکی خواست دانلود کنه میشه یه تست هم بکنه این کیجن هارو؟؟؟؟؟
http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/13310_W34_1.jpg
اینم لینک های دانلود:
WM6 CAB File (http://www.lakeridgesoftware.com/downloads/beta/wisbaradv3.wm6.pb3.cab)
WM5 CAB File (http://www.lakeridgesoftware.com/downloads/beta/wisbaradv3.wm5.pb3.cab)
WM2003 CAB File (http://www.lakeridgesoftware.com/downloads/beta/wisbaradv3.wm2003.pb3.cab)
فایل های بالا همه CAB. هستند و باید از روی پاکت پیسی اجرا بشن. امیدوارم لذت ببرید:happy:
اطلاعات بیشتر (http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=11385)
mahani
06-15-2007, 01:03 AM
سلام و خسته نباشید.
لطفا اگه کسی کرک برنامه Mobile Express 1.1 رو داره ما رو هم بی نصیب نزاره.
لینک دانلود: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=23698
http://trials2.pocketgear.com/Product_images/8/8538/mobexp_screenshot_gif.gif
اگه ورژن دیگه ای هم بود (ولی با کرک) قبوله :p :blush:
ممنون
hirad_sabaghian
06-15-2007, 01:13 AM
سلام و خسته نباشید.
لطفا اگه کسی کرک برنامه Mobile Express 1.1 رو داره ما رو هم بی نصیب نزاره.
لینک دانلود: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=23698
http://trials2.pocketgear.com/Product_images/8/8538/mobexp_screenshot_gif.gif
اگه ورژن دیگه ای هم بود (ولی با کرک) قبوله :p :blush:
ممنون
ورژن کرک شده است ;)
Download (http://rs54.rapidshare.com/files/9220036/Efficasoft.Mobile.Express.v1.1.Win2kXP2k3.Cracked. Proper-SyMPDA.rar)
بزودی روی 4Shared آپ میکنم :):)
موفق باشید:happy::happy:
vahid_ppc
06-15-2007, 01:57 AM
هیراد خدایی خیلی باحالی از صبح الاطلوع تا آخره آخره آخره ..... شب هستی!!!:blink:;)
خیلی خیلی دمت گرم.:rolleyes:;):rolleyes:
sang_e_saboor
06-15-2007, 02:21 AM
هيراد جان دمت گرم . همه گفتن تركوندي . به من چيزي نرسيد . تركش هاشم بقيه بردن
ببخشيد كه تركوندي !!!!!!!.
راستي عزيز اين WisBar Advance 3 Public Beta 3 مثل قبليه بازم سرعتو ميگيره و باعث هنگ ميشه يا اصلاح شده و بهتر از ورژن هاي قبليه ؟
pedram_2000
06-15-2007, 03:38 AM
YConnections.exe
نه نیما جان اتفاقا برعکس
برای من تمام میلها را سینک کرد به این صورت که در هنگام سینک کردن یه گزینه اومد به اسم Send SMS
وقتی هم که Status بارش پر شد تمام میلهامو برام سینک کرده بود نمیدونی چه حال داد ! :happy:
واقعا دست همگی (بچه های فعال فروم) درد نکنه و خسته نباشید
_nima
06-15-2007, 10:48 AM
نه نیما جان اتفاقا برعکس
برای من تمام میلها را سینک کرد به این صورت که در هنگام سینک کردن یه گزینه اومد به اسم Send SMS
وقتی هم که Status بارش پر شد تمام میلهامو برام سینک کرده بود نمیدونی چه حال داد ! :happy:
یعنی اصلا اون ارور رو نداد؟!؟!!!
من ورژن قدیمش رو داشتم برام کار میکرد فقط بعد یه مدت شروع کرد به هنگیدن.
آره میل ها رو میاره خیلی قشنگه
کاش مال من هم کار بیفته. فعلا امتحان دارم تا 6ام نیستم، تا بعدش امیدوارم این مشکل حل شه
hirad_sabaghian
06-15-2007, 12:21 PM
هیراد خدایی خیلی باحالی از صبح الاطلوع تا آخره آخره آخره ..... شب هستی!!!:blink:;)
خیلی خیلی دمت گرم.:rolleyes:;):rolleyes:
:happy:ممنون. هیچکدوم از این کارا قابل شما دوستان رو نداره و به این دوستی ها نمیرسه. دمه تو هم گرم وحید که هرچی ما مینویسیم میخونی;)
هيراد جان دمت گرم . همه گفتن تركوندي . به من چيزي نرسيد . تركش هاشم بقيه بردن
ببخشيد كه تركوندي !!!!!!!.
راستي عزيز اين WisBar Advance 3 Public Beta 3 مثل قبليه بازم سرعتو ميگيره و باعث هنگ ميشه يا اصلاح شده و بهتر از ورژن هاي قبليه ؟
ممنون. دوباره میگم که هیچکدوم ارزش این دوستی ها رو نداره و چیز قابل داری نیست.
از اسمش معلومه که زیاد درست و حسابی نیست ورژن Beta که دیگه کاروبارش مشخصه و کلاً باگ ها درست شده و مشکلات Toolbar و سافت کی ها حل شده. مثل اینکه سرعتش هم بهتر شده;) اینطوری که بوش میاد احتمال میده Jamin داشته باشی;)
موفق و پیروز باشید:happy::happy:
hirad_sabaghian
06-15-2007, 01:35 PM
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه تهیه بنچمارک از بخش های مختلف پیپیسی جناب FARGO در صفحه اول ترد معرفی کرده بودن که رجیستر نشده بود باید ذکر کنم که این برنامه 495.00$ قیمت داره پس مطمئن باشید که ارزش دانلود 8 مگ رو داره;) و بر روی کامپیوتر هم اجرا میشه:happy:
امکانات اندازه گیری:
• سرعت مموری
• سرعت باس مموری
• سرعت گرافیک و صفحه
• لایف تایم باتری
• سرعت نوشتن/خواندن استورج کارت
• تست کارایی و اجرای برنامه های Pocket Word و Pocket Internet Explorer و File Explorer
• سرعت اجرای فایل های JPEG
• تست اجرا و کارایی فایل های صوتی و تصویری
نسخه یا ویرایش: 1.6
حجم: 8 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/4214_04_1.gifhttp://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/4214_02_1.gif
http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/4214_01_2.gif
سیستم مورد نیاز: ویندوز 98 و XP و ME + همه پاکت پیسی ها
لینک اطلاعات: Info (http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.spbsoftwarehouse.com/products/benchmark/?en)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17941036/f08adafe/Spb_Benchmark_16.html)
فعال سازی: برنامه فول ورژن و ریتیل هست فقط بشینید حال کنید http://qsmile.com/qsimages/90.gif
sunnyboy
06-15-2007, 01:36 PM
برنامه های تبدیل ویدئو به DivX خیلی زیاد هست و تقریباً همه از یه Codec مشترک استفاده میکنند پس انتخاب یه برنامه تبدیلگر بعهده خود کاربر هست وبه میزان راحت بودن با برنامه یا ابزار میشه اونها رو طبقه بندی کرد البته ناگفته نمونه که بعضی از برنامه قدرت و کیفیت برنامه های دیگر رو ندارن ولی در مجموع برنامه PocketDivX Encoder از برنامه های خوب در این زمینه هست ولی با کمی گشتن برنامه های بهتر هم پیدا میشه فرمت فایل های DivX همون AVI هست ولی شما میتونید با یه Reanme ساده اون رو یه DivX تغییر بدید اینکار در اکثر برنامه های PC مشکل ایجاد نمیکنه چون اونا به Codec برنامه نگاه میکنن اگه بتونن اونو پخش کنن که پخش میکنن وگر نه پخش نمیکنن پس پسوند فایل رو نمیشه تنها اصل تلقی کرد مصداق بارزش هم فایل های DAT هست که حتی هنوز به رسمیت WMP هم شناخته نشده ولی چون Codecاش VCD هست قابل پخش هست, اما این موضوع در پاکت پیسی ها ملاک نیست و توی پاکت پیسی ها حتماً برای یه فایل DivX فرمت باید AVI باشه.
زیاد حرف زدم
موفق و پیروز باشید
با این توضیحات هیچ حرفی برای گفتن باقی نذاشتی . مرسی
راستی هیراد جان divX Player که تو صفحه قبل گذاشتیو شما تونستی روی دستگاهت نصب کنی ؟ من همون دیشب دانلود کردم ولی اول نصب پیغام میده که نصب نا موفق بود ...
hirad_sabaghian
06-15-2007, 02:21 PM
بله من کامل نصب کردم و ازش استفاده ه م میکنم;) شاید مموریتون جا نداشته که صد البته بعیده:happy:
iman_ppc_866
06-15-2007, 03:11 PM
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم از آقا هیراد به خاطر زحماتشون خیلی تشکر کنم.خدا شما رو برای فوروم نگه داره.در ضمن می خواستم بدونم سریال برای file explorer پیدا نکردید؟
در ضمن می خواستم ببینم office که 50 مگ بود و در سایت گذاشتید نسبش به دستگاه کمک میکنه؟
با تشکر
منهم با 4shared موافقم به چند دلیل.
1.کار باهاش ساده است.
2.معطلی برای دانلود نداره.
3.از RapidShare هم خیلی بهتره.
Abso****olutely!
IMAN.BESTBOY
06-15-2007, 04:35 PM
سلامي به گرمي گرماي جنوب
و يك خسته نباشيد جاناناه به ابر مرد PT كه خودش مي دونه كيه:happy:
من به يك برنامه كوچيك ولي كارا نياز دارم
برنامه اي كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه البته نه اينكه مثا تنظيمات ويندوز يا برنامه هاي عمومي باشه
يعني ميزان كاستومايزش بيشتر از 4 حالت باشه آخه شب كه اتاق تاريكه*حالت كم نور* باز هم نورش زياده و اون حالت سمت چپي هم كه ديگه نور رو كامل خاموش مي كنه
اگه بچه ها همت كنن يه برنامه كه ميزان تنظيم نور مثلا 10 حالت يا بيشتر باشه رو بزاره ممنون مي شم
نكنه ppc امكان انجام اين كار به دليل مشكل سخت افزاري براش نيست:lol: مثل پيامگير و ضبط تماس و ضعف هاي ديگه:(
من منتظرم:rolleyes:
hirad_sabaghian
06-15-2007, 04:37 PM
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم از آقا هیراد به خاطر زحماتشون خیلی تشکر کنم.خدا شما رو برای فوروم نگه داره.در ضمن می خواستم بدونم سریال برای file explorer پیدا نکردید؟
در ضمن می خواستم ببینم office که 50 مگ بود و در سایت گذاشتید نسبش به دستگاه کمک میکنه؟
با تشکر
اولندش که بسیار خواهش میکنم.
دومندش که نه هنوز کرک یا کیجن یا سریالی براش منتشر نشده:(
سومندش که اینSoftmaker Office 2006 (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1026972&postcount=4639) روی همه ویندوز ها جواب میده بجز 2002 برنامه فوق العاده خوبیه یادمه که گفته بودی دی ال کردی پس بجنب و معطل نکن سریع نصبش کن وگر نه از دستت رفت ها!!!!!:D:D
موفق و پیروز باشی:happy::happy:
raizaM
06-15-2007, 04:40 PM
بچه ها ميشه زحمت برنامه ی SBSH MyList 2.0 رو بکشيد؟ همين طور آخرين ورژن های Phat Notes و Phat Pad رو.
ممنونم.
hirad_sabaghian
06-15-2007, 04:47 PM
سلامي به گرمي گرماي جنوب
و يك خسته نباشيد جاناناه به ابر مرد PT كه خودش مي دونه كيه:happy:
من به يك برنامه كوچيك ولي كارا نياز دارم
برنامه اي كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه البته نه اينكه مثا تنظيمات ويندوز يا برنامه هاي عمومي باشه
يعني ميزان كاستومايزش بيشتر از 4 حالت باشه آخه شب كه اتاق تاريكه*حالت كم نور* باز هم نورش زياده و اون حالت سمت چپي هم كه ديگه نور رو كامل خاموش مي كنه
اگه بچه ها همت كنن يه برنامه كه ميزان تنظيم نور مثلا 10 حالت يا بيشتر باشه رو بزاره ممنون مي شم
نكنه ppc امكان انجام اين كار به دليل مشكل سخت افزاري براش نيست:lol: مثل پيامگير و ضبط تماس و ضعف هاي ديگه:(
من منتظرم:rolleyes:
اولاً :happy::happy::happy:
دوماً همه این ها که گفتی توی تنظیم بکلایت که هست عزیز;)
http://i10.tinypic.com/67s25xk.png
موفق و پیروز باشی;):happy::happy:
hirad_sabaghian
06-15-2007, 04:50 PM
بچه ها ميشه زحمت برنامه ی SBSH MyList 2.0 رو بکشيد؟ همين طور آخرين ورژن های Phat Notes و Phat Pad رو.
ممنونم.
SBSH MyList 2.0 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=23848&order=DESC&mode=news)
PhatNotes 5 beta1 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=22511&order=DESC&mode=news)
PhatWare PhatPad v4.2 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=21337&order=DESC&mode=news)
hirad_sabaghian
06-15-2007, 04:57 PM
توضیح مختصر: این برنامه به شما امکان این رو میده که یراحتی و از روی صفحه Today به فرد مورد نظرتون زنگ بزنید بسیار کارآمد و زیباست
نسخه یا ویرایش: 2.0.3214
حجم: 750 کیلوبایت
عکس : http://www.v2r.ag/images/upload/Image/Photo%20Dialer%20PPC/Final-version.gif
سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل 5 یا 6
لینک اطلاعات: Info (http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?productId=200308)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17947908/16a5c069/V2R_PhotoDialer_v203214.html)
فعال سازی:فول ورژن پس بشینید و حال کنید http://qsmile.com/qsimages/90.gif
IMAN.BESTBOY
06-15-2007, 04:59 PM
اولاً :happy::happy::happy:
دوماً همه این ها که گفتی توی تنظیم بکلایت که هست عزیز;)
http://i10.tinypic.com/67s25xk.png
موفق و پیروز باشی;):happy::happy:
اولا :rolleyes::rolleyes::rolleyes
دوما هيراد از تو ديگه بعيد بود من اين همه توضيح دادم اي بابا
عزيز گوشي من جمين هست و فقط 4 حالت تنظيم نور بيشتر نداره حالا من نمي دونم گوشي تو چيه كه حالت هاش متنوع تره
به هر صورت من به اين برنامه احتياج دارم اخه شب اذيت ميشه آدم بايد حد اقل 10 حالت باشه چه برنامه اي اين كار رو مي كنه :(؟؟؟؟؟؟؟
hirad_sabaghian
06-15-2007, 05:05 PM
اولا :rolleyes::rolleyes::rolleyes
دوما هيراد از تو ديگه بعيد بود من اين همه توضيح دادم اي بابا
عزيز گوشي من جمين هست و فقط 4 حالت تنظيم نور بيشتر نداره حالا من نمي دونم گوشي تو چيه كه حالت هاش متنوع تره
به هر صورت من به اين برنامه احتياج دارم اخه شب اذيت ميشه آدم بايد حد اقل 10 حالت باشه چه برنامه اي اين كار رو مي كنه :(؟؟؟؟؟؟؟
برنامه تودی پنل رو برات پیدا کردم;) اگه 10 دقسق دیگه وایسی واست آپ میکنم ;)
hirad_sabaghian
06-15-2007, 05:13 PM
این تودی پنل 1.33 هست توی 1.36 این امکان وجود داشت ولی اینو تست نکردم از طرفی لینک 1.36 از روی رپید پاک شده :(:( ولی اینو یه تست بزن ضرر نداره;)
توضیح مختصر:
اين برنامه يه Today پلاگین بسيار کم حجم است که يه از بزرگترين خوبيهاش امکان Task Manager ويندوز هست که تو عکس معلومه
نسخه:
1.33
عکس:
http://trials2.pocketgear.com/Product_images/8/898/todaypanel3.JPG
سیستم مورد نیاز:
Any PPC
لینک سازنده:
--------------
لینک دانلود:
Today Panel PRO (http://www.4shared.com/file/17948438/6d3310af/TodayPanel_Pro_133.html)
فعال سازی:
-----------
راستی این عکسه Fake هست و برای 1.36ـه:(
این رو هم بگم که این برنامه از جمله برنامه های خوبیه که شرکت HP (خدا بیامرز) روی رام هاش میزاره پس 100% مطمئنه
موفق باشی:happy::happy:
ادیت: در همه سایت های دیگه هم همین عکس گذاسته شده به احتمال 90% امکان تنظیم بکلایت وجود داره
iman_ppc_866
06-15-2007, 07:24 PM
سلام خدمت دوست بزرگ آقا هیراد
آقا خیلی دیمت گرمه و اشالا باشه.
من دو مشکل دارم:1)persiandate رو نصب کردم ولی حروف فارسی رو جدا و از چپ به راست مینویسه چه کنم؟
2)ویس بار 2 رو که نصب کردم با کی جن که کرکش کردم حالا error میده که ورزن ازمایشی شما تمام شده و هرچی دوباره نصبش میکنم دیگه جواب نمی ده و ارور میده:( من به چنین برنامه ای نیاز دارم چیکار کنم یا لطف کنید یه جایگزین به من معرفی کنید یا یه راه حل برای این مشکل به من بدید؟
یه سئوال بین sbp و resco کدومش بهتر چون جفتش ظاهرا یه کار رو میکنن؟
واقعا سپاسگذارم
IMAN.BESTBOY
06-15-2007, 08:15 PM
این تودی پنل 1.33 هست توی 1.36 این امکان وجود داشت ولی اینو تست نکردم از طرفی لینک 1.36 از روی رپید پاک شده :(:( ولی اینو یه تست بزن ضرر نداره;)
راستی این عکسه Fake هست و برای 1.36ـه:(
این رو هم بگم که این برنامه از جمله برنامه های خوبیه که شرکت HP (خدا بیامرز) روی رام هاش میزاره پس 100% مطمئنه
موفق باشی:happy::happy:
ادیت: در همه سایت های دیگه هم همین عکس گذاسته شده به احتمال 90% امکان تنظیم بکلایت وجود داره
هيراد عزيز ضمن تشكر بايد بگم كه اين برنامه رو دانلود كردم و نصب هم كردم ولي چيزي تو گوشي نيومد به نظر مياد با گوشي من نمي خونه اگه يه برنامه تو اين مايه ها كه من مي خوام پيدا كردي ممنون ميشم ضمنا يه بار تو ي تودي اسكرين فرانك اشتاين يه چراغ قوه كوچيك ديدم فكر كنم مال نتظيم نور بود هاااا؟:blink:
ahwaztaxi
06-15-2007, 08:24 PM
نوشته ای از Magician User
منهم با 4shared موافقم به چند دلیل.
1.کار باهاش ساده است.
2.معطلی برای دانلود نداره.
3.از RapidShare هم خیلی بهتره.
Abso****olutely!
Definitely
بله من هم با 4shared خیلی خیلی موافقم . بخصوص با این دلیل که :
از Rapidshare هم خیلی خیلی بهتره (خودم هم نمیدونم چرا ولی بچه های محل اینطور میگن )
دلیل محکم تر از این میخواید ؟ :D
raizaM
06-15-2007, 08:24 PM
SBSH MyList 2.0 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=23848&order=DESC&mode=news)
PhatNotes 5 beta1 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=22511&order=DESC&mode=news)
PhatWare PhatPad v4.2 (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=21337&order=DESC&mode=news)
ممنون هراد عزيز. زحمت کشيدی.
نميدونم چرا انقدر حجم Phatware ها زيادن!! هر کدوم 15mb!
راستی پيشنهاد ميکنم اين SBSH Mylist 2.0 رو دانلود کنين... برنامه ی به درد بخوريه. مخصوصاً اين که تو اين نوع برنامه ها GUI خيلی خوبی داره.
hirad_sabaghian
06-15-2007, 10:40 PM
ممنون هراد عزيز. زحمت کشيدی.
نميدونم چرا انقدر حجم Phatware ها زيادن!! هر کدوم 15mb!
راستی پيشنهاد ميکنم اين SBSH Mylist 2.0 رو دانلود کنين... برنامه ی به درد بخوريه. مخصوصاً اين که تو اين نوع برنامه ها GUI خيلی خوبی داره.
قابل شما رو نداره;) والله من تا الان با این برنامه کار نکردم:(
موفق و پیروز باشید:happy:
سلام خدمت دوست بزرگ آقا هیراد
آقا خیلی دمت گرمه و اشالا باشه.
