برگزیده های پرشین تولز

روش تهیه سیب زمینی بهشتی (((((((( حتما امتحان کنید))))))))

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
(( این دستور رو فقط به افتخار دوستم جناب آقای کیوان سر آشپز بین الملی براتون گذاشتم ))

16164485364036171075.jpg
مواد لازم برای 4 نفر (روش اصلی)

1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ............................ 1 کیلو
2 ) سیر یا پودر سیر .............................................. 80 گرم یا 1 ق غ پودر سیر
3 ) زردچوبه ............................................................ 1 ق چ
4 )آب ..................................................................... 1/5 لیتر
5 )نمک و فلفل ....................................................... به مقدار لازم
6 )روغن سرخ کردنی ............................................. 2/5 لیوان

مواد لازم برای 4 نفر (روش خودم)

1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ________________________ برای هر نفر یک عدد بزرگ
2 ) پودر سیر و موسیر ________________________________ هر کدام یک قاشق چای خوری
3 ) زردچوبه ________________________________________ یک قاشق چای خوری

4 ) نمک و فلفل _____________________________________ به مقدار لازم
5 ) آویشن _________________________________________ به مقدار لازم (پودر شده)
6 ) سرکه سفید _____________________________________ 3 قاشق غذاخوری
7 ) آب گرم _________________________________________ به مقدار لازم​
8 ) نمک و فلفل _____________________________________ به مقدار لازم
9 ) روغن سرخ کردنی ________________________________ 2/5 لیوان


طرز تهیه

همه مواد بالا رو بجز رو غن داخل آب بریزید و بزارید نیم پز بشه،بعد از نیم پز شدن اونارو بریزین تو صافی و با آب گرم آبکش کنید حواستون باشه که سیب ها نباید پخته بشن و باید حالت خامی خودشون رو حفظ کنن. بعد روغن رو کاملا داغ کنید بطوری که دود از روغن بلند نشه و سیب ها رو داخل روغن بریزین و تا زمانی که رنگ اونا اصطلاحا طلایی نشده اونا رو هم نزنین چون احتمال اینکه سیب ها به هم بچسبن زیاد میشه ، راستی یه نکته کلیدی هم داره و اون اینه که باید بعد از آبکش کردن کاملا آب سیب زمینی ها چیده بشه وگرنه یا روغن آتیش میگیره یا روغن میپاشه رو دستاتون و کار بیخ پیدا می کنه (( در هر دو مرحله نیم پز کردن و سرخ کردن حتما از ظرفی استفاده کنید که جا دار باشه بطوری که سیب زمینی ها کاملا آزاد و درون مایع کاملا شناور باشن ))

حالا از خوردنش لذت ببرید
 
Last edited:

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
باور کنین اگه خوب درستش کنین همیشه دعام می کنین
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
10,703
لایک‌ها
13,871
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
Last edited:

Reza30660

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2015
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
2
سن
39
محل سکونت
استان تهران
(( این دستور رو فقط به افتخار دوستم جناب آقای کیوان سر آشپز بین الملی براتون گذاشتم ))

مشاهده پیوست 866815
مواد لازم برای 4 نفر

1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ............................ 1 کیلو
2 ) سیر یا پودر سیر .............................................. 80 گرم یا 1 ق غ پودر سیر
3 ) زردچوبه ............................................................ 1 ق چ
4 )آب ..................................................................... 1/5 لیتر
5 )نمک و فلفل ....................................................... به مقدار لازم
6 )روغن سرخ کردنی ............................................. 2/5 لیوان

طرز تهیه

همه مواد بالا رو بجز رو غن داخل آب بریزید و بزارید نیم پز بشه،بعد از نیم پز شدن اونارو بریزین تو صافی و با آب گرم آبکش کنید. بعد روغن رو کاملا داغ کنید بطوری که دود از روغن بلند نشه و سیب ها رو داخل روغن بریزین و تا زمانی که رنگ اونا اصطلاحا طلایی نشده اونا رو هم نزنین چون احتمال اینکه سیب ها به هم بچسبن زیاد میشه ، راستی یه نکته کلیدی هم داره و اون اینه که باید بعد از آبکش کردن کاملا آب سیب زمینی ها چیده بشه وگرنه یا روغن آتیش میگیره یا روغن میپاشه رو دستاتون و کار بیخ پیدا می کنه ( در هر دو مرحله نیم پز کردن و سرخ کردن حتما از ظرفی استفاده کنید که جا دار باشه بطوری که سیب زمینی ها کاملا آزاد باشن )

حالا از خوردنش لذت ببرید
دوست گرامی،با چه سسی خورده میشه،آیا سس خاصی مد نظرتون هست؟
 

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
دوست گرامی،با چه سسی خورده میشه،آیا سس خاصی مد نظرتون هست؟
رضا جان معمولا تو ایران با سس کچاب یا مایونز یا فلفل خورده میشه ولی تو امریکا با سس خردل و کچاب معمول هست
 

Reza30660

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2015
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
2
سن
39
محل سکونت
استان تهران
رضا جان معمولا تو ایران با سس کچاب یا مایونز یا فلفل خورده میشه ولی تو امریکا با سس خردل و کچاب معمول هست
فکر کنم،باسس رایولی هم خوب بشه،یک بار باید امتحان کنم.
 

L.i.o.N

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
574
لایک‌ها
194
سیب زمینی رو آپ پز کنیم بعد آب بکشیم همه خاصیتش از بین میره که...
 

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
سیب زمینی رو آپ پز کنیم بعد آب بکشیم همه خاصیتش از بین میره که...
بخش اعظم سیب زمینی از نشاسته است و نشاسته بشدت کالری ایجاد می کنه و باعث چاقی میشه
نشاسته + کروسترول روغن برای شما زیان باره
با آبکش کردن بخش زیادی از نشاسته از بین میره و این باعث میشه که سلامت شما کمترین آسیب رو متحمل بشه دوست گلم
 

mohammad34

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 آگوست 2013
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
3
ممنون خیلی خوب شد.
البته فکر نکنم اینقدر روغن لازم باشه. همون روغن معمولی رو ریختم فقط قبلش اب پز کردم که مزش کلا عوض شد.
 

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 جولای 2009
نوشته‌ها
15,647
لایک‌ها
1,883
محل سکونت
زنــــــجان
همین الان تمومش کردم
طعمش بی نظیره بی نظیر
فقط یه نکته رو هم من اضافه کنم
مواد رو با آب مخلوط کنید سیب زمینی رو نریزید تا زمانی که آب جوش بیاد
بعد جوش اومد سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید 3-4 دقیقه جوش بخوره بعدش بریزید تو آبکش تا همه آبش بره
بعد اون هم سرخ کن رو بزارید روی درجه 180 تا 10 دقیقه کامل ترد میشه
بازم ممنون استارتر عزیز
 

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
همین الان تمومش کردم
طعمش بی نظیره بی نظیر
فقط یه نکته رو هم من اضافه کنم
مواد رو با آب مخلوط کنید سیب زمینی رو نریزید تا زمانی که آب جوش بیاد
بعد جوش اومد سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید 3-4 دقیقه جوش بخوره بعدش بریزید تو آبکش تا همه آبش بره
بعد اون هم سرخ کن رو بزارید روی درجه 180 تا 10 دقیقه کامل ترد میشه
بازم ممنون استارتر عزیز


خوشحالم که خوشتون اومد
 

shahruzkia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,151
لایک‌ها
27
محل سکونت
کرج
ممنون خیلی خوب شد.
البته فکر نکنم اینقدر روغن لازم باشه. همون روغن معمولی رو ریختم فقط قبلش اب پز کردم که مزش کلا عوض شد.
ممنون که نظرت رو به اشتراک میذاری دوست گلم
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,942
لایک‌ها
1,252

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
ترد نمیشه مثل بیرونی ها نمیشه
 
بالا