درود
چگونه می شه سیب زمینی سرخ کرده با کیفیت سیب زمینی های سرخ کرده در فست فود ها تهیه کرد؟
بدبختانه سیب زمینی ها خیلی روغن در خودشون جذب می کنن و حالت پف کردگی در فست فودها رو ندارن. رمز و رازش این چیه؟!!
بيرون از سيب زميني نيمه سرخ کرده منجمد شد استفاده ميکنن !
من خودم هميشه همين جوري مثل سيب زميني هايي بيرون درست ميکنم !
سيب زميني رو خلال کنيد بعد تو روغن سرخ کنيد ولي کاملا سرخ نکنيد ! نيمه سرخ بشه ! يعني فقط يه کم بيرونش سرخ بشه ولي داخلش هنوز کال هست بعد روغنش رو بگيريد تو يه پلاستيک تو فريزر بزاريد تا يخ بزنه بايد يه روز بمونه کم کم.
اين جوري ميشه سيب زميني رو تا چند ماه تو فريزر نگه داشت.
حالا هر وقت خواستي سيب زميني درست کني روغن رو داغ کن و سيب زميني ها رو همون جوري يخ زده تاکيد ميکنم يخ زده بزير تو روغن و به طور کامل سرخ کن. اين فوت کوزه گري کار هست بايد سيب زميني ها رو بصورت يخ زده بريزي تو روغن داغ اينوري توش مثل سيب زميني هاي بيرون پف ميکنه و روغن هم جذب نميکنه.
يه بار امتحان کنيد هيچ فرقي با بيرون نداره.
دليل اين که سيب زميني ها رو هم قبل از اينکه منجمد کنيم يه کم سرخ کرديم اينکه اگه سيب زميني کال رو بزاريم تو فريزر بعد از چند ساعت سياه و خراب ميشه.