برگزیده های پرشین تولز

garshasp dragon

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
6,040
لایک‌ها
11,062
سن
33
املت با سوسيس يا كالباس

مواد لازم براي دو نفر :

سوسيس يا كالباس خورد شده 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگي 4 يا 5 عدد
روغن 4 تا 5 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

روغن را در ظرفي داغ مي كنيم ، سوسيس يا كالباس را در آن كمي سرخ كرده ، سپس گوجه فرنگي ها را خورد كرده داخل ظرفي كه سوسيس و كالباس را ريخته ايم مي ريزيم كمي نمك و فلفل زده صبر مي كنيم تا آب گوجه فرنگي كمي خشك شود .
تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته كمي نمك و فلفل اضافه كرده و هم مي زنيم . بعد داخل ظرف حاوي سوسيس يا كالباس و گوجه فرنگي مي ريزيم
حرارت را ملايم كرده در ظرف را مي گذاريم و صبر مي كنيم تا تخم مرغ ها
كمي بسته شود سپس مجدد هم زده بعد از چند جوش ، در ظرف مي كشيم .
 

garshasp dragon

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
6,040
لایک‌ها
11,062
سن
33

گوشت چرخ كرده با نيمرو


مواد لازم :


گوشت چرخ كرده 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پياز 3 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق مربا خوري
روغن 4 تا 5 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

پياز را خلال مي كنيم با روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود ، گوشت را داخل پياز مي ريزيم
هم مي زنيم تا آب گوشت كشيده شود ، يك ليوان آب ، كمي نمك ، فلفل و رب را داخل
گوشت مي ريزيم حرارت را ملايم مي كنيم پس از چند دقيقه با پشت قاشق گوشت را در
سطح تابه صاف و پهن كرده ، سپس تخم مرغ ها را روي سطح گوشت مي شكنيم و
كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم ، چند دقيقه صبر مي كنيم تا سفيده
تخم مرغ ها بسته شود بعد خوراك را طوري كه تخم مرغ ها له نشود در ظرف مي كشيم .
 

garshasp dragon

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
6,040
لایک‌ها
11,062
سن
33
املت تن ماهی و گوجه فرنگی


مواد لازم:

پیاز رنده شده نرم=1 عدد بزرگ

تخم مرغ زده شده=5 عدد

روغن مایع=2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رنده شده نرم=2 عدد

جعفری ریز شده=4/1 لیوان

تن ماهی بدون روغن=1 قوطی ریز شده

نمک=1 قاشق چایخوری

ادویه مخلوط=کمی

فلفل قرمز=کمی

آرد=2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری

سیر کوبیده شده=1 عدد

طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی+پیاز+جعفری را با هم مخلوط کرده،نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می زنیم.

2. تخم مرغ زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم.
3. تن ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می زنیم.

4. در اخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم.

5. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
 

omidvar_omid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2014
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
12
سن
38
محل سکونت
تهران-مرکز
سالاد شیرازی مکزیکی
میدونستین مکزیکیا یه سالاد دارن عین سالاد شیرازیه خودمون؟ اسمش هست گازپاچو.
گازپاچو
زمان مورد نیاز :20 دقیقه

20 دقیقه آماده سازی

سرو: 4 تا 6 نفر

سطح: ساده



مواد مورد نیاز


1 عدد خیار گلخانه ای بزرگ، نصف شده، بدون تخم و با پوست

2 عدد فلفل قرمز پاک شده و بدون تخم

4 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز قرمز

3 حبه سیر خورد شده

3 لیوان آب گوجه فرنگی

4/1 لیوان سرکه

4/1 لیوان روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه



طرز تهیه:


