برگزیده های پرشین تولز

▒▓▓████◄ امروز صبحانه چی خوردی ؟؟►████▓▓▒

آیا هر روز صبحانه میخورید ؟؟


  • Total voters
    54

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,805
محل سکونت
شهر گناه
داداش منو بردی به سال های 75 تا 77
یادش بخیر :rolleyes:

داداش ما خودمون باغ داریم و بهترین انگور جهان را می خوریم:D انگور اراک که کلا معروفه در ایران و انگور عسگری را با نون پنیر بخوری دیگه دلت هیچی نمیخواد:general711:
 
  • Like
Reactions: M1V

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
دوتا کف دست نان سنگک، 40 گرم عسل با موم. چای + قرص آموکسی سیلین چون لوزه هام ورم کرده
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
منتظرم آب سماور جوش بیاد. چای میخورم با نون سنگک و عسل.
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
شیرکاکائو با کیک
صبحانه خوبی نیست. قند موجود در کیک های صنعتی ساکارزه، یک قند زود جذب. وقتی همچین میان وعده بخورید، حدود 45 دقیقه بعد قند خون به حد خیلی زیادی بالا میره. آدم احساس خوبی داره ولی قند خون اونقدر سریع بالا میره. وقتی قند خون میره بالا مغز فرمان میده به پانکراس که انسولین ترشح کنه. بدن اونقدر سریع اینکارو انجام میده که حدود 2 ساعت بعد از خوردن اون کیک، قند خون به دلیل ترشح انسولین میاد پایین. خیلی پایین! تا حدود 50! حتی به 47-48 هم میرسه. اینجاست که فرد دچار رعشه میشه. تمرکز اعصاب رو از دست میده. اگه مشاغل خطرناک مثل تراشکاری و پرس و ... کار کنه احتمال آسیب بالا میره به دلیل از دست دادن consciousness. علاوه بر اون دست شروع میکنه به لرزش. اگه قند خون زیر 50 بیاد فرد وارد شوک قند و کما میشه. برای همین بدن یه سیستم پروتکتور داره که وقتی قند هنوز به 50-60 نرسیده، به کبد فرمان میده که انسولین رو از توی خون جمع کنه. در نتیجه قند خون میره بالا. دقیقا کاری که ساعت 1-2 بعد از ظهر افرادی که روزه دار هستند، تجربه میکنن. ولی کاهش سطح انسولین و برگشت سطح سورومی قند به حالت طبیعی یه زمانی نیاز داره. یعنی واقعا بدن باید وارد مرحله بحرانی بشه تا مغز به کبد فرمان بده. در طول این مدت افراد بخاطر رعشه و ضعف، میرن یخچال رو غارت میکنن! :D نتیجه میشه دریافت کالری بی مورد و در نتیجه چاقی. در صورتیکه اگه شخص از خوردن امتناع کنه، بدن به خودی خود قند خون رو بالا میبره (رعشه از بین میره) و بدن بعد از اتمام ذخایر گلیکوژن، وارد چرخه سوخت چربی میشه چیزی که خیلی ها عاشق هستن! :general307: آخه بدن انسان دوگانه سوزه! شکست چربی و تبدیل به ATP (ادنوزین تری فسفات) یه نوع بهتر و سالم تر از انرژیه و خیلی پایدارتر و در دسترس تر. واسه همینه که اونایی که تا ساعت 3-4 روزه رو نگه دارن، دم افطار تقریبا خیلی احساس گرسنگی نمیکنن! نه به اندازه ساعت 12 یا 1!:general509:
بهترین صبحانه و میان وعده اونیه که درصد بیشتری فیبر و پروتئین داشته باشه. بدترین صبحانه اونیه که قند زیاد داشته باشه که فرد رو وارد بازیهای پیچیده انسولین و قند میکنه که نتیجه درازمدت اون چیزی نیست جز گرسنگی. چون همه که نمیدونن دستشون برای چی میلرزه. نمیدون اگه 2 ساعت تحمل کنن وضعیت از قرمز به سفید یخچالی تبدیل میشه! :D واسه همین میرن پرخوری. ولی با خوردن صبحانه غنی از فیبر و پروتئین و درصد کمتر کربوهیدرات (قند) میتونین بدن رو مقاوم کنید و چرخه سوخت چربی و افزایش متابولیسم رو شدت بدین.

