برگزیده های پرشین تولز

13 واقعیت چینی که شاید نشنیده باشید (+عکس)

Epitome

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,051
لایک‌ها
1,121
اگه یادتون باشه چندین سال پیش یه بیمارسی مثل ابولای الان داشت همه رو تو چین به کشتن میداد که اسمش سارس بود بعد از مرگ چند هزار نفر تونستن مهارش کنن ( که البته فقط مهارش کردن وگرنه درمانی براش پیدا نشده) بعد از کلی تحقیقات معلوم شده بود که این ویروس از گربه به انسان جهش پیدا کرده و باعث این بیماری شده یا یه بیماری بسیار معروف تر به نام ایدز که تبدیل شده یکی از مشکلات بشریت از میمون به انسان جهش پیدا کرده اونم از طریق یک قبیله ی تهی مغز افریقایی که با میمون ها هر کاری میکردن (خونشونو و خوودشونم میخوردن و کلی کثافت کاری های دیگه) که در نهایت باعث شد بیماری بنام ایدز شیوع پیدا کنه.
در حالت کلی کسی با کسی پدر کشتگی نداره که میگه اینا رو نخورین متعصفانه گه گاهی پایین بودن دانش عمومی در این مباحث باعث میشه که بعضی افراد فکر کنند که این یک حرف مسخره و بدونه حسابه در صورتی که اونایی که منع میکنن به اینجا هاش هم فکر کردن .
نکته : فقط الان بحث رو بی مورد به دینو مذهب ربطش ندین که خیلی چیزا برامون از قدیمو ایام مونده.درسته الان بعضی نون به نرخ روز خور ها اومدن دین رو هم تحریف کردن و به نفع خودشون کار میکنن اما دلیل نمیشه که همش رو نادیده گرفت.
این بیماری ها اکثرا تو یه برهه زمانی خاص اتفاق میفته و بعد فروکش میکنه نه اینکه همیشه داخل گوشت حیوان مشخصی باشه و آدم با خوردنش مبتلا بشه
پس طبق مثال شما هیچکس نباید از گوشت پرندگان تغذیه کنه چون توش آنفلوانزای مرغی داره. ضمنا عامل اصلی سارس در چین هم فکر کنم جانوری به نام کیوت بود نه گربه.
همین گوشت گاو هم برای مثال اگه مراقبت بهداشتی نشه میتونه انواع و اقسام انگل ها رو به انسان منتقل کنه.
به هر حال ذائقه آدما باهم فرق داره؛ شاید اگه به یه چینی بگیم ایرانی ها روده و خایه گوسفند میخورن حالش به هم بخوره.

پ . ن : من صحبتی از دین و مذهب نکردم
 

xwoman2

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2013
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
92
سن
31
محل سکونت
مشهد
بله همین گوشت گاو هم اگر مراقب نباشی هزار تا بیماری داره...
بعد کدوم ایرانی روده و خا.. گوسفندو میخوره؟ :D
ولی در کل گوشت گربه مریضی میاره.کاری به ذائقه نداریم اگه مشکل نداشت حداقل غیر از چین 10 تا کشور دیگه هم میزدن بر بدن
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,344
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin

کهنه پرست

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2014
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
24
سن
30
فقط یک روش عن فکر می تواند گوشت گوسفند را با سگ و گربه یکی بداند.
 

ARTAS

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
514
لایک‌ها
374
این بیماری ها اکثرا تو یه برهه زمانی خاص اتفاق میفته و بعد فروکش میکنه نه اینکه همیشه داخل گوشت حیوان مشخصی باشه و آدم با خوردنش مبتلا بشه
پس طبق مثال شما هیچکس نباید از گوشت پرندگان تغذیه کنه چون توش آنفلوانزای مرغی داره. ضمنا عامل اصلی سارس در چین هم فکر کنم جانوری به نام کیوت بود نه گربه.
همین گوشت گاو هم برای مثال اگه مراقبت بهداشتی نشه میتونه انواع و اقسام انگل ها رو به انسان منتقل کنه.
به هر حال ذائقه آدما باهم فرق داره؛ شاید اگه به یه چینی بگیم ایرانی ها روده و خایه گوسفند میخورن حالش به هم بخوره.