من دو مشکل دارم:1)persiandate رو نصب کردم ولی حروف فارسی رو جدا و از چپ به راست مینویسه چه کنم؟
2)ویس بار 2 رو که نصب کردم با کی جن که کرکش کردم حالا error میده که ورزن ازمایشی شما تمام شده و هرچی دوباره نصبش میکنم دیگه جواب نمی ده و ارور میده:( من به چنین برنامه ای نیاز دارم چیکار کنم یا لطف کنید یه جایگزین به من معرفی کنید یا یه راه حل برای این مشکل به من بدید؟
یه سئوال بین sbp و resco کدومش بهتر چون جفتش ظاهرا یه کار رو میکنن؟
واقعا سپاسگذارم
دم شما هم گرم اشا الله موفق باشی;) راستش رو بخوای من تا الان این پرشین دیت رو نصب نکردم ولی احتمال میدم از فارسی سازت باشه عزیز;) در رابطه با Wisbar اینکه باید برنامه رو بطور کامل Unistall کنی بعد میری دوباره میریزی دقت کن که موقع سریال دادن باید خیلی دقت کنی و سریال رو درست بدی تا این مشکل دوباره ایجاد نشه
دقت کن که توی Keygen هم باید همه حروف رو مثل خودش وارد کنی حروف کوچیک رو کوچیک و بزرگ رو بزرگ صوتی بدی دوباره همین مشکل پیدا میشه;) Resco و Spb هر دو شرکت های بزرگی هستن که در زمینه های مختلف برنامه میدن شما بین کدوم یک از برنامه هاشون قیاس میکنید؟ اسم برنامه ها رو بگید تا من یا هر دوست دیگه راهنماییتون کنیم;);)
هيراد عزيز ضمن تشكر بايد بگم كه اين برنامه رو دانلود كردم و نصب هم كردم ولي چيزي تو گوشي نيومد به نظر مياد با گوشي من نمي خونه اگه يه برنامه تو اين مايه ها كه من مي خوام پيدا كردي ممنون ميشم ضمنا يه بار تو ي تودي اسكرين فرانك اشتاين يه چراغ قوه كوچيك ديدم فكر كنم مال نتظيم نور بود هاااا؟:blink:
این برنامه یه Today Plugin هست باید از توی قسمت تودی فعال بشه تا بتونی باهاش کار کنی برای این کار یه قسمت Start\Settings\Personal (Tab) \ Today\ Items مراجعه کن و فعالش کن تا حالشو ببری من هم حتماً اگر همچین برنامه ای ببینم واست میزارم;) در مورد صفحه حسین هم باید از خودش بپرسی من ندیدم و نمیدونم چی هست :( شرمنده:blush: هر کمکی از دستم بر میاد انجام میدم تا شبا راحت با PDAات کار کنی;)
iman_ppc_866
06-15-2007, 11:31 PM
آقا هیراد منظورم resco explorer و sbp plus است.در ضمن حالا که برنامه ویس بار را unistall می کنم دیگه اصلا به سریال دادن نمیرسه فورا error می ده.دیگه نمی دونم چه کنم.
در ضمن از چه فارسی سازی استفاده کنم که مشکل حل بشه؟اگه از دوستان دیگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
hirad_sabaghian
06-15-2007, 11:39 PM
توضیح مختصر: برنامه ای برای مشاهده Feed ها و RSS ها و ... بر روس پاکت پیسی ها
نسخه یا ویرایش: 1.0
حجم: 500 کیلوبایت
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/15156_feedlist_1.gif
سیستم مورد نیاز:ویندوز موبایل 2003 به بالا
لینک اطلاعات: Info (http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=25059)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/17970228/f2b10f63/SplashNews_10.html)
فعال سازی: فری ور
hirad_sabaghian
06-15-2007, 11:41 PM
آقا هیراد منظورم resco explorer و sbp plus است.در ضمن حالا که برنامه ویس بار را unistall می کنم دیگه اصلا به سریال دادن نمیرسه فورا error می ده.دیگه نمی دونم چه کنم.
در ضمن از چه فارسی سازی استفاده کنم که مشکل حل بشه؟اگه از دوستان دیگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
ایمان جان این دو برنامه که کلاً دو چیز متفاوتند و هر دو بخش های متفاوت دارن:o
اگه اون Error برنامه Wisbar رو بنویسی لهتر میتونیم کمکتون کنیم;) واسه فرسی ساز هم عربایزر از همه بهتره;)
hirad_sabaghian
06-15-2007, 11:55 PM
توضیح مختصر: برنامه ای منحصر بفرد که شبیه ساز کره زمین بر روی دستگاه شما شامل 272 کشور که
نسخه یا ویرایش:
حجم: 23 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/25711_pocketworldfi6_1.jpg
سیستم مورد نیاز: 22 مگ مموری کارت + 4 مگ پروگرم مموری + ویندوز موبایل 2003 یا 5 + Net Framework 1 یا 2(ورزن 2 در فایل هست) + سی پی یو ARM یا Xcale
سازگاری با سیستم: 4.5/5
لینک اطلاعات: موجود نیست
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/18259962/e11a5058/Pocket_World_Info_2007_v20.html)
IMAN.BESTBOY
06-16-2007, 12:12 AM
این برنامه یه Today Plugin هست باید از توی قسمت تودی فعال بشه تا بتونی باهاش کار کنی برای این کار یه قسمت Start\Settings\Personal (Tab) \ Today\ Items مراجعه کن و فعالش کن تا حالشو ببری من هم حتماً اگر همچین برنامه ای ببینم واست میزارم;) در مورد صفحه حسین هم باید از خودش بپرسی من ندیدم و نمیدونم چی هست :( شرمنده:blush: هر کمکی از دستم بر میاد انجام میدم تا شبا راحت با PDAات کار کنی;)
اولا سلام به اون آقايي كه اينجا آقايي مي كنه :blush:
دوما هيراد جان بايد بگم كه من اين برنامه رو unistall كردم و تو مين مموري ريختم و اجرا شد ولي اون لامپي كه تو عكس بود فقط يه شورتكات هست كه تا روش كليك مي كني ميره تو قسمت تنطيمات نور خود دستگاه و همون 4 حالت سابق ...:( امشب هم ناراحت مي خوابم ولي منتظرم كه يه برنامه پيدا بشه اين مشكلو حل كنه:f34r:
hirad_sabaghian
06-16-2007, 12:20 AM
اولا سلام به اون آقايي كه اينجا آقايي مي كنه :blush:
دوما هيراد جان بايد بگم كه من اين برنامه رو unistall كردم و تو مين مموري ريختم و اجرا شد ولي اون لامپي كه تو عكس بود فقط يه شورتكات هست كه تا روش كليك مي كني ميره تو قسمت تنطيمات نور خود دستگاه و همون 4 حالت سابق ...:( امشب هم ناراحت مي خوابم ولي منتظرم كه يه برنامه پيدا بشه اين مشكلو حل كنه:f34r:
ما مخلصتیم ;) هر وقت پیدا کنم واست میزارم;)
_nima
06-16-2007, 03:02 AM
نه نیما جان اتفاقا برعکس
آقا امکانش براتون هست که اون فایل yconnections.exe رو از گوشیتون برای من بفرستین. مال من چون اون فایل توش ساخته نمیشه درست کار نمیکنه. بعدش از رجیستری براش یه شورتکات میسازم.
کس دیگری هم اگه داره بذاره ممنون میشم. مثل اینکه این آقا پدرام ما کم میان...
خیلی ممنون
raizaM
06-16-2007, 05:33 AM
بهترين برنامه ی Flash Card برای PPC چيه؟ کسی ميدونه؟
X_Farhad
06-16-2007, 06:45 AM
بهترين برنامه ی Flash Card برای PPC چيه؟ کسی ميدونه؟
SuperMemo (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1088864&postcount=5472) http://www.thesmilies.com/smilies/party0011.gif
X_Farhad
06-16-2007, 06:46 AM
ورژن جدید
توسط این برنامه می تونید از mouse های بلوتوث روی PDA تون استفاده کنید :cool:
Requirements: WM5, WM6
Overview: To use a mouse on a mobile platform is more then a technological curiosity. You save time and your work experience becomes more pleasurable. BlueMouse makes another step toward bringing the Desktop platform closer to the mobile. With BlueMouse, you use your Pocket PC in the way you've always wanted, and in the same time your Bluetooth Mouse becomes once again your favorite toy, as BlueMouse allows it to function again, attached to your pocket pc.
http://www.theunwired.net/media/news/teksoft_bluemouse1.jpg
اطلاعات بیشتر (http://www.teksoftco.com/index.php?section=bluemouse)
طریقه ی نصب: دو فایل cab موجود در فایل زیپ اتچ شده رو منتقل کنید به PPC و بعد به این ترتیب اجراشون کنید:
teksoft-cer.cab
Bluemouse.signed.arm.cab
این برنامه فقط روی PDA هایی که سیستم عاملشون wm5 یا wm6 ــه و از استک بلوتوث Microsoft استفاده می کنن کار می کنه
iman_ppc_866
06-16-2007, 01:59 PM
ایمان جان این دو برنامه که کلاً دو چیز متفاوتند و هر دو بخش های متفاوت دارن:o
اگه اون Error برنامه Wisbar رو بنویسی لهتر میتونیم کمکتون کنیم;) واسه فرسی ساز هم عربایزر از همه بهتره;)
دوست عزيز error اينه:your trial version has expired please perchase product from(اسم سايتش يادم نيست)
هيچ جايي هم بهم نميده كه serial وارد كنم.
در مورد تفاوت اين دو برنامه كجا ميتونم بيشتر بدونم چون icon هاي داخل home شون كه يه كار رو ميكنن.
در مورد عربزير هم چند دفه پرسيدم: بهتره رو چه مموري install بشه؟و آيا همه ي بخشهاش اينستالش براي كار كردش لازمه؟يه كم توضيح هم در مورد اينستال كردنش و استفادش از كجا ميتونم گير بيارم؟
شرمنده قربان.ايشالا خنگي ما را به دانشمندي خودتون ببخشيد
sang_e_saboor
06-16-2007, 02:47 PM
:happy:ممنون. هیچکدوم از این کارا قابل شما دوستان رو نداره و به این دوستی ها نمیرسه. دمه تو هم گرم وحید که هرچی ما مینویسیم میخونی;)
ممنون. دوباره میگم که هیچکدوم ارزش این دوستی ها رو نداره و چیز قابل داری نیست.
از اسمش معلومه که زیاد درست و حسابی نیست ورژن Beta که دیگه کاروبارش مشخصه و کلاً باگ ها درست شده و مشکلات Toolbar و سافت کی ها حل شده. مثل اینکه سرعتش هم بهتر شده;) اینطوری که بوش میاد احتمال میده Jamin داشته باشی;)
نه عزيز K-jam دارم. يه سوال ديگه . من نمي تونم فايلاي فلش رو باز كنم . فلش پلاير هم ريختم اما انگار نه انگار . چند تا فايل فلش خود ويندوز رو توي PC ديدم. اصلا نمي دونستم كه فلشه ! توي PC كه بازشون كردم تازه فهميدم. ميشه بگي چرا اينطوريه ؟ بازم از اينكه وقت ميزاري و جواب ما بي سوادا رو ميدي ممنون. ايشالله عروسيت!:blush:
IMAN.BESTBOY
06-16-2007, 03:25 PM
برنامه اي پيدا نشد كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه مثلا از 1% تا 100% آره مي دونم خود گوشي تنظيم backlighte داره ولي اون فقط 4 حالت داره من مي خوام شب كه چراغ خونه خاموشه نور زياد صفحه اذيتم نكنه يه چيزي بگيد ديگه اگه هم هم مثل پيامگير و چيزاي ديگه وجود نداره كه هيچي بابا صد رحمت به سيمبيان اي كاش يه ان95 رجيستر نشده گرفته بودم
mj5700
06-16-2007, 04:39 PM
می بخشید دوستان , توی این نرم افزار های معرفی شده کدوم نرم افزار برای انتقال SMS از Sim Card به Inbox خود پاکت پیسی از همه بهتر ؟؟؟
چون تا حالا استفاده نکردم نمی دونم کدوم بهتره , اگه لطف کنید و حداقل نامش رو بگید ممنون می شم !!!:blush:
hirad_sabaghian
06-16-2007, 04:55 PM
دوست عزيز error اينه:your trial version has expired please perchase product from(اسم سايتش يادم نيست)
هيچ جايي هم بهم نميده كه serial وارد كنم.
در مورد تفاوت اين دو برنامه كجا ميتونم بيشتر بدونم چون icon هاي داخل home شون كه يه كار رو ميكنن.
در مورد عربزير هم چند دفه پرسيدم: بهتره رو چه مموري install بشه؟و آيا همه ي بخشهاش اينستالش براي كار كردش لازمه؟يه كم توضيح هم در مورد اينستال كردنش و استفادش از كجا ميتونم گير بيارم؟
شرمنده قربان.ايشالا خنگي ما را به دانشمندي خودتون ببخشيد
بعد از این ارور آیا برنامه رو نصب میکنه؟؟؟ اصلاً چیزی نصب میشه یا آیکونی توی پروگرمس در استارت میاد؟؟؟ اگه اینطوری بود و بشما آیکون یا فایل EXE.ای رو داد در قسمت پرورگرمس برید توی Wisbar Settings اونجا از پنجره هایی که حالت دراپ داون رو دارن همه رو ببینید در یه قسمت میتونید برنامه رو رجیستر کنید که به احتمال زیاد همینطوریه روش, اگر نتونستی تا فردا وایسا برات آموزش تصویری میزارم;) عربایزر بهتره توی Main Memory نصب بشه. ترد کامپلبت رو کامل مطالعه بفرمایید اون جا فرهاد یه پست داده در این باره عربایزری با کمترین امکاناته ولی کامل نصب میشه اولش هم عکسه یه انسان نخستینه که داره هد میزنه بنظر میآد پست های چرت و پرت منو خونده و مخش پریده:D:lol: قربان شما استاد مایی همین شکست نفسی ها رو کردی که نا امید شدی از رجیستر عزیزم.
نه عزيز K-jam دارم. يه سوال ديگه . من نمي تونم فايلاي فلش رو باز كنم . فلش پلاير هم ريختم اما انگار نه انگار . چند تا فايل فلش خود ويندوز رو توي PC ديدم. اصلا نمي دونستم كه فلشه ! توي PC كه بازشون كردم تازه فهميدم. ميشه بگي چرا اينطوريه ؟ بازم از اينكه وقت ميزاري و جواب ما بي سوادا رو ميدي ممنون. ايشالله عروسيت!:blush:
علاوه بر فلش پلیر شما برنامه Bryht Flash Player (ورژن 2 باشه بهتره) (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=676898&postcount=2828) رو رو نیاز دارید تا فایل ها رو باز کنید. چرا امروز همه رو تریپ شکست نفسین ؟؟؟ بابا شاد باشید میخوام زن بگیرم:D:D (شوخی بود ما گور نداریم که کفن داشته باشیم - زنم کجا بود عزیز- .)
برنامه اي پيدا نشد كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه مثلا از 1% تا 100% آره مي دونم خود گوشي تنظيم backlighte داره ولي اون فقط 4 حالت داره من مي خوام شب كه چراغ خونه خاموشه نور زياد صفحه اذيتم نكنه يه چيزي بگيد ديگه اگه هم هم مثل پيامگير و چيزاي ديگه وجود نداره كه هيچي بابا صد رحمت به سيمبيان اي كاش يه ان95 رجيستر نشده گرفته بودم
بخدا دنبالشم. البته توی تنظیمات بکلایت هم همین کارو میتونی بکینی ( شوخی شهرستانی بود :lol::lol:) مشکل سخت افزاری و ... هم نداره. اشتباهم هم نکن هیچی وین موب ( اسمارت فون) نمیشه چه برسه به این Symbian های ( Dumb Phone)؟!؟! ایمان اصلاً اشتباه نکن :hmm: :p;) مشکل نرم افزاریه و براحتی حل میشه فقط w8
می بخشید دوستان , توی این نرم افزار های معرفی شده کدوم نرم افزار برای انتقال SMS از Sim Card به Inbox خود پاکت پیسی از همه بهتر ؟؟؟
چون تا حالا استفاده نکردم نمی دونم کدوم بهتره , اگه لطف کنید و حداقل نامش رو بگید ممنون می شم !!!:blush:
من تا الان همچین چیزی رو ندیدم واسه پاکت پیسی ندیدم و احتمال میدم که اس ام اس ها روی پاکت پیسی ذخیره بشن ولی میتونید محل ذخیره رو از مین مموری به استورج تغییر بدید. این کار برای کانتکت ها انجام شدنیه (ولی مدل گوشی مهمه جون برنامه هاش فرق میکنه).
hirad_sabaghian
06-16-2007, 05:18 PM
دستتون درد نکنه برنامه رو تست کردم و کار میکنه. خدا عمرت بده کار این عزیز رو راه انداختی.
aouroukou جان ایشالله بیشتر فعال بشی.
aouroukou
06-16-2007, 05:38 PM
دستتون درد نکنه برنامه رو تست کردم و کار میکنه. خدا عمرت بده کار این عزیز رو راه انداختی.
aouroukou جان ایشالله بیشتر فعال بشی.
خواهش میکنم
من که فعلا در حال یادگیری از شما هستم :blush:
arasx
06-16-2007, 06:09 PM
دوستان يه سوال، نرم افزاري هست كه كمك كنه از طريق ديوايس بلوتوٍ ث رو كامپيوتر به تماسهاي موبايل جواب بديم؟
vahid_ppc
06-16-2007, 11:29 PM
من تا الان همچین چیزی رو ندیدم واسه پاکت پیسی ندیدم و احتمال میدم که اس ام اس ها روی پاکت پیسی ذخیره بشن ولی میتونید محل ذخیره رو از مین مموری به استورج تغییر بدید. این کار برای کانتکت ها انجام شدنیه (ولی مدل گوشی مهمه جون برنامه هاش فرق میکنه).
هیراد جان شرمنده فضولی میکنم اما تو رام من(hyundai a200) یه برنامه هست به اسم sim msnager که smsها رو از sim کپی میکنه تو in box !:f34r:
البته قبلا یه everex e700 داشتم که اونم این کارو می تونست انجام بده.
hirad_sabaghian
06-16-2007, 11:52 PM
هیراد جان شرمنده فضولی میکنم اما تو رام من(hyundai a200) یه برنامه هست به اسم sim msnager که smsها رو از sim کپی میکنه تو in box !:f34r:
البته قبلا یه everex e700 داشتم که اونم این کارو می تونست انجام بده.
منم سیم منجر دارم ولی برای کپی کردن کانتکت هاست عزیز :blink:
hirad_sabaghian
06-16-2007, 11:57 PM
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه کنترل پاکت پیسی از روی کامپیوتر. آقا این برنامه سوپر فضایی امکاناتی که به کاربر میده بی نظیره مثلاً کنترب تسک ها و رجیستری و یه Explorer توپ برای پاکت پیسی و انتخاب تم و Rotate و Draw روی صفحه و داس برای پاکت پیسی و ....... حتماً دانلود کنید ارزش 12.5 مگ رو داره و همینطور قابلیت دانلود اسکین های اورجینال بیش از 200 نوع پاکت پیسی رو داره.
نسخه یا ویرایش: 6.0
حجم: 12.5 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/2679_pocket_controller_1.jpg
سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل یا اسمارت فون + ویندوز 98 به بالا
لینک اطلاعات: Info (http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/18030607/73f65f4d/SOTI_Pocket_Controller_Pro_60.html)
فعال سازی: از پچ استفاده کنید;)
vahid_ppc
06-17-2007, 01:19 AM
منم سیم منجر دارم ولی برای کپی کردن کانتکت هاست عزیز :blink:
عزیزم مال من از قسمت :menu->tools->export all messages to in box می تونم این کارو انجام بدم:f34r:;)
mat226
06-17-2007, 01:04 PM
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه کنترل پاکت پیسی از روی کامپیوتر. آقا این برنامه سوپر فضایی امکاناتی که به کاربر میده بی نظیره مثلاً کنترب تسک ها و رجیستری و یه Explorer توپ برای پاکت پیسی و انتخاب تم و Rotate و Draw روی صفحه و داس برای پاکت پیسی و ....... حتماً دانلود کنید ارزش 12.5 مگ رو داره و همینطور قابلیت دانلود اسکین های اورجینال بیش از 200 نوع پاکت پیسی رو داره.
