برگزیده های پرشین تولز

راهنمایی برای پخت لبو !

Bella_aster

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
21 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,331
لایک‌ها
2,615
محل سکونت
Tehran
سلام

دوستانی که تو امر پخت لبو تخصص / تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن... چیکار کنیم لبوها خوشمزه و به خصوص خوش رنگ بشه؟

این دست فروش ها چیکار می کنن لبوهاشون این رنگی میشه؟

تشکر...
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
فک کنم اونا رنگه...
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
نه بابا رنگ چیه ؟ دیگه توصنعت غذا رنگ از رنگ چغندر پیله تر و قوی تر نداریم ، فقط باید دقت کنید نوع چغندری که تهیه می کنید مناسب باشه ، چغندر قند با رنگ صورتی وا رفته با چغندر لبویی فرق می کنه که مطمئنم اینو می دونین ، یکی هم این که نحوه پخت مؤثره ، اگه توی زودپز لبو درست کنین که مدت حرارت دهی ش کم باشه خیلی رنگ بهتری خواهید داشت ...
 

Asadi

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,116
لایک‌ها
449
محل سکونت
Vavan
هر کاری هم که می کنی مثل لبو این دست فروش ها نمیشه.... لامصب! :دی
 

alfons

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
204
لایک‌ها
7
سن
50
روش خوب و مناسب برای پخت لبو :

ابتدا هنگام خرید چغندر دقت کنید که کاملا سالم باشد و نرم نشده باشد ( در آشپزی اصطلاحا میگویند وقتی با دست فشارش میدین نباید جواب بده )

یعنی کاملا سفت باشد و به دو انتهای چغندر دقت کنید که بریده نشده باشد .

پس از شستن آنرا بصورت درسته در فویل آلومینیومی بپیچید بطوریکه سمت براق فویل در داخل باشد و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .

مدت زمان لازم بستگی به اندازه چغندر دارد . برای چغندری با اندازه متوسط تا بزرگ بین 60 تا 90 دقیقه زمان لازم است .

برای اینکه از پخته شدن لبو اطمینان حاصل کنید کافیست یک خلال دندان را از روی فویل به داخل چغندر فرو کنید . اگر این کار براحتی صورت گرفت و خلال دندان

مجددا براحتی خارج شد لبوی شما آماده است . ضمن اینکه بوی لبوی پخته شده را باید بخوبی احساس کنید .

بزرگترین مزیت این روش پخت حفظ کامل مواد معدنی و مفید در چغندر است در صورتیکه با پخته شدن در آب درصد زیادی از این مواد معدنی از چغندر خارج میشود .

فقط یک بار امتحان کنید تا متوجه تفاوت در طعم و رنگ و کیفیت بشین . البته همونطور که گفته شد دقت در هنگام خرید رو فراموش نکنید .
 

jujushow

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,465
لایک‌ها
1,107
اگه چغندر از اول قرمز و شیرین باشه و ریشه هم نداشته باشه عالی در میاد . صبونه با کره خیلی فاز میده

برای رنگش ایده ای ندارم اما بغضی از چغندرها شور ! هستند ، موقع پخت یه کم شکر بریزی توش حله ...
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,013
لایک‌ها
3,140
ببين داداش لبو رو ميخري . يه لبوي خوووب . ميشوري . پوستشو كامل ميكني .... بعد ميذاري تو زود پز و دوشاب رو بهش اضافه ميكني . همين تمام شد رفت . اون رنگش ماله دوشابه .
 

alfons

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
204
لایک‌ها
7
سن
50
ببين داداش لبو رو ميخري . يه لبوي خوووب . ميشوري . پوستشو كامل ميكني .... بعد ميذاري تو زود پز و دوشاب رو بهش اضافه ميكني . همين تمام شد رفت . اون رنگش ماله دوشابه .

پیشنهاد میکنم بعد از پخت با این روش بجای لبو همون دوشاب رو میل کنید چون تمام مواد معدنی و مفید چغندر شما وارد این محلول شده اند و لبوی شما چیزی جز یک تفاله کم ارزش نیست .
 

JVC

Registered User
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,222
لایک‌ها
263
محل سکونت
در پناه خدا

Bella_aster

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
21 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,331
لایک‌ها
2,615
محل سکونت
Tehran
ممنون از دوستان عزیز برای راهنمایی ها :دی

تو این چند روز که نت نداشتم، جای پی تی گردی چند سری لبو درست کردم!! به چندتا نتیجه رسیدم :

یکی همون انتخاب موقع خرید که اکثرا گفتین و مهمه...

بعد اینکه لبو اگه تو زودپز بپزه رنگش قرمز درمیاد... اما اگه تو ظرف روی (روحی/روهی؟!) باشه رنگش همون بنفش خوش رنگ لبو فروش ها میشه...

مزه هم بیشتر اینایی که قرمز نمیشن خوشمزه تر هستن... اما کلا من از طعم لبوی پخته شده تو زودپز خوشم نیومد...

شیرینیش هم که گذشته از خود لبو دست خودتونه...

راستی! دو قاشق سرکه رو هم اضافه کنین برای رنگ بهتر...
 

SirMasoud

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2007
نوشته‌ها
280
لایک‌ها
239
سن
38
تو ظرف مسی پختن را هم امتحان کنید
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN
لبو باید تنوری باشه این طوری رنگ و مزش خیلی عالی میشه . کیفیت خود لبو هم خیلی مهمه نباید ریشه داشته باشه برای رنگ بهتر هم میتونید از لبوی سفید و قرمز با هم استفاده کنید تو طعمش خیلی موثره
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,942
لایک‌ها
1,251
راه داره.اولا اینکه باید براییه ساعت ونیم بزاری تو زود پز بپزه وبه هیچ وجه در زود پز باز نکنین که رنگش صورتی میشه و خودش حالت پنبه ایی میشه.و اما فوت کوزه گری برای حفض رنگش یه قاشق سرکه است .سرکه سفید یا قرمز فرقی نداره.:general406:
 
بالا