برگزیده های پرشین تولز

پولدارا

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
سلام چطور میشه با این افراد ارتباط برقرار کرد؟؟؟؟؟؟؟به جز نفر اول با باقی چطور میشه صحبت کرد؟؟؟؟



بابک زنجانی

بابک زنجانی (متولد 12 مارس 1971 در تهران) تاجر و سرمایه دار شناخته شده ایرانی است که در دسامبر ۲۰۱۲ توسط اتحادیه اروپا به کمک رسانی برای تجارت نفت ایران از طریق دور زدن تحریم ها و داشتن نقش محوری در نقل و انتقال پول مربوط به فروش آن به دولت ایران متهم شد. در این میان اولین بانک اسلامی به مالکیت زنجانی متهم به استفاده از کانال هایی برای پرداخت های مربوط به نفت ایران شده بود.

زنجانی خود در مصاحبه ای که با رویترز داشته، گفته بود ورود به این لیست اشتباه بوده، و او کاری برخلاف قوانین اتحادیه اروپا انجام نداده و نفت ایران را در کشورهای معاف از تحریم و طبق قوانین بین المللی فروخته است. زنجانی گفته بود، ماهیت پیچیده معاملات شرکت های او، که شامل مبالغ هنگفتی است، ممکن است مقامات اتحادیه اروپا را گمراه کرده باشد. شرکت های بابک زنجانی ممکن است در قاچاق نفت ایران در ساحل شرقی مالزی دخالت داشته باشد.

به گفته خود زنجانی، او دارای بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت گروه سورینت در امارات متحده عربی، اولین بانک سرمایه گذاری اسلامی در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، موسسه مالی اعتباری در امارات و بانک ارزش تاجیکستان است.

جدای از اینها، زنجانی شرکت هایی در دوبی، ترکیه و تاجیکستان دارد. زنجانی در مصاحبه ای با خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفته بود صاحب ۶۴ شرکت داخلی و خارجی است و در حال حاضر نیز در ایران و کشورهای دیگر با ۱۷ هزار نفر کارمند در حال تجارت و ارائه خدمات است.

زنجانی همچنین در ایران، مالک هواپیمایی قشم و راه آهن سورینت، مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه فوتبال راه آهن است. ثروت زنجانی 13.5 میلیارد دلار تخمین زده شده است. گروه شرکت های سورینت یک شرکت کسب و کار ایرانی است که به ***** بابک زنجانی اداره می شود.

این شرکت یکی از بزرگ ترین شرکت های کسب و کار در ایران است. کسب و کار سورینت شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، امور مالی و بانکی، مهمان نوازی، حمل و نقل هوایی تجاری، زیرساخت ها، مواد و مصالح ساختمانی، تکنولوژی اطلاعات و توسعه املاک و مستغلات بین المللی است که در ایران، امارات متحده عربی، مالزی، ترکیه، تاجیکستان، چین و همچنین دیگر بازارهای در حال ظهور در حال فعالیت است.

پی یرمراد امیدیار
پی یرمراد امیدیار متولد 21 ژوئن سال 1967، کارآفرین و خیر آمریکایی- ایرانی الاصل متولد فرانسه است. او موسس و رئیس ای بی (e-Bay)، وب سایت مخصوص حراج های اینترنتی است. امیدیار در سال 1995، در 28سالگی، برای فعال کردن فهرستی از حراج فرد به فرد مستقیم برای اقلام کلکسیونی، شروع به نوشتن یک کد کامپیوتری برای یک مکان آنلاین کرد. او یک نمونه ساده اولیه را بر روی صفحه وب شخصی خود ایجاد کرد، و در روز کارگر، روز دوشنبه، 4 سپتامبر 1995، یک سرویس آنلاین به نام وب سایت حراج راه اندازی کرد که در نهایت تبدیل به سایت حراج ای بی شد.

امیدیار در سال 1996، قراردادی را برای ارائه بلیت هواپیمایی آنلاین امضا کرد؛ تا آن زمان این سایت 250 هزار حراج را میزبانی کرده بود و در ماه اول سال 1997، میزبانی دو میلیون حراج را ثبت کرد، به طوری که تا اواسط همان سال، ای بی در حال میزبانی نزدیک به روزانه 800 هزار حراج بود. امیدیار در سال 1997 نام شرکت را به ای بی تغییر داد و به طور گسترده ای شروع به تبلیغ این محصول کرد.