نسخه یا ویرایش: 6.0
حجم: 12.5 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/2679_pocket_controller_1.jpg
سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل یا اسمارت فون + ویندوز 98 به بالا
لینک اطلاعات: Info (http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro)
لینک دانلود: Download (http://www.4shared.com/file/18030607/73f65f4d/SOTI_Pocket_Controller_Pro_60.html)
فعال سازی: از پچ استفاده کنید;)
هیراد جان دست درد نکنه برنامه ی فوق العاده ای بودhttp://smilies.sofrayt.com/fsc/clap.gif...همیشه منتظر برنامه های ناب تو هستمhttp://smilies.sofrayt.com/fsc/victory.gif
پایدار باشی!
iman_ppc_866
06-17-2007, 01:48 PM
سلا دوستان
برنامه اي براي unistall كردن برنامه ها وجود داره كه ريشش رو كامل بكنه؟
vahid_ppc
06-17-2007, 01:58 PM
سلا دوستان
دوست عزیز می تونی از Pocket Mechanic استفاده کنی.:f34r:
اینم لینکش:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1205696&postcount=7006
capodtc
06-17-2007, 02:12 PM
سلام
کسی برنامه کرک شده CorePlayer Mobile یا یک برنامه مشابه که همه فرمت های ویدو را باز کند دارد ؟
لطفا اگر دارید پست کنید . ممنون
hirad_sabaghian
06-17-2007, 02:50 PM
هیراد جان دست درد نکنه برنامه ی فوق العاده ای بودhttp://smilies.sofrayt.com/fsc/clap.gif...همیشه منتظر برنامه های ناب تو هستمhttp://smilies.sofrayt.com/fsc/victory.gif
پایدار باشی!
سلا دوستان
نه همچین برنامه ای نیست حتی Pocket Mechanic و Memaid هم فقط از AppMgr ویندوز دیتبل برنامه ها رو پاک میکنن هنوز هم همچین برنامه ای نسیت و نیومده;)
عزیزم مال من از قسمت :menu->tools->export all messages to in box می تونم این کارو انجام بدم:f34r:;)
نه برای من نمیشه :( اون جا توضیح داده بودم که به مدل گوشی ها مربوط میشه ولی به احتمال 100% برنامه ای برای این کار هست:cool:
عزيز دلم منم همين كارا رو كردم ولي نشد كه نشد كه نشد:(
برای من کامل نصب شد و بار اول هم کار کرد ولی حالا هر چی میزنم نمیشه کلاً برنامه برای سری Loox از شرکت Siemens طراحی شده همون ا بارم که جواب داد غنیمت بود:eek::eek: من بدجور دنبالشم پیدا کنم سیم ثانیه واسط میزارم;)
http://i18.tinypic.com/4znch0p.png
سلام
کسی برنامه کرک شده CorePlayer Mobile یا یک برنامه مشابه که همه فرمت های ویدو را باز کند دارد ؟
لطفا اگر دارید پست کنید . ممنون
توی عناوین مطرح شده سرچ کن رفتی توش Ctrl + F رو بزن و تاپ کن CorePlayer و بعد فی نی تو.....
من هم لحظه به لحظه اينجا سر مي زنم ببينم كي پيدا مي كني و برام مي زاري الهي من قربونت .....:blush:
ببين فكر كنم تو برنامه هاي مثل spb ها و اينا كه رو تمهاي ppc تاثير مي زارن بتوني پيدا كني كه مثلا تنظيم نورشون دستي باشه ;)
من منتظرم
لحظه ها رو مي شمارم تا تو برگردي:happy:
POCKET PLUS این کارو میکنه ;)
Resco Explorer 2007 v6.10 +keygen
جدید ترین ورژن این برنامه دارای مزایای بیشتری نسبت به ورژن 6.0 است که اطلاعات کامل و تصاویر را برایتان قرار داده ام
.
.
Rar Password:www.aryateams.com
عزیز قبلاً معرفی شده :blink: قبل از دادن پست لطفاً به عناوین مطرح شده نگاه کنید;)
اینم لینکه پستش (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1208019&postcount=7050)
پایدار باشی!
ممنو از لطفتون
خواهش میکنم
من که فعلا در حال یادگیری از شما هستم :blush:
آقا این چه حرفیه؟؟؟؟؟ شما یه پا استادید عزیز.
aouroukou
06-17-2007, 02:51 PM
عزیز قبلاً معرفی شده :blink: قبل از دادن پست لطفاً بع عناوین مطرح شده نگاه کنید;)
اینم لینکه پستش (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1208019&postcount=7050)
متاسفانه نمیدانستم که قبلا برنامه را معرفی کردید
پست را حذف کردم
موفق باشید
hirad_sabaghian
06-17-2007, 02:56 PM
هیچ مسئله ای نیست فقط همیشه من یا شما یا هر کس دیگه ای که می خواد برنامه معرفی کنه یه سر به عناوین مطرح شده (http://forum.persiantools.com/t36422.html) برنه قبلش;):p
راستی آقای aouroukou اسم شریفتون رو نگفتید آخر!;)
IMAN.BESTBOY
06-17-2007, 04:50 PM
POCKET PLUS این کارو میکنه ;)
هیراد جان من pocket plus رو دارم ولی خودت می دونی اون هم فقط 4 حالت بیشتر نداره و اون چیزی نیست که من می خوام ضمنا قول دادی برام گیر بیاری من منتظرم:rolleyes:
hirad_sabaghian
06-17-2007, 05:13 PM
هیراد جان من pocket plus رو دارم ولی خودت می دونی اون هم فقط 4 حالت بیشتر نداره و اون چیزی نیست که من می خوام ضمنا قول دادی برام گیر بیاری من منتظرم:rolleyes:
این برنامه رو حتماً تست کن ببین به کارت میاد یا نه;) یه Today پلاگین ه که پروفایل هتی متفاوت داره
Download Schemes Switcher (http://www.s3ven.freesurf.fr/dl/SchemesSwitcher.zip)
hirad_sabaghian
06-17-2007, 05:44 PM
سلام ایمان این برنامه رو از گوشیم کش رفتم امیدوارم بکارت بیاد فایل Scenarios.exe رو کپی کن توی پوشه ویندوز پاکت پیسیت بعد فایل شورتکات PhoneService رو کپی کن توی Windows\Start Up بعد گوشی تو یه ریست بده اون پایین عکسه یه گوشی میاد بعد که بازش میکنه 4 نوع پروفایل به نام های جنرال و میتینگ و اوتدور و سایلنت میاد روی هر کودوم خواستی بزن و بعد از اون پایین Detail رو انتخاب کن بعد از توی Detail از اون پایین سمت چپ Settings رو انتخاب کن بعد بورو به تب Backlight و 10 حالت یکی رو انتخاب کن بعد اون پروفایل رو Save کن بعد دوباره بورو توی صفحه پروفایل ها و اونی رو که تنظیماتش رو عوض کردی انتخاب کن و بعد OK رو بزن حتماً گزینه Show Icon توی صفحه پروفایل ها تیک خورده باشه .
امیدوارم ب کارت بیاد.
sang_e_saboor
06-17-2007, 10:14 PM
يه فراخوان ملي : هر كي بتونه كيجن WisBar Advance 3 Public Beta 3 رو گير بياره يه جايزه حسابي پيش من داره .
هر كي گير آورد خبرشو بده . مال من كه 2 روز بعد از كار افتاد. :cool::blush:
ديواري كوتاه تر از ديوار هيراد تو اين فروم پيدا ميشه كه من برم آويزونش شم؟ آويزون كمتر ، زندگي بهتر!:blush: بازم ممنون هيراد جان. آخرشي ! نمي دونم اگه پستاي هيراد نباشه چي به سر اين فرم مياد. البته همه زحمت مي كشن اما يه فرومه و يه هيراد !:D:blink:
hirad_sabaghian
06-17-2007, 10:26 PM
يه فراخوان ملي : هر كي بتونه كيجن WisBar Advance 3 Public Beta 3 رو گير بياره يه جايزه حسابي پيش من داره .
هر كي گير آورد خبرشو بده . مال من كه 2 روز بعد از كار افتاد. :cool::blush:
ديواري كوتاه تر از ديوار هيراد تو اين فروم پيدا ميشه كه من برم آويزونش شم؟ آويزون كمتر ، زندگي بهتر!:blush: بازم ممنون هيراد جان. آخرشي ! نمي دونم اگه پستاي هيراد نباشه چي به سر اين فرم مياد. البته همه زحمت مي كشن اما يه فرومه و يه هيراد !:D:blink:
منم پیشم پیدا کنم حتماً میزارم.
از اون لحاظ هم نظر لطفتونه اینا هیچی نیست.
MohsenID
06-17-2007, 11:06 PM
ايمان جان زياد اميد نداشته باش چون اين کار با ريختن نرم افزار رو دستگاهتون امکان پذير نيست :blush:
شما اگه برنامه PhoneAlarm رو ريخته باشيد ميبينيد که 10 حالات تنظيم برای کنترل روشنائی داره :o
ولی رو جمين فقط همون 3 حالت رو ساپورت ميکنه :(
sang_e_saboor
06-17-2007, 11:44 PM
فكر كنم اينجا برين كلي حال كنيد. از تم و wisbar skin گرفته تا اسكين spb plus و spb weather و مديا پلاير هر چي بخواين داره . خودتون برين ببينين و قضاوت كنيد.:happy: اساتيد محترم نميدونم اينا قبلا معرفي شده يا نه تو ذوقم نزنينا :( . خواستينم بزنين يه جوري باشه كه نرم معتاد شم.:blink:
http://www.pdagold.com/themes/list.asp?tp=1&c=10&ld=0&s=&fi=20
راستي كسي ميدونه چه جوري ميشه spb weather رو باهاش كار كرد. منظورم اينه كه چه جوري آپديتش كنم !؟:f34r:
hirad_sabaghian
06-18-2007, 12:16 AM
سنگ صبوره عزیز دمت گرم من که فقط به قسمت Freeware این سایت سر میزدم ولی با کمک تو پامون به این قسمت هم باز شد;)
_nima
06-18-2007, 12:30 AM
راستي كسي ميدونه چه جوري ميشه spb weather رو باهاش كار كرد. منظورم اينه كه چه جوري آپديتش كنم !؟:f34r:
کامپیوترت رو با pdaت سینک میکنی، به اینترنت هم وصل باید باشی. خودش از سایت گیسموت میگیره. تو آپشنزهاش هم یه چیزایی داره که چه زمانی آپدیت بکنه.
برای spb shell مال من کار نمیکرد. این رو که نصبیدم اون هم کار افتادش
moalla
06-18-2007, 01:58 PM
من یک پیشنهاد و یک سوال دارم:
سوال: سایتهای مختلفی برای دانلود وجود داره که هر کدوم از برنامه هایی که گذاشتین به یکدوم از اینها مربوطه. سایتهایی مثل rabidshare. اما همه اونها ادا درمیارن. بعضی وقتها چندین روز طول میکشه تا بتونم یک برنامه رو دانلود کنم. چون هر بار که وصل میشم این rabidshare خدانشناس مینویسه که Ip شما مشغول دانلوده.....برای همین توی favorite خودم لینکهای دانلود رو ذخیره میکنم که هربار به اینترنت وصل میشم شانس خودم رو آزمایش کنم. حالا سوالم اینه که شما هم چنین مشکلاتی دارین یا راه حلی خاصی دارین؟
پیشنهاد: من این چند روزه یک نرم افزار برای ضبط صدا میخواستم. توی قسمت نرم افزار این فروم واقعا همه چیز بهم ریخته است. نه به جستجوی این ترد امیدی هست و نه به اون لیستی که درست کردن.... دوتا کار میشه کرد یا اون لیست رو یک آدم خوش سلیقه دسته بندی کنه ( نه همش رو. مثلا برای ضبط صدا یکی دوتا برنامه توپش رو بذاره. یعنی حداقل اسمش رو بذاره که بدونیم چی رو جستجو کنیم)
یک کار دیگه هم میشه کرد و اون اینکه مثل سایت http://ppcwarez.org همه چیز و همه نرم افزارها با دسته بندی باشه نه اینقدر شلخته و بهم ریخته.. که اگه کسی برای نرم افزار خاصی مشکل داره یا سوال داره توی همون قسمت بپرسه. اینجا یکدفعه میبینید یکی یک سوال از یک برنامه ده صفحه قبل میکنه و همون سوال هم توی پستهای بعدی گم میشه . اما توی سایت http://ppcwarez.org هر سوال توی قسمت خود همون نرم افزار مطرح میشه. توی اینجا هرچی گشتم نتونستم نرم افزار برای ضبط صدا پیدا کنم اما توی اون سایت سه سوت کلی نرم افزار با نظراتی که راجع به اونها داده شده بود پیدا کردم.
اقای مدیر در صورتی که این پست من رو خوندید و جوابی داشتید لطفا یک پیام خصوصی هم برام بذارید تا جوابتون توی پستهای بعدی گم نشه.
GracIouS
06-18-2007, 02:25 PM
والاه عارضم که اگه شما از سيستم دايل آپ استفاده ميکنين
ميتونم يه راهنمايي کوچولو بکنم
اونم اينه که اگه همچين گيري بشما داد يبار ديس کانکت بکنين و بعد دوباره وصل بشين
چون آي اس پي ها هيچ وقت آي پي ثابت بشما نميدن
يعني يه جورايي آي پي رو بهتون اجاره ميدن
و خيلي کم پيش مياد که همين آي پي که ازش استفاده ميکنين رو دفعه بعد دوباره بهتون بدن
داشت يادم ميرفت
يه برنامه هم براي اينکار هستش که دقيقا اسمشو يادم نيست
ولي مخصوص دانلود کردن از راپيد شير
hirad_sabaghian
06-18-2007, 02:52 PM
من یک پیشنهاد و یک سوال دارم:
سوال: سایتهای مختلفی برای دانلود وجود داره که هر کدوم از برنامه هایی که گذاشتین به یکدوم از اینها مربوطه. سایتهایی مثل rabidshare. اما همه اونها ادا درمیارن. بعضی وقتها چندین روز طول میکشه تا بتونم یک برنامه رو دانلود کنم. چون هر بار که وصل میشم این rabidshare خدانشناس مینویسه که Ip شما مشغول دانلوده.....برای
.
.
.
.وندید و جوابی داشتید لطفا یک پیام خصوصی هم برام بذارید تا جوابتون توی پستهای بعدی گم نشه.
عزیز IP شما به احتمال زیاد Share هست در غیر این صورت شما میتونید در هر لحظه فقط 1 فایل رو از رپید دی ال کنید.
در رابطه با سوالتون هم من زیاد کار ندارم و داوطلب این کارم .
vahid_ppc
06-18-2007, 02:54 PM
من این چند روزه یک نرم افزار برای ضبط صدا میخواستم.
دوست عزیز می تونی از Resco Audio recorder استفاده کنی اگه یه سرچ کوچیک تو ترد معرفی عناوین بکنی پیدا میشه.:f34r:
در ضمن پیشنهادتم معقوله اما خیلی کار می بره:blink:;)
IMAN.BESTBOY
06-18-2007, 04:13 PM
هيراد جان ممنون عزيز فايده نداره ما بيخيال شديم
من گوشيم صداش كامل قطعه اومدم دنبال برنامه تنضيم نور مي گردم :shades:
فعلا 30 تومن بدم جك هندسفري جديد براش بگيرم:(
ولي واي به حالت فرهاد اگه صداش درست نشه:medieval:
IMAN.BESTBOY
06-18-2007, 05:22 PM
ویندوز ایکس پی برای پاکت پی سی جالبه نه این ورژن برروی ویندوز مبایل 5 کار می کنه.
Quote:
http://www.4shared.com/file/4208394/833253d9/experience-v209-full-setup.html[/LEFT]
دوستان من اين 6 مگ رو با ديال آّپ با دردسر دانلود كردم حالا موقع اجرا ارور ميده فلاش هم نصبه اگه چيز ديگه اي مس خواد خواهش مي كنم بگيد
ppc گرفتيم به خاطر سيستم عاملش و برنامه هاش ...اگه يكيش درست نصب بشه
بابا تو رو خدا برنامه الكي از اين سايتا نياريد كه نه كرك شده و نه تستش كردين
اگه اينجوريه كه منم برم 100تا برنامه و لينك و عكس بيارم :hmm:
hirad_sabaghian
06-18-2007, 07:33 PM
دوستان من اين 6 مگ رو با ديال آّپ با دردسر دانلود كردم حالا موقع اجرا ارور ميده فلاش هم نصبه اگه چيز ديگه اي مس خواد خواهش مي كنم بگيد
:hmm:
من در عجبم چطوری دی ال کردی ایمان برای من میگه اصلاً خرابه لینکش:wacko::wacko:
sang_e_saboor
06-18-2007, 08:03 PM
من در عجبم چطوری دی ال کردی ایمان برای من میگه اصلاً خرابه لینکش:wacko::wacko:
هيراد جان توي پستاي قبليت يه سري لينك از Spb Unitheme گذاشته بودي ، كه نميتونم دانلودشون كنم.:( توي خود سايت SPB همه شاتهاشو ديدم خيلي خوشگل بودن اما از خود سايت كه ميخوام بگيرم ارور جمهوري اسلامي ميده.:o لينك ها كار نمي كنن. ميشه دوباره واسم بزاري. :blush:ببخش نگي چقدر پر رو ....! :f34r:ديوار كوتاه همينش بده ديگه ! :p
hirad_sabaghian
06-19-2007, 12:11 AM
اینم لینک (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=12475&order=DESC&mode=news&sid=bdf73a5454ff42ad91e1bf375705d992)عزیز
iman_ppc_866
06-19-2007, 12:21 AM
سلام
آقا هیراد بچه ها ترا به خدا یکی کمک کنه من دیونه شدم:wacko:
1)عربزیر رو من یه دفه نصب کردم ولی به علت اشکال یکی از برنامه هام unistall اش کردم.حالا هرچی نسبش میکنم تو arabic regional setting اش دیگه نه بخش کنترل داره که بشه چیدمان از راست به چپش را خط زد نه ایران اصلا جز کشورهاش است.نه اصلا تو پوشش enable arabzier داره.انها مربوط به برنامه ی arabzier2_full with farsi enabler است.یه برنامه دیگه تو ترد عربزیر پیدا کردم که فقط فایل cab داشت اون را که نصب میکنم این مشکلا حل میشه ولی کلا همه فارسی را جدا و قاطی مینویسه.چیکار کنم؟:(
2)برنامه wiasbar من که expir شده ارورش میگه برید از سایت برنامه licence بخرید تو setting هم که میرم حتی تو بخش about جایی برای ریجیستر نداره.اینو دیگه چیکارش کنم؟با unistal و نصب دوباره هم مشکل رفع نمیشه؟
mr.hami
06-19-2007, 12:31 AM
من تازه تو این سایت عضو شدم(یعنی همین تازگیها یه imate jam خریدم:blush:) تو این چرخیدنام تو فروم XCPUscaler رو دیدم ولی لینکش خراب بود و خود سایتشم برنامش trial بود...
برا همین گشتم اینو پیدا کردم,ورژن 2.93 ولی رجیستر شدس.
از اونجا که دیدم شماها نسبت به فروم غیرت دارین و.... و تحمل چیزای تکراری و قدیمی رو ندارید گفتم این توضیحات رو بدم که احیانن بهم بد و بیراه نگین یهو برم تو جوق اب!:wacko:.
http://rapidshare.com/files/37988986/XCPUScalar_2005_v2.93.rar
_nima
06-19-2007, 01:44 AM
سلام
1)عربزیر رو من یه دفه نصب کردم ولی به علت اشکال یکی از برنامه هام unistall اش کردم.حالا هرچی نسبش میکنم تو arabic regional setting اش دیگه نه بخش کنترل داره که بشه چیدمان از راست به چپش را خط زد نه ایران اصلا جز کشورهاش است.نه اصلا تو پوشش enable arabzier داره.انها مربوط به برنامه ی arabzier2_full with farsi enabler است.یه برنامه دیگه تو ترد عربزیر پیدا کردم که فقط فایل cab داشت اون را که نصب میکنم این مشکلا حل میشه ولی کلا همه فارسی را جدا و قاطی مینویسه.چیکار کنم؟:(
2)برنامه wiasbar من که expir شده ارورش میگه برید از سایت برنامه licence بخرید تو setting هم که میرم حتی تو بخش about جایی برای ریجیستر نداره.اینو دیگه چیکارش کنم؟با unistal و نصب دوباره هم مشکل رفع نمیشه؟
این رو بخون (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1149051&postcount=262). مشکلت حل میشه برای فارسی دیدنها. به نظر من هارد ریست کنی خیلی خوبه. اینجوری سرعت کیبرد اصلا کم نمیشه و زود و فوری لود میشه. کیبورد عربایزر طول میکشه تا لود بشه (رو فلشش که میزنیم رو میگم)
خوب شد فرهاد این رو به من دادااا، فرهاد جان بازم دستت درد نکنه. بعد از HR امروز این رو نصب کردم خیلی حال کردم که کیبوردش زود بالا میاد و حجم کمی هم اشغال کرده. ممنونم
mr.hami
06-19-2007, 02:03 AM
سلام
برای wisbar:
start>programs>WisBar advanced>wisBar advanced 2 settings
حالا تب بالا سمت راست(my theme)رو انتخاب کن و License information
NAME: momohamed
CODE:aa6db-424a-1379b
حله!!!:D
sang_e_saboor
06-19-2007, 02:45 AM
اینم لینک (http://ppcwarez.org/phpBB2/articles.php?t=12475&order=DESC&mode=news&sid=bdf73a5454ff42ad91e1bf375705d992)عزیز
يه دنيا ممنون هيراد جان. آخرشي:blush:. يواش مياي يواش ميري، اما كارت درسته. نبينم خسته و غمگين باشي :eek:ايشالله عروسيت ! :blink:
bahrammostofian
06-19-2007, 10:50 AM
دکتر جان سلام
من شديدا دنبال Plumb's vet drug handbookميگردم لطفاً اگه جايی برخوردی به من هم بگو
با سپاس
X_Farhad
06-19-2007, 12:44 PM
دوستان يه سوال، نرم افزاري هست كه كمك كنه از طريق ديوايس بلوتوٍ ث رو كامپيوتر به تماسهاي موبايل جواب بديم؟
Bluesoleil ؛ معرفی شده، راهنمای عناوین رو سرچ کنید
کاری که می خواید انجام بدید با شناسوندن PC به عنوان یک هدست بلوتوث امکان پذیر می شه؛
توضیح بیشتر در اینجا (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=951148&postcount=224)
iman_ppc_866
06-19-2007, 01:46 PM
سلام دوستان
اين لينك rapid share پاكت مكانيك كار نميكنه.ميشه يك لينك ديگه معرفي كنيد.
