View Full Version : ..:جك :..( برو بچ هر چي جك باحال دارن اين جا بنويسند )
Gt_Max
08-15-2003, 12:57 AM
خوب با سلام به برو بچ عزيز...
اين تاپيك رو زدم تا شما ها يه وقت اگه جكي بلديد اين جا بنويسيد...
فقط سعي كنيد جك هاي ما سال 1896 رو ننويسيد ...
زور بزنيد جك هاي سال 2003 يا 2004 رو بگيد ! ;)
خوب ببينم چي كار مي كنيد... :D
Gt_Max
08-15-2003, 01:08 AM
يه خانومي پشت سر يه جاهله تو اتوبوس بوده...
يهو جاهله مي گوزه!
زنه ميگه : وا ؟!
جاهله ميگه : والله ! :D
Hooman
08-15-2003, 02:45 AM
به ترکه میگن سه تا مارو نام ببر،
میگه: یکی مار ِ کوبرا،
یکی مار ِ بوا،
یکی هـــــــم مار ِ مولک
;) :D
ROZEGAR
08-15-2003, 11:54 AM
باب جك بابا اين كاره!
Gt_Max
08-16-2003, 01:53 PM
اقا خوب ما اين كاره نيستيم.. شما كه اين كاره هستيد بفرماييد ما گوش ميديم.. :D ;)
Gt_Max
08-16-2003, 01:58 PM
تركه ادعاي ميغمبري ميكرده،رفيقاش بهش ميگن: بابا همينجوري كه نميشه! بايد بري چهل روز بشيني تو غار، تا از خدا برات وحي بياد. خلاصه تركه ميره، دو روز بعد با دست و پاي شكسته و خوني مالي برميگرده! رفيقاش ميپرسن: چي شده؟! تركه ميگه: ايلده ما رفتيم تو غار، يهو جبرئيل با قطار اومد!!!
Gt_Max
08-16-2003, 02:06 PM
بچه ها اين رو گوش كنيد خيلي باحاله...
ممكنه يه خورده ناجور باشه ولي خوب چيه جالبيه... ;)
دختره ميره پيش كشيش محلشون، ميگه: پدر من گناه كردم! كشيشه ميگه: چيكار كردي فرزندم؟ دختره ميگه: من به يك مرد گفتم كس عمت! كشيشه ميگه: آخه براي چي؟ دختره ميگه: آخه دستشو گذاشته بود رو پام. كشيشه دستشو ميگذاره رو پاي دختره، ميگه: اينطوري؟ دختره ميگه: آره پدر. كشيشه ميگه: دخترم آخه آدم كه واسه همچين كاري به كسي نميگه كس عمت! دختره ميگه: آخه پدر بعد اونيكي دستشو گذاشت رو سينم. كشيشه دستشو ميگذاره رو پستوناي يارو، ميگه: اينجوري؟ دختره ميگه: آره پدر. كشيشه ميگه: ولي آخه اينم دليل نميشه كه آدم به بندة خداوند بگه كس عمت! دختره ميگه: آخه بعد لباسامو دراورد. كشيشه لباساي دختره در مياره، ميگه: اينجوري؟ دخره ميگه: آره پدر. كشيشه ميگه: واسه اينكار هم آدم به برادر دينيش نميگه كس عمت! دختره ميگه: آخه بعد اونكاري كه تو ده فرمان خداوند ممنوع كرده زن و مرد نا محرم باهم بكنند رو با من كرد! كشيشه ميگيره ترتيب دختره رو دستتاٌ ميده، ميگه: اين ريختي؟! دختره ميگه: بعله پدر. باز كشيشه ميگه: ولي آخه اين هم دليل نميشه كه آدم به يكي از اشرف مخلوقات بگه كس عمت! دختره ميگه: ولي پدر، آخه طرف ايدز داشت! كشيشه ميگه: اي كس عمش!!!