امیدیار در سال 1998 در 31سالگی باIPO بی ای، میلیاردر شد؛ تا پایان سال ۱۹۹۸، 2.1 میلیون عضو، ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود کسب کرده بود به طوری که بیش از شش هزار کارمند و ۴۶ میلیون مشتری در کارنامه خود داشت.

سود خالص ای بی در سال ۲۰۰۵ بالغ بر ۴۴۱ میلیون دلار شده بود. امیدیار و همسرش پاملا بشردوستان شناخته شده ای هستند که در سال 2004 شبکه امیدیار را به منظور گسترش تلاش های خود، فراتر از اهداف مادی و سودآوری تاسیس کردند. به گزارش فوربس، ثروت پی یر امیدیار، تا ماه مارس 2013 به ارزش 8.7 میلیارد دلار رسیده بود.

او صد و بیست و سومین ثروتمند جهان و چهل و دومین ثروتمند ساکن ایالات متحده است. امیدیار ثروتمندترین فرد ایرانی، البته بعد از بابک نظری، و پنجمین ثروتمند فرانسوی است.

فرهاد مشیری
اردوان فرهاد مشیری (متولد 18 می سال 1955 در ایران) تاجر و سرمایه گذار ایرانی- انگلیسی، ساکن موناکو است. مشیری در انگلیس و روسیه صاحب سهام هایی در شرکت های متعدد انرژی و فولاد است. او حسابدار خبره گواهی شده ای است که قبلاً برای ارنست اند یانگ، PKF و Deloitte کار می کرد. مشیری و علیشیر عثمانوف، شریک کسب و کار طولانی مدتش، صاحبان هلدینگ رد اند وایت (Red & White) هستند.

آنها در ماه آگوست سال 2007، 14.65 درصد از سهام باشگاه فوتبال آرسنال را از دیوید دین، نایب رئیس سابق این باشگاه، خریداری کردند.

در 18 سپتامبر 2007، هلدینگ رد اند وایت سهام خود در آرسنال را به 21 درصد افزایش داد و در 28 سپتامبر 2007 به 23 درصد رساند. تا ماه ژوئن 2012، این هلدینگ حداقل 29.27 درصد از کل سهام این باشگاه را به دست آورد.

کیت ادلمن، مدیر عامل آرسنال، به رادیو زنده 5 بی بی سی گفته بود، این دو قبلاً گفته اند می خواهند سهامداران بلندمدت این باشگاه باشند. ثروت مشیری 2.8 میلیارد دلار برآورد شده است.

پل تورجی
پل تورجی 38 ساله متولد ایران، با دارایی های تحت مدیریت 2.7 میلیارد دلاری خود، صندوق تامینی کالای خود را به بزرگ ترین صندوق در ایالات متحده مبدل ساخته است. شرکت مدیریت سرمایه تورجی یک صندوق تامینی در شهر نیویورک است که دارایی های تحت مدیریت آن هم اکنون به 3.5 میلیارد دلار می رسد.

این شرکت توسط تورجی در ماه ژانویه سال 2005، پس از بسته شدن شرکت سرمایه گذاری قبلی او یعنی مدیریت دارایی های کتکقویل، در میان یک دعوای حقوقی، تاسیس شد. تورجی معتقد است معاملات او در این صندوق به طور غیر منتظره ای در یک بازار فرار مدیریت می شود.

از زمان شروع به کار صندوق تورجی در سال 2005، صندوق او تا به حال هرگز زیان ندیده است؛ در سال 2008، بازدهی صندوق او 13 درصد شد و تا سال 2009 نیز بالاتر از 5.7 درصد بوده است. برخی ها می گویند تورجی ابتدا می خواست در صنعت نفت سرمایه گذاری کند، اما گزینه صندوق های تامینی او را وارد بازار کالاها ساخت و او درگیر این حوزه شد.

مانی مشعوف
مانی مشعوف، 68ساله، (تاجر ایرانی - آمریکایی متولد مشهد) در دوران نوجوانی به ایالات متحده آمریکا رفت و برای اولین بار در شیکاگو، و سپس در سان فرانسیسکو مسکن گزید. در آنجا، او به دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو رفت و در سال 1966 با مدرک علوم سیاسی فارغ التحصیل شد.

مانی مشعوف پیش از افتتاح اولین بوتیک زنانه خود در سال ۱۹۷۶، استیک فروشی داشت و در اواخر دهه محصولات خود را در سریال های محبوب تلویزیونی آمریکا به طور غیر مستقیم معرفی می کرد.