ممنون
aouroukou
06-19-2007, 02:24 PM
سلام دوستان
اين لينك rapid share پاكت مكانيك كار نميكنه.ميشه يك لينك ديگه معرفي كنيد.
ممنون
برایتان در 4shared آپلود کردم
DOWNLOAD Pocket_Mechanic_v2.45.191.rar (http://www.4shared.com/file/18197421/b71cbf29/Pocket_Mechanic_v245191.html)
aouroukou
06-19-2007, 03:17 PM
Novii Remote Deluxe 4.1
دوستان این ورژن از برنامه بسیار کار را راحت کرده است
یعنی شما تمام device هایی را که انتخاب میکنید تمام گزینه های های مورد نظرتان را به صورت پیش فرض قرارداده و در چند دسته تقسیم کرده
ضمنا در این ورژن برای گوشیهای VGA صفحه LAND SCAPE تعریف شده
http://img502.imageshack.us/img502/2029/novii1bn6.gif
Best remote software and fully working with iMate JAMin, Dopod 818, or QTek S200 with Samsung processor. And off course also working with Intel processor.
It is very easy to learn and configure as easy 1..2..3.
Just copy to your card and execute to install.
It will be automatically registered
DOWNLOAD 4shared (http://www.4shared.com/file/18196977/936c1a6f/Novii_Remote_Deluxe_41_20060725c_IRv27.html)
hirad_sabaghian
06-19-2007, 05:20 PM
يه دنيا ممنون هيراد جان. آخرشي:blush:. يواش مياي يواش ميري، اما كارت درسته. نبينم خسته و غمگين باشي :eek:ايشالله عروسيت ! :blink:
خواهش میکنم;) من اصلاً از اینجا نمیرم صیح تا شب داره ریلود میشه :lol: اشالله;)
desert_son
06-19-2007, 05:24 PM
داشتم پست ها رو نگاه مي كردم تقريبا تمام تازه واردها به ترتيب زير پست داشتند.
من يه سوال دارم
اين نشد
اين كركش كار نمي كنه
آقا دمت گرم درست شد.
ولي من بيچاره يه نرم افزار خواستم
اوليش اساسي بلوتوث گوشيمو قطع كرد هارد ريست كردم:o
دومي به ورژن گوشي زاقارتم نمي خورد بي خيال شدم:hmm:
سومي ظاهرا درست بود ولي اجرا بودن و نبودنش هيچ فرقي نداشت:blink:
از چهارمي هم كه هيچ خبري نيست:wacko:
دارم مي رم شمال يه آفتابه آب ور دارم با خودم:(:cigar:
حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد
semorena
06-19-2007, 07:12 PM
من يه سوال دارم
حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد
من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
شما كدوم ها رو روي گوشيت امتحان كردي و جواب نگرفتي؟
IMAN.BESTBOY
06-19-2007, 07:57 PM
من يه سوال دارم
اين نشد
اين كركش كار نمي كنه
آقا دمت گرم درست شد.
دارم مي رم شمال يه آفتابه آب ور دارم با خودم:(:cigar:
من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
ای بابا اینکه کاری نداره
کافیه یه برنامه مثل ریسکو رجیستری رو گوشیتون نصب باشه بعد می ری تو این مسیری که الان می گم
البته اول بلوتوث و هندسفریتو خاموش کن
حالا
برو تو hkey local mashine /software/OEM/VOICE COMAND/PACH
بعد که تو این مسیر رفتی تو قسمت STRING این تغیر رو ایجاد کن WINDOWS\wmplayer.exe
بعد هم ok کن
حالا یه ریسیت کن
حالا هندسفری رو وصل کن و حالا اون دکمه ای که همیشه تماسها رو باهاش جواب میدی یکم فشار بده می بینی که به جای وویس کماندر برنامه مدیا پلیر اجرا میشه و حالا دیگه همه صداها شنیده میشه:rolleyes:
حالا برو حال کن:lol:
arasx
06-19-2007, 10:46 PM
Bluesoleil ؛ معرفی شده، راهنمای عناوین رو سرچ کنید
کاری که می خواید انجام بدید با شناسوندن PC به عنوان یک هدست بلوتوث امکان پذیر می شه؛
توضیح بیشتر در اینجا (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=951148&postcount=224)
با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع
بشه!:blink:
sang_e_saboor
06-20-2007, 02:35 AM
اساتيد محترم ، كسي مي دونه چه جوري ميشه spb weather رو آپديت كرد. من يه بار شانسي اين كارو كردم اما الان هر كاري مي كنم نمي تونم . اگه ممكنه راهنماييم كنيد. :f34r:
mj5700
06-20-2007, 02:52 AM
با چه نرم افزاری میشه اس ام اس های ذخیره شده توی سیم کارت رو دید . من قبلا یک جایی توی همین ترد دیدم ولی هرچی لیست عناوین رو گشتم پیدا نکردم . کجا می تونم پیداش کنم !!!
desert_son
06-20-2007, 10:09 AM
ای بابا اینکه کاری نداره
کافیه یه برنامه مثل ریسکو رجیستری رو گوشیتون نصب باشه بعد می ری تو این مسیری که الان می گم
حالا
بعد که تو این مسیر رفتی تو قسمت STRING این تغیر رو ایجاد کن WINDOWS\wmplayer.exe
بعد هم ok کن
حالا یه ریسیت کن
حالا هندسفری رو وصل کن و حالا اون دکمه ای که همیشه تماسها رو باهاش جواب میدی یکم فشار بده می بینی که به جای وویس کماندر برنامه مدیا پلیر اجرا میشه و حالا دیگه همه صداها شنیده میشه:rolleyes:
حالا بخوام از اين حالت در بيام چي
aghdam
06-20-2007, 10:26 AM
توضیح مختصر: برنامه ای منحصر بفرد که شبیه ساز کره زمین بر روی دستگاه شما شامل 272 کشور که
نسخه یا ویرایش:
حجم: 23 مگ
عکس : http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/25711_pocketworldfi6_1.jpg
سیستم مورد نیاز: 22 مگ مموری کارت + 4 مگ پروگرم مموری + ویندوز موبایل 2003 یا 5 + Net Framework 1 یا 2(ورزن 2 در فایل هست) + سی پی یو ARM یا Xcale
سازگاری با سیستم: 4.5/5
لینک دانلود: در حال دانلود و سپس آپلود بر روی سرویس 4Shared
سلام هیراد جان
آپلود این تموم نشد؟
راستی من چطوری می تونم با شما تماس بگیرم؟ پیغام خصوصی که نمی شه فرستاد و ایمیل هم زدم ولی جواب نگرفتم.:(
HUNTERBOY
06-20-2007, 11:55 AM
ایول به شما بچه ها که در تمام مشکلات به داد همدیگر میرسید.
به خصوص سر دسته همه آقا هیراد.
من از همتون تشکر میکنم.به خدا خیلی مردین.دسمریزاد
راستی برنامه ای هست که بتونه بازی و برنامه های با پسوند SIS را روی PPC نصب کنه.مثل بازی سری 60 نوکیا.
اگه هم کسی SPB POCKET PLUS 3,2
داره بزاره خیلی خوب میشه.
ممنون.///...///
hirad_sabaghian
06-20-2007, 11:58 AM
شرمنده این جا افتده بود :D دارم آپ میکنم.
از طریق این ID باهام تماس بگیر عزیز: hirad_sabaghian@yahoo.com از طریق خود یاهو مسنجر پی ام بدی سریع تر کارت را می افته
اینم لینک دانلود (http://www.4shared.com/file/18259962/e11a5058/Pocket_World_Info_2007_v20.html)
امروز 4 به بعد یسره آنم;):blink:
hirad_sabaghian
06-20-2007, 12:15 PM
ایول به شما بچه ها که در تمام مشکلات به داد همدیگر میرسید.
راستی برنامه ای هست که بتونه بازی و برنامه های با پسوند SIS را روی PPC نصب کنه.مثل بازی سری 60 نوکیا.
ممنون.///...///
نظر لطفتونه همه بچه ها همینطورین. والا همچین برنامه ای من تا الان ندیدم ولی فایل های JAR رو میتونید با برنامه جاوا MIDlet (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=684040&postcount=174) باز کنید;)
A.GH.N
06-20-2007, 01:42 PM
اساتيد محترم ، كسي مي دونه چه جوري ميشه spb weather رو آپديت كرد. من يه بار شانسي اين كارو كردم اما الان هر كاري مي كنم نمي تونم . اگه ممكنه راهنماييم كنيد. :f34r:
پن رو تو صفحه ی تودی قسمت اس پی بی ودر نگه دار تا پوپ آپ منو بیاد بعد ریفترشش کن.
mj5700
06-20-2007, 02:28 PM
با چه نرم افزاری میشه اس ام اس های ذخیره شده توی سیم کارت رو دید . من قبلا یک جایی توی همین ترد دیدم ولی هرچی لیست عناوین رو گشتم پیدا نکردم . کجا می تونم پیداش کنم !!!
دیدم کسی مارو تحویل نگرفت دوباره پست زدم :D
یعنی برای این پاکت پی سی مثلا آخر نرم افزاره یک نرم افزار پیدا نمی شه که بشه اس ام اس های توی سیم کارت دید ؟ بابا یک گوشی 25 هزار تومانی این کارو میکنه بخدا !!!!
خواهشا اگه این نرم افزار رو دارید بزارید اگه هم قبلا معرفی شده لطفا اسمشو بگید من که هرچی گشتم پیدا نکرد .
ممنون
imate_pda2k
06-20-2007, 03:00 PM
دیدم کسی مارو تحویل نگرفت دوباره پست زدم :D
یعنی برای این پاکت پی سی مثلا آخر نرم افزاره یک نرم افزار پیدا نمی شه که بشه اس ام اس های توی سیم کارت دید ؟ بابا یک گوشی 25 هزار تومانی این کارو میکنه بخدا !!!!
خواهشا اگه این نرم افزار رو دارید بزارید اگه هم قبلا معرفی شده لطفا اسمشو بگید من که هرچی گشتم پیدا نکرد .
ممنون
:happy:
19750
IMAN.BESTBOY
06-20-2007, 04:03 PM
حالا بخوام از اين حالت در بيام چي
شما که این همه دوست داشتین صدا ها رو از طریق هندسفری بشنوین حالا چی شد دوباره می خوای از این حالت در بیای
کافیه بری تو همون مسیر و دوباره اون تغییری که انجام دادی رو برگردونی به حالت اولیه یعنی اینکه نام ویندوز مدیا پلیر رو برداری و وویس کوماند رو جایگزین کنی یا اصلا فقط ویندوز مدیا رو بردار ;)
desert_son
06-20-2007, 04:57 PM
ای بابا اینکه کاری نداره
حالا
بعد هم ok کن
حالا یه ریسیت کن
دمت گرم خيلي با حال بود حال كردم ولي نشد
hirad_sabaghian
06-20-2007, 10:36 PM
:happy:
19750
مهرداد جان ممنون از لطفت ;)
_nima
06-20-2007, 11:29 PM
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...
http://i7.tinypic.com/5253pj9.gif
صفحه دانلود (هم cab داره هم exe) (http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/history.html?en)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
--------------------------
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
برای کبش نمیدونم اینجوری کار کنه یا نه...
http://i17.tinypic.com/6ag59is.jpg
_nima
06-20-2007, 11:40 PM
اگه هم کسی SPB POCKET PLUS 3,2
داره بزاره خیلی خوب میشه.
میتونین برنامه های این شرکت رو از سایت خودش (http://www.spbsoftwarehouse.com/) دانلود کنین دیگه! سریال نامبر اگه میخواین یه بحث دیگه ای:
30372645
BOROAMOO
06-20-2007, 11:42 PM
هیراد جان آخرین ورژن اتیو سینک رو می خواستم ممنون
_nima
06-21-2007, 12:06 AM
هیراد جان آخرین ورژن اتیو سینک رو می خواستم ممنون
برای ویستا یا اکس پی؟
تو سایت خود ماکروسافت (http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx)هست...
sang_e_saboor
06-21-2007, 12:45 AM
از توجهت بي اندازه ممنون عزيز . اما من اين كارم كردم اما كار نميده ميگه اصلا چنين صفحه اي وجود نداره كه بخواد سرچش كنه. تازه اون كم بود ، يه چند وقته گوشيم بي دليل هنگ مي كنه . نمي دونم چي كارش كنم . يه وقتايي هم وقتي كاري به كارش ندارم خود به خود ريست ميشه .
كسي مي دونه علتش چيه ؟:(
استاد هيراد مثل اسم رمز "سسني باز شو" حتما بايد اسمتو بيارم كه به دادم برسي !:(:f34r:
اساتيد محترم لطفا كمك كنيد ديروز 8 دفعه هنگ كرد . :blink:ديگه مي خواستم پرتش كنم تو كوچه . :wacko: به من رحم نمي كنيد به گوشيم رحم كنيد. اگه ويندوزشو عوض كنم درست ميشه ؟:(
A.GH.N
06-21-2007, 10:34 AM
از توجهت بي اندازه ممنون عزيز . اما من اين كارم كردم اما كار نميده ميگه اصلا چنين صفحه اي وجود نداره كه بخواد سرچش كنه. تازه اون كم بود ، يه چند وقته گوشيم بي دليل هنگ مي كنه . نمي دونم چي كارش كنم . يه وقتايي هم وقتي كاري به كارش ندارم خود به خود ريست ميشه .
كسي مي دونه علتش چيه ؟:(
استاد هيراد مثل اسم رمز "سسني باز شو" حتما بايد اسمتو بيارم كه به دادم برسي !:(:f34r:
اساتيد محترم لطفا كمك كنيد ديروز 8 دفعه هنگ كرد . :blink:ديگه مي خواستم پرتش كنم تو كوچه . :wacko: به من رحم نمي كنيد به گوشيم رحم كنيد. اگه ويندوزشو عوض كنم درست ميشه ؟:(
پن رو روی قسمت اس پی بی ودر تقریبا" وسطا تپ کن و نگه دار تا این باز شه
hirad_sabaghian
06-21-2007, 10:37 AM
دوستان من امروز نیستم که برنامه بزارم ولی اگه کسی مشکلی داشت PM بده یا رو یاهو Off بزاره راستی هر کی میتونه حد اقل یکی از این برنامه ها رو به صورت کرک شده بزاره که ترد به روز باشه همه این برنامه ها تازه ریلیز شدن و کرک شده هستن:
PIM Backup v2.0
CorePlayer v1.1.0 Build 1408
ContactBreeze v2.1.01
SBSH PocketBreeze v5.2.12
BlueFire VPN v2.3.0193
My Mobiler v1.0
یسری از برنامه ها مجانین. بر مرام اون کسی که معرفی می کنه صلوات;) اگر هم حال نکردید هر وقت رسیدم خودم معرفی میکنم:(
hirad_sabaghian
06-21-2007, 10:51 AM
بخدا من دیروز نبودم سنگ عزیز :D وگر نه من غلت بکنم پست سوال ببینم و بدونم و جواب ندم. شما هارد ریست رو امتحان کردید؟؟؟ راستی اون Spb رو هم تا الان استفاده نکرده بودم و گر نه بهتون جواب میدادم در هر صورت شرمنده :blush: بهبت اون هنگ هم مشکل یا سخت افزاریه که به نمایندگی مرتبط میشه یا نرم افزاری که فکر کنم مربوط به این قسمت باشه حالا من نمیدونم دقیقاً چون تا الان خدا رو شکر با این مشکل رو به رو نشدم البته از این بگزریم که روزی 7 بار هارد ریست میدم شما این سوال رو توی ترد سوال و جواب وطرح کنید اون جا بچه ها توی این زمینه بیشتر دست دارن تا ما.
ahwaztaxi
06-21-2007, 12:00 PM
بهترین پخاش موجود برای ppc :
CorePlayer v1.1.0 Build 1408
http://forum.ppcwarez.org/download.php?mode=view&id=39
Version 1.1.0 (20070618) (over 750 changes/updates/fixes)
More Info:
http://www.coreplayer.com/
KNOWN ISSUES
------------
- Background scanning is slow (on purpose). We will add an adjustment option for this later
- ATI Imageon support is not complete
- No option to not use the DB. This will be added later
- DB: background process should be paused during benchmarking
Registration:
User: PhamQuang
Use serial Q8K6VL-K7J1U8-LGY7AK-15VX32-KRK2VV or B4BYLC-BZASK0-C8PZ2B-SXLNUT-BGBTLL
البته اگر ورژن قبلیتون نصب باشه و رجیستر باشه دیگه کد نمیخواد. برای من که اینطور بود
اگر باز نگید رپیدشیر بده :
http://rapidshare.com/files/38439254/CorePlayer_v._1.1.0_Build_1408.rar
mirror (http://www.4shared.com/file/18292408/4dbce793/CorePlayer111408PocketPC.html)
X_Farhad
06-21-2007, 12:29 PM
با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع
بشه!:blink:
قربان کدوم ورژن برنامه رو نصب کردید؟ http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif دانگل بلوتوثتون چه مارکیه؟
BOROAMOO
06-21-2007, 01:37 PM
برای ویستا یا اکس پی؟
تو سایت خود ماکروسافت (http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx)هست...
خیلی ممنون نیما.ورژن xp رو می خوام.فول باشه ها
X_Farhad
06-21-2007, 01:47 PM
خیلی ممنون نیما.ورژن xp رو می خوام.فول باشه ها
activesync رایگانه؛ از همون لینکی که نیما داد می تونید دانلود کنید
X_Farhad
06-21-2007, 02:40 PM
ورژن جدید//
احتمالاً همه با این برنامه آشنا هستید، بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از Message ها، Contact ها، Task ها، Appointment ها، Call Log ها و Speed Dial هاست !!
توجه داشته باشید که ورژن جدید این برنامه بک آپ هایی که توسط ورژن های قدیمی تر از 1.7 تهیه شده باشن رو، نمی تونه به درستی restore کنه؛ بد نیست بعد از نصبش یه بکاپ جدید بگیرید.
http://www.dotfred.net/PIM/images/ppcpimbackup.gif
ChangeLog
PIM Backup v2.0(Release date 20/06/2007)
- added escape character in text, so the parsing of csv text works in all cases.
CAUTION, a bad parsing can still appear for backups made in earlier versions.
- added binary backups for fastness and reliability. (A tool will be provided in the future to allow to convert text backups to binary backups and vice-versa).
- schedule problem fixed.
- added UNC folders names for default folders (inbox, outbox, sent items, drafts, deleted items) in messages, so the restore could be done on a device having another language.
- fixed the problem of messages stored in folders at the same level as Inbox
- creation of temporary backup files can be either in memory or in the backup destination folder
Magician User
06-21-2007, 02:53 PM
فول ورژن برنامه ای که بالا معرفی شد
تصویر :
http://www.ppcwarez.org/phpBB2/userpix/5863_now_1.png
دستگاه مورد نیاز :
WM5 & WM6
بخشهای جدید موجود در این ورژن :
* NEW! Now Screen professional layout
* The most important information at one screen
* Fast and convenient menu with access to all device features
* Smart launcher on Today
* World time
* Weather forecast
* Photo speed dial
* Auto-hide view for Today plug-ins
* Color based themes
اطلاعات بیشتر :
http://www.spbclub.com/product.php?product_id=21
http://www.spbclub.com/product.php?product_id=21
دانلود :
http://www.megaupload.com/?d=HB753CWP
http://rapidshare.com/files/38109149/SPB.Mobile.Shell.v1.5.rar.html
http://www.filefactory.com/file/ff3872/
http://depositfiles.com/files/1050160[/URL]
پسورد فایل :
[url]www.mobile-warez.ru (http://depositfiles.com/files/1050160)
IMAN.BESTBOY
06-21-2007, 02:56 PM
دمت گرم خيلي با حال بود حال كردم ولي نشد
دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا;):lol:
sang_e_saboor
06-21-2007, 07:21 PM
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...
