برگزیده های پرشین تولز

بهترين روش طبخ ماهي كدام است؟؟؟

Saman423

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
292
لایک‌ها
160
هوکی بگیر . و با روغن کنجد سرخ کن . ناهار دیروز :general606: جاتون خالی

توی زر ورق عالی میشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

قزل + فلفل سبز تازه تند + ادویه جات + پیاز داخل شکمش
 

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2010
نوشته‌ها
3,176
لایک‌ها
7,210
ماهی شوریده رو چی جوری دست کنم ؟ برای شب عید میخوام :دی
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
بهترين روش طبخ ماهي به نظر من قلیه ماهی است
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده

سربازی کجا بودی که ماهی سوخاری میدادند؟
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
1,341
ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده

سربازی؟!...ماهی؟! :eek:
 

Mahdi-MA

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2012
نوشته‌ها
2,011
لایک‌ها
424
ادویه رو به سلیقه خودت بزن بعد ماهی رو بکن توی سیخ و بزار روی منقل ، یکذره که بمونه راحت پوستش کنده میشه ، پوستش رو بکن و بزار بپزه و داغ داغ نوش جان کن.
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
ماهی سفید + کولی (سیا کولی یا کاس کولی) + قزل + سالمون = سرخ بشه تو روغن در حد بیسکویت
شیر، فیل ماهی، اوزون برون، هامور، سوف = کباب روی زغال
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
ما توی سربازی یک ماهی قزل الا بهمون میدادن که انگشت هاتم میخوردی . ماهی قزل الا رو وسطش رو سوخاری میزدن و درسته مینداختن توی پاتیل روغن طوری میشد که تیغهاشم سرخ میشد و خوشمزه ترینش هم اون یتغها بود .
صد بار به مامانم گفتم که اینطوری درست کن ولی گوش نمیده
سرباز هتل استقلال بودی؟!
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,344
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید

چند ساعت گذاشتید تو پیاز و زعفران و آبلیموی تازه؟
 

Adin

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2011
نوشته‌ها
1,281
لایک‌ها
769
محل سکونت
کلبه درویشی
امسال 13 بدر رفتیم 10 کیلو قزل آلا سایز متوسط گرفتیم از خود استخر و آوردیم پاک کردیم و قزل آلاها خوابونده شد در پیاز و زعفران و مقدار کمی هم آبلیموی تازه،روز بعدش یه آتیش درست درمون تهیه کردیم و گذاشتیم که زغال بشه،بعد ماهی ها رو که تعدادش تقریبا 22 تا می شد رو فویل پیچ کردیم و وسط آتیش رو کنار زدیم و ماهی هارو چیدیم توش و روشون زغال ریختیم،حدودا 1 ساعت و ربع بین زغال ها موند و بعدش که درشون آوردیم با صحنه عجیبی روبرو شدیم،ماهی ها قشنگ سوخاری شده بودن و روغنشون هم تو خود فویل باقی مونده بود،در مورد طعمش اینطوری بگم که تا حالا ماهی به این خوشمزگی تو عمرم نخورده بودم!!!!واقعا خوش طعم و بسیار خوش عطر شده بود،ارزش داره که یه بار امتحانش کنید

اینو اگه بجای قزل آلا ماهی سفید گذاشته بودی دیگه چی میشد ..
 

abdolrahim1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,576
لایک‌ها
326
ماهی سفید + کولی (سیا کولی یا کاس کولی) + قزل + سالمون = سرخ بشه تو روغن در حد بیسکویت
شیر، فیل ماهی، اوزون برون، هامور، سوف = کباب روی زغال
از بین اینا کدوم خوبه ؟ماهی سفید می خورم همیشه عالیه ولی اون 3تا نه!
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4,775
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
از بین اینا کدوم خوبه ؟ماهی سفید می خورم همیشه عالیه ولی اون 3تا نه!
کولی (شامل سیاه کولی + کاس کولی) یه ماهی کوچکه تقریبا حدود یک وجب هست. کلسترول این ماهی بالاست ولی به نظر خیلی از افراد این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست. یه زمانی تا 6-7 سال پیش قیمت نازلی داشت در حد 4-5 هزار تومن برای هر کیلو. روش طبع به این صورت هست که اول باید پوست ماهی رو کز بدین. یا روی یک حلب بزارید و بزارید روی آتش یا زیر آتش روشن کنید. کز که خورد بد پوستش رو بکنید. بعد درسته توی روغن سرخ کنید. البته در سالهای اخیر این ماهی وحشتناک گرون شده و الان کیلویی 65-70 قیمت داره و بخاطر ارزش کم غذایی که داره من کمتر میگیرم. از طرفی اگه قزل کوچیک و ریز بگیرید و پوستش رو بکنید (اگه میخوان روش کندن پوستش رو بگم) و توی روغن خوب سرخ کنید، از نظر طعم و مزه شبیه کولی میشه. آخرین بار پارسال 2 کیلو گرفتم. عکس های زیر مربوط به همون پارساله که می بینید چطور درستش کردم:


koooooooli!!!.jpg
koooooooli!!!!.jpg
SAM_1406.jpg
 

abdolrahim1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,576
لایک‌ها
326
کولی (شامل سیاه کولی + کاس کولی) یه ماهی کوچکه تقریبا حدود یک وجب هست. کلسترول این ماهی بالاست ولی به نظر خیلی از افراد این ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست. یه زمانی تا 6-7 سال پیش قیمت نازلی داشت در حد 4-5 هزار تومن برای هر کیلو. روش طبع به این صورت هست که اول باید پوست ماهی رو کز بدین. یا روی یک حلب بزارید و بزارید روی آتش یا زیر آتش روشن کنید. کز که خورد بد پوستش رو بکنید. بعد درسته توی روغن سرخ کنید. البته در سالهای اخیر این ماهی وحشتناک گرون شده و الان کیلویی 65-70 قیمت داره و بخاطر ارزش کم غذایی که داره من کمتر میگیرم. از طرفی اگه قزل کوچیک و ریز بگیرید و پوستش رو بکنید (اگه میخوان روش کندن پوستش رو بگم) و توی روغن خوب سرخ کنید، از نظر طعم و مزه شبیه کولی میشه. آخرین بار پارسال 2 کیلو گرفتم. عکس های زیر مربوط به همون پارساله که می بینید چطور درستش کردم:


مشاهده پیوست 572069
مشاهده پیوست 572068
مشاهده پیوست 572070
اها از اینا هم بعضی وقتا میگریم ولی من زیاد حال نمی کنم !شکم سیر نمی کنه
 

mziper

Registered User
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2010
نوشته‌ها
442
لایک‌ها
50
بالا