برگزیده های پرشین تولز

پنیر صبحانه با کیفیت

mehryar

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,303
لایک‌ها
255
سن
51
محل سکونت
Tehran
من چند ماه کاله استفاده میکردم (قرمز و آبی) به خدا چندین بار توی پنیر آشغال پیدا کردم. اما الان دو ماهی هست از این لیقوان های فله ای میخرم هم خوشمزه است و همین اینکه حدقل بهداشتی درست میکنن و اشغال و پس مونده دستگاه توش نیست که ادم حالش بهم بخوره . خیلی هم دووم داره چون پنیر متراکمی هست فقط مشکلش قیمتش هست که باید دنبال پنیر جایگزین هم کنارش بود. (فله ای بدون آب کیلو 22 تومن هست الان که واقعا گرونه)
//
راستی جدیدا پنیر روزانه هم امتحان کردم بد نبود از کاله یک مقداری بهتر بود...
سلام
منم با پنیر لیقوان موافقم خوبه قیمتشم خیلی گرون نیست شما در نظر بگیر همون پنیر های قرمز پگاه که متداول ترین نوع هستش
و تو هر بفالی هم اینقدر زیاده که معمولا تو یخچال نمیزارن(چون زود فروش میره) 400 گرمش نزدیک 5 تومنه تازه این قیمت آب نکشیده اونه
و بقول شما اصلا متراکم هم نیست
فقط پنیر لیقوان یه مساله ای که داره اینه که اگه زیاد بخورید چون شوره ممکنه اذیت بشید!
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
37
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
راست میگی ، دوغ کفیرش را جدیدا خریدم مجبور شدم نصفشو بریزم دور...اصلا نمیشد بخوری در صورتی که دوغ کفیر پاژن حرف نداشت. همبرگر و سوسیس کالباسهای کاله هم واقعا بی کیفیته...
آغا آغا دیگه در مورد کالباس و سوسیس برند سولیکو نفرمایید این حرفو
خدایی کیفیت سوسیس کالباسای کاله ( قیمت های بالاش !! نه آلمانی و اونایی که پایه خمیر مرغ باشن ) اصلا قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی بالاتره مثلا در مقایسه با بریون یا مارکای عجیب غریب
مخصوصا محصولات نیمه آماده پمینا هم خیلی خوبن
ولی واسه دوغ خدایی چوپان یه دونه دوغ محلی گلپر داشت خیلی خوشمزه بود
دوغ کاله به نظرم اصیل و گازدارش بد نیست ولی خب به پای بالایی نمیرسه (عالیس قبلنا خوب بود الان دقیقا گچ شده !!!! ضمنا دوزتان گلم تو اکثر دوغ ها نگهدارنده هست واسه همین کلی میتونه بیرون بمونه )
سلام من که اصلا محصولات ایرانی را دیگر دوست ندارم به خاطر این که طب سنتی هیچ وقت تاییدشون نمی کنند همشون شده تقلب .من که می خام خودم دیگه پنیر درست کنم یه بار این کار را انجام دادم خوب شد شما هم این کار را بکنید خرید سکه امامی
والا پنیر درست کردن که کار سختی نیست ما بدون مایه پنیر با سرکه درست کردیم اما اون بوی تند ( شایدم گند ) که باید پنیر بمونه تا عمل بیاد خیلی ناجوره ضمنا کم نمک و پر نمک میشه و خیلی سخته تنظیمش
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
37
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
منم قبلا فقط کاله میگرفتم از وقتی خراب کرد دوغ و ماست و پنیر و " هراز " میگیرم خیلی خوشمزس

روزانه بدک نیست، پگاه ******* میگیریم به لحاظ اقتصادی بودنش :D

هراز هم پنیر سفیدش پراسس خامه ایه و کلا هراز روزانه پگاه اینا اینقدر با هم فرق ندارن
هراز بیشتر به خاطر ماست طعم دارش معروف شد که واقعا تو این زمینه با کاله فرق میکنه و میشه گفت در مواردی بهتره
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
پنیر لیقوان هراز را کسی امتحان کرده؟
 

vahidreza64

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2015
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
173
به خدا اونقدر از پنیر های بسته بندی پگاه و کاله و ... استفاده کردیم که دیگه حالمون به م میخوره یه بار توسط یکی از اشنا ها پنیر شیر پز سنتی اصل برامون اورده بودند واقعا وقتی با نون تازه یا بربری تازه میخوردی جیگرت حال میمومد فرق از زمین تا اسمون بود .

به نظرم اگر اشنا داشته باشید که بتونه پنیر محلی خوب براتون بیاره از همشون بهتره . البته باید مواظب باشید پنیرش بهداشتی باشه
 

vahidreza64

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2015
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
173
تا یادم نرفته نرفته یه مدت دور اطراف فیروز کوه بودیم اقا اونجا دوغ هایی داشت به اسم دوغ گدوک با انواع و اقسام طمع ها . یعنی یکی از بهترین دوغ هایی بود که تو عمرم خورده بودم به شدت خوشمزه و خوش طمع و با کیفیت عالی .واقعا الان که یادم افتاد هوس کردم :)
دوستانی که اون طرف هستند حتما استفاده کنند و لذت ببرند .
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
به خدا اونقدر از پنیر های بسته بندی پگاه و کاله و ... استفاده کردیم که دیگه حالمون به م میخوره یه بار توسط یکی از اشنا ها پنیر شیر پز سنتی اصل برامون اورده بودند واقعا وقتی با نون تازه یا بربری تازه میخوردی جیگرت حال میمومد فرق از زمین تا اسمون بود .

به نظرم اگر اشنا داشته باشید که بتونه پنیر محلی خوب براتون بیاره از همشون بهتره . البته باید مواظب باشید پنیرش بهداشتی باشه
+++
 

عسل انگبین

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آپریل 2015
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
من فکر می کنم پنیر رو هم بشه خونگی تولید کرد. دوستایی که دستورالعمل تست شده و جواب گرفته ای دارند اینجا با بقیه در میون بذارن. حتی میشه توش سبزیجات اضافه کرد. البته من هیچ وقت درست نکردم، اما برام جالبه بدونم که چطور میشه درست کرد با سبزیجات.
 

ctcn8311885

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
3,302
لایک‌ها
1,168
محل سکونت
★★★★★
کاملا با حرف شما مخالفم. من از پنیر متنفرم, این هم نعمت و غذا چرا در وعده اصلی ما فقط و فقط پنیر؟ پنیر خوبه ولی پنیر محلی :)
 
بالا