پ . ن : من صحبتی از دین و مذهب نکردم
سیستم ویروس ها این جوری نیستش که اگه حتما شما گوشت یک حیوانی رو که دارای یک ویروس خاص هست رو بخورید به اون ویروس مبتلا بشید چون تعداد خاصی از ویروس ها روی انسان تاثیر گذار هست اما در این بین یه سری از ویروس ها هستن که بعد از مدتی انسان ممکنه شرایط خودشون رو با بدن انسان تطبیق بدن(جهش پیدا کنن) و باعث بیماری های عجیب غریبی بشن.حالا اینکه میگید چرا گوشت گربه رو نباید خورد اما مال گاو و گوسفند رو میتونیم بخوریم ؟بر میگرده به **** غذایی این حیوانات چون گوسفند و گاو موجوداتی گیاه خوار هستند و در گیاهان هم فساد و یا باکتری و ویروس به اون صورت که در حیوانات هست وجود نداره اگر هم داشته باشه فقط تعداد خاصی هستن که روی حیوانات تاثیر دارن اما موجودی مثل گربه که فقط گوشت خوار هست ممکنه از گوشت در حال فساد یا غنی از ویروس و باکتری تغذیه کنه که چون ویروس ها ی حیوانی هستند وارد بدنش خواهند شد اما ممکنه رو خودش اثری نزاره چون بدنش عادت کرده اما روی انسان میتونه تاثیره مخربی داشته باشه.از یک طرف هم بحث متابولیسم بدن حیوانات گوشت خوار و گیاه خوار مطرحه.
به طور کل اینکه گفته میشه که خوردن این موجودات درست نیست یک احتماله اما به دلیل اینکه این احتمال در موجودات گیاه خوار کمتره بنابر این مصرف این گوشت هارو مقدم بر چیز های دیگه میدونیم.در صورتی که گفته میشه اگه ادم ناچار باشه (در حد مرگ) میتونه برای زنده موندن میتونه مرده هم بخوره (البته دقت کنید تازه باشه:D بعد شرایطش رو هم مد نظر قرار بدید;))اما در شرایط عادی این کار جزو پست ترین کار های ممکنه.

ما کاری با ذائقه نداریم کلا خواستیم یه برسی داشته باشیم رو این که چرا نباید همچین چیزایی رو خورد.


پ . ن : دستتو از پیش خوندم -فکرشو داشتی از عملم بدتر بود:D.
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,234
لایک‌ها
1,415
یعنی چینی ها به طور متوسط هر 9 روز یکبار چوب غذاخوری خود را تعویض می کنند.

این جماعت مگه چوب رو هم میخورن؟ چه خبره بابا..ما خونمون یه قاشق داریم سنش از منم بیشتره
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
4,966
لایک‌ها
31,829
محل سکونت
Sin City
9- هم اکنون و در قرن 21 هنوز 30 میلیون چینی در غارها زندگی می کنند.
مطمئنی ؟؟ o_O
چین کشور بسیار فقیری است و چیزی برای صادرات به آمریکا ندارد ولی دهها میلیون زن در سن باروری دارد و می تواند آنها را به آمریکا صادر کند
این احمق نمیدونست که سالها بعد چین بیشترین صادرات رو به امریکا و جهان رو بدست میاره :D
 

pavilion

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2013
نوشته‌ها
4,829
لایک‌ها
5,453
محل سکونت
IRAN-19
حاضر بودن 10 میلیون زن رو به امریکا بفرستن واسه بارور شدن؟؟؟:confused:
قضیه این بارور کردن ابرای خودمون که رفتن تو کشورای همسایه باریدن نشده باشه خوبه


پ ن : ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی
 

Epitome

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,051
لایک‌ها
1,121
سیستم ویروس ها این جوری نیستش که اگه حتما شما گوشت یک حیوانی رو که دارای یک ویروس خاص هست رو بخورید به اون ویروس مبتلا بشید چون تعداد خاصی از ویروس ها روی انسان تاثیر گذار هست اما در این بین یه سری از ویروس ها هستن که بعد از مدتی انسان ممکنه شرایط خودشون رو با بدن انسان تطبیق بدن(جهش پیدا کنن) و باعث بیماری های عجیب غریبی بشن.حالا اینکه میگید چرا گوشت گربه رو نباید خورد اما مال گاو و گوسفند رو میتونیم بخوریم ؟بر میگرده به **** غذایی این حیوانات چون گوسفند و گاو موجوداتی گیاه خوار هستند و در گیاهان هم فساد و یا باکتری و ویروس به اون صورت که در حیوانات هست وجود نداره اگر هم داشته باشه فقط تعداد خاصی هستن که روی حیوانات تاثیر دارن اما موجودی مثل گربه که فقط گوشت خوار هست ممکنه از گوشت در حال فساد یا غنی از ویروس و باکتری تغذیه کنه که چون ویروس ها ی حیوانی هستند وارد بدنش خواهند شد اما ممکنه رو خودش اثری نزاره چون بدنش عادت کرده اما روی انسان میتونه تاثیره مخربی داشته باشه.از یک طرف هم بحث متابولیسم بدن حیوانات گوشت خوار و گیاه خوار مطرحه.
به طور کل اینکه گفته میشه که خوردن این موجودات درست نیست یک احتماله اما به دلیل اینکه این احتمال در موجودات گیاه خوار کمتره بنابر این مصرف این گوشت هارو مقدم بر چیز های دیگه میدونیم.در صورتی که گفته میشه اگه ادم ناچار باشه (در حد مرگ) میتونه برای زنده موندن میتونه مرده هم بخوره (البته دقت کنید تازه باشه:D بعد شرایطش رو هم مد نظر قرار بدید;))اما در شرایط عادی این کار جزو پست ترین کار های ممکنه.

ما کاری با ذائقه نداریم کلا خواستیم یه برسی داشته باشیم رو این که چرا نباید همچین چیزایی رو خورد.


پ . ن : دستتو از پیش خوندم -فکرشو داشتی از عملم بدتر بود:D.
اگر انسان بخواد از گوشت حیوانات گوشتخوار تغذیه کنه اون گوشت رو اول از لحاظ بهداشتی چک میکنه و بعد میپزدش این چیزایی که شما فرمودی (که البته میتونه برای گوشت هر جانوری اتفاق بیفته) خود به خود بعد از این مراحل امکانش از بین میره
نکته دیگه اینکه اتفاقا گوشتی که مثلا گرگ میخوره بسیار بسیار تازه تر از گوشتیه که انسان میخوره چون تازه شکار شده اما گوشتی که شما میخوری تا مدت ها ممکنه تو یخچال یا سردخونه مونده باشه
حیوانات شکارچی هم مثل شیر یا خرس تقریبا هیچ وقت از گوشت فاسد تغذیه نمیکنن (رجوع شود به مستند های راز بقاء!)

