برگزیده های پرشین تولز

70 درصد کباب کوبیده ضایعات است!!!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
تصور خوردن نان و کباب کوبیده با ریحان و پیاز و سماق ترش هر فردی را به هوس می‌اندازد، تا چه رسد در نزدیکی کبابی محل باشیم و بوی کباب هم به مشام‌مان برسد، به طور مسلم، خوردن دو سیخ کباب را حق خود می‌دانیم.

به گزارش جام جم، اما اگر کباب‌خور قهاری هستید به شما توصیه می‌کنیم انواع کباب لقمه و کوبیده را فقط از رستوران‌ها و کبابی‌هایی که به گوشت مصرفی آنها اطمینان دارید تهیه کنید یا اصلا بی‌خیال کباب کوبیده شوید و از کباب‌هایی که بافت گوشت آن قابل رویت است همچون کباب برگ، چنجه و... استفاده کنید. به طور معمول کباب کوبیده از قسمت‌های چرب گوشت بره یا گوساله تهیه می‌شود، اما متاسفانه برخی کبابی‌ها و رستوران‌های غیرمتعهد سطح شهر علاوه بر گوشت قرمز چربی‌دار از ضایعات مرغ که در خمیر برخی سوسیس و کالباس‌ها به کار می‌رود، به همراه افزودنی‌های غیر مجاز استفاده می‌کنند که وقتی این مواد با یکدیگر مخلوط می‌شود نوع و کیفیت گوشت به هیچ عنوان قابل شناسایی نیست و کباب تهیه شده، از کباب برگ و چنجه هم خوشمزه‌تر است.

در واقع می‌توان گفت 70 درصد حجم یک سیخ کباب کوبیده، از مخلوط گوشت قرمز نامرغوب و بیشتر ضایعات مرغ (پوست و استخوان به همراه تمام امعا و احشای داخل شکم مرغ) و بقیه را چربی و دنبه تشکیل می‌دهد و این عمل تقلب محسوب می‌شود.

خوب است بدانید تولیدکنندگانی که از ضایعات مرغ، خمیر تهیه می‌کنند اغلب برای آن‌که از فساد این ضایعات جلوگیری کنند، به وفور به آن ترکیبات آنتی‌بیوتیکی و کلر می‌زنند. از سوی دیگر اغلب کبابی‌ها برای آن‌که کباب کوبیده پف کند و تپل شود از مقادیر زیادی جوش‌شیرین؛ همانی که استفاده از آن در انواع نان منع شده، استفاده می‌کنند. جوش‌شیرین ترکیبی است که قدرت جذب کلسیم و آهن غذا را کاهش می‌دهد و باعث بروز ناراحتی‌های گوارشی می‌شود. هر چه کباب تردتر و به اصطلاح زودتر در دهان آب شود حاوی دنبه و جوش شیرین بیشتری است.

نکته قابل توجه دیگر نحوه پخت کوبیده‌های حاوی خمیر مرغ است. چون ضایعات مرغ در مقایسه با گوشت قرمز برای پخت به زمان و دمای کمتری نیاز دارد، در نتیجه کبابی‌ها مجبورند کباب را به صورت سطحی حرارت داده و در نتیجه مغز و گوشت قرمز کباب، خام خواهد ماند.

این را هم بدانید برخی کبابی‌ها از زعفران‌های هندی و عربی تقلبی که بار میکروبی و شیمیایی بالایی دارند استفاده می‌کنند و غذایی با نام کباب کوبیده زعفرانی به مصرف‌کننده قالب می‌کنند که مصرف آن بسیار زیانبار است.
راهی برای شناسایی کباب تقلبی وجود دارد؟