خیارها، فلفل قرمزها، گوجه و پیاز را به تکه های نگینی کوچک ریز ریز کنید. سبزیجات خور دشده را در یک کاسه ریخته و به آن سیر، آب گوجه فرنگی، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را اضافه نمایید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و در یخچال نگهدارید تا خنک شوند. هرچه گازپاچو بیشتر در یخچال بماند طعم مطبوع تری پیدا خواهد کرد. شما میتوانید از مقداری پودر نان خشک، آبلیمو به جای سرکه و یا فلفل دلمه ای نیز در این غذا استفاده کنید. حتی میتوانید سبزیجات را در غذاساز به صورت پوره در آورده و سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
لینکشو ببینین بد نیست عکس داره
http://foodic.ir/food-recipe/97-gazpacho
 

z.t.iran

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2014
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
129
;)تاپیک خوبیه . برم امروز یکی از این غذاها رو درست کنم ، ببینم چی می شه
 

rachena

Registered User
تاریخ عضویت
17 اکتبر 2011
نوشته‌ها
198
لایک‌ها
13
غذاهای تایلندی از رسته ی غذاهای خوش طعم آسیایی است که طرفداران زیادی دارد. هر چند تاکو یک غذای مکزیکی است اما مرغ تاکو یک غذای تایلندی است که امروز طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با سر آشپز اینترنتی همراه باشید. اگر قصد پختن جوجه کباب دارید چگونه جوجه کبابی خوش طعم درست کنیم را حتما بخوانید تا بتوانید یک جوجه کباب عالی درست کنید





دستور پخت و آشپزی

لیمو ترش 1 عدد
سینه مرغ 450 گرم
گشنیز تازه خرد شده ¼ پیمانه
پیازچه خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
سس ماهی یک قاشق غذاخوری
سس سویا 2 ق چ
فلفل قرمز خرد شده 1 عدد
سس چیلی نصف ق چ
روغن دو قاشق غذاخوری
نان تورتیلا 16 عدد
طرز تهیه

برای شروع با لیمو ها شروع می کنیم. نصف لیمو ها را آب بگیرید و بقیه را دست نخورده بگذارید تا بماند. ظرف بزرگی را انتخاب کنید و بعد گشنیز و سیر و مرغ و پیازچه را مخلوط کنید. یک قاشق هم آب لیمو را روی آن بریزید و سس های سه گانه را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید. روی این مواد بریزیرد و به مدت یک ساعتی در فضای سرد یخچال قرار دهید تا با هم آمیخته شوند. اگر دلمه مرغ را هم می خواهید یاد بگیرید روی نام دلمه مرغ کلیک کنید و مطلب مربوطه را بخوانید چرا که بسیار جذاب و ساده است! راستی ادامه ماجرا را بخوانیم :

حالا نیاز به یک تابه بزرگ داریم. مخلوط مرغ را روی روغن داغ بریزید و حرارت بدهید. 5 دقیقه مواد را تفت بدهید و وقتی که رنگ مرغ ها سفید شد این کار را متوقف کنید. حالا دو تا نان تورتیلا را در ظرف گذارید و مخلوط را روی آن بریزید و با سالاد و لیمو میل نمایید
 

Mehran Mahmoodi

Registered User
تاریخ عضویت
2 فوریه 2011
نوشته‌ها
936
لایک‌ها
350
محل سکونت
Tehran
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :
با چه وسیله ای فیله مرغ و سینه مرغ و ... رو میشه خوب پخت بدون روغن ؟
راستش دکتر گفت که سعی کنم این چیزا رو بدون روغن درست کنم (چون زیاد میخورم به خاطر ورزشم) اما نمیدونم چجوری ؟ یکی از دوستانم گفت بنداز تو آب آب پز بشه.....یکی گفت گریل و یکی گفت بخار پز و.... و ....