Gt_Max
08-16-2003, 02:11 PM
يك بابايي ميخوره زمين دستش پيچ ميخوره، منتها كون گشاديش ميومده كه بره دكتر نشونش بده. خلاصه دستش يك مدت همينجور درد ميكرده، تا يك روز رفيقش بهش ميگه اين داروخونة سر كوچه يك كامپيوتر آورده كه صد تومن ميگيره، سر سه سوت هر مرضي رو تشخيص ميده. يارو هم ميگه: خوب ديگه صد تومن كه پولي نيست، بريم ببينيم چه جورياست. خلاصه ميره اونجا، ميبينه يك دستگاه گنده گذاشتن، جلوش يك شكاف داره، روش نوشته: لطفاٌ اسكناس صد توماني وارد كنيد. يارو يك صد تومني ميگذاره، يهو يك چيز قيف مانند مياد بيرون، ميگه: نمونة ادرار! طرف هم با خجالت ميكشه بيرون و ميشاشه تو جناب قيف. بعد از دو سه دقيقه تلق تولوق و بوق بوق، كامپيوتره يك تيكه كاغذ ميده بيرون كه روش نوشته بوده: يكي از تاندنهاي دست شما پاره شده. بايد يك هفته ببندينش و باهاش كار سنگين نكنيد تا خوب شه. يارو كف ميكنه كه اين لا مصب اينهمه چيز رو چطور از شاش آدم ميفهمه؟! خلاصه كرمش ميگيره كه ببينه ميشه گولش زد يا نه. فرداش يك شيشه مربا ورميداره، تا نصف توش آب شير ميريزه، بعد ميده سگش توش بشاشه، يك دونه از آدامساي دخترش رو هم ميندازه توش، آخر كاري هم يك تريپ پمپ ميزنه، يكم از آبش رو اضافه ميكنه به معجون، بعدم ميره همون داروخونه، معجونش رو ميريزه به جاي نمونه ادرار. كامپيوتره يك 15 دقيقه قيژ قيژ و دلنگ دلونگ ميكنه، بعد يك كاغد چاپ ميكنه ميده بيرون كه روش نوشته بوده: آب شيرتون آهك داره، بايد لوله كش بياريد درستش كنه. -سگت قلبش ناراحته، همين روزها تموم ميكنه. -دخترت حاملست، بايد بري خر پسر طبقه پاييني رو بگيري. -درضمن اگه بخواي همينجوري يك بند پمپ بزني تاندن دستت هيچ وقت خوب نميشه!!!
اقا شرمنده اگه يه خورده ناجور بود تازه كلي فيلترش كردم تا بهتر بشه...
Gt_Max
08-16-2003, 02:16 PM
آخونده و عربه و رشتيه سوار هواپيماي لوفتانزا بودن، موقع نهاركه ميشه، يه مهماندار خوشگل براشون غذا مياره. دختره وقتي ميخواسته غذا رو بذاره جلوي آخونده، سينه هاش معلوم ميشه، آخونده ميگه: خدايا به راه راست هدايتش كن! نوبت كشيدن غذاي عربه ميشه ، عربه هم پستوناشو ميبينه، ميگه: خدايا راست شده تو هدايتش كن!! نوبت رشتيه كه ميشه، باز سينه هاي خانم پيدا ميشه، ميگه: خدايا تو راستش كن من هدايتش ميكنم!!!
Gt_Max
08-16-2003, 02:19 PM
تركه تو يك شب برف و بوراني داشته از سر زمين برميگشته خونه، يهو ميبينه يكجا كوه ريزش كرده، يك قطار هم داره ازون دور مياد! خلاصه جنگي لباساشو درمياره و آتيش ميزنه، ميره اون جلو واميسته. رانندة قطاره هم كه آتيشو ميبينه ميزنه رو ترمز و قطار وا ميسته. همچين كه قطار واستاد، تركه يك نارنجك درمياره، ميندازه زير قطار، چهل پنجاه نفر آدم لت و پار ميشن! خلاصه تركه رو ميگيرن ميبيرن بازجويي، اونجا بازجوه بهش ميتوپه كه: مرتيكة خر! نه به اون لباس آتيش زدنت، نه به اون نارنجك انداختنت! آخه تو چه مرگت بود؟! تركه ميزنه زير گريه، ميگه: جناب سروان به خدا من از بچگي اين دهقان فداكار و حسين فهميده رو قاطي ميكردم!!!
اقا چطور بود...؟ خوشتون اومد ;)
Gt_Max
08-16-2003, 02:20 PM
ژاپنيها به قزوين ميگن: تا تاشي توشه!! :D :D :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:22 PM
يك بابايي ميره قزوين، ميبينه ورودي شهر يك بچه آويزون كردن! يكم ميره جلوتر، ميبينه بالاي ميدون اصلي شهر هم سه تا ديگه بچه آويزونه! خلاصه اساساً كف ميكنه، از يكي ميپرسه: جريان اين بچهها چيه؟ قزوينيه ميگه: بَبَم جان، اينا جوايز قرعهكشي بانك صادراته!!! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:24 PM
تو قزوين دلار دو جور قيمت داره: يكي دلارايه كه دست مردمه و قيمتش بالاتره، يكي هم دلاراييه كه افتاده رو زمين!! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:25 PM
خوب بچه ها چه طور بود... :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:28 PM
تهرونيه تو جبهه زخمي ميشه، بعد از يك مدت رفقاش ميان عيادتش، ازش ميپرسن: بابا تو دستت تركش خورده بود، چرا ماتحتت رو باند پيچي كردن؟! تهرونيه ميگه: والله من واستاده بودم سر پستم كه يهو يك خمپاره خورد كنارم، پرتم كرد رو زمين. من احمقم دم آخري مرامم گل كرد، به حاجي گفتم: حاجي منو بگذار برو !!!!! :D :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:31 PM
يك بنده خدايي اوضاع مزاجيش خراب بوده، هرچي هم دوا درمون ميكرده افاقه نميكرده، خلاصه آخر ميره پيش يكي ازين دكترهاي گياهيِ مدرن(!) دكتره هم بهش ميگه: ببين عزيز جان، علاج تو اينه كه يك مدت مقعدت رو بگذاري تو برف! از قضا اين بندة خدا فرداي اون روز يك سفر كاري داشته به قروين و خلاصه تو راه هي تو اين فكر بوده كه حالا اين وقت سال، برف از كدوم گوري گير بيارم كه به ماتحتم بمالم(؟!) كه از بخت مساعد، اون شب برف مفصلي تو قزوين ميباره. خلاصه قهرمانِ جك ما(!) هم خوشحال و خندان نصفه شب از هتل مياد بيرون و يك نگاه اينور اونور ميندازه و ميكشه پايين و ماتحت مبارك رو ميگذاره تو برف. بعد يك مدت، باخودش ميگه حالا كه اينجا برف زياده بگذار يك بار ديگه بزنم كه ديگه 100% جواب بده. پا ميشه، نيم متر اونورتر دوباره ماتحت رو ميگذاره زمين. خلاصه محض اطمينان تا نزديكاي صبح همينجور نيم متر -نيم متر كونشو ميزنه تو برفا و بعد هم خوشحال و خندان برميگرده هتل. فردا صبح پا ميشه ميبينه همة قزوين سياه پوشيدن و پرچم سياه از خونهها آويزون كردن و ملت تو خيابون دارن گريه ميكنن! از يكي دو نفر ميپرسه كه جريان چيه، منتها ملت از شدت بغض و گريه نميتونستن جوابشو بدن. خلاصه آخر خِرِ يكي رو ميگيره، ميگه: آقا جون بچههات چي شده؟ يارو با بغض ميگه: بالام جان... ديشب وقتي ما خواب بوديم يك گله كون از شهر رد شده هيچ كس نفهميده!!!
Gt_Max
08-16-2003, 02:35 PM
تركه داشته تو خيابون ميرفته، يه انگليسيه ازش ميپرسه:Sorry, do you know what time it is؟ تركه هم که تو انگليسی بيلمزِ بيلمز بوده، برميگرده ميگه: ايلده من كه نفهميدم چي گفتي، ولي محض احتياط کس ننت ! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:36 PM
تركه با دوستدخترش رفته بوده پارك. همينطور كه دست همو گرفته بودن و راه ميرفتن، دختره حالي به حالي ميشه، يك چشمك به تركه ميزنه، ميگه: قاسم جون، بريم اون پشت مشتها ازون كار بدا بكنيم؟! تركه ميگه: آي گفتي عزيزم... اتفاقاً منم بدجور شاش دارم!! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:39 PM
ترك از سكوت خوشش ميومده , نوار خالي گوش ميده ! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:42 PM
ترك ميشينه تو تاكسي، راننده بهش ميگه: داداش دستت لاي در گير نكنه. تركه هم مياد آخر مرام بگذاره، ميگه: داداش سرت لاي در گير نكنه!!!
Gt_Max
08-16-2003, 02:44 PM
تركه پشتش ميخواريده، هركار ميكرده دستش نميرسيده.... ميره رو صندلي!! :D
Gt_Max
08-16-2003, 02:46 PM
اصفهونيه و رشتيه و تركه با هم يكجا كار ميكردن. يك روز ساعت ناهار, اصفهونيه ظرف غذاشو باز ميكنه، ميبينه قورمهسبزيه, ميگه: اااي بازم قرمه سبزيِس! اگه فردا باز قورمهسبزي باشه، من خودمو از اين برج پرت ميكنم پايين! بعد رشتيه ظرف غذاشو باز ميكنه، ميبينه كله ماهي داره .. اونم شاكي ميشه، ميگه: ااووو! اگه فردام همين باشه منم خودمو پرت ميكنم پايين! آخري تركه ظرف غذا رو باز ميكنه، كوفته داره.. حالش به هم ميخوره، ميگه: ايلده اگه منم اين ظرفو فردا باز كنم ببينم كوفتهس.. خودمو پرت ميكنم پايين! خلاصه فردا سه نفري ميان سر كار و در غذاها رو باز ميكنند و از قضا هر سه تا تكراري بوده، اينها هم خودشون رو پرت ميكنند پايين! باري، پليس مياد واسه تحقيقات و بازجوه خِـرِ زناشون رو ميگيره كه نقصير شماهاست! زن اصفهونيه ميگه: جناب سروان من نميدونستم, تو خونه هم هروقت قورمهسبزي درست ميكردم ميخورد غر نميزد! زن رشتيه ميگه: اووو! تو رشت همه كله ماهي ميخورن، من روحمم خبر نداشت اين دوست نداره. زن تركه ميگه: جناب سروان به ولله من يه هفته بود خونة مادرم بودم, اين خودش واسه خودش غذا درست ميكرد!!! :shock:
Gt_Max
08-16-2003, 02:52 PM
خوب بچه ها چه طور بود...
اميد وارم با خوندنشون خستگيتون در اومده باشه...
ديگه حالا اگه بين دوستان قزويني / ترك / زنجاني يا هر مليت ديگري داشتيم من همين جا از همه عذر خواهي مي كنم و مي گم كه هدف فقط اين بوده كه تو يه تاپيك بتونيم كاري كنيم كه همديگرو خوش كال كنيم و قصد توهين به هيچ شخص يا مليتي رو نداشتيم...
به هر حال همش همين بود...
اميد وارم خوشتون اومده باشه... ;)
منتظر جك هاي زيبا شما هستم...
Gt_Max
08-16-2003, 02:54 PM
تركه زنش رو ميكشه، ميره مرحلة بعد!!! :D
ehsan
08-17-2003, 04:41 PM
آقا جكها خيلي رديف بودن! ولي جون جدت جكهاي بي ادبي بنويس ولي سياسي ننويس! چاكريم!
Gt_Max
08-17-2003, 05:52 PM
ياهووووو!!!
بالاخره احصان هم از اين تاپيك ما ديدن كرد..
فكر كردم اين تاپيك رو پاك كردي...
خوش حالم كه خوشتون اومده به هر حال چشم من سعي مي كنم اون طور كه مي خواي جك بنويسم... ;)
در ضمن احصان من يه سوالي داشتم ميشه بگي به PM هايي كه بهت ميزنم چرا جواب نميدي...؟ :(
Gt_Max
08-17-2003, 05:56 PM
زنه رشتيه هركار ميگرده ارضا نميشده، آخرش ميره سكسشاپ، ميگه: ببخشيد من يك كير مصنوعي ميخواستم. فروشنده اشاره ميكنه به ويترين پشت سرش ميگه: كدوم يكي رو ميخواين؟ زنه يكم فكر ميكنه، ميگه: اون قرمزه رو. فروشندهه ميگه، ببخشيد خانوم، ما كير قرمز نداريم! زنه اشاره ميكنه ميگه: اوناها بابا، اون قرمزه بالا سمت چپ. مرده يك نگاهي ميكنه، ميگه: شرمنده خانوم كپسول آتشنشانيمون فروشي نيست!!! :D
Gt_Max
08-17-2003, 05:57 PM
تركه ميخوره زمين، كمونه ميكنه!! :D
Gt_Max
08-17-2003, 06:00 PM
تركه ميافته تو دره، Game Over ميشه!! :D :D
Gt_Max
08-17-2003, 06:01 PM
تركه تلوزيون رو روشن ميكنه، ميزنه كانال يك، ميبينه يك ملاهه نشسته داره صحبت ميكنه. ميزنه كانال دو، ميبينه چهار تا ملا نشستن دارن باهم حرف ميزنن. ميزنه كانال سه، ميبينه يك مجلسيه 15 تا ملا نشستن باهم بحث ميكنند. ميزنه كانال چهار، ميبينه صدهزار تا ملا نشستن تو يك سالن، يكيشون داره براي باقي حرف ميرنه. داد ميزنه: هوي اصغر! زود اون دبه نفتو بيار، لونهشون رو پيدا كردم!!! :D
....P30....
08-17-2003, 06:13 PM
:lol :D :D :D
جكهايه بامزه اي بود
Gt_Max
08-17-2003, 07:12 PM
:lol :D :D :D
جكهايه بامزه اي بود
فقط همين... :(
amirnezhad
08-17-2003, 07:40 PM
آقا جدا دمت گرم خيلي باحال بود ... :D :D
Gt_Max
08-17-2003, 07:45 PM
آقا جدا دمت گرم خيلي باحال بود ... :D :D
اقاق قابلي نداشت بزار به حساب... :D
....P30....
08-18-2003, 08:27 PM
:D :D :lol :D
ديگه چيكار كنم
....P30....
08-18-2003, 08:27 PM
بازهم جك بنويس
Gt_Max
08-18-2003, 08:54 PM
بازهم جك بنويس
اقا خوبه ديگه..
ما هي بگيريم جك بنويسيم...
شما ها هم بخنديد يه دمت گرم بگيد بريد... !
اقا شما ها هم يه خورده جك بنويسيد ما بخنديم...
اين طوري كه نميشه... ;)
....P30....
08-19-2003, 10:28 AM
اين جكها رو از سايت kossher.com نوشته بودي نه ؟ ;)
Gt_Max
08-19-2003, 01:50 PM
از كس شعر نوشته بودم ولي من خودم يكي از خوره هاي كس شعر دات كام هستم...
تا حالا نزديك به 31 از جك هاي منو توش نوشتند...
( خدا رو شكر )
sh7228
08-19-2003, 02:39 PM
فعاليت مثبت كه ميگن يعني همينا!(:
Kamran_t
08-19-2003, 03:27 PM
تركه كج نماز ميخونده....روز قيامت عباداتشو ضرب در سينوس آلفا ميكنن!!! 8)
....P30....
08-19-2003, 04:04 PM
( خدا رو شكر )
ايول
كارت خيلي درسته 8)
Gt_Max
08-19-2003, 04:55 PM
( خدا رو شكر )
ايول
كارت خيلي درسته 8)
قابل نداره بزار به حساب... :D
SherlockHolmes
01-28-2005, 12:41 PM
جكهاي اينجا رو يكي انتقال بده به تاپيك جك!!
|
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.