به گفته برخی کارشناسان رنگ کباب کوبیده باید قهوه‌ای متمایل به صورتی باشد که اگر کباب، سفیدی زیاد داشته و خیلی نرم باشد، نشان‌دهنده آن است که از ضایعات مرغ در آن زیاد استفاده شده است. اما لازم است بدانید اگر ضایعات مرغ همراه اسکلت مرغ چرخ شده باشد مغز قرمز استخوان مرغ موجب قرمزی خمیر مرغ می‌شود و حتی احتمال افزودن خون لخته شده به این ضایعات برای مخفی کردن رنگ سفید مرغ وجود دارد. در نتیجه راه شناسایی کباب کوبیده تقلبی سخت و اغلب غیرممکن است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/444028/ردپای-خمیر-مرغ-در-کباب-کوبیده
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,513
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
هیچ وقت کباب کوبیده نخورید مگر اینکه طرف جلوی روی خودتون گوشت رو ببره و با مخلفات

مخلوط و چرخ کنه و بعد سیخ بکشه، اگه جایی گیر کردید که مجبور بودید غذای بیرون رو

بخورید، سعی کنید جوجه کباب سفارش بدید، چون گوشت مرغ دیگه مخلوط و چرخ نمیشه

البته نحوه تهیه اون رو شما دیگه نمی بینید.
 

pouria.b

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,293
لایک‌ها
418
سن
36
از روغن ، بستنی ، شیر ، ماست ، خامه و ... استفاده نکنیم روغن پالم داره . سوسیس و کالباس که حرفشو نزن . پیتزا؟ مگه دیوانه ای پیتزا بخوری؟ فست فودم که هیچی . چایی نخورین سرطان زاست ، آبمیوه ها همشون ترکیبی از تفاله های میوه جات ، الانم که کبابم نخوریم
کلا چی باید بخوریم تو این مملکت یکی به من بگه؟ نون و آب؟ صبحانه ناهار شام؟
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,513
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
از روغن ، بستنی ، شیر ، ماست ، خامه و ... استفاده نکنیم روغن پالم داره . سوسیس و کالباس که حرفشو نزن . پیتزا؟ مگه دیوانه ای پیتزا بخوری؟ فست فودم که هیچی . چایی نخورین سرطان زاست ، آبمیوه ها همشون ترکیبی از تفاله های میوه جات ، الانم که کبابم نخوریم
کلا چی باید بخوریم تو این مملکت یکی به من بگه؟ نون و آب؟ صبحانه ناهار شام؟
کلاً ایران کشور نیست، یک دهات ورم کرده است و خوب باید با این واقعیت کنار بیاییم

اکثر مردم ایران میخوان از هر طریقی پول در بیارن، سلامتی دیگران براشون ارزشی نداره

اگه میخواهید عمر بیشتری کنید، باید خودتون دست به کار بشید و مواد مورد نیاز خودتون

رو تولید کنید، مثلاً برای تولید آبلیمو و رب گوچه فقط ذره ای باید به خودتون زحمت بدید و

لیمو و گوچه تازه بگیرید و اونها رو فراوری کنید، برای آب میوه هم فقط یک کیلو میوه و یک

دستگاه آبمیوه گیری لازمه. حتی برای تولید کره و خامه هم میتونید خودتون اقدام کنید.
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,055
لایک‌ها
5,172
سن
34
محل سکونت
UAE
از روغن ، بستنی ، شیر ، ماست ، خامه و ... استفاده نکنیم روغن پالم داره . سوسیس و کالباس که حرفشو نزن . پیتزا؟ مگه دیوانه ای پیتزا بخوری؟ فست فودم که هیچی . چایی نخورین سرطان زاست ، آبمیوه ها همشون ترکیبی از تفاله های میوه جات ، الانم که کبابم نخوریم
کلا چی باید بخوریم تو این مملکت یکی به من بگه؟ نون و آب؟ صبحانه ناهار شام؟
نون جوش شیرین داره . ضرر داره
آب هم که نیترات داره. ضرر داره
 

ArashMiniStar

Registered User
تاریخ عضویت
8 آگوست 2010
نوشته‌ها
4,629
لایک‌ها
8,061
محل سکونت
IR/MASHHAD
این کسی که این مطلبو نوشته چرا در مورد خیلی چیزای دیگه مثل لبنیات شفاف سازی نمیکنه یا نمیگه به گوسفندا چی میدن؟؟؟؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
 

babak13633

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2014
نوشته‌ها
1,489
لایک‌ها
737
الان دیگه همه چی مصنوعی شده
گوشت چرخ که جای خودش رو داره
 

hoseeinkhoshandam

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2014
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
23
سن
41
محل سکونت
مشهد
سلام دوست عزیز تازه نان خشک هم میزنن. ولی خدایی از جایی که بهش اطمینان داری بخری با دوغ و نون سنگک ریحون و پیاز چه حالی میده.
 