حالا چرا انسان از دوران باستان تا امروز کمتر دیده یا ثبت شده که از حیوانات گوشتخوار تغذیه کنه؟ جوابش ساده اس. هر کس یه کم فکر کنه میتونه دلایل زیادی واسش بیاره که هیچکدوم ربطی به گوشتش نداره
اولیش و مهمترینش به نظر من اینه که شکار حیوان شکارچی برای بشر مقدور نبوده. انسان با اون ابزار بسیار ابتداییش توانایی شکار حیوانات قدرتمندی مثل خرس یا ببر رو نداشته؛ ضمن اینکه احتمال اینکه خودش شکار این حیوانات بشه زیاد بوده. بنابرین میرفته سراغ حیواناتی که درنده نباشن مثل گوسفند و اسب و گاو و غیره.
دومیش اینه که نگهداری حیوانات گوشتخوار صرفه اقتصادی نداشته؛ فرض کن یکی بخواد مثلا یه شیر رو بزرگ کنه تا بخورتش. هر روز باید چند کیلو گوشت بده بخوره، خوب اون گوشت رو خودش میخوره! مگه عقلش کمه! ولی گاو و گوسفند رو میشه ول کرد تو یه مرتع بزرگ تا بچرن، غذای شما رو هم نمیخورن!
سوم اینکه رام کردن حیواناتی که به طور غریزی درنده و خشن هستن کار بسیار سخت و خطرناکیه
فعلا همینا به ذهنم رسید مطمئنا اگه بازم فک کنیم دلایل بیشتری هم هست
همین الانشم تو خیلی از جاهای دنیا انسان ها غیر از سگ و گربه گوشت کوسه، کوروکودیل، گراز، مار، اختاپوس و غیره رو مصرف میکنن و هیچ اتفاقی هم براشون نمیفته. منتها انسانها اغلب ترجیح میدن با ذائقه ای که هزاران سال باهاش زندگی کردن کنار بیان و دوست ندارن مزه های جدید رو تجربه کنن.

پ. ن. نه دیگه این بارو اشتباه کردی!، نیازی به مطرح کردن دین نبود چون خودش میره زیرمجموعه همون بحث ذائقه و فرهنگ و جبر جغرافیایی.
 

ir2sedair

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2012
نوشته‌ها
872
لایک‌ها
613
محل سکونت
خاک پاک اصفهون
کشتن حیوانات فرقی نداره
اونا تو فرهنگ شون گربه و سگ و همه چیز مجازه
ما هم تو فرهنگ کشورمون زوم کردیم روی گوسفند
لااقل دیگه اونا فکر نکنم واسه هر چیزی حیوان بکشن
عروسی - عزاداری - بچه به دنیا آمدن - از سفر آمدن - خانه ساختن و ماشین خریدن و .....
باشه ما فهمیدیم شما گیاه خوارید
 

ARTAS

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
514
لایک‌ها
374
اگر انسان بخواد از گوشت حیوانات گوشتخوار تغذیه کنه اون گوشت رو اول از لحاظ بهداشتی چک میکنه و بعد میپزدش این چیزایی که شما فرمودی (که البته میتونه برای گوشت هر جانوری اتفاق بیفته) خود به خود بعد از این مراحل امکانش از بین میره
نکته دیگه اینکه اتفاقا گوشتی که مثلا گرگ میخوره بسیار بسیار تازه تر از گوشتیه که انسان میخوره چون تازه شکار شده اما گوشتی که شما میخوری تا مدت ها ممکنه تو یخچال یا سردخونه مونده باشه
حیوانات شکارچی هم مثل شیر یا خرس تقریبا هیچ وقت از گوشت فاسد تغذیه نمیکنن (رجوع شود به مستند های راز بقاء!)

حالا چرا انسان از دوران باستان تا امروز کمتر دیده یا ثبت شده که از حیوانات گوشتخوار تغذیه کنه؟ جوابش ساده اس. هر کس یه کم فکر کنه میتونه دلایل زیادی واسش بیاره که هیچکدوم ربطی به گوشتش نداره
اولیش و مهمترینش به نظر من اینه که شکار حیوان شکارچی برای بشر مقدور نبوده. انسان با اون ابزار بسیار ابتداییش توانایی شکار حیوانات قدرتمندی مثل خرس یا ببر رو نداشته؛ ضمن اینکه احتمال اینکه خودش شکار این حیوانات بشه زیاد بوده. بنابرین میرفته سراغ حیواناتی که درنده نباشن مثل گوسفند و اسب و گاو و غیره.
دومیش اینه که نگهداری حیوانات گوشتخوار صرفه اقتصادی نداشته؛ فرض کن یکی بخواد مثلا یه شیر رو بزرگ کنه تا بخورتش. هر روز باید چند کیلو گوشت بده بخوره، خوب اون گوشت رو خودش میخوره! مگه عقلش کمه! ولی گاو و گوسفند رو میشه ول کرد تو یه مرتع بزرگ تا بچرن، غذای شما رو هم نمیخورن!
سوم اینکه رام کردن حیواناتی که به طور غریزی درنده و خشن هستن کار بسیار سخت و خطرناکیه
فعلا همینا به ذهنم رسید مطمئنا اگه بازم فک کنیم دلایل بیشتری هم هست
همین الانشم تو خیلی از جاهای دنیا انسان ها غیر از سگ و گربه گوشت کوسه، کوروکودیل، گراز، مار، اختاپوس و غیره رو مصرف میکنن و هیچ اتفاقی هم براشون نمیفته. منتها انسانها اغلب ترجیح میدن با ذائقه ای که هزاران سال باهاش زندگی کردن کنار بیان و دوست ندارن مزه های جدید رو تجربه کنن.