ممنون میشم راهنمایی کنید بگین چه دستگاهی براش تهیه کنم و ...
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
درود
اون که میگی خام میشه واسه اینه که احتمالا وقتی میخوای گوله کنی تو روغن بچینی و یا شاید هم همه مایه کوکوت رو یه جا میریزی ، خیلی ضخامتش زیاد میشه ، هر چی ضخامت رو کمتر بگیری ، برشته تر و پخته تر میشه
در ضمن
موشرابی درست میگه ، با سیب زمینی خام هم خیلی خیلی خوشمزه میشه من که عاشقشم
سلام
کوکو با سیب زمینی خام عالی میشه.رنده کن بعدشم با پیاز رنده شده قاطی کن هرچی پیازت بیشتر خوشمزه تر اما مراعات کن;)با تخم مرغ یه کم آرد و نمک وزردچوبه بهترین مخلوط کن هم دستته :Dبدون شوخی دست برای هم زدن بهتره تا قاشق.
بذار روغن خوب سرخ شه داغ داغ این باعث میشه اصلا کوکو به ماهی تابه هرچند تفلون هم نباشه نچسبه.وقتی مواد ومیخوای بریزی دستتو یکم خیس کن از مواد بردار تو دستت صاف کن بعد بریز تو ماهی تابه سرخ شه با قاشق چندان خوب نیست
شادباشین
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
اینم واسه تو که گفته بودی ماکارونی آموزش بدین
130444.jpg


روش تهیه این نوع غذا، جالب،متفاوت و بسیار ساده است. آن را امتحان کنید.



طرز تهیه :
ابتدا مطابق شکل رشته‌های ماکارونی را درون قطعات سوسیس فرو کنید.

00001.jpg




درون قابلمه‌ای آب را همراه با مقداری نمک و روغن،جوش آورده و سوسیس و ماکارونی‌ها را درون آن بریزید.
آن‌ها را به مدت 10 دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که ماکارونی‌ها نرم شوند،حرارت دهید.
سوسیس و ماکارونی‌ها را درون آبکش ریخته سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید.


00002.jpg



غذای آماده شده را با سس کچاپ میل کنید.
اره من جدیدا تو سایت آشپزی دیدم امتحان نکردم اما ایده جالبیه
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
upload_2014-10-3_12-31-52.png

بادمجون حصیری
موادلازم:

بادمجان ۶تا۷عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم

پیاز متوسط ۱عدد

رب گوجه ۱قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۴قاشق غذاخوری

نمک+فلفل+زردچوبه به اندازه لازم

مواد لاز برای سس:

پیاز رنده شده ۱عدد

رب گوجه ۲قاشق غذاخوری

آب مرغ ۱پیمانه

آب جوش ۴/۱پیمانه

نمک ادویه کاری به اندازه لازم

طرز تهیه:

۱.بادنجانها رو به صورت ورقه ای برش طولی میدیم(ورقه ها نه زیاد نازک باشه و نه خیلی ضخیم)* بعد به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمک قرار میدیم تا تلخی بادمجونها گرفته بشه بعد میشوریم و خشک میکنیم. بعد هم در روغن سرخ میکنیم.

۲.تا بادمجونها سرخ میشن مواد میانی رو آماده میکنیم:گوشت چرخ شده رو در مقداری روغن کمی تفت میدیم بعد رب گوجه جعفری خرد شده و پیاز سرخ شده رو اضافه میکنیم البته همراه با نمک و زردچوبه و فلفل دوباره یه مقداری تفت میدیم تا خوب با هم مخلوط بشن.

۳.بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم یه مقدار از حرارت بیفته.
۴.حالا بادمجونها رو به شكل + روي يكديگر قرار میدیم.
۵.از مواد گوشتی که آماده کردیم در وسط بادمجون میذاریم.
۶.بعد چهار طرف بادمجون رو به ترتيب روي يكديگر میاریم.
۷.بعد یک خلال دندون رو در وسط بادمجونها فرو میکنیم تا از هم باز نشن و ثابت بمونن.
۸.بادمجونها رو داخل ظرف مورد نظر میچینیم و از سسی که از قبل آماده کردیم روی بادمجونها میریزیم.(برای سس پپاز رو سرخ کردم بعد ۱تا۲ق غ رب گوجه رو بهش اضافه کردم+نمک و ادویه کاری مقداری تفت دادم و در نهایت آب مرغ و آب جوش رو اضافه کردم یکی دو جوش که زد از روی حرارت برداشتم و روی بادمجونها ریختم)*
۹.بعد در ظرف رو میذاریم تا با حرارت ملایم بادمجونها بپزن و سس هم جا بیفته و غلیظ بشه.(در اواخر پخت مقداری زعفرون دمکرده هم اضافه کردم)*
این غذا رو هم میشه با نون سرو کرد هم با برنج بستگی به ذائقه دار

این دستور پخت از من نیست از ایده های لازیکاست اما درستش کردم خیلی خوشم اومد شما هم امتحان کنین حتما میپسندین
 
  • Like
Reactions: L+X

najmeh.

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2014
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
5
سن
28
سلام به همه بچه های گل گروه
منم میخوام براتون دستور پخت انواع آش های سنتی ایرانی براتون بزارم ولی حوصله تایپ ندارم لینکشو براتون میزارم دوستای گلم
آشنایی با
دستور پخت آش ها و سوپ های سنتی خوشمزه و مقوی

دستور طبخ انواع آش ها نظیر آش جو، آش آلو، آش شعله قلمکار، آش گندم، سوپ جو، سوپ شلغم و...

sonati-ash.jpg


آنچه می خوانید تنها قطره ای از دریای بیکران علم غذا درمانی(درمان طبیعی) است که به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم بیماری ها را کنترل و یا در مواردی، درمان نماییم. البته غذا درمانی نیازمند زمان بوده و برای اینکه اثرات مثبت غذادرمانی ملموس و مشهود شود توصیه می شود تحت نظر و مشاوره پزشک آشنا با طب سنتی و غذادرمانی صورت پذیرد.
 

samanni

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2009
نوشته‌ها
717
لایک‌ها
725
دوستان من حدود یکی دوسال هست سعی کردم غذای سالم بخورم غذای کنسرو شده نمیخورم کالباس و سوسیس هم همینطور به همه هم توصیه میکنم نخورید حتی ماست سعی کنید کم بخورید اینهمه مشکلات گوارشی بخاطر همین غذاهاس
خداروشکر از موقع اینارو استفاده نمیکنم مشکل گوارشی که اصلا ندارم سردرد هم ندارم
فقط چند وقت هست حسابی هوس کالباس کردم میخواستم ببینم کسی از دوستان تو خونه کالباس درست کرده یا نه؟
اموزشهای اینترنتی رو خوندم اما میخوام از تجربه کسی که خودش چندبار درست کرده استفاده کنم
ممنون
 

najmeh.

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2014
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
5
سن
28
منم براتون انواع کوکو میزارم خوشمزس
آشنایی با
دستور پخت انواع کتلت و کوکوی سالم و رژیمی

با طرز تهیه سالم و رژیمی انواع کوکو و شامی سنتی ایرانی بیشتر آشنا شویم.
cotlet.jpg


کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا تعدادی از دستور پخت های سالم و رژیمی را خدمتتان ارائه کرده ایم.

شامی

مواد لازم:

لپه 1/5 لیوان، پیاز 1عدد متوسط، آرد نخودچی2قاشق غذاخوری، پودر نان سنگک1 قاشق غذاخوری، پودر زیره 1قاشق چای خوری ، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

لپه را که از شب قبل خیس داده اید با کمی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد طوری که آب آن کاملا کشیده شود پس از خنک شدن آن را چرخ کنید پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید و به همراه آرد نخودچی و پودر زیره به لپه چرخ شده اضافه کنید حال ادویه ها را به همراه پودر نان سنگک به سایر مواد بیفزایید و مخلوط را خوب ورز دهید تا خودش را بگیرد مواد به دست آمده را با قالب یا دست به شکل شامی در آورید و در سینی فر که قبلا آن را چرب کرده اید بچینید و درون فر با حرارت ملایم طبخ کنید.
ادامه مطلب
 