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2009
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
10,751
محل سکونت
تهران
یکبار یه عکسی بود از اصفهان گوسفندها رو برده بودن سر وفت دپوی آشغالهای شهری تا چیزی پیدا کردن بخورن
همین میشه آدمها اینطوری افتادن به جون هم. زامبی شدن
 

vpngator

Registered User
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2011
نوشته‌ها
691
لایک‌ها
117
فکر کردی وقتی کباب کوبیده رو میدن 10 تومن، فیله بهش میزنه>
10 ت پوله 2 دسته !!

شما از راه آهن بیا تا نزدیکای منیریه چلوکباب دستی 5500 ت زدن

عجب مملکتی داریم . . .
 

blue-panther

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2012
نوشته‌ها
491
لایک‌ها
284
سن
32
همه اینجور نیستن.. یکی هست کوبیده میزنه سیخی 2 تومن که خب میخریم ولی اون لذتی رو نداره که وقتی کوبیده میخری سیخی 20 تومن و میخوری.. خودم به شخصه بهترین و سالم ترین غذاهایی که تو عمرم خوردم تو شهرهای کرد نشین بوده چون مردمش مرام و معرفت دارن و انسانیت خیلی حالیشونه.. کلا غذای خوب میخوای اینجاها : کردستان - ایلام - کرمانشاه - سنندج و....
 

blue-panther

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2012
نوشته‌ها
491
لایک‌ها
284
سن
32
حالا اینا که چیزی نیست.. اکثر فلافلی ها تو فلافلشون خمیر توی نون رو قاطی میکنن..
اینجوری که نون رو خشک میکنن بعد خیس میدن و با نخود قاطی میکنن..
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,588
لایک‌ها
3,630
حساب دو دوتا , چهارتاست عزیزان.
گوشت گوسفند بی استخوان و بدون چربی کیلویی نزدیک به 38000 تومان. هر سیخ کباب باید 300 گرم باشه. فرض کنیم خوشبینانه 50 گرمش پیاز باشه. پس 250 گرم گوشت میخواد یعنی هزینه گوشت هر سیخ کباب باید بشه 8500 تومان. خوب هر سیخ کباب تقریبا 9500 تومان فقط موادش در میاد. سایر هزینه ها (اجاره مغازه , هزینه کارگر , مالیات و ...) با اینا و یه مقدار سود اگر سیخی کمتر از 20000 تومان بدن نمیصرفه. خوب حالا شما ببین چی داری می خوری که سیخی 3000 تومان بهت می دن. البته توی این مملکت اینقدر نامردی زیاده که اگر سیخی 50000 تومان هم بهت بدن نمی تونی مطمئن باشی که کباب واقعی داره بهت میده. همش دروغ و دوز و کلک.
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,347
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
حساب دو دوتا , چهارتاست عزیزان.
گوشت گوسفند بی استخوان و بدون چربی کیلویی نزدیک به 38000 تومان. هر سیخ کباب باید 300 گرم باشه. فرض کنیم خوشبینانه 50 گرمش پیاز باشه. پس 250 گرم گوشت میخواد یعنی هزینه گوشت هر سیخ کباب باید بشه 8500 تومان. خوب هر سیخ کباب تقریبا 9500 تومان فقط موادش در میاد. سایر هزینه ها (اجاره مغازه , هزینه کارگر , مالیات و ...) با اینا و یه مقدار سود اگر سیخی کمتر از 20000 تومان بدن نمیصرفه. خوب حالا شما ببین چی داری می خوری که سیخی 3000 تومان بهت می دن. البته توی این مملکت اینقدر نامردی زیاده که اگر سیخی 50000 تومان هم بهت بدن نمی تونی مطمئن باشی که کباب واقعی داره بهت میده. همش دروغ و دوز و کلک.
گوشت گوسفند بدون چربی؟:eek::eek::eek:

