برگزیده های پرشین تولز

مراحل و نکات پخت یک کیک خانگی تمام عیار

panasonic.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
298
لایک‌ها
51
محل سکونت
تهران
درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.
1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.
چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.
چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
1. قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
2. قالب بیش از حد چرب شده است.
3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
5. کیک بیش از حد پخته است.
jsazy23thkl3owntq74-1.jpg

چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
2. پخت کیک کافی نبوده است.
3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.
چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است.
3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است.
چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
1. قالب به درستی چرب نشده است.
2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.
چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
8. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.
Banana-Pecan-Caramel-Cheesecake-instagram-1024x682.jpg



١٠٠ گرم شکلات آب شده
٧٠ گرم نوتلا
٢ کاپ بیسکویت مادر خرد شده. برای دوستانی که در امریکا هستن شما از ٢ کاپ پودر گراهام کراکر استفاده کنید
١/٤ کاپ شکر
١٠قاشق غذا خوری کره
:مواد لازم برای مایه چیزکیک
پنیرخامه ای کا له ۲۲۷ گرم با حرارت اتاق – برای دوستان خارج از ایران ۲۲۷گرم پنیر فیلادلفیا
(خامه ۲۰۰ سی* سی* ( ۶ انس
٤ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
٤ تا تخم مرغ
٨ قاشق غذا خوری آب سرد
٢٠٠ گرم شکر
٢٠٠ گرم شکلات آب شده
شکلات را به طریق بن ماری آب کنید
برای درست کردن این کیک از ظرف مخصوص چیزکیک استفاده کنید که همان قالب فنردار است . اندازه قطر این قالب 15 سانتیمتر و ارتفاع آن حدود 10 سانتیمتر باید باشد چون این چیزکیک ترجیحا ارتفاعش از بقیه بلندتر است
اول ته قالب را با کره چرب کرده و
. دور قالب را با تلق یا کاغذ شیرینی پزی بپوشانید
شکلات آب شده را اول با نوتلا و بعد با کره آب شده و بیسکویت مادر مخلوط کنید.
مخلوط بیسکویت را در داخل قالب حدود ۱ سانتیمتر پهن کرده و با دست و با ملایمت فشار دهید
زرده و سفیده را جدا کید
سفیده ها را زده تا سفت شوند
خامه را باهمزن و با سرعت متوسط زده، تا سفت شود
ژلاتین را در آب سرد ریخته و با ملایمت مخلوط کنید و کنار بگذارید . حالا
همزن رو روی درجه متوسط گذاشته و پنیر را بزنید تا نرم شود
شکر را اضافه کرده و هم زنید
زرده ها را یک دانه یک دانه اضافه کرده تا مایه کاملا یکدست شود. سپس شکلات آب شده را داخل مایه بریزید. حالا می تونین همزن را کنار گذاشته ومواد را با قاشق هم بزنید تا قاطی شود.ژلاتین را اضافه کرده و سفیده ها را به مایه اضافه و با قاشق به شکلی ملایم هم بزنید به طوری که سفیده ها پف خودشون را از دست ندهند بهترین روش اینکه با پشت یک لیسک به آرامی مایه را هم زنید خامه را اضافه کرده و یواش یواش هم بزنید
حالا مایه را داخل ظرفی که از قبل آماده کرده و بیسکویت را پهن کرده اید بریزید
(یک نکته مهم اینه که اگر از کاغذ شیرینی استفاده می کنین مواظب باشین کاغذ تون صاف باشه
(!چون چیزکیکتون به همان صورت شکل میگیره
ظرف را داخل فریزر گذاشته و بگذارید تا ٨ ساعت بماند و ١٥ دقیقه قبل از اینکه بخواهید دسر را سرو کنید قالب را از فریزر در بیاورید و چیزکیک رااز قالب درآورده و کاغذ را از دور کیک جدا کنید.برای سرو این دسر در صورت امکان بهتراست از ظرف تخت استفاده شودچیز کیک یکی از شیرینی های مورد علاقه من است که میشه با هزار جور طمع٬ مزه و اسانس درست کرد. وقتی که شما اصل درست کردن چیز کیک را بدونید اضافه کردن شکلات٬ کارامل٬ یا میوه های مختلف کار آسانی است. باور کنید که من به سهم خودم خیلی چیز کیک خراب کردم یا روشون شکاف برداشته و یا موادش خوب نرم و لطیف نبوده٬* ولی من بهتون قول میدم که با رعایت کردن این نکته ها در موقع پختن چیز کیک٬ جیز کیک شما به عالیی چیز کیک های امریکایی میشه
*برای اینکه چیز کیکتون دونه دونه نشه و صاف و یکدست باشه حتما کریم چیز را از ۲-۳ ساعت زودتر از یخچال بیرون بگذارید. اگر کریم چیز به هوای اتاق نباشه شما هر چقدر هم که کریم چیز را بزنید صاف نمی شه و یادتون باشه که حتما دور ظرفتون را مرتب تمیز کنید چون کریم چیز به دور و ته ظرف میچسپه
* برای پختن چیز کیک بدون شکاف باید دو نکته را رعایت کنید: اول اینکه چیز کیک را بعد از اضافه کردن تخم مرغ نباید زیاد زد ٬ وقتی تخم مرغها را اضافه میکنید مایع فقط باید خوب مخلوط شود نه اینکه پف کنه. دوم اینکه وقتی چیز کیک پخته شد چیز کیک را سریع از فر در نیاورید٬ فر را خاموش کنید٬ لای در فر را یکذره باز کنید و بگذارید نیم ساعت در فر بماند بعد که از فر در میارین باید وقتی کاملا خنک شد به مدت ۱۰-۱۲ ساعت در یخچال نگداری کنید قبل از اینکه از قالب در بیارین.
* برای اینکه بدانید چیز کیک پخته شده یا نه٬ یک تکون به ظرف بدهید و اگر وسط چیز کیک به اندازه یک دایره کوچک ( مثل یک فندق) هنوز میلرزه چیز کیک پخته است٬ فر را خاموش کنید ٬ درش را یک کوچک باز بگذارین وبگذارید چیز کیک به مدت ۱ ساعت در فر بمانه. حرارت فر و حرارت ظرف باعث کانل پخته شدن چیز کیک میشه برای اینکه چیز کیک در موقع پختن شکاف برنداره باید چیز کیک را با رطوبت پخت . برای اینکار از یک ظرف بزرگتر از ظرف چیز کیکتون که عمقش به اندازه ۵ سانت باشه ( ظرفهای بزرگ مستطیل شکل پیرکس عالی است برای اینکار)* استفاده کنید. نصف ظرف را با آب داغ پر کنید و ظرف چیز کیکتون را با فویل بپوشانید و داخل اینظرف قرار دهید و بعد داخل فر بگذارید.
* برای اینکه چیز کیک شکاف نخوره٬ میتونین یک قاشق غذاخوری نشاسته ذررت را به مایع چیز کیک٬ در مرحله آخر قبل از اینکه مایع را در قالب بریزید ٫اضافه کنید.

یک نکته مهم اینکه همه معتقد هستند که چیز کیک باید توی قالب های مخصوص فنر دار پخته بشه٬ ولی من میخواهم بهتون بگم که این کار اصلا ضرورت نداره و شما در قالبهای معمولی کیک هم میتونید چیز کیک درست کنید و احتیاجی به پول دادن بابت این قالب ها ندارید. چیز کیک را طبق دستور پخته و بگذارید کاملا سرد شود و یک ۲۴ ساعت در فریزر نگهدارید. بعد از فریزر بیرون بیارین و ته قالب را روی حرارت ملایم گرم کنید٬ اینکار باعث میشه که چیز کیک به راحتی از قالب در بیاد.

من قول میدم که با رعایت این نکته ها شما هم میتونین چیز کیک های خوشمزه درست کنید. هدف من اینکه شما بتونین شیرینی های خوشمزه در خونه درست کنید
 
بالا