گفتگوی تلفنی با دکتر نیما افشار :D
XL_15297204715156d596b9e42_r5.jpg
 

amirsarab3

Registered User
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2012
نوشته‌ها
434
لایک‌ها
328
محل سکونت
تهران
صبحانه خوبی نیست. قند موجود در کیک های صنعتی ساکارزه، یک قند زود جذب. وقتی همچین میان وعده بخورید، حدود 45 دقیقه بعد قند خون به حد خیلی زیادی بالا میره. آدم احساس خوبی داره ولی قند خون اونقدر سریع بالا میره. وقتی قند خون میره بالا مغز فرمان میده به پانکراس که انسولین ترشح کنه. بدن اونقدر سریع اینکارو انجام میده که حدود 2 ساعت بعد از خوردن اون کیک، قند خون به دلیل ترشح انسولین میاد پایین. خیلی پایین! تا حدود 50! حتی به 47-48 هم میرسه. اینجاست که فرد دچار رعشه میشه. تمرکز اعصاب رو از دست میده. اگه مشاغل خطرناک مثل تراشکاری و پرس و ... کار کنه احتمال آسیب بالا میره به دلیل از دست دادن consciousness. علاوه بر اون دست شروع میکنه به لرزش. اگه قند خون زیر 50 بیاد فرد وارد شوک قند و کما میشه. برای همین بدن یه سیستم پروتکتور داره که وقتی قند هنوز به 50-60 نرسیده، به کبد فرمان میده که انسولین رو از توی خون جمع کنه. در نتیجه قند خون میره بالا. دقیقا کاری که ساعت 1-2 بعد از ظهر افرادی که روزه دار هستند، تجربه میکنن. ولی کاهش سطح انسولین و برگشت سطح سورومی قند به حالت طبیعی یه زمانی نیاز داره. یعنی واقعا بدن باید وارد مرحله بحرانی بشه تا مغز به کبد فرمان بده. در طول این مدت افراد بخاطر رعشه و ضعف، میرن یخچال رو غارت میکنن! :D نتیجه میشه دریافت کالری بی مورد و در نتیجه چاقی. در صورتیکه اگه شخص از خوردن امتناع کنه، بدن به خودی خود قند خون رو بالا میبره (رعشه از بین میره) و بدن بعد از اتمام ذخایر گلیکوژن، وارد چرخه سوخت چربی میشه چیزی که خیلی ها عاشق هستن! :general307: آخه بدن انسان دوگانه سوزه! شکست چربی و تبدیل به ATP (ادنوزین تری فسفات) یه نوع بهتر و سالم تر از انرژیه و خیلی پایدارتر و در دسترس تر. واسه همینه که اونایی که تا ساعت 3-4 روزه رو نگه دارن، دم افطار تقریبا خیلی احساس گرسنگی نمیکنن! نه به اندازه ساعت 12 یا 1!:general509:
بهترین صبحانه و میان وعده اونیه که درصد بیشتری فیبر و پروتئین داشته باشه. بدترین صبحانه اونیه که قند زیاد داشته باشه که فرد رو وارد بازیهای پیچیده انسولین و قند میکنه که نتیجه درازمدت اون چیزی نیست جز گرسنگی. چون همه که نمیدونن دستشون برای چی میلرزه. نمیدون اگه 2 ساعت تحمل کنن وضعیت از قرمز به سفید یخچالی تبدیل میشه! :D واسه همین میرن پرخوری. ولی با خوردن صبحانه غنی از فیبر و پروتئین و درصد کمتر کربوهیدرات (قند) میتونین بدن رو مقاوم کنید و چرخه سوخت چربی و افزایش متابولیسم رو شدت بدین.

گفتگوی تلفنی با دکتر نیما افشار :D
XL_15297204715156d596b9e42_r5.jpg

مرسی به خاطر توضیحات کامل البته من امروز فقط چیزی تو یخچال پیدا نکردم مجبور شدم وگرنه هر روز نون پنیر چای شیرین میخورم .
 

PG co

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2013
نوشته‌ها
489
لایک‌ها
660
عرده شیره و حلوا و خرما با گردو و کلمپه
 

آیدوغموش

Registered User
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2014
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
203
محل سکونت
(میانه)
عسل زنبور خودمونو واقعا یه چیز دیگس
 

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2014
نوشته‌ها
1,875
لایک‌ها
1,520
سن
36
همین الان صبحانه دارم سویا سرخ شده + ماست + نون می خورم جواب میده ها !
 
بالا