هر سیخ کوبیده باید 300 گرم باشه؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::general604::general604::general604::general604:

عمو چیز دیگه نمیخوای؟اولا که گوشت کوبیده باید چرب باشه،گوشت گوسفند رو هم با چربی میریزن چرخ میکنن،حتی به خاطر اینکه چربیش بیشتر هم بشه بعضیا دنبه هم قاطی میکنن

دوما 300 گرم گوشت کوبیده سیخی به طول دو متر میخواد حداقل با دهانه منقل 1 متر :general106::general106:،مشتی بناب نمیزنن که!! رستوران ها کوبیده معمولی میزنن که تهش بخواد خیلی زیاد بردارن میشه 150 گرم تا 180 گرم،اکثرا 100 تا 120 گرمی میزنن
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,588
لایک‌ها
3,630
گوشت گوسفند بدون چربی؟:eek::eek::eek:

هر سیخ کوبیده باید 300 گرم باشه؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::general604::general604::general604::general604:

عمو چیز دیگه نمیخوای؟اولا که گوشت کوبیده باید چرب باشه،گوشت گوسفند رو هم با چربی میریزن چرخ میکنن،حتی به خاطر اینکه چربیش بیشتر هم بشه بعضیا دنبه هم قاطی میکنن

دوما 300 گرم گوشت کوبیده سیخی به طول دو متر میخواد حداقل با دهانه منقل 1 متر :general106::general106:،مشتی بناب نمیزنن که!! رستوران ها کوبیده معمولی میزنن که تهش بخواد خیلی زیاد بردارن میشه 150 گرم تا 180 گرم،اکثرا 100 تا 120 گرمی میزنن
نمی دونم شاید اشتباه کردم و 200 گرم بوده. در اولین فرصت نگاه به بروشور اتحادیه که اکثرا نصب کردن دوباره نگاه می کنم. ضمنا گوشت خالص گوسفند هم چربی داره و ذاتا چربه عزیز. ما که وقتی میخوایم درست کنیم دنبه نمی زنیم. هر چی دنبه بیشتر بشه شاید لذیذتر بشه اما ارزش غذاییش رو پایین میاره و اینو همه می دونن. شما لطف کنید یه حسابی کنید ببینیم چند در میاد به جای اینکه از آمار بنده ایراد بگیرید. آره شما قیمت تموم شده یه سیخ کباب خالص رو حساب بفرمائید ممنون میشیم. همه چیز رو در نظر بگیرید لطفا. منتظریم حاج آقا.
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,347
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
نمی دونم شاید اشتباه کردم و 200 گرم بوده. در اولین فرصت نگاه به بروشور اتحادیه که اکثرا نصب کردن دوباره نگاه می کنم. ضمنا گوشت خالص گوسفند هم چربی داره و ذاتا چربه عزیز. ما که وقتی میخوایم درست کنیم دنبه نمی زنیم. هر چی دنبه بیشتر بشه شاید لذیذتر بشه اما ارزش غذاییش رو پایین میاره و اینو همه می دونن. شما لطف کنید یه حسابی کنید ببینیم چند در میاد به جای اینکه از آمار بنده ایراد بگیرید. آره شما قیمت تموم شده یه سیخ کباب خالص رو حساب بفرمائید ممنون میشیم. همه چیز رو در نظر بگیرید لطفا. منتظریم حاج آقا.
حاجی نیستم برادر!همون عمو بگی بهتره :D

والا من اهل حساب کتاب نیستم،دوستم ندارم بشینم حساب کنم ببینم چجوری در میاد،شرمنده

من تازه همون 120 گرم رو هم زیاد گفتم،نرمالش 100 گرم هست،یه عده بیشتر میزنن یه مقدار و یه عده تازه کمتر از 100 گرم هم میزنن!!ما خودمون 120 گرمی میزنیم