پ. ن. نه دیگه این بارو اشتباه کردی!، نیازی به مطرح کردن دین نبود چون خودش میره زیرمجموعه همون بحث ذائقه و فرهنگ و جبر جغرافیایی.

ما هی از لحاظ بهداشتی داریم بحث رو دنبال میکنیم شما میبریدش به سمت فرهنگی و تاریخی و اینجور چیزا.
همچنین داشتیم در مورد گوشت گربه صحبت میکردیم اما در مورد گوشت خرس میشه گفت سالم تره.
 

Epitome

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,051
لایک‌ها
1,121
ما هی از لحاظ بهداشتی داریم بحث رو دنبال میکنیم شما میبریدش به سمت فرهنگی و تاریخی و اینجور چیزا.
همچنین داشتیم در مورد گوشت گربه صحبت میکردیم اما در مورد گوشت خرس میشه گفت سالم تره.
بسیار خوب لطفا لینک رفرنس علمی ای رو که ثابت میکنه خوردن گوشت کارنیوور ها صرف نظر از مراقبت های بهداشتی و پختن برای انسان مضر هست اینجا بذارید تا بخونم و بحث رو ادامه بدیم
فقط احتمال داره امشب نتونم بخونم در این صورت فردا نتیجه شو پست میکنم
 

ARTAS

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
514
لایک‌ها
374
بسیار خوب لطفا لینک رفرنس علمی ای رو که ثابت میکنه خوردن گوشت کارنیوور ها صرف نظر از مراقبت های بهداشتی و پختن برای انسان مضر هست اینجا بذارید تا بخونم و بحث رو ادامه بدیم
فقط احتمال داره امشب نتونم بخونم در این صورت فردا نتیجه شو پست میکنم
از نظر شما اگر از یک موجود به صورت بهداشتی نگه داری بشه و پرورش داده بشه دیگه مشکلی ایجاد نیمکنه.
بهترین مثال برای ثابت کردن اینکه این کار نیمتونه روشی قطعی برای سالم کردن گوشت یک موجود باشه گوشت خوکه.
الان سال هاست که اونور اب دارن خوک رو به صورت بهداشتی و کاملا صنعتی مثل گاو و گوسفند پروش میدن اما هنوزم که هنوزه مشکلات گوشت خوک هنوز هم پا برجاست و اگه چند ساعت بیرون بمونه سریعا توش کرم میوفته.
بخشی از مشکلات گوشت خوک به شرح زیر هست.
برخی بیماری‌ها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است: 1-اسهال خونی؛
2-یرقان عفونی؛
3-انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌نماید؛
4-بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه‌های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود؛
تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت‌ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک می‌باشد
5-خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میکروب‌هاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌کند.
برخی بیماری‌ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوک است از جمله:
1- »کرم کدوی خوک» که درعضلات و مغز خوک یافت می‌شود که انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌کند.
2- »تری شینوز» این نیز کرم دیگری است که باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراکنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می‌شود که تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است
3 - استفاده از گوشت خوک، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می‌اندازد.
مصرف گوشت خوکی که کاملاً پخته نشده‌است ممکن است باعث انتقال کرم‌هایی به مغز انسان شود که از مغز انسان تغذیه می‌کنند.[۴] (یکی از همون احتمالات که ذکر شد)

دقت کنید که این خوک هایی که میگن همشون پرورش داده شده هستن.

