برگزیده های پرشین تولز

درخواست مشاوره و راهنمایی برای راه اندازی یک "تهیه غذا"

Haj Moh3n

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2007
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
2
با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان بزرگوار.

بنده چندسوال دارم از دوستان اهل فن و باتجربه در ضمینه موادغذایی و رستوران داری در مورد افتتاح یک تهیه غذای کوچک یا همان آشپزخانه یا کیترینگ!(سه تاش یکیه دیگه تقریبا!؟):wacko:

اول اینکه برای شروع کار یک تهیه غذای کوچک در تهران برای سقف روزانه تا500 پرس غذا (بدون احتساب بهای رهن و اجاره) چقدر سرمایه لازمه؟:rolleyes:

برای دریافت مجوز چگونه و از کجا باید اقدام کرد؟ یه نفر بهم گفت فقط پرسنل کارت بهداشت داشته باشن کافیه!؟ آیا همینطوره؟:blink:

بعد اینکه آیا دو نفر پرسنل(یک آشپز و یک کمکی) فقط برای پخت غذای روزانه تا سقف 500تا کافیه؟ مزنه حقوق مناسب برای آشپز و کمکش چنده؟

به فرض اینکه این تهیه غذا در یک محل نسبتا شلوغ که پر از پاساژو مغازه هست باشه و تهیه غذایی دیگری در محدوده اش نباشد آیا میشه به رسیدن به 500 پرس فروش روزانه امیدوار بود؟ یعنی میخوام بدونم دوستانی که تهیه غذا دارن به این سقف رسیدن یا فقط یه آرزوی محاله!؟:upsided:

برای شروع یک آشپزخونه کوچیک 5نوع غذا که روزانه دو یا سه نوعش طبخ بشه مناسبه؟

از همه دوستان خواهش می کنم اگر تجربه ای در این مورد دارن یا مطلبی یا توصیه و نصیحتی در مورد این کار به نظرشون میرسه از ما دریغ نکنند.

از همیاری شما پیشاپیش ممنونم!:blush:​
 

maral-

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2011
نوشته‌ها
778
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
tehran
فکر میکنم باید به اتحادیه یا صنف مربوطه مراجعه کنید. برای کترینگ بیشتر از تهیه غذا سخت میگیرند.
 

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,866
لایک‌ها
526
سن
94
محل سکونت
آسمانها و فراتر از آن
من چون قبلا برای یه جایی برنامشو نوشتم :ی یخورده میدونم

باید برید از صنف رستوارن بگیرید جواز رو البته زیاد گیر نمیدن
فقط باید حتما کارت بهداشت رو داشته باشید
فکر نکنم نفر بتوتن 500 تا غذا درست کنن اونجایی که من براش ساختم حدودا 80-120 تا فروش داشت یه اشپز بود یکی کمک 2 تا موتور بکی هم خود یارو بود که پا تلفن بود :d
در مورد فروش هم خوب بستگب داره چه پاساژ هایی هست مثلا تو تندیس طرف نمیتونه که غذا داغ کنه ولی تو پاساژ های صنعتی میشه :d
پ.ن: بازاریابی غیر متمرکز :ی
 

Haj Moh3n

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2007
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
2
فکر میکنم باید به اتحادیه یا صنف مربوطه مراجعه کنید. برای کترینگ بیشتر از تهیه غذا سخت میگیرند.

بله! ممنون از شما! سایتشون رو پیدا کردم! و شرایطش رو دیدم.


من چون قبلا برای یه جایی برنامشو نوشتم :ی یخورده میدونم

باید برید از صنف رستوارن بگیرید جواز رو البته زیاد گیر نمیدن
فقط باید حتما کارت بهداشت رو داشته باشید
فکر نکنم نفر بتوتن 500 تا غذا درست کنن اونجایی که من براش ساختم حدودا 80-120 تا فروش داشت یه اشپز بود یکی کمک 2 تا موتور بکی هم خود یارو بود که پا تلفن بود :d
در مورد فروش هم خوب بستگب داره چه پاساژ هایی هست مثلا تو تندیس طرف نمیتونه که غذا داغ کنه ولی تو پاساژ های صنعتی میشه :d
پ.ن: بازاریابی غیر متمرکز :ی

برنامه حسابداریش!؟ درسته؟ مگه بصورت آماده قابل تهیه نیست؟
این مغازه تو پاساژ نیست ولی پاساژهای زیادی کنارشه!
اگر لطف کنید این بازاریابی غیر متمرکز رو بیشتر توضیح بدید ممنون میشم! (راستش تو گوگل سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد! چون آیکیوی من در حد آغازیانه! فقط میتونم تولید مثل کنم!)
از لطف و راهنمایی شما هم ممنونم...
 

CATERING_MAN

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 جولای 2013
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
11
سن
11
محل سکونت
تهران
بله! ممنون از شما! سایتشون رو پیدا کردم! و شرایطش رو دیدم.




برنامه حسابداریش!؟ درسته؟ مگه بصورت آماده قابل تهیه نیست؟
این مغازه تو پاساژ نیست ولی پاساژهای زیادی کنارشه!
اگر لطف کنید این بازاریابی غیر متمرکز رو بیشتر توضیح بدید ممنون میشم! (راستش تو گوگل سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد! چون آیکیوی من در حد آغازیانه! فقط میتونم تولید مثل کنم!)
از لطف و راهنمایی شما هم ممنونم...


بهتره اگر تصمیم واقعا جدی دارید برید با یه شرکت مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ مشورت کنید.یه گروهی هست به نام " گروه فود سرویس پیشرو" سرچ کنید.کارشون حرفه ایه و هزینه هاشونم اکیه
 

فایل های ضمیمه

  • Khadamat.pdf
    50.5 KB · نمایش ها: 192
  • Marahele_Raahandazi.pdf
    42.2 KB · نمایش ها: 215

Subzero0

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
632
لایک‌ها
413
بیا بالا

دوستان همین سوالای پست اول من برا شهرستان دارم کسی میدونه راهنمایی کنه
 

CATERING_MAN

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 جولای 2013
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
11
سن
11
محل سکونت
تهران
بیا بالا

دوستان همین سوالای پست اول من برا شهرستان دارم کسی میدونه راهنمایی کنه

سلام دوست عزیز
باید بریداداره اصناف شهرستان محل اقامتتون و اتحادیه مرتبط رو پیگیری کنید
در هر حال با گروه فود سرویس گیشرو تماس بگیریذ. با برخوردی خوب و کمال صبر راهنماییتون میکنن انشا اله
قولنین برای پیش نیازهای راه اندازی کترینگ و رستوران تو هر شهری متفاوته! مثلا متراژ کترینگ تو تهران حداقل باید 50 متر باشه اما ممکنه تو مشهد بگن 100 متر
موفق باشی
 
بالا