گوشت برای ما در میاد چرخ کرده اش کیلویی 20 تومن،از این مقدار تقریبا 30 تا 35 درصدش چربی های ران یا سردست یا قلوه گاه هستن،بقیه اش هم گوشت مغز ران نیست مطمئنا!!اما خب گوشتی هست که چربی متعادلی داره،برای هر 2 کیلو گوشت هم تقریبا 800 گرم پیاز می زنیم و تمام،نه نون خشک نه جوش شیرین و نه هیچ کوفت و زهر مار دیگه ای!البته به جز ادویه جات و نمک!

دیگه خودت بشین حساب کن دیگه
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,588
لایک‌ها
3,630
حاجی نیستم برادر!همون عمو بگی بهتره :D

والا من اهل حساب کتاب نیستم،دوستم ندارم بشینم حساب کنم ببینم چجوری در میاد،شرمنده

من تازه همون 120 گرم رو هم زیاد گفتم،نرمالش 100 گرم هست،یه عده بیشتر میزنن یه مقدار و یه عده تازه کمتر از 100 گرم هم میزنن!!ما خودمون 120 گرمی میزنیم

گوشت برای ما در میاد چرخ کرده اش کیلویی 20 تومن،از این مقدار تقریبا 30 تا 35 درصدش چربی های ران یا سردست یا قلوه گاه هستن،بقیه اش هم گوشت مغز ران نیست مطمئنا!!اما خب گوشتی هست که چربی متعادلی داره،برای هر 2 کیلو گوشت هم تقریبا 800 گرم پیاز می زنیم و تمام،نه نون خشک نه جوش شیرین و نه هیچ کوفت و زهر مار دیگه ای!البته به جز ادویه جات و نمک!

دیگه خودت بشین حساب کن دیگه
خوش بحالت ما گوشت چرخی در پیت می خریم کیلیویی 26000 تومان که بدرد هم نمی خوره. یعنی همین جور بی حساب و کتاب به مردم می فروشی و نمی دونی چند پات آب می خوره و چند برات سود داره؟ عجب عمویی هستیا! اگه اهل حساب و کتاب نباشی که ورشکست می کنی عمو. البته ااگه آدرستو بدی که من خودم میشم اولین مشتریت. چون نه توش جوش شیرین میزنید , نه نون خشک و .... دمت گرم عمو. اگه اینجور وجدانی کار کنی حاجیم میشی. ولی بازم جواب مارو ندادی.
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,347
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
یعنی همین جور بی حساب و کتاب به مردم می فروشی و نمی دونی چند پات آب می خوره و چند برات سود داره؟ عجب عمویی هستیا! اگه اهل حساب و کتاب نباشی که ورشکست می کنی عمو. البته ااگه آدرستو بدی که من خودم میشم اولین مشتریت. چون نه توش جوش شیرین میزنید , نه نون خشک و .... دمت گرم عمو. ولی بازم جواب مارو ندادی.
ای بابا! :D ،خو آخه من نمی فروشم که!اونی که میفروشه نشسته حساب کتاب کرده دیگه،من فقط بر مراحل مزاج کردن تا به سیخ کشیده شدن نظارت دارم :p

عمو جوش خیلی ستمه خداییش :| ،نون خشکم بدرد نمیخوره قبلا امتحان کردیم،باید با مشتری صاف و صادق باشی،کباب خوب میدیم مشتری خوبم داریم دیگه ;)

خو عمو بشین حساب کن،هر 1 کیلو 400 گرم پیاز هم بهش اضافه کن میشه 1/400 ،تقسیم بر 120 کن میشه میشه تقریبا 12 سیخ،اگه قیمت اون 400 گرم پیاز و 5 دقیقه روشن بودن فر رو 1500 در نظر بگیریم،تقریبا سر هر کیلو 10 تومن سود میشه

پ.ن: ببین چجوری مارو مجبور کردی اسرار **** رو لو بدیما! :|
 
بالا