صفحه دانلود (هم cab داره هم exe) (http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/history.html?en)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
عزيز من تست كردم . روي گوشي هم همين سوالو مي كنه موقع نصب. بدون هيچ مشكلي نصب شد و كار مي كنه.
sang_e_saboor
06-21-2007, 07:23 PM
پن رو روی قسمت اس پی بی ودر تقریبا" وسطا تپ کن و نگه دار تا این باز شه
عزيز اين كارو قبلا هم مي كردم . اما درست نميشه :(
Error down loadin data from site ميزنه! :wacko:
sang_e_saboor
06-21-2007, 07:24 PM
بخدا من دیروز نبودم سنگ عزیز :D وگر نه من غلت بکنم پست سوال ببینم و بدونم و جواب ندم. شما هارد ریست رو امتحان کردید؟؟؟ راستی اون Spb رو هم تا الان استفاده نکرده بودم و گر نه بهتون جواب میدادم در هر صورت شرمنده :blush: بهبت اون هنگ هم مشکل یا سخت افزاریه که به نمایندگی مرتبط میشه یا نرم افزاری که فکر کنم مربوط به این قسمت باشه حالا من نمیدونم دقیقاً چون تا الان خدا رو شکر با این مشکل رو به رو نشدم البته از این بگزریم که روزی 7 بار هارد ریست میدم شما این سوال رو توی ترد سوال و جواب وطرح کنید اون جا بچه ها توی این زمینه بیشتر دست دارن تا ما.
ممنون هيراد جان. همين كه توجه مي كني خودش كلي مشكلات رو حل مي كنه . ايشالله .... !:blush:
_nima
06-21-2007, 09:49 PM
عزيز من تست كردم . روي گوشي هم همين سوالو مي كنه موقع نصب. بدون هيچ مشكلي نصب شد و كار مي كنه.
درسته. منم فایل exeش رو نصبیدم با همون سریال قبلی کار کردش. رجیستر هم نوشت هست!!!!
اگر کسی سریال نامبرش رو هم بذاره خوبه. برای نصبهای آتی شاید لازم بشه
_nima
06-21-2007, 09:57 PM
دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا;):lol:
طرز نوشتن تو رجیستری خیلی مهمه... همون چیزی که در ابتدا توش بوده رو باید با حروف کوچیک و بزرگ و فاصله بنویسی تا کار کنه....
آقا ایمانی به خدااااااا:cool:
A.GH.N
06-21-2007, 10:02 PM
عزيز اين كارو قبلا هم مي كردم . اما درست نميشه :(
Error down loadin data from site ميزنه! :wacko:
اصلا" با پی پی سی می تونی یه صفحه وب رو باز کنی؟
_nima
06-21-2007, 10:07 PM
http://www.spbsoftwarehouse.com/images/tipsandtricks/header1.jpg
نسخه به روز شده برنامه معروف تیپس و تریکز
از اینجا بگیرید (http://www.spbsoftwarehouse.com/products/tipsandtricks/download.html?en)
اطلاعات برنامه هم اینجاست (http://www.spbsoftwarehouse.com/products/tipsandtricks/?en)
اینم سریالش
S/N: 82702398
توصیه میکنم حتما دانلود کنین. خیلی چیزای جالبی توش هستا! برای اینکه اطلاعات درست و حسابی از افراد درست و حسابی تری جمع آوری شده. یه tweek هم داره که میتونین ویندوزتون رو edit کنین.
(البته تنها دلیل هارد ریست سه چار روز پیشه من این بود که یه برنامه ای که tweek بود و باهاش تغییراتی برای بوت شدن داده بودم رو پاک کردم. بعد از ریست شدن دیگه بالا نیومد. شاید (میگم شاید) این هم اینجوری باشه. من که خیلی باهاش حال کردم
mahani
06-22-2007, 01:04 AM
سلام . خسته نباشید
نرم افزاری سراق دارید که بشه اس ام اس ها رو با بلوتوث فرستاد.
اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم.
Raymond
06-22-2007, 03:32 AM
سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟
X_Farhad
06-22-2007, 11:27 AM
سلام . خسته نباشید
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1174168&postcount=6594
سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟
به پرشین تولز خوش اومدید!! http://m1.freeshare.us/145fs174313.gif
راهنمای استفاده از فروم رو اینجا (http://forum.persiantools.com/t72265.html) بهروز عزیز نوشته'ند، کافیه سیستم عامل و نام دستگاهتون رو در signature قرار بدید.
برنامه ها (و تغییرات رجیستری) ای که توسطشون تمام صدا ها به هندزفری مونو redirect می شه، همه از A2DP استفاده می کنن. نتیجتاً اگه دستگاه شما A2DP نداشته باشه، نمی تونید تمام صدا هارو روی هندزفری بلوتوث مونو ( یا حتی استریو) بشنوید. اگه درست خاطرم باشه، A2DP در wm5 AKU2 عرضه شد، به همین خاطر روی هیچ کدوم از دستگاه های wm2003/wm2003se/ wm5aku<2 نمی تونید این کارو انجام بدید
ولی کسانی که دستگاهشون a2dp داره، سه راه دارند، یکی استفاده از تغییرات رجیستری که ایمان جان نوشتند، که البته به صورت cab هم در اومده و می تونید ازینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=278778) دانلودش کنید، یکی استفاده از برنامه ی BTAudio (http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=16281&d=1178030482) ، یکی هم استفاده از برنامه ی TekSoft BlueMusic (http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=51&t=17290&hilit=teksoft&start=0)
_nima
06-22-2007, 01:17 PM
سلام تازه وارد. چطوری تازه وارد؟ خوبی تازه وارد؟ چه خبر تازه وارد؟ موفق باشی تازه وارد... (با لحن مورچه خوار خونده بشه:cool:)
بالای صفحه ات این رو ببین و برو...
http://i19.tinypic.com/6c5zd5c.jpg
GracIouS
06-22-2007, 02:24 PM
هیراد جان دستت درد نکنه
این برنامه شرکت سوتی ، پاکت کنترلر خیلی عالی بود
فقط اگه بتونی یه برنامه برای ریموت سیستم(که خیلی ساده با بلوتوث کانکت بشه و بدون سینک شدن باشه ) آپ کنی که دیگه اینجا میشه مدینه فاضله :)
mahani
06-22-2007, 02:25 PM
سلام . خسته نباشید
ممنون آقا فرهاد ولی این برنامه simple sms ظاهرا فقط برای فرستادن sms و با بلوتوث کار نمیکنه.
به هر حال ممنون .
اگه نرم افزار دیگه ای دارین ممنون میشم بزارین :blush:
خسته نباشید
GracIouS
06-22-2007, 02:27 PM
راستی کسی کد ورژن جدید BlueSoliel داره !؟
_nima
06-22-2007, 02:30 PM
:Spb Full Screen Keyboard
SPBBackup : 19732456
SpbTime : 72383490 or 53174628
SPB Weather : 46123413
.
.
.
Spb Insight: 3H3DHMG83EMD
خیلی هم باحالی. من هم یه همچین کالکشنی داشتم. ولی این هم برمیداریم. روز قیامت شاید لازممون بشه!
_nima
06-22-2007, 02:35 PM
با عرض شرمندگی مجدد خدمت برادرا و خواهرای محترم... (اصلا اینجا خواهر داریم؟ حالا ولش)
یه برنامه ای قدیم ندیما زمان آقا محمد خان گذاشته بودین برای فرستادن sms از outlook. اسمش چی بود. دنبالش گشتم چیزی نیافتیدم.
از توجهتون ممنون
IMAN.BESTBOY
06-22-2007, 02:40 PM
والله من نمی دونم این بلو سهیلhttp://www.pic4ever.com/images/171.gif که داش جواد گفته چیه ولی آیا برنامه ای مثل pikablue که توی سیمبیان کار می کنه برای ویندوز موبایل هم هست که مثلا وقتی یه نفر که بلوتوثش روشنه وقتی میاد تو محدوده برنامه اون یهو یه زنگ بزنه که یه نفر وارد محدوده شده نمی دونم می فهمین یا نه اگه فهمیدین حالا بگین همچین برنامه ای هست ؟؟؟ با این برنامه هر کس بلوش روشن باشه برنامه پیداش می کنه و صدا می ده که یه جیگر وارد محدوده شد:rolleyes:
قدیما که نوکیا داشتم اگه کسی تو کوچمون رد میشد برنامه pikablu صدا می داد و من زود می رفتم از پنجره نگاه می کردم http://www.pic4ever.com/images/84.gifببینم دختره یا پسر که باز از ان کوچه گذشت
sang_e_saboor
06-22-2007, 03:03 PM
با عرض شرمندگی مجدد خدمت برادرا و خواهرای محترم... (اصلا اینجا خواهر داریم؟ حالا ولش)
یه برنامه ای قدیم ندیما زمان آقا محمد خان گذاشته بودین برای فرستادن sms از outlook. اسمش چی بود. دنبالش گشتم چیزی نیافتیدم.
از توجهتون ممنون
خواهر داريم اما چشم بصيرت نداريم. آبجي هم داريم داداش !!:hmm:
sang_e_saboor
06-22-2007, 03:12 PM
اصلا" با پی پی سی می تونی یه صفحه وب رو باز کنی؟
آره عزيز هيچ مشكلي ندارم. اما وقتي هم رفرش مي كنم فرقي نمي كنه . يه كم معطل مي كنه بعدشم ارور مي ده.:( يه بار شانسي با رفرش كردن تونستم آپديتش كنم اما فقط يه بار.:f34r: برنامه رو هم دوباره نصب كردم اما افاقه نكرد. :wacko: به هر حال از توجهت ممنون و از اينكه وقت ميزاري.:rolleyes:
راستي يادم رفت از استاد فرهاد هم به خاطر راهنمايي هاش تشكر كنم. خسته نباشي استاد فرهاد. :happy:
البته دست استاد هيراد هم درد نكنه . خيلي زحمت مي كشن :happy:
djgholum
06-22-2007, 03:34 PM
سلام
من یک Deutsches Universalwörterbuch لازم دارم (همون دیکشنری آلمانی به آلمانی)
مثلا دیکشنری آلمانی به آلمانیه Duden – Deutsches Universalwörterbuch
من شدیدا لنگم واسش
آیا کسی از اساتید می تونه روز جمعه ای یه ثواب کنه. انشالله هیتلر به دادت برسه روز قیامت
بازم ممنون
hirad_sabaghian
06-22-2007, 04:01 PM
هیراد جان دستت درد نکنه
این برنامه شرکت سوتی ، پاکت کنترلر خیلی عالی بود
فقط اگه بتونی یه برنامه برای ریموت سیستم(که خیلی ساده با بلوتوث کانکت بشه و بدون سینک شدن باشه ) آپ کنی که دیگه اینجا میشه مدینه فاضله :)
جواد جان من ندیدم تا الان همچین چیزی:(
hirad_sabaghian
06-22-2007, 04:20 PM
توضیح مختصر: دوستان امروز که داشتم وب گردی میکردم به یک پک DVD برخوردم بنام A to Z که شامل بسیاری از بازی ها و برنامه ها به صرت فول ورژن هست گفتم اینجا هم بزارم که همه بهره مند بشن ازش واسه کسایی که یک کالکشن خوب می خوان پک بدی نیست;)
نسخه یا ویرایش: 2006
عکس : http://blogs.windowsnetworking.com/wnadmin/wp-content/blogs/33/files/2006/05/114847577862.jpg
برنامه ها و بازی ها:
Games :
Advanced.Tetris.1.0.ALL.PPC2002.Regged-COREPDA
Afzane.Airborne.Rescue.II.v2.0.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
afzane.Alien.Treasure.Quest.v1.2.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
afzane.Croco.Bridge.II.v2.0.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
afzane.Fishy.Fishy.v1.1.ARM.PPC.Retail- aSxPDA
Afzane.Laboratory.Panic.v1.3.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
afzane.Monkey.Menace.v1.3.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
afzane.Towering.Inferno.v1.3.ALL.PPC.Retail-aSxPDA
Age of Empires - Gold Edition
AIM.Space.Balls.v1.0.ARM.PPC.Retail-aSxPDA
Argentum 1.092
Astraware.Alchemy.v2.3.ARM.XScale.PPC2002.Cracked-COREPDA
Astraware.Atomica.v2.3.ARM.XScale.PPC2002.Cracked-COREPDA
Astraware.Bejeweled.v2.3.ARM.XScale.PPC2002.Cracke d-COREPDA
Astraware.Bzzz.v2.1.ARM.XScale.PPC2002.Cracked- COREPDA
Astraware.Candy.Cruncher.v2.1.ARM.XScale.PPC2002.C racked-COREPDA
Astraware.Candy.Train.v1.2.ARM.XScale.PPC2002.Crac ked-COREPDA
Astraware.Fruit.Frolic.v1.2.ARM.XScale.PPC2002.Cra cked- COREPDA
Astraware.Insaniquarium.v2.1.ARM.XScale.PPC2002.Cr acked-COREPDA
Astraware.Mummy.Maze.v2.3.ARM.XScale.PPC2002.Crack ed-COREPDA
Astraware.Noahs.Ark.v2.1.ARM.XScale.PPC2002.Cracke d-COREPDA
Astraware.Seven.Seas.v2.3.ARM.XScale.PPC2002.Crack ed- COREPDA
Battleship
Bubble Blaster for Pocket PC
Bust'em v1.04
Chesscapade.1.52sv1.24.ARM.PPC.Regged-aSxPDA
Classic.Arcade.Invades.v2.0.ARM.PPC.Retail-aSxPDA
ClassicArcadeGamesSetup.exe
Colony.v1.01.ARM.PPC.Retail-aSxPDA
Coral.Capers.v1.0.ARM.PPC.Cracked-COREPDA
Darxide EMP
Diamond Mine
FIFA 2002
Four Winds Mah Jong
Fun2Link for Pocket PC
Handango Ultimate Games Suite.exe
Hexacto
Hyperspace Delivery Boy
Infectious Ground
Lemmings
Metalion 2 Mutant Uprising
Microsoft FreeCell
Monopoly
Morphgear 2003
Need For Speed RC1
PDA Tetris
PDAmill Anthelion
PDAmill GameBox Classics v1.3
PDAmill GameBox Gems v1.3
PDAmill GameBox Solitaire v1.1
Peter's GameBox
PipeDream
Pocket Bass pro
Pocket Everquest Ep1 v1.01h
Pocket Hustler (Pool)
Pocket Mini Golf v1.5
Pocket Nester 0.7
Pocket Strip Poker - Marisha
Pocket Tanks
Porta Pinball
Pow Wow for Pocket PC
Quake
Racing Days v1.0.4
Rayman
Rayman v2.0
Reckless Thief
Scrabble
SimCity 2000
Spawn
SPB Arkaball 1.0
Tetris Classic Game Pak
Tiger Woods Golf
Tomb Raider
Tricorder
Tropical Nights
VRally Championship Edition
Who wants to be a Millionaire
Yahtzee
Software :
1HandSms.T9.Text.Messaging.v1.0.ARM.PPC2002.PE.Cra cked-aSxPDA
2Kdevelopment.connect2internet.3.0.pro.retail.PPC. ALL.by.Slay.of.Ipocket
3GR.CalcGen.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
4.Pockets.Harry.Putters.Crazy.Golf.v1.0.ARM.XScale .PPC.Retail- COREPDA
40th.Floor.40mp3.v3.52.ALL.PPC.Retail-XiMPDA
A4News.v1.0.ARM.PPC2002.Cracked-COREPDA
A4Pocket.Newsreader.v1.0.ARM.PPC2002.Cracked- aSxPDA
ABBY.Lingvo.9.0.262.ME.regged.ISO.windows.all.PPC. ARM.PalmOS.by.xw
ABBY.Lingvo.9.0.262.regged.RIP.PPC.ARM.only.by.sup erduper
ABBY.Lingvo.9.0.cracked.regged.PPC.ALL.by.Incognit o
abby.lingvo.9.0.winmobile.2003.arm.cracked- tsrh
Absolutist.BlockBuster.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Booble.Shooter.v1.4.ARM.PPC.Regged-RCAPDA
Absolutist.BoXplosion.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
absolutist.bubble.shooter.1.0.pocket.pc.incl.keyge n- tsrh
Absolutist.Bubble.Snooker.v1.1.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Bubble.Snooker.v1.1.ARM.PPC.Cracked-COREPDA
Absolutist.ButterFlight.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Illustrix.Animal.Dream.v1.0.ALL.PPC.Reg ged- COREPDA
Absolutist.Illustrix.Bird.Dream.v1.0.ALL.PPC.Regge d-COREPDA
Absolutist.Illustrix.Cat.Dream.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Illustrix.Dog.Dream.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
absolutist.jet.ducks.1.0.pocket.pc.incl.keygen- tsrh
Absolutist.Jet.Ducks.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Jet.Ducks.v1.0.ARM.XScale.PPC.Cracked-COREPDA
absolutist.mahjong.1.0.pocket.pc.incl.keygen-tsrh
Absolutist.Mahjong.v1.0.ALL.PPC.Regged- COREPDA
Absolutist.Rotate.Mania.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Absolutist.Solitaire.Studio.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
absolutist.tetribox.PPC.ALL.regged.by.AHTOXA
Absolutist.TetriBox.v1.0.ALL.PPC.Regged- COREPDA
Absolutist.Volley.Balley.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
achieve-it.1.4.2.1.for.pocketpc.cracked-tsrh
Achieve-IT.Goal.Setter.v1.4.2.1.ARM.PPC2002.Incl.Keygen.wi th.Picture.of.the.First.Chinese Gold.Winner at.Athens.Olympic.Game-aSxPDA
Achieve-IT.Goal.Setter.v1.4.2.1.ARM.WM2003.Incl.Keygen.wit h.Picture.of.the.Second.Chinese Gold.Winner at.Athens.Olympic.Game-aSxPDA
Achieve-IT.Goal.Setter.v1.4.2.1.SH3.PPC.Incl.Keygen.with.P icture.of.the.Third.Chinese.Gold.Winner at.Athens Olympic.Game-aSxPDA
Acquasys.Examiner.v1.00.ALL.PPC.Incl.Keymaker.Patc h-COREPDA
activeprint.3.0.4.cracked-tsrh
Adisasta.Win.Mobile.Lens.v1.2.Build.1290.ARM.XScal e.PPC.Cracked-COREPDA
AdultPDA.Male.Erotic.Collection.1.0.ARM.PPC.Regged- COREPDA
Aesop.01.The.Country.Mouse.And.The.City.Mouse.For. MeReader.EBOOK.PalmOS.All.PPC Winall Retail-aSxPDA
Aesop.02.The.Fox.And.The.Goat.For.MeReader.EBOOK.P almOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.03.The.Flying.Turtle.For.MeReader.EBOOK.Palm OS.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.04.The.Fox.And.The.Crane.For.MeReader.EBOOK. PalmOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.05.The.Foolish.Donkey.For.MeReader.EBOOK.Pal mOS.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.06.The.Goose.With.The.Golden.Eggs.For.MeRead er.EBOOK.PalmOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.07.The.Grasshopper.And.The.Ants.For.MeReader .EBOOK.PalmOS.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.08.The.Wind.And.The.Sun.For.MeReader.EBOOK.P almOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.09.The.Lion.In.Love.For.MeReader.EBOOK.PalmO S.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.10.The.Shepherd.Boy.And.The.Wolf.For.MeReade r.EBOOK.PalmOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.11.The.Monkey.King.For.MeReader.EBOOK.PalmOS .All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.12.The.Old.Lion.For.MeReader.EBOOK.PalmOS.Al l.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.13.The.Lion.And.The.Mouse.For.MeReader.EBOOK .PalmOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.14.The.Father.His.Son.And.Their.Donkey.For.M eReader.EBOOK.PalmOS.All.PPC Winall Retail-aSxPDA
Aesop.15.The.Wolf.And.The.House.Dog.For.MeReader.E BOOK.PalmOS.All.PPC.Winall Retail-aSxPDA
Aesop.16.Belling.The.Cat.For.MeReader.EBOOK.PalmOS .All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.17.The.Bears.Whisper.For.MeReader.EBOOK.Palm OS.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Aesop.18.The.Fashionable.Crow.For.MeReader.EBOOK.P almOS.All.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.19.The.Golden.Ax.For.MeReader.EBOOK.PalmOS.A ll.PPC.Winall.Retail-aSxPDA
Aesop.20.The.Frog.And.The.Ox.For.MeReader.EBOOK.Pa lmOS.All.PPC.Winall.Retail- aSxPDA
Agang.CE.Chamber.Deluxe.Show.v2.1.ARM.PPC.Keymaker-COREPDA
Agendus.for.Windows.Professional.Edition.v2.06.Win ALL.Regged-aSxPDA
AIM.Productions.MagicSync.Lite.v1.06.ALL.PPC.Retai l- XiMPDA
AIM.Productions.MagicSync.PRO.v1.06.ALL.PPC.Smartp hone.Retail-RCAPDA
AIM.Productions.SMS.Cool.v1.12.ARM.PPC.Retail-XiMPDA
AIM.TMax.v1.0.ARM.PPC.READ.NFO.Retail-aSxPDA
All.Mobile.Casino.1.1-PV
Allure.Reversi.v1.0.ARM.PPC2002.Incl.Keygen- aSxPDA
Allure.Xonix.v1.0.ARM.PPC2002.Incl.Keymaker-COREPDA
Alpha.Beta.Software.Mobile.News.v1.0.ARM.XScale.PP C2002.Cracked- COREPDA
antcom.MathCal.1.0.regged.inc.keygen.PPC.ALL.by.ka b
antivirus.Kaspersky.5.0.PPC.ALL.regged.by.avzorya
AntonTomov.Pocket.Mechanic.v1.49.ARM.PPC.Cracked-RCAPDA
Argentum.This.is.War.v1.2.with.Additional.Maps.iNT ERNAL.ARM.PPC.Regged- RCAPDA
Arkfusion.mCRM.v1.0.XSCALE.WM2003.Cracked-COREPDA
Aspecto.Software.Dynamo.v1.02.ARM.PPC2002.Regged-XiMPDA
Astraware.Candy.Cruncher.v2.0.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
Astraware.Strange.Adventures.in.Infinite.Space.v1. 0.ARM.PPC.Cracked.REPACK READ NFO-CSCPDA
Astraware.Strange.Adventures.in.Infinite.Space.v1. 0.ARM.PPC.WORKING.Cracked-aSxPDA
Astraware.Super.Bounce.Out.v1.0.ARM.PPC.Cracked-CSCPDA
Astraware.Tradewinds.v1.0.ARM.PPC.Cracked-CSCPDA
astrowin.ce.2.0.cracked- tsrh
Atari.Retro.v2.0.ARM.PPC2002.Incl.Keygen-aSxPDA
Atlantis.Redux.v1.0.ARM.XSCale.WM2003.Regged-RCAPDA
Atomic.Cannon.Pocket.v1.26.PPC.by.Slay.inpocket
ATOMIX.v1.01.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
Aton.TN3270.v7.00.ARM.XSCALE.PPC.Incl.Keymaker- COREPDA
Attention.to.Detail.Pocket.FtInch.Calculator.NET.v 1.0.ARM.XScale.PPC.Cracked-COREPDA
Audio.FlashCards.Chinese.v1.0.XSCALE.WM2003.Regged-COREPDA
Audio.FlashCards.Japanese.v1.0.XSCALE.WM2003.Regge d- COREPDA
AudioBookMaker.1.5.2.inc.Russian.cracked.winall-TSRh
Autograph.Book.v1.0.ARM.PPC2002.Regged-aSxPDA
AutoMapa.2.2.WM2003.GPS.Repacked.By.KOCMOHABT
AutoMapa.Polska.2.2.PPC.ARM.Cracked.by.Lev
Avantgarde.Digital.Backgammon.1.1.PPC
Software Letter "B" :
Ballshooter.Anthill.v1.00.ALL.PPC.Incl.Keymaker-COREPDA
BallShooter.BrainGym.2.v1.00.All.PPC.Retail-RCAPDA
Ballshooter.LodeRunner.v1.51.ALL.PPC.Incl.Keymaker-COREPDA
Ballshooter.LodeRunner.X-MAS.Edition.v1.0.ALL.PPC.Incl.Keymaker- COREPDA
Ballshooter.Ms.Parkman.2005.v2.00.ALL.PPC.Incl.Key maker-COREPDA
BapSoft.Swizzle.v1.0.ARM.XScale.PPC.Cracked-RCAPDA
Baseball.Calculator.v1.4.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
BatteryLine.v1.0.ARM.PPC2002.Incl.Keygen- aSxPDA
Battle.Planet.v1.0.All.PPC.Regged-aSxPDA
Beiks.LLC.Portuguese.BDicty.v5.0.ARM.PPC2002.Retai l-XiMPDA
Bf.Mines.2.0.PPC
Bible.Verse.v1.0.PalmOS.Cracked-BLZPDA
Binoteq.Bears.Job.v1.01.ARM.XScale.PPC.Cracked- RCAPDA
BioBody.PTE.v2.11.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
BioBody.v2.11.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
BioPocket.v1.2.ARM.PPC2002.Cracked-aSxPDA
BioPocket.v1.2.ARM.PPC2002.Keygen.Only-aSxPDA
Bioreactor.Design.v1.0.ALL.PPC.Incl.Keymaker- COREPDA
Birdsoft.Crazy.Birds.Card.Multi-Pack.v1.03.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Fairway.Watch.Golf.Scorecard.v2.0.04.ALL. PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Hand.O.Crazy.8s.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.List.Watch.v1.01B.ALL.PPC.Regged- COREPDA
Birdsoft.Media.Watch.v1.05.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Pocket.SysWatch.v2.05.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Poker.Snitch.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Super.Jezzin.v1.01.ALL.PPC.Regged- COREPDA
Birdsoft.Three.Peak.Hand.v2.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Birdsoft.Video.Poker.Today.v1.00.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Bitween.Remote.Control.v1.11.ALL.PPC.Cracked-iPDA
Blackjack.Counter.v1.21.All.PPC.Regged- aSxPDA
Blackjack.Expert.v1.31.All.PPC.Regged-aSxPDA
Blackjack.Mentor.v1.81.All.PPC.Regged-aSxPDA
Blackwave.Dive.Assistant.2004.v4.0.2.ARM.PPC.Incl. Keygen-aSxPDA
Blackwave.Dive.Assistant.2004.v4.0.2.ARM.WM2003.In cl.Keygen- aSxPDA
Blackwave.Dive.Assistant.2004.v4.0.2.MIPS.PPC.Incl .Keygen-aSxPDA
Blackwave.Dive.Assistant.2004.v4.0.2.SH3.PPC.Incl. Keygen-aSxPDA
BlockBuster.Independence.Day.Edt.v1.0.ALL.PPC.Regg ed- COREPDA
BlockBuster.Independence.Day.Edt.v1.0.ALL.PPC.Regg ed.NFO.FIX-COREPDA
Blondes.Jokes.v1.0.ALL.PPC.Regged-COREPDA
Blue.Point.Studio.Pocket.Earth.v3.2.ARM.PPC.Cracke d.iNTERNAL-RCAPDA
Body.Mass.Index.Calculator.v1.5.ALL.PPC.Retail- aSxPDA
Bong.Software.Pocket.Mandarin.NET.v1.0.ARM.XScale. PPC2002.Regged-COREPDA
BOOQIO.Link.v1.0.PPC.Retail-RCAPDA
BoXiKoN.v1.2.3.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
Bryht.Flash.Player.v2.0.ARM.PPC.With.Desktop.Incl. Keygen- aSxPDA
Bug.Attack.v1.0.ARM.PPC2002.Regged-aSxPDA
BuildX.PDA.Software.Sports.Timer.v1.0.ARM.XScale.P PC.Cracked-COREPDA
Bumper.Stickers.v1.0.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
Bumper.Stickers.v1.0.ALL.PPC.Regged.DIRFIX- COREPDA
Bumper.Stickers.v1.0.ARM.PPC.Regged-COREPDA
bunnygrams.PPC.ALL.full.by.Volod
Burgerama.v1.01.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
BVRP.Pocket.Theme.Manager.2.0.incl.keygen
Software Letter "c" :
Calendar.Appointment.Location.Editor.v1.2.4.ARM.XS CALE.PPC2002.Cracked-COREPDA
CarboTracker.v1.0.0.1.XSCALE.WM2003.Incl.Keymaker-COREPDA
carrec.1.0.winmobile.2003.arm.cracked-tsrh
Carrysafe.Sign-Gate.v1.30.ARM.XSCALE.PPC2002.Incl.Keymaker.Patch- COREPDA
CeDbViewer.v1.0.ARM.PPC2002.Incl.Keygen.Patch-aSxPDA
cedit.3.x.winmobile.2003.arm.read.nfo.keygen-tsrh
CEdit.v3.0.ARM.PPC2002.Incl.Keygen-aSxPDA
CEdit.v3.0.ARM.WM2003.Incl.Keygen- aSxPDA
Celeris.Games.Virtual.Pool.Mobile.v1.06.ARM.XScale .PPC2002.Cracked-COREPDA
checkonit.1.01.for.ppc.cracked-tsrh
CheckOnIt.v1.01.ARM.PPC2002.Regged-aSxPDA
ChemRef.Advanced.v3.4.ARM.PPC2002.Cracked-aSxPDA
ChemRef.Advanced.v3.5.ARM.PPC.Cracked- aSxPDA
ChemRef.Advanced.v3.6.ARM.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
ChemRef.Basic.v3.0.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
ChessGenius.v1.6.All.PPC.Incl.Keygen- aSxPDA
Cisco.Bible.retail.PPC.ARM.by.Slay.of.Inpocket
Ciscopedia.PDA.1.0.retail.PPC.ALL
CITSoft.iMusic.v2.01.ARM.PPC.Regged-RCAPDA
Citysam.Sehenswuerdigkeiten.Hamburg.v1.0.German.AR M.PPC.Regged-COREPDA
citytime.1.7.5.for.pocket.pc.fixed.cracked- tsrh
Clickgamer.Bomb.Duck.v1.0.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
Clickgamer.Snowed.In.v2.0.ARM.PPC.Cracked- aSxPDA
CNetX.Flash.Format.2.6.PPC.ALL.regged.by.Slay.of.I npocket
CNetX.Flash.Format.v2.6.KOCMOHABT
Compaq.IPAQ.3600.PPC2002.ROM.english.officia.retai l.PPC.leaked.from.COMPAQ.Belgium
Compaq.IPAQ.3600.PPC2002.ROM.french.official.retai l.PPC.leaked.from. COMPAQ.Belgium
COMPAQ.IPAQ.5450.PPC2003.ROM.english.official.reta il.PPC..leaked.from.COMPAQ.Belgium
connect2internet.3.0.retail.PPC.ARM.by.Slay.of.Inp ocket
ContactAssistant.v1.0.All.PPC.Incl.Keygen- aSxPDA
contactbreeze.1.0.02.winmobile.2003.arm.cracked-tsrh
contactbreeze.1.0.03.winmobile.2003.arm.cracked-tsrh
contactbreeze.1.0.05.winmobile.2003.arm.cracked-tsrh
ContactBreeze.v1.0.01.ARM.PPC2002.Incl.Keygen- aSxPDA
ContactBreeze.v1.0.01.ARM.WM2003.Incl.Keygen-aSxPDA
convert-it.3.00.for.ppc.cracked-tsrh
convert-it.3.00.rus.for.ppc.cracked-tsrh
converterce.pro.2.42.winmobile.2003.arm.cracked-tsrh
CopyText.Pro.v1.2.All.PPC.Incl.Keygen- aSxPDA
Coral.Caper.v1.0.ARM.PPC.Cracked-RCAPDA
Cortex.v1.1.ARM.PPC.Cracked-aSxPDA
Coyote.Flux.Pocket.MC.v1.0.ALL.XScale.PPC.Retail-COREPDA
CreativeNotes.v1.01.ARM.WM2003.Incl.Keygen-aSxPDA
Cuttie.Jeda.v2.10.ARM.PPC.Incl.Keymaker-COREPDA
Software Letter "D" :
Data.On.The.Run.v4.05.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
Data.On.The.Run.v4.05.German.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
DavidTheme.Animated.Dream.Collection.100Themes.All .PPC.Retail-RCAPDA
DBMonger.v1.0.ARM.XSCALE.PPC2002.Regged- COREPDA
DealOngo.Pro.v1.0.142.All.PPC.Regged-aSxPDA
DealOngo.Pro.v1.0.142.German.All.PPC.Regged-aSxPDA
Declans.Japanese.Dictionary.v1.0.XSCALE.WM2003.Reg ged-COREPDA
DeepNet.Blackjack.Expert.v1.31.ARM.PPC.Cracked- COREPDA
Defiance.Final.Strike.v1.0.ARM.PPC2002.Cracked-COREPDA
Destinator.3.0.54.Australia.FULL.cracked.PPC.ARM
Destinator.3.x.robot.PPC.ARM.read.instructions
DietOrganizer.Pocket.v1.00.ALL.PPC2002.Incl.Keymak er- COREPDA
Dinar.Soft.Handy.Menu.v2.5.ARM.XScale.PPC2002.Reta il-COREPDA
DinarSoft.Handy.Menu.v2.6.Multilanguage.ARM.XScale .PPC2002.Retail-COREPDA
DinarSoft.HandyLauncher.v1.5.ARM.PPC2002.Retail- aSxPDA
DinarSoft.MemMaid.1.3.cracked.PPC.ARM.by.Incognito
DinarSoft.MemMaid.v1.00.ARM.PPC.Incl.Keymaker.Patc h-COREPDA
DIOTEK.Co.Ltd.DioNote.v1.0.ALL.PPC.Keymaker.Only.D IRFIX-COREPDA
DIOTEK.Co.Ltd.DioNote.v1.0.ARM.XScale.PPC2002.Crac ked- COREPDA
DIOTEK.Co.Ltd.DioNote.v1.0.XScale.WM2003.Regged-COREPDA
DIOTEK.DioNote.1.0.ALL.PPC.Keymaker.Only-COREPDA
Domination.v1.1.ALL.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
Dr.Pocket.v2.3.2.All.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
DraagonballZ.Theme.v1.0.ALL.PPC2002.Retail- aSxPDA
Dreamee.Soft.Auto.Care.v2.0.ARM.XScale.PPC2002.Reg ged-COREPDA
DreameeSoft.Minutes.of.Meeting.v4.0.All.PPC.incl.D esktop.Edt.Retail-RCAPDA
DwyerTech.MobileBiz.v2.0.XSCALE.WM2003.Regged-COREPDA
Software Letter "E" :
ectaco.flashcards.for.pocket.pc.english-russian.1.1.5.cracked-tsrh-FIXED
ECTACO.PhraseBook.Russian.to.English.v1.1.32.ARM.P PC.Regged-RCAPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Albani an.v1.1.4.ARM.PPC.Regged- XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Arabic .v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Bulgar ian.v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Chines e.v1.1.4.ARM.PPC.Regged- XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Dutch. v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Farsi. v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.French .v1.1.4.ARM.PPC.Regged- XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.German .v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Hindi. v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Hungar ian.v1.1.4.ARM.PPC.Regged- XiMPDA
Ectaco.Talking.Partner.dictionaries.English.Italia n.v1.1.4.ARM.PPC.Regged-XiMPDA
Effy-Editor.v1.0.MIPS.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
Effy-Editor.v1.0.SH3.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
Effy.Chinese.without.Fonts.v3.1.ARM.PPC2002.Incl.K eygen- aSxPDA
egress.1.6.2.arm.pocket.pc.cracked-tsrh
Egress.v1.5.0.ARM.PPC2002.Cracked-aSxPDA
Elastic.Software.Freecell.v1.1.ALL.PPC.Regged-COREPDA
EldoS.Corporation.Chronos.v1.1.ARM.XScale.PPC2002. Cracked- COREPDA
Elements.Interactive.Foo.Fighter.v1.10.ARM.XScale. PPC.Regged-RCAPDA
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Abdominal .top.100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Brain.top .100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Breast.to p.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked- tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Cardiac.t op.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Chest.top .100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked- tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Gynecolog ic.top.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Head.and. Neck.top.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked- tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Intervent ional.top.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Musculosk eletal.top.100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Obstetric s.top.100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Pediatric s.top.100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.PedsNeuro .top.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Spine.top .100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Temporal. Bone.top.100.diagnoses.ARM.wm2003 cracked-tsrh
elsevier.pocketradiologist.2.0.build.300.Vascular. top.100.diagnoses.ARM.wm2003.cracked-tsrh
EmChecklist.Creator.v1.0.ARM.PPC2002.Regged-aSxPDA
Emhylometer.v1.0.ARM.PPC2002.Cracked-aSxPDA
Emotional.Clock.v1.0.ARM.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Electrical.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Engineering.Calculator.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Financial.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Fluid.Mechanics.v1.1.All.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Heat.and.Mass.Transfer.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Heat.Exchanger.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.HVAC.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Hydraulic.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Lite.Electrical..v1.1.All.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Lite.Fluid.Mechanics.v1.1.ALL.PPC.Regged-CSCPDA
EngCalc.Lite.Heat.and.Mass.Transfer.v1.1.All.PPC.R egged-aSxPDA
EngCalc.Lite.HVAC.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Lite.Hydraulic.v1.1.All.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Lite.Machine.Design.v1.1.ALL.PPC.Regged-CSCPDA
EngCalc.Lite.Mechanical.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Lite.Pipe.Flow.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Machine.Design.v1.1.All.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Mechanical.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Pipe.Flow.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Pneumatic.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Pulp.and.Paper.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
EngCalc.Structural.v1.1.All.PPC.Regged- aSxPDA
EngCalc.Thermodynamics.v1.1.All.PPC.Regged-aSxPDA
Epimedia.Inc.CarRec.v1.0.ARM.XSCALE.PPC.Incl.Keyma ker-COREPDA
Epimedia.Inc.CarRec.v1.0.ARM.XScale.PPC2002.Incl.K eygen.Patch- COREPDA
eReader.Pro.2.5.2.cracked.PPC.ARM.by.Q
esoft.interactive.tower.mogul.1.2.0.demo.pocketpc. crack-tsrh
eSoft.Interactive.Tower.Mogul.1.2.PPC.Crack.by.Nit rogen
eSoft.Traffic.Jam.v2.10.ARM.PPC.Retail-aSxPDA
EURO.2004.v1.1.ARM.PPC2002.Retail- aSxPDA
EWallet.Pro.v4.0.WinAll.with.ARM.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
eWallet.v4.0.ARM.PPC.Incl.Keygen-aSxPDA
exoSyphen.BSHacker.MobileConsole.v1.203.ARM.PPC.in cl.Desktop.Edition.Cracked-RCAPDA
و همینطوری تا حرف Z توی DVD هست لیست.
تست شده:[ ]
حجم: 4.5 گیگ:blink:
سیستم مورد نیاز: به هر برنامه بستگی داره;)
سازگاری با سیستم: بازم به هر برنامه بستگی داره
لینک دانلود:
http://rapidshare.com/files/10300548/PPC_Apps_by_ewares.org.part45.rar
http://rapidshare.com/files/10430436/PPC_Apps_by_ewares.org.part44.rar
http://rapidshare.com/files/10428164/PPC_Apps_by_ewares.org.part43.rar
http://rapidshare.com/files/10426027/PPC_Apps_by_ewares.org.part42.rar
http://rapidshare.com/files/10423538/PPC_Apps_by_ewares.org.part41.rar
http://rapidshare.com/files/10421093/PPC_Apps_by_ewares.org.part40.rar
http://rapidshare.com/files/10417796/PPC_Apps_by_ewares.org.part39.rar
http://rapidshare.com/files/10414322/PPC_Apps_by_ewares.org.part38.rar
http://rapidshare.com/files/10410746/PPC_Apps_by_ewares.org.part37.rar
http://rapidshare.com/files/10401805/PPC_Apps_by_ewares.org.part36.rar
http://rapidshare.com/files/10398495/PPC_Apps_by_ewares.org.part35.rar
http://rapidshare.com/files/10394804/PPC_Apps_by_ewares.org.part34.rar
http://rapidshare.com/files/10390995/PPC_Apps_by_ewares.org.part33.rar
http://rapidshare.com/files/10387366/PPC_Apps_by_ewares.org.part32.rar
http://rapidshare.com/files/10383473/PPC_Apps_by_ewares.org.part31.rar
http://rapidshare.com/files/10343795/PPC_Apps_by_ewares.org.part30.rar
http://rapidshare.com/files/10340191/PPC_Apps_by_ewares.org.part29.rar
http://rapidshare.com/files/10336362/PPC_Apps_by_ewares.org.part28.rar
http://rapidshare.com/files/10332829/PPC_Apps_by_ewares.org.part27.rar
http://rapidshare.com/files/10329018/PPC_Apps_by_ewares.org.part26.rar
http://rapidshare.com/files/10325557/PPC_Apps_by_ewares.org.part25.rar
http://rapidshare.com/files/10322140/PPC_Apps_by_ewares.org.part24.rar
http://rapidshare.com/files/10318874/PPC_Apps_by_ewares.org.part23.rar
http://rapidshare.com/files/10315731/PPC_Apps_by_ewares.org.part22.rar
http://rapidshare.com/files/10312813/PPC_Apps_by_ewares.org.part21.rar
http://rapidshare.com/files/10310169/PPC_Apps_by_ewares.org.part20.rar
http://rapidshare.com/files/10307434/PPC_Apps_by_ewares.org.part19.rar
http://rapidshare.com/files/10304993/PPC_Apps_by_ewares.org.part18.rar
http://rapidshare.com/files/10302747/PPC_Apps_by_ewares.org.part17.rar
http://rapidshare.com/files/10299699/PPC_Apps_by_ewares.org.part16.rar
http://rapidshare.com/files/10297518/PPC_Apps_by_ewares.org.part15.rar
http://rapidshare.com/files/10295469/PPC_Apps_by_ewares.org.part14.rar
http://rapidshare.com/files/10293710/PPC_Apps_by_ewares.org.part13.rar
http://rapidshare.com/files/10291932/PPC_Apps_by_ewares.org.part12.rar
http://rapidshare.com/files/10290424/PPC_Apps_by_ewares.org.part11.rar
http://rapidshare.com/files/10288805/PPC_Apps_by_ewares.org.part10.rar
http://rapidshare.com/files/10287204/PPC_Apps_by_ewares.org.part09.rar
http://rapidshare.com/files/10285607/PPC_Apps_by_ewares.org.part08.rar
http://rapidshare.com/files/10283975/PPC_Apps_by_ewares.org.part07.rar
http://rapidshare.com/files/10281918/PPC_Apps_by_ewares.org.part05.rar
http://rapidshare.com/files/10280181/PPC_Apps_by_ewares.org.part04.rar
http://rapidshare.com/files/10278294/PPC_Apps_by_ewares.org.part03.rar
http://rapidshare.com/files/10275735/PPC_Apps_by_ewares.org.part02.rar
http://rapidshare.com/files/10273180/PPC_Apps_by_ewares.org.part01.rar
فعال سازی: بازم به هر برنامه بستگی داره
* فرهاد یا دانیال یا هر دو اگه میبینید جای پست درست نیست خودتون جا به جا کنید چون من نمیدونم باید کجا بدم این پست رو:wacko:
Magician User
06-22-2007, 04:44 PM
این همون DVD شرکت www.DVD4M.com لیست برنامه ها و بازیهاش دقیقا همونه.
hirad_sabaghian
06-22-2007, 05:59 PM
:lol::lol: نه عزیز اون که از 2003 جدیدتر نداشت برنا مه ای این ماله سال 2006ـه بعدم یه دی وی دیه اون 2 تاست که یکی سبزه و یکی آبی روشم عکسه اچ پیه ;)
hirad_sabaghian
06-22-2007, 06:02 PM
از توجهتون ممنون
برادرگرامی صفحه 470 تا 475 رو بگردی پیدا میکنی زمان همین پرزیدنت احمدی نژاد هم هست;) اسمشم Mobile Esxpress می باشد:cool:
hirad_sabaghian
06-22-2007, 06:03 PM
خواهر داريم اما چشم بصيرت نداريم. آبجي هم داريم داداش !!:hmm:
حالا آبجی خونتو کثیف نکن:( جوونی کرده;):p
_nima
06-22-2007, 06:43 PM
برادرگرامی صفحه 470 تا 475 رو بگردی پیدا میکنی زمان همین پرزیدنت احمدی نژاد هم هست;) اسمشم Mobile Esxpress می باشد:cool:
عن شاع ال لح!!!! کح کار کنح. راصطی این جوری آدرث میدین، برای حمح یکصان نیثط تعداد رکورد در سفهح حا. من ظیادشون کردم علان رصیدح به ثفهحء 360....
از راهنمای عناوین میگردم پیداش میکنم.
(4کر آقا حسین گل هم هستیما)-(الان میفهمم چقدر سخته این کار. دوستان یه امتحانی کنن)
hirad_sabaghian
06-22-2007, 06:47 PM
بخدا نفهمیدم چی میگی؟؟ مثل اینکه میخوای عناوین رو آپدیت کنی;) اون برنامه هم صفحه 471 هست پایین صفحه اصلاً بیخ بزن صفخه ها رو بورو به این لینک نیما:
Mobile Espress (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1208449&postcount=7056)
_nima
06-22-2007, 07:06 PM
دوستان ما رفتیم :(
تا 5 تیر ما نیستیم و کامپیوترمون بکل جمعه :hmm: تازه اگر کارنامه درست و حسابی بگیریم کف دستمون.... معدل باید در حد 19.70 به بالا باشه:blink: گفتم اگه نیومدیم و دیگه مارو تا مهر ندیدید:o خداحافظ:f34r: ما رفتیم :eek: خواهشاً یه دعا بزنید واسه ما که ما این کارناممون خوب بشه :) خواهشاً و مراماً این کار رو بکنید لطفاً:wacko:
تا 5 تیر از همه خداحافظی میکنم http://forum.persiantools.com/images/icons2/icon9.gif
راستی جای ما رو خالی کنید :cool:
فعلاً ....................................
لینک برنامه (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1028187&postcount=4655) پاک شده هیراد جان :(
این طرز فهرست نویسی برای افرادی که تعداد رکورد در صفحه رو بیشتر گداشتن مشکل سازه!:( برای من تو صفحهء 311 یه چیزای دیگه هست مسلما! میگم که برای من تازه الان 360 رسیده. کسی نمیدونه چه فکری میشه برای این مشکلات کرد؟ (بجز ابتدائی ترین راه حل که من تعداد رکورد در صفحه ام رو برگردونم به حالت دیفالت!!!) مثلا میشه شماره اولین پیام هر صفحه رو بنویسین (یا هر چند صفحه بنویسین، چون به تعداد ثابت هر صفحه میره بالا) و از این راه کلنگی ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم...(البته فکر کنم الانم این روش جواب بده ولی خیلی ...ـی هستش. بهتره یکی که فکرش بهتر از من کار میکنه یه راهی بده)
امیدوارم تا 5تیر لااقل بیای و به دادمون برسی!!!!!!!:p :blink: :happy:
_nima
06-22-2007, 07:43 PM
بخدا نفهمیدم چی میگی؟؟ مثل اینکه میخوای عناوین رو آپدیت کنی;) اون برنامه هم صفحه 471 هست پایین صفحه اصلاً بیخ بزن صفخه ها رو بورو به این لینک نیما:
Mobile Espress (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1208449&postcount=7056)
دستت درد نکنه. این یکی رو دانلود کردم و نصبیدم کار کرد. اس ام اس کار میکنه. فقط تر زد به کانتکت هام و کلی از دوستای 360ام رو اد کرده.....
hirad_sabaghian
06-22-2007, 08:22 PM
امیدوارم تا 5تیر لااقل بیای و به دادمون برسی!!!!!!!:p :blink: :happy:
من همین الانم میرسم بابا اون قضیه رو که بیخیال با یه بونه همه رو تو خونه پیچوندیم:D
ahwaztaxi
06-22-2007, 09:58 PM
فقط جهت اطلاع :
Spb Phone Suite v1.1
Current version: 1.1
Release date: Jun 19, 2007
Download size: 1.67 MB
Size on device: 2.5 MB
Requirements: Windows Mobile 5 Phone Edition or Windows Mobile 6 Professional
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/screenshots/120.pnghttp://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/screenshots/700.png
Version 1.1 (June 19, 2007):
* Windows Mobile 6 support
* Integration with Mobile Shell version 1.5
* Lot of major and minor bug fixes
http://www.spbsoftwarehouse.com/downloads/phonesuite/SpbPhoneSuite_setup.exe
سریال ها :
5C3M578358C4
5C39E638333F
5C3EJ3488577
5C325663A672
sang_e_saboor
06-22-2007, 09:59 PM
استاد هيراد ، با احترام:
يه باره ديگه بخواي خودتو لوس كنيو ميرم ميرم در بياري خودم مي كشمت !:hmm: شوخي هم ندارم. همين جوري شيرين هستي لازم نيست بپري تو عسل! :blink: حالا اگه نوبت ازراييل مي خواي ما در خدمتيم. :happy::f34r:
اساتيد محترم هنوز مشكل من با spb weather سر جاشه ها ! رحم كنيد.!:(
iman_ppc_866
06-22-2007, 10:25 PM
سلام دوستان
من در مورد عربزیر راهنمایی دوستان را اجرا کردم و برنامه x_farhad را که فایل cab یک و دو داشت را اینستال کردم ولی بازم arabic regional setting بخشی که از راست به چپ نوشتن را باید علامتش رو بردارم نداره و بازم حروف فارسی را جدا از چپ به راست مینویسه چیکار کنم.
کمک کمک کمک
_nima
06-22-2007, 10:47 PM
سلام دوستان
من در مورد عربزیر راهنمایی دوستان را اجرا کردم و برنامه x_farhad را که فایل cab یک و دو داشت را اینستال کردم ولی بازم arabic regional setting بخشی که از راست به چپ نوشتن را باید علامتش رو بردارم نداره و بازم حروف فارسی را جدا از چپ به راست مینویسه چیکار کنم.
کمک کمک کمک
من همین کار رو انجام دادم. برام داره عین گلابی کار میکنه!
فایل اولی رو که نصب میکنین بعدش باید uninstall کنیدش. بعدش فایل کب 2 رو نصب کنین. بعد یه سافت ریست موقع بوت شدن سریال نامبر برای اکتیویت شدن میپرسه که با کیجن توش میدین و تمام میشه. تیک right to left و از این چیزا هم اصلا لازم نیست. من همین کارارو که کردم برام کار کرد. تا حالا دو بار برای جمین خودم و یه بار برای hp یکی از دوستام انجام دادم کار کرده! منوهای عربایزر کامل حذفن بجز المفکرة!!!!
_nima
06-22-2007, 10:50 PM
تو سایت خود مایکروسافت یه سری برنامه ی جدید اومده باز هم. راستی رینگ تن پک 4رو هم گذاشته. من رینگ تون ها رو تونستم دانلود کنم. اما برای فوتو کانتکتش (http://download.microsoft.com/download/0/0/b/00b40931-3a90-4c0d-a264-5bd79a32f7c1/photocontacts_ppc_v305_ms_signed.cab) مشکل پیدا میکنم تو دانلود. کسی اگه دانلود کرده میتونه بگه چی کار میکنه و اگه خوب هستش آپ بکنه جایی...؟؟؟
لینک دانلود با اکانت خودم که رفتم تو رو گذاشتم. نمیدونم برای شما هم کار کنه یا نه... میتونین برین تو سایتش رجیستر کنین...
_nima
06-22-2007, 10:55 PM
استاد هيراد ، با احترام:
يه باره ديگه بخواي خودتو لوس كنيو ميرم ميرم در بياري خودم مي كشمت !:hmm: شوخي هم ندارم. همين جوري شيرين هستي لازم نيست بپري تو عسل! :blink: حالا اگه نوبت ازراييل مي خواي ما در خدمتيم. :happy::f34r:
بابا بنده خدا نمی خواد بره که... مال قدیمشه! خواستم ببینم اون چی بود این که دیروز نوشته از 4-5 به بعد همش آنلاین هست چی بوده!!!!
برای اون هم به نظر من spb shell جدید رو بریزی از همه بهتره! من هم قدیم ودرش رو جدا نصبیبده بودم. ولی با نصب این دیگه کامل اون رو پاک کردم. این یکی 10000تا شهر داره و کلی از شهرهای ایران رو هم داره. من یه تهران گذاشتم برام کافیه...
راستی اهواز تاکسی جان، خیلی ممنون. خبر نداشتم جدیدش اومده نامردها کنار اسمش ننوشتن که ورژن جدید Newدادن...
IMAN.BESTBOY
06-22-2007, 11:13 PM
والله من نمی دونم این بلو سهیلhttp://www.pic4ever.com/images/171.gif که داش جواد گفته چیه ولی آیا برنامه ای مثل pikablue که توی سیمبیان کار می کنه برای ویندوز موبایل هم هست که مثلا وقتی یه نفر که بلوتوثش روشنه وقتی میاد تو محدوده برنامه اون یهو یه زنگ بزنه که یه نفر وارد محدوده شده نمی دونم می فهمین یا نه اگه فهمیدین حالا بگین همچین برنامه ای هست ؟؟؟ با این برنامه هر کس بلوش روشن باشه برنامه پیداش می کنه و صدا می ده که یه جیگر وارد محدوده شد:rolleyes:
قدیما که نوکیا داشتم اگه کسی تو کوچمون رد میشد برنامه pikablu صدا می داد و من زود می رفتم از پنجره نگاه می کردم http://www.pic4ever.com/images/84.gifببینم دختره یا پسر که باز از ان کوچه گذشت
بابا اگه جواب سوالی رو بلد نیستین حداقل یه جوابی بدین تا آدم کفری نشه http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif
sang_e_saboor
06-22-2007, 11:31 PM
نيما جان من اين كارم كردم اما بازم جواب نميده. يعني لود نمي كنه . كلافه شدم. هر كار بگي كردم. :(
ميگه " there is no valid weather information for the curent system time":blink:
حالا بهم حق ميدي از پنجره پرتش كنم بيرون.:(
ahwaztaxi
06-22-2007, 11:58 PM
خواهش میکنم
راستی من از همون لینکی که داده بودید photo contacts رو داونلود کردم ولی نصب نکردم چون نمیدونم چی هست ؟
اگر دم دست دارید لینک بقیه چیزهایی هم که از microsoft داونلود کردید بگذارید.
بعدش هم کی تونسته با خود spb shell weather کار کنه و جواب بگیره؟؟؟
من هرکاری میکنم چیزی نشون نمیده و مجبورم از spb weather استفاده کنم.
hirad_sabaghian
06-23-2007, 01:12 AM
استاد هيراد ، با احترام:
اولن که ما استاد نیستیم و هنوز دانش آموزه استادانیم دوماً تازه جا خوش کردم ;):p سوماً شرمنده تا الان Spb Weather رو نصب نکردم عزیز:blush:
hirad_sabaghian
06-23-2007, 01:15 AM
بابا اگه جواب سوالی رو بلد نیستین حداقل یه جوابی بدین تا آدم کفری نشه http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی:eek: ندیدم همچین چیزی ولی فکر کنم نیست از فرهاد درس خون و بقیه اساتید هم بپرس اونا بهتر میدونن (خدا کنه فرهاد امتحاناشو خوب بده)
alireza_simkesh
06-23-2007, 03:48 AM
ندیدم همچین چیزی ولی فکر کنم نیست از فرهاد درس خون و بقیه اساتید هم بپرس اونا بهتر میدونن (خدا کنه فرهاد امتحاناشو خوب بده)
انشالاااااااااااا!!( هیراد راستی با این امضات خیلی حال کردم! اطلاعات جالبی راجع به pc و ISP من داد:D:D)
خواهش میکنم
راستی من از همون لینکی که داده بودید photo contacts رو داونلود کردم ولی نصب نکردم چون نمیدونم چی هست ؟
این (http://download.microsoft.com/download/C/9/9/C996D038-BE49-467B-8D7A-A8B2741F9752/Windows%20Mobile%20-%20Ring%20Tone%20Pack%204.zip) لینک دانلود ringtone pack 4 هست
این (http://download.microsoft.com/download/0/7/0/07086317-6f73-47ed-9faf-94c68cd12682/LiveSearch.WM2003.CAB)هم برنامه Live Search with Advanced Mapping هست. برای نقشه یابی از طریق اینترنت گویا برنامه خوبیه!!
kelark
06-23-2007, 08:41 AM
مژده به دوستانی که با اجرا کردن فایل های MOV مشکل داشتند ... ورژن جدید CorePlayer بر خلاف ورژن قبلیش خیلی خیلی راحت میتونه فایل های MOV ( تریلر فیلم ها ( اپل ) ) رو پخش کنه ....
من به شخصه خیلی خوشحالم . . . اینم اسکرین شات هاش :
http://i9.tinypic.com/4kxq6hz.jpg http://i9.tinypic.com/4q7o6mw.jpg
راستی میدونم که دوستان قبلا زحمت گذاشتن این ورژن رو کشیده بودند ولی من لینک دانلودم رو میزارم تا بقیه راحت تر بتونن دانلود کنند برنامه رو ...
Magician User
06-23-2007, 11:11 AM
نام برنامه : Slide 2 UnLock v1.17
سیستم مورد نیاز : همه ویندوز مبایل ها
تصاویر :
http://forum.ppcwarez.org/download.php?mode=view&id=88
تست شده برروی WM2003se
مرجع : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304826G
دانلود برای WM5 & WM6 :
http://rapidshare.com/files/38778294/Slide2Unlock1.17-WM5.cab.html
http://www.megaupload.com/?d=PKLQTCRU
دانلود برای WM2003 :
http://rapidshare.com/files/38779635/Slide2Unlock1.17-WM2003.cab.html
http://www.megaupload.com/?d=HXWVU5P0
coldplay_fn
06-23-2007, 12:47 PM
مژده به دوستانی که با اجرا کردن فایل های MOV مشکل داشتند ... ورژن جدید CorePlayer بر خلاف ورژن قبلیش خیلی خیلی راحت میتونه فایل های MOV ( تریلر فیلم ها ( اپل ) ) رو پخش کنه ....
من به شخصه خیلی خوشحالم . . . اینم اسکرین شات هاش :
http://i9.tinypic.com/4kxq6hz.jpg http://i9.tinypic.com/4q7o6mw.jpg
راستی میدونم که دوستان قبلا زحمت گذاشتن این ورژن رو کشیده بودند ولی من لینک دانلودم رو میزارم تا بقیه راحت تر بتونن دانلود کنند برنامه رو ...
خسته نباشین
ممنون میییییشم یجای دیگه آپ کنید بجز رپید
hirad_sabaghian
06-23-2007, 01:13 PM
خسته نباشین
ممنون میییییشم یجای دیگه آپ کنید بجز رپید
Download At 4Shared ;) (http://www.4shared.com/file/18467512/d667d105/CorePlayer_110_Build_1408.html)
hirad_sabaghian
06-23-2007, 01:16 PM
انشالاااااااااااا!!( هیراد راستی با این امضات خیلی حال کردم! اطلاعات جالبی راجع به pc و ISP من داد:D:D)
خدا کنه :happy: آره منم خیلی باهاش حال میکنم هر کی میخواد بره www.danasoft.com بگیره;)
coldplay_fn
06-23-2007, 01:34 PM
Download At 4Shared ;) (http://www.4shared.com/file/18467512/d667d105/CorePlayer_110_Build_1408.html)
مرسی دوسته عزیز.
raizaM
06-23-2007, 10:59 PM
نيما جان من اين كارم كردم اما بازم جواب نميده. يعني لود نمي كنه . كلافه شدم. هر كار بگي كردم. :(
ميگه " there is no valid weather information for the curent system time":blink:
حالا بهم حق ميدي از پنجره پرتش كنم بيرون.:(
به نظر مياد تاريخ دستگاهتون درست نيست.
از Start/Settings/System/Clocks & Alarms/Time تاريخ روز رو تصحيح کنين.
به نظر ميرسه اين Error به اين خاطر باشه و نشون ميده که Spb Weather داره بدون مشکل به اينترنت وصل ميشه. http://www.thesmilies.com/smilies/party0011.gif
raizaM
06-23-2007, 11:01 PM
من همین کار رو انجام دادم. برام داره عین گلابی کار میکنه!
فایل اولی رو که نصب میکنین بعدش باید uninstall کنیدش. بعدش فایل کب 2 رو نصب کنین. بعد یه سافت ریست موقع بوت شدن سریال نامبر برای اکتیویت شدن میپرسه که با کیجن توش میدین و تمام میشه. تیک right to left و از این چیزا هم اصلا لازم نیست. من همین کارارو که کردم برام کار کرد. تا حالا دو بار برای جمین خودم و یه بار برای hp یکی از دوستام انجام دادم کار کرده! منوهای عربایزر کامل حذفن بجز المفکرة!!!!
عزيز من درست متوجه نشدم که چی کار کردی؛
Arabizer رو Uninstall کردی ولی فارسی بدون مشکل کار ميکنه؟
اگه ميشه يکم بيشتر توضيح بده.
seniorsajjad
06-24-2007, 12:42 AM
دوستان؛
کسی یه نرم افزار برای نمایش فایلهای pdf نداره که کرک شده باشه.
برای گوشی imate smartphone 2003 یا همون SP3 میخوام.
البته خودم Orneta reader رو گرفتم که کرکشو پیدا نکردم.
البته فکر هم نمیکنم که عکسها رو نشون بده.
ولی اگه کرکش باشه که نرم افزار خوبیه.
به هر حال اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
king_dani
06-24-2007, 01:03 AM
معتبر ترین رفرنس داروی آنتی میکروبی ، به روز شد. اونم نسخه کرک شده اش:D
https://www.sanfordguide.com/images/front_page/G07_Now.gif
من سرعت بالایی ندارم ولی با همین دایل آپ از سند اسپیس گرفتم ش
http://www.sendspace.com/file/p3z8ik
لینک سایت سازنده
(https://www.sanfordguide.com/index.php)
A.GH.N
06-24-2007, 01:04 AM
دوستان؛
http://www.handango.com/PlatformTrialDownload.jsp?siteId=1&osId=698&jid=AC98575723815FA2F193F47FX9B25637&platformId=11&productId=83420
به هیراد بگو فولشو برات جور کنه!
A.GH.N
06-24-2007, 01:06 AM
آهان آقا سجاد، یادمه مثل اینکه دکتر قبلا" یه پست داشتن در مورد کرک این سوئیت.
سرچ کنید.
http://forum.persiantools.com/t36422.html
ادیت:
اینجا رو برو
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=537984&postcount=2125
king_dani
06-24-2007, 01:10 AM
http://www.libreriasaulamedica.com/libros/1930808267.jpg
تا به حال به این نسخه مفید از سنفورد بر نخورده بودم.به هر حال در کشور ما هم داره شایع می شه و پزشکان باید منبع به روز دم دستی داشته باشن
البته نسخه پالمش فقط در دسترس هست ، باید با کمک استایل تپ روی پی پی سی تون اجراش کنید
فایل خیلی کم حجمه اتچش می کنم.
لینک سازنده (https://www.sanfordguide.com/index.php)
sang_e_saboor
06-24-2007, 01:10 AM
اي ول داداش خيلي آقايي . :D درست شد. تاريخ سيستم و دستگاهم رو با هم به روز كردم درست شد. الهي خدا دلتو شاد كنه كه دلمو شاد كردي. :pايشالله عروسيت:blink:
hirad_sabaghian
06-24-2007, 01:13 AM
دوستان؛
نسخه کرک شده;););) راستی Picsel Viewer هم اینکارو میکنه ;)
Download Orneta Reader (http://rapidshare.com/files/5007832/Orneta.Reader.Mobile.v2.1.0.XScale.WM2005.Cracked-SyMPDA.rar.html)
Download Picsel Viewer (http://rapidshare.com/files/9568027/picsel_viewer_131.zip.html)
_nima
06-24-2007, 01:23 AM
خواهش میکنم
تو سایتش یه لایو آی دی درست کنین. می ارزه. چیزای جدید میذاره میل میده و کلا خوبه...
من نتونستم دانلود کنم. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
این هم فوتو کانتکت. زدم الان دوباره دانلود بشه. ADSLام شارژش این ماه تموم شده گذاشتم بعد از امتحانا شارژ کنم. برای همین دارم سکته میکنم اینقدر زدم این دانلود بشه و دانلود نشد. تا حالا 5-6 بار زدم دانلود بشه و کار نکرده. خدا کنه امشب کار کنه لااقل:(
http://i9.tinypic.com/4kf5e06.jpg
من shell قدیمی رو که داشتم weatherش مشکل داشت و با spb weather آپدیت میکردمش که تو صفحهء now نشون بده. ولی این ورژن جدیدش که مال 19امه این مشکل رو نداره. دانلود کن و بنصب. باید بی مشکل کار کنه
موفق باشی
_nima
06-24-2007, 01:26 AM
عزيز من درست متوجه نشدم که چی کار کردی؛
Arabizer رو Uninstall کردی ولی فارسی بدون مشکل کار ميکنه؟
اگه ميشه يکم بيشتر توضيح بده.
تو لینکی که گذاشتم از فرهاد همش کامل هست که!
اول عربایزرت رو کامل uninstall میکنی. بعدش یه سافت میکنی تا همش پاک بشه (خودش بعد از پاک شدن اجبار میکنه!) بعدش فایل کب 1 رو میاری تو دیوایست و اجرا میکنیش و تو فون مموری مینسبیش. بعدش میری از settings بعد از نصب uninstallesh میکنی. بعدش فایل کب 2 رو اجرا میکنی و تو فون مموری مینصبی!... یه سافت میکنی و بعد هم با کیجن اکتیویت میکنیش. به همین سادگی (البته اینها تو پست آقا فرهاد هم بودن)
hirad_sabaghian
06-24-2007, 01:40 AM
نیما دقت کردی که این روزا داری میترکونی؟؟؟ تو پاسخ دادن و فعال بودن و..... دمت گرم خیلی حال دادی امید مایی;)
sang_e_saboor
06-24-2007, 01:53 AM
نیما دقت کردی که این روزا داری میترکونی؟؟؟ تو پاسخ دادن و فعال بودن و..... دمت گرم خیلی حال دادی امید مایی;)
البته استاد هيراد، استاد نيما هم به جمع اساتيد فروم اضافه شده :happy: ايشالله عروسي هر دو تون:lol:
_nima
06-24-2007, 02:08 AM
حاجی به خدا اینا همش کار دشمنه!
موقع امتحانا آدم ویار همه چیش میگیره....
من همینجا اعلام میکنم که برای بعد از امتحانات ترمم (4شنبه) کلی برنامه از قبیل کلاس سیسکو، زبان، ارگ، ترم تابستونی!، و کلی چیز دیگه دارم. ولی عمرا اگه مثل سالهای پیش بتونم به یکیشون برسم!!!! مطمعنم امتحانا تموم شه، میخوابم رو اینترنت!!!!!
البته استاد هيراد، استاد نيما هم به جمع اساتيد فروم اضافه شده :happy: ايشالله عروسي هر دو تون:lol:
ایشالا عروسی هر سه تامون! تو برج بین الملل تهران میگیریم. سالن اجتماعات هم داره. میریم سه طبقهء آخرش رو با هم قرق میکنیم! به همه بچه های فروم توصیه میکنم که یه سری هم به اینجا بزنی (http://www.internationaltower.ir)ن بلکه یه امیدی واسه زندگی کردن پیدا کنیم! فکر کنم دیگه متری 200.000 تومن باشه! (قیمتهای سایتش فکر کنم رد گم کنی هستش!)-فقط سر بزنین. نظر مظر رو ولش......(گفتم یه break بعد اینهمه پست باشه خوبه)
raizaM
06-24-2007, 02:10 AM
با اين همه آرزوی عروسی که برای همه داره ميشه فکر کنم تا چند وقت ديگه بايد اسم اين thread ها رو عوض کنيم :
نرم افزار :: windows mobile , pocket pc, win ce (متأهلين)
http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/bday1.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/bdayhat.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/confetti.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cheerleader.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/veilsmile.gifhttp://dingo.care2.com/c2c/emoticons/afro.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/cheerleader.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/confetti.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/bdayhat.gif http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/bday1.gif
hirad_sabaghian
06-24-2007, 01:20 PM
ایشالا عروسی هر سه تامون! تو برج بین الملل تهران میگیریم. سالن اجتماعات هم داره. میریم سه طبقهء آخرش رو با هم قرق میکنیم! به همه بچه های فروم توصیه میکنم که یه سری هم به اینجا بزنی (http://www.internationaltower.ir)ن بلکه یه امیدی واسه زندگی کردن پیدا کنیم! فکر کنم دیگه متری 200.000 تومن باشه! (قیمتهای سایتش فکر کنم رد گم کنی هستش!)-فقط سر بزنین. نظر مظر رو ولش......(گفتم یه break بعد اینهمه پست باشه خوبه)
ایشالله که موفق باشی;) اینم از متری 2.900 شروع میشه تا به بالا:blink:
desert_son
06-24-2007, 02:30 PM
نمي گم نشد شد ولي شايد گوش من مشكل داشت فكر مي كردم صدا از گوشي در مياد
توضيحات كاملا بي سوادي
1- گوشي من I-mate Jam است
2- هندزفري من Hyundai است
3- من وقتي اون دكمه جواب دادن تماس رو مي زنم هيچ اتفاقي نميفته
4- من كم كم دارم بي خيال مي شوم
5- آن مرد در باران آمد:o
coldplay_fn
06-24-2007, 04:13 PM
نیما جان سریالشو پیدا نکردی.؟
برنامیه خوبیه
_nima
06-24-2007, 04:31 PM
دستت درد نكنه ميشه بگي اينا رو چه جوري ميشه دانلود كرد ? و اگه برات ممكنه بي زحمت اينم دانلود كن windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK خيلي لازمش دارم ولي با سايت مايكروسافت مشكل دارم از اونجا نمي تونم دانلود كنم يا اگه غير از سايت مماكروسافت لينك براي دانلود داريد لطفا همين جا بگذاريد
نمیتونستی genune بشی مگه؟
من کردم این هم لینک دانلود مستقیمش... ببین کار میکنه یا نه.....
دانلود (http://download.microsoft.com/download/d/2/e/d2e43e33-53b0-45b6-ba70-fe6fdc4aa5bb/Windows%20Mobile%205.0%20Pocket%20PC%20SDK.msi)
برای من که دانلودش رو شروع کردش و هیچ مشکلی هم نداشتش
_nima
06-24-2007, 04:43 PM
نیما جان سریالشو پیدا نکردی.؟
برنامیه خوبیه
اگه ورژنهای قدیمی ترش رو نصب داشته باشی بدون مشکل روش نصب میشه و میگه که رجیستر هم شده!!!
این سریال ورژن قبلیشه بزن ببین با این هم کار میکنه؟ قاعدتا باید کار کنه (حالا کدوم قاعده نمیدونم!!) ولی یه تستی بکنی خوبه...
5D3955455555
------------------------------
الان خودم با همین جدیده تست کردم و این کد رو وارد کردم داشت میرفت که نصب بکنه دوباره و فایل رو با اکتیو سینک انتقال بده. شما هم امتحان کن و نتیجه رو بگو که مطمئین شیم.
موفق باشی...
ایشالله که موفق باشی;) اینم از متری 2.900 شروع میشه تا به بالا:blink:
آقا هیرادی به خدا ..... من گفتم که بریم سه طبقه ی آخرش رو بگیریم.... اونا رو اگه نگاه کرده باشی پنت هاوسش تا 2ملیارد و خورده ای هم یکی هست. از این سوئیت موئیت ها به کار و بار ما جوون موون ها که نمیخوره!
djgholum
06-24-2007, 04:58 PM
سلام
من یک Deutsches Universalwörterbuch لازم دارم (همون دیکشنری آلمانی به آلمانی)
مثلا دیکشنری آلمانی به آلمانیه Duden – Deutsches Universalwörterbuch
من شدیدا لنگم واسش
آیا کسی از اساتید می تونه روز جمعه ای یه ثواب کنه. انشالله هیتلر به دادت برسه روز قیامت
بازم ممنون
بابا یه توجهی چیزی. :o
ماشالله همه اساتید این جا مثل اف 16 می زنن می رن از همدیگه هم تعریف می کنن اما به حال مای موتور گازی لطفی ندارن :(
hirad_sabaghian
06-24-2007, 05:37 PM
آقا هیرادی به خدا ..... من گفتم که بریم سه طبقه ی آخرش رو بگیریم.... اونا رو اگه نگاه کرده باشی پنت هاوسش تا 2ملیارد و خورده ای هم یکی هست. از این سوئیت موئیت ها به کار و بار ما جوون موون ها که نمیخوره!
من که الان اونجام ه هر کی بگی هیراد کجاس میگه داره بیل میزنه:lol::lol:
arasx
06-24-2007, 07:21 PM
قربان کدوم ورژن برنامه رو نصب کردید؟ http://kay.smiley.free.fr/images/3550.gif دانگل بلوتوثتون چه مارکیه؟
generous!!
vahid_ppc
06-24-2007, 07:50 PM
سلام :D
هیراد جون خیلی وقته اینجا یه طوفان به پا نکردیا؟!!!؟:blink::f34r:;)
ahwaztaxi
06-24-2007, 10:44 PM
تو سایتش یه لایو آی دی درست کنین. می ارزه. چیزای جدید میذاره میل میده و کلا خوبه...
من نتونستم دانلود کنم. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
این هم فوتو کانتکت. زدم الان دوباره دانلود بشه. ADSLام شارژش این ماه تموم شده گذاشتم بعد از امتحانا شارژ کنم. برای همین دارم سکته میکنم اینقدر زدم این دانلود بشه و دانلود نشد. تا حالا 5-6 بار زدم دانلود بشه و کار نکرده. خدا کنه امشب کار کنه لااقل:(
http://i9.tinypic.com/4kf5e06.jpg
من shell قدیمی رو که داشتم weatherش مشکل داشت و با spb weather آپدیت میکردمش که تو صفحهء now نشون بده. ولی این ورژن جدیدش که مال 19امه این مشکل رو نداره. دانلود کن و بنصب. باید بی مشکل کار کنه
موفق باشی
سلام
مرسی من هم همونو نصب کرده دارم ولی باز جواب نمیده.
تازه خود اون spb weather رو هم برداشتم ولی نشد
مشکل ساعت هم همچنان پابرجاست و یکساعت عقب نشون میده
این ppc هم مثل کامپیوتر بعضی وقت ها یه ایرادایی پیدا میکنه که خود bill gates هم نمیتونه حل کنه.
جالب اینه که بعد از مدتی آدم نمیفهمه چطوری خودش خودبخود رفع میشه
راستی داشت یادم میرفت. اون pocketx photo contacts بود که داونلود کردم.
من که نصب کردم ولی بعد برداشتم. زیاد چیز جالبی نیست بخصوص برای jamin با این حافظه و سرعت کم
تازه ورژن pro از همین برنامه قبلا همینجا معرفی شده بود. این که اصلا pro هم نبود. بنابراین زیاد خودتون رو برای گرفتنش اذیت نکنید...
ahwaztaxi
06-24-2007, 11:08 PM
یک برنامه دیگه رای کنترل موبایل از طریق کامپیوتر : My Mobiler
ظاهرش ساده بنظر میرسه و مطمئنا از SOTI pocket controller ضعیف تره ولی خب حجمش کمه و مجانیه
و تو توضیحاتش نوشته که امکان drag and drop به گوشی داره. من هنوز امتحانش نکردم
http://www.mymobiler.com/board/data/bd02/MyMobile10_70621.exe
http://aycu23.webshots.com/image/19142/2001879231487844345_rs.jpg
_nima
06-24-2007, 11:15 PM
سلام
مرسی من هم همونو نصب کرده دارم ولی باز جواب نمیده.
این ppc هم مثل کامپیوتر بعضی وقت ها یه ایرادایی پیدا میکنه که خود bill gates هم نمیتونه حل کنه.
جالب اینه که بعد از مدتی آدم نمیفهمه چطوری خودش خودبخود رفع میشه
راستی داشت یادم میرفت. اون pocketx photo contacts هست که من داونلود کردم.
من که نصب کردم ولی بعد برداشتم. زیاد چیز جالبی نیست بخصوص برای jamin با این حافظه و سرعت کم
تازه ورژن pro از همین برنامه قبلا همینجا معرفی شده بود. این که اصلا pro هم نبود. بنابراین زیاد خودتون رو برای گرفتنش اذیت نکنید...
این سیمکش (علیرضا رو میگم:blink:) میگفت که باید تاریخ و ساعت دیوایستون درست تنظیم باشه تا کار کنه! فکر کنم تو سوال و جواب گفته همین 10-15 تا پست آخر رو بخونی توش هست. ببین از این راه مشکلت حل میشه ( البته مال من هم امروز قاط زد و الان آپدیت نمیشه، همه دیتاهاش هم رفتن مرخصی تابستونی و آب و هوا تعطیله!) امتحانام رو بدم میرم سر وقتش ببینم چشه یا گوشه!:wacko:
از بابت اون برنامه فوتو کانتکت هم ممنون، دیشب هم نشد دانلودش کنم. با توضیحاتی که شما فرمودین بیخیل میشم....
ممنون
_nima
06-24-2007, 11:19 PM
این طرز فهرست نویسی برای افرادی که تعداد رکورد در صفحه رو بیشتر گداشتن مشکل سازه!:( برای من تو صفحهء 311 یه چیزای دیگه هست مسلما! میگم که برای من تازه الان 360 رسیده. کسی نمیدونه چه فکری میشه برای این مشکلات کرد؟ (بجز ابتدائی ترین راه حل که من تعداد رکورد در صفحه ام رو برگردونم به حالت دیفالت!!!) مثلا میشه شماره اولین پیام هر صفحه رو بنویسین (یا هر چند صفحه بنویسین، چون به تعداد ثابت هر صفحه میره بالا) و از این راه کلنگی ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم...(البته فکر کنم الانم این روش جواب بده ولی خیلی ...ـی هستش. بهتره یکی که فکرش بهتر از من کار میکنه یه راهی بده)
هیچکی به فکر ما اقلیت های اینترنتی نیست؟!!؟ بابا من تو استفاده از راهنمای عناوین مشکل دارم. یکی یه راه حلی ارائه بده.... نمیشه که آدم بذاره رو همون 10 تا پست در صفحه دیفالتش بمونه... اینجوری که گذاشتم 20 تا خیلی خوبه... هر روز نهایتا یک صفحه میره جلو و خیلی راحت میشه مطالب رو خوند و ببینیم که کی به کی چی گفته....
یکم فسفر خرج ما کنین تورو خدا
برای فهرست نویسی خب من که اینجوری نمیتونم کمکی کنم. آقا فرهاد شما فکری کن:(
coldplay_fn
06-24-2007, 11:52 PM
Salam Khedmat e Asaatid
Chand Ta serial Number az spb Mobile Shell daram ke omidvaram be dardetoon bekhoreh.
choon too post haye ghabli didam 2nbalesh migardid.
5D3U-6478-4YWV
5D33-33B3-3333
5D38-A645-AC84
5D39-5545-5555
Ghorboonetoon
-Bardia-
ایشالاه عروسیت مرسی
sang_e_saboor
06-25-2007, 12:12 AM
من حرفمو پس گرفتم ديگه واسه هيچ كدومتون آرزوي عروسي نمي كنم(شرمندم از محضر اساتيد: اما جنبه منبه تعطيله . انگار تو دل همتون قند مي شكنن!) :(
شما ها زن بگيرين كي ترد رو بگيره! :blush:
مجرد باشين و اينجا هم بر قرار باشه كافيه.
نامردم اگه ديگه از اين آرزوها واسه كسي بكنم .:blink:
شما هم بي خيال شين . بي كارين دختراي مردمو بد بخت كنين. :blink:
من نمي دونم اينهمه همه گفتن spb shell كيجن نمي خواد ، بابا رو همون قبلي بريزين هيچي نمي خواد به خدا . حداقل امتحان كنين بعد .....!:happy:
راستي اين فتو كنتاكت كه همه حرفشو مي زنن چيز بدي نيست. مي تونين واسه هر تماس يه عكس داشته باشين كه تقريبا فول اسكرين نمايش داده بشه و واسه هر كسي زنگ خاص خودش رو . يه سري امكانات ديگه هم داره كه بايد خودتون باهاش كار كنين. من ريختم اما زياد واسم كاربردي نبود. با phon suite بيشتر حال مي كنم!
sang_e_saboor
06-25-2007, 01:41 AM
اساتيد محترم با اجازه!
بر و بچس ، كسي نرم افزار موسيقي سراغ نداره ؟
من خودم pocket piano دارم اما كركشو ندارم. :(
اگه كسي نرم افزار موسيقي يا نت نويسي هم داشت مارو بي نصيب نذاره! ثواب داره مادر !!!:blink:
A.GH.N
06-25-2007, 10:51 AM
اساتيد محترم با اجازه!
بر و بچس ، كسي نرم افزار موسيقي سراغ نداره ؟
من خودم pocket piano دارم اما كركشو ندارم. :(
اگه كسي نرم افزار موسيقي يا نت نويسي هم داشت مارو بي نصيب نذاره! ثواب داره مادر !!!:blink:
جدی؟
میشه لینک این برنامه رو بدی؟!! http://qsmile.com/qsimages/11.gif
سلام خدمت دوستان
آیا برنامه ای هست (غیر از Photo Contacts Pro 5) که با اون بشه برای SMS در Category های Contacts زنگهای مختلف تعیین کرد. یه چیزی مثل Inesoft Address Book ولی برای SMS نه Ring؟;):cool:
persianhost
06-25-2007, 06:10 PM
سلام به همه دوستان
گوشی من iMATE مدل K-JAM
من 2 تا نرم افزار می خوام که خیلی لازمشون دارم
خواهش می کنم اگه کسی می دونه معرفی کنه به من
یکی یه نرم افزار برای blacklist تماسهای ورودی
یکی یه منشی یا همون answering machine
از همگی تشکر
|
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.