او بنیانگذار و حال رئیس فروشگاه زنجیره ای بی بی (bebe ) بوده که در حال حاضر دارای 297 شعبه در شمال آمریکاست. او اخیراً به آلما ماتر خود، ایالت سان فرانسیسکو، قول 10 میلیون دلار کمک داده است. فوربس او را با ثروتی در حدود 1.3 میلیارد دلار به عنوان سومین ثروتمند ایرانی معرفی کرده است.

ناصر داود خلیلی
دکتر ناصر داود خلیلی (متولد ۱۳۲۴ خورشیدی در اصفهان) دانشمند و خیر ایرانی- بریتانیایی مشهور جهان یک یهودی ایرانی تبار است که در لندن زندگی می کند. او دارای تابعیت انگلستان بوده و اغلب از سوی رهبران کشورهای مسلمان، با لقب «سفیر فرهنگی اسلام» خوانده می شود.

او پس از اتمام تحصیلات و خدمت سربازی در ایران، در سال 1967، به ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد و در آنجا به تحصیلات خود ادامه داد. خلیلی در نهایت در سال 1978 در انگلستان اقامت گزید. خلیلی به خاطر داشتن مجموعه ای از آثار هنری شهرت یافته است.

بخش عمده دارایی های او را مجموعه ای از آثار هنری ایرانی و اسلامی تشکیل می دهد، که بالغ بر 20 هزار شیء هنری و عتیقه جات را شامل می شود. خلیلی از سال 1970، تحت نظارت شرکت «اعتماد خانواده خلیلی»، شش مورد از بهترین و جامع ترین کلکسیون های هنری جهان را جمع آوری کرده که شامل هنر جهان اسلام (2000-700)، هنر ژاپنی از دوره میجی (1912-1868)، 300 سال از کیمونو ژاپنی (2000- 1700)، منسوجات سوئدی (1900 - 1700)، فلزکاری های اسپانیایی (1900-1850) و میناکاری جهان (2000-1700) می شوند.

این شش مجموعه در کل 25 هزار اثر را شامل می شوند. هر یک از این شش مجموعه بر اساس مرغوبیت آنها، بزرگ ترین و جامع ترین کلکسیون های جهان هستند. مجموعه هنر اسلامی خلیلی تا 20 هزار آیتم افزایش یافته که در نوع خود بزرگ ترین کلکسیون جهان به شمار می آید.

خلیلی بر اساس فهرست ساندی تایمز در سال ۲۰۰۷ پنجمین ثروتمند ایرانی در بریتانیا شناخته شده است.

ساندی تایمز ارزش کلکسیون خلیلی را ۵۰۰ میلیون پوند تخمین زده که البته خلیلی خود ارزش کلکسیون هایش را بالاتر از یک میلیارد پوند می داند. علاوه بر این، خلیلی مدیر دو شرکت سودآور بوده و در بازار املاک نیز فعالیت می کند.

حسن خسروشاهی
حسن خسروشاهی (متولد ۱۳۱۹ در تهران) کارآفرین کانادایی ایرانی تبار است که اصالتاً اهل خسروشهر از توابع استان آذربایجان شرقی است. خسروشاهی دارای دو مدرک در رشته های حقوق و اقتصاد از دانشگاه تهران است. پس از انقلاب ایران خانواده خسروشاهی به کانادا مهاجرت کرد.

خسروشاهی در سال 1981 در ونکوور اقامت گزید و یک سال بعد در سال 1982، فروشگاه های زنجیره ای الکترونیکی به نام «فیوچر شاپ» را تاسیس کرد. این زنجیره بعداً در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1990 در سراسر غرب کانادا و انتاریو گسترش یافت.

در سال 2006، این خرده فروشی با 118 فروشگاه در تمام 10 استان کانادا فعال بود. این خرده فروشی پس از تلاش نافرجامی که برای توسعه در ایالات متحده آمریکا داشت، که حدود یک دهه به طول انجامید، تمام فروشگاه های ایالات متحده آن در سال 1999 بسته شدند.

در مارس 2001، شرکت بست بای، مستقر در آمریکا، فروشگاه فیوچرز خسروشاهی را به قیمت 580 میلیون دلار (دلار کانادا) تصاحب کرد. در آوریل 2007، خسروشاهی رئیس هیات امنای موسسه فریزر شد. او هلدینگ پرسیس را در سال 1981 تاسیس کرد.

این هلدینگ، سرمایه گذاری های قابل توجهی در کسