مواد لازم:
نان خشک محلی
آب گوشت
گوشت چرخ شده
پیاز
روغن
نمک
فلفل سیاه
ادویجات
طرز تهیه:
پیاز را در روغن تف داده تا رنگ طلایی به خود بگیرد گوشت چرخ شده را به آن اضافه نمایید و هنگام ریختن مدام هم بزنید تا به هم نچسبیده و قلمه قلمه نشود سپس بگذارید روی شعله ملایم باشد.
نان را روی ظرفی که آب گوشت درونش هست نگه دارید و از آب گوشت روی آن بریزید تا آب گوشت برگرد دوباره به ظرف و روی زمین نریزد.
دو نان را بعد از خیساندن درون ظرفی که آغشته به رنگ شده بزارید سپس گوشت سرخ کرده روی آن ریخته و دوباره نان خیس کنید با آب گوشت و روی گوشتها بزارید سپس می توانید از پنیز پیتزا روی آن ریخته و بعد از ان از آب گوشت حاضر شده روی نانها بریزید و در فر بگذارید.
آموزش تصویری آماده کردن غذا:
لینک مطلب:نیو حرف
نان خشک محلی
آب گوشت
گوشت چرخ شده
پیاز
روغن
نمک
فلفل سیاه
ادویجات
طرز تهیه:
پیاز را در روغن تف داده تا رنگ طلایی به خود بگیرد گوشت چرخ شده را به آن اضافه نمایید و هنگام ریختن مدام هم بزنید تا به هم نچسبیده و قلمه قلمه نشود سپس بگذارید روی شعله ملایم باشد.
نان را روی ظرفی که آب گوشت درونش هست نگه دارید و از آب گوشت روی آن بریزید تا آب گوشت برگرد دوباره به ظرف و روی زمین نریزد.
دو نان را بعد از خیساندن درون ظرفی که آغشته به رنگ شده بزارید سپس گوشت سرخ کرده روی آن ریخته و دوباره نان خیس کنید با آب گوشت و روی گوشتها بزارید سپس می توانید از پنیز پیتزا روی آن ریخته و بعد از ان از آب گوشت حاضر شده روی نانها بریزید و در فر بگذارید.
آموزش تصویری آماده کردن غذا:
لینک مطلب:نیو حرف