همچنین بد نیست به مطالب پایین هم توجهی داشته باشید.

کرم تریشین
نوشتار اصلی: کرم تریشین
کرم تریشین
در بیشتر مناطق دنیا وجود دارد و از طریق خوک و موش می تواند به سایرین منتقل شود. معمولاً لارو کرم تریشین در داخل بافت عضلانی حیواناتی چون خوک و موش وجود دارد و انسان پس از مصرف گوشت خوک آلوده در واقع انگل را وارد رودۀ باریک خود ساخته و پس از مدتی از طریق مدفوع خود کرمهای نر را خارج می سازد. سایر کرمهای باقیمانده از طریق خون به سایر اعضای بدن منتقل شده و به ویژه در عضلات جدار شکم و زبان و حنجره کوچ می کنند و در داخل عضلات ایجاد تورم وکیست آهکی می کنند.
پستاندارانی چون گربه ، سگ، روباه ، خوک و گراز معمولاً پس از خوردن گوشت موش یا سایر حیوانات آلوده، بیمار می شوند. انسان هم ممکن است با مصرف گوشت خوک وگراز به این بیماری دچار شود. در کشورهای اسلامی که از گوشت خوک استفاده نمی کنند شیوع این بیماری نادر است اما در اروپا وامریکای جنوبی، شیوع بیماری تا حدود 12 درصد جمعیت انسانی است. زیرا پختن کامل گوشت وانجماد گوشت به خوبی صورت نمی گیرد.(یکی دیگه از همون احتمالاتی که در بارش صحبت کردم)

باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز یک نمونه از محصولات گوشت خوک خام از سوپر مارکت ها در سرتاسر ایالات متحده نشان داد که یرسینیا انتروکولیتیکا، عامل بیماری زای کمتر شناخته شدهٔ منتقله از غذا، در 69 درصد از محصولات آزمایش شده وجود داشت. این باکتری بیش از صدهزار آمریکایی را در سال آلوده می‌کند. در نمونه‌های آزمایش شده، آزمایش ۶۹ درصد برای یرسینیا و ۱۱ درصد برای انتروکوک مثبت بود که می‌تواند نشان دهنده آلودگی مدفوعی باشد که می تواند به عفونت های دستگاه ادراری منجر شود.

منبع

در مورد گوشت گربه هم میشه گفت که انگل toxoplasma gondii خودش بهترین دلیل برای نزدیک نشدن به گربه هست حالا چه برسه بخوای گوشتشم بخوری.
 

aryamehr1368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2014
نوشته‌ها
1,473
لایک‌ها
4,170
محل سکونت
گیلان
از نظر شما اگر از یک موجود به صورت بهداشتی نگه داری بشه و پرورش داده بشه دیگه مشکلی ایجاد نیمکنه.
بهترین مثال برای ثابت کردن اینکه این کار نیمتونه روشی قطعی برای سالم کردن گوشت یک موجود باشه گوشت خوکه.
الان سال هاست که اونور اب دارن خوک رو به صورت بهداشتی و کاملا صنعتی مثل گاو و گوسفند پروش میدن اما هنوزم که هنوزه مشکلات گوشت خوک هنوز هم پا برجاست و اگه چند ساعت بیرون بمونه سریعا توش کرم میوفته.
بخشی از مشکلات گوشت خوک به شرح زیر هست.
برخی بیماری‌ها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است: 1-اسهال خونی؛
2-یرقان عفونی؛
3-انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌نماید؛
4-بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه‌های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود؛
تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت‌ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک می‌باشد
5-خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میکروب‌هاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌کند.
برخی بیماری‌ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوک است از جمله:
1- »کرم کدوی خوک» که درعضلات و مغز خوک یافت می‌شود که انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌کند.
2- »تری شینوز» این نیز کرم دیگری است که باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراکنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می‌شود که تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است
3 - استفاده از گوشت خوک، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می‌اندازد.
مصرف گوشت خوکی که کاملاً پخته نشده‌است ممکن است باعث انتقال کرم‌هایی به مغز انسان شود که از مغز انسان تغذیه می‌کنند.[۴] (یکی از همون احتمالات که ذکر شد)

دقت کنید که این خوک هایی که میگن همشون پرورش داده شده هستن.