  • Like
Reactions: L+X

shima.shima

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
35
salam dostan midonam soalam inja bi rabte ama age komakam konid mamnon misham
man donbale restoranha ta caffe hai dar tehran hastam ke robaz bashan ya bakhshishon teras dashte bashe age harki mitone komak kone mamnon misham
 

peyton3000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
8
سیب زمینی طعم دار در مایکروویو
سيب زميني طعم دار
سيب زمينيا رو برش زدم و روش فلفل قرمز و نمك ريختم و گذاشتم 5-6 دقيقه تو مايكروويو كه از حالت خامي در بياد
بعد يه سس از روغن زيتون و روغن كنجد (هر روغني كه دلتون بخواد) و سير رنده شده و سبزيجات معطر و آويشن و يه ذره كچاپ درست كردم و سيب زمينيا رو خوب توش غلطوندم
و چيدم تو سيني و گذاشتم 7-8-10 دقيقه! تو مايكروويو با تركيب گريل و مايكروويو بپزه. طعمش عالي بود.مي شه به جاي مايكروويو از فر استفاده كرد كه فقط زمانش كمي بيشتر مي شه و براي نيم پز كردن سيب زمينيا هم مي شه از آب جوش استفاده كرد! من تازگيا سيب زميني سرخ كرده رو هم همينجوري مي پزم كه محشر مي شه يعني اول سيب زمينيا رو ورقه ي كلف مي برم و مي ذارم تو مايكروويو نيم پز بشه بعد برش مي زنم و تو روغن فراوون داغ سريع سرخ مي كنم (سرخ كن باشه كه چه بهتر!) مي شه عين سيب زمينياي بيرون! وقتي هم پخت روش نمك و پودر سير و آويشن مي ريزم! ايده ش رو از تاپيكاي آشپزآنلاين گرفتم دستشون درد نكنه عاليه!
 
  • Like
Reactions: L+X

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2014
نوشته‌ها
1,875
لایک‌ها
1,520
سن
36
داخل کوکو سیب زمینی من بعضی اوقات گشنیز میریزم خیلی خوشمزه میشه . کره هم خیلی جیگرش می کنه
فقط نمی دونم زنجفیل بریزم یا نه تو کوکو سبزی ریختم جواب میده ولی اینو امتحان نکردم
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
من هر طور کوکو سیب زمینی درست میکنم یا خام میشه یا وا میره اصلا خوشم نمیاد دوستانی که واردن کمکم کنن تا بتونم این غذا رو بخوبی درست کنم مرسی
باید تخم مرغ و نمک رو اندازه بزنید تا وا نره
 
  • Like
Reactions: L+X

SamanDavoodian

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2015
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
2
سن
34
موس شکلات یکی از آسان ترین دسرهای میباشد که میتوانید در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کنید. در ادامه مواد و طریقه تهیه این دسر خوشمزه را میبینیم

زرده تخم‌ مرغ ۴ عدد .

خامه ۱۰۰ گرم.

شکر۱۰۰ گرم.

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری.

شکلات تخته ای ساده یا تلخ ۲۰۰ گرم .

شیر ۱ لیوان.

طرز تهیه

زرده هایتخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را در کاسه ای شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود
خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود.
پودر ژلاتین را با ۲ قاشق آب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.
موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگرشکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.

منبع:‌ http://cookbox.ir
 
  • Like
Reactions: L+X

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
این غذا رو امروز درست کردم :cool:اختراع خودمه:general403: این یارو سامان گلریز رو پشمم حسابش نمیکنم:cool::D
مواد لازم :ماکارونی
گوشت چرخ کرده
سوسیس
پنیر پیتزا
خب گوشت چرخ کرده رو میزاریم سرخ بشه با پیاز و ادویه 1 ساعت بعد که سرخ شد سوسیس رو ریز ریز به اندازه گوشت چرخکره میکنیم و میزاریم با هم سرخ بشن :general105:یزره زردچوبه میزنیم برا اینکه رنگش زرد و مشتی بشه/ماکارونی رو آب کش میکنیم / ماکارونی رو میریزیم تو مایتابه ی که گوشت و سوسیس توش بود خوب چرخ میدیم تا کامل مخلوط بشه
پنیر پیتزا رو میریزیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیر آب بشه

نکته:اگه میخواید خیلی حال بده مقدار مایه رو بیشتر ماکارونی بگیرید:cool:
امروز درستش میکنم خدا کنه خشمزه بشه
 
  • Like
Reactions: L+X
بالا