کنسرو ماهی تون به دلیل وجود مواد مضر درونش به خودی خود سرطانزاست ، چه برسه به اینکه دودی هم باشه. کلاً هر چی که دودی و سوخته باشه ، به رشد سلول های سرطانی در بدن کمک چشمگیری میکنه.
این کنسروها هم که می بینید هیچ کدوم ماهی تون داخلش نیست. اکثراً خرده ماهی و آشغال ماهی توش میریزن و با مواد دیگه طعم دارش میکنن. کارخونه های اینا اصولاً باید جایی باشه که نزدیک دریا قرار گرفته ولی عملاً می بینیم که در استان هایی مثل خراسان و اصفهان که هیچ ربطی به دریا ندارن هم کنسرو ماهی تون تولید میشه که واقعاً جای تعجب داره.
کلاً سعی کنید مصرف غذاهای کنسروی رو به حداقل برسونید یا اینکه اصلاً مصرف نکنید. مصرف کنسرو ماهی تون از زمان جنگ و به دلیل شرایط خاص اون زمان در ایران باب شد و با وجود اینکه سالهای سال از پایان جنگ میگذره همچنان ادامه داره. مردم باید این عادت غلط رو ترک کنند.