همچنین بد نیست به مطالب پایین هم توجهی داشته باشید.

کرم تریشین
نوشتار اصلی: کرم تریشین
کرم تریشین
در بیشتر مناطق دنیا وجود دارد و از طریق خوک و موش می تواند به سایرین منتقل شود. معمولاً لارو کرم تریشین در داخل بافت عضلانی حیواناتی چون خوک و موش وجود دارد و انسان پس از مصرف گوشت خوک آلوده در واقع انگل را وارد رودۀ باریک خود ساخته و پس از مدتی از طریق مدفوع خود کرمهای نر را خارج می سازد. سایر کرمهای باقیمانده از طریق خون به سایر اعضای بدن منتقل شده و به ویژه در عضلات جدار شکم و زبان و حنجره کوچ می کنند و در داخل عضلات ایجاد تورم وکیست آهکی می کنند.
پستاندارانی چون گربه ، سگ، روباه ، خوک و گراز معمولاً پس از خوردن گوشت موش یا سایر حیوانات آلوده، بیمار می شوند. انسان هم ممکن است با مصرف گوشت خوک وگراز به این بیماری دچار شود. در کشورهای اسلامی که از گوشت خوک استفاده نمی کنند شیوع این بیماری نادر است اما در اروپا وامریکای جنوبی، شیوع بیماری تا حدود 12 درصد جمعیت انسانی است. زیرا پختن کامل گوشت وانجماد گوشت به خوبی صورت نمی گیرد.(یکی دیگه از همون احتمالاتی که در بارش صحبت کردم)

باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز یک نمونه از محصولات گوشت خوک خام از سوپر مارکت ها در سرتاسر ایالات متحده نشان داد که یرسینیا انتروکولیتیکا، عامل بیماری زای کمتر شناخته شدهٔ منتقله از غذا، در 69 درصد از محصولات آزمایش شده وجود داشت. این باکتری بیش از صدهزار آمریکایی را در سال آلوده می‌کند. در نمونه‌های آزمایش شده، آزمایش ۶۹ درصد برای یرسینیا و ۱۱ درصد برای انتروکوک مثبت بود که می‌تواند نشان دهنده آلودگی مدفوعی باشد که می تواند به عفونت های دستگاه ادراری منجر شود.

منبع

در مورد گوشت گربه هم میشه گفت که انگل toxoplasma gondii خودش بهترین دلیل برای نزدیک نشدن به گربه هست حالا چه برسه بخوای گوشتشم بخوری.
ببین دوست عزیز این دلایل دلیلی بر مصرف نکردن گوشتهایی ک شما میگید بده نیست هر گوشتی رو نپخته یا نیم بخوری امراض توش وجود داره تو همین گوشت گاو و گوسفند هم درصورت پخت نادرست چ گوشت چ شیر انواع بیماری توش مثل تب برفکی تب یونجه تب مالت جنون گاوی انواع کرم ها و انگلها ک بعضی هاشون ب شدت کشندن ی مثال دیگه کشور ژاپن کشوری ک بیشترین افراد مسن تو جهان رو داره و جز کشورهای همه چی خوار هستن و اینکه از نظر ما این گوشت ها بده برمیگرده ب فرهنگ و آداب و رسوم ما ک از اول برامون بد بوده حالا شده عادت و خداوند ب خاطر مریضی نگفته گوشت های حرام رو نخورید دلایل مهم دیگه ای وجود داره ک اونها ب همین راحتی قابل درمان نیست اگه بگم بحث میشه دینی اگه خواستید بگید تا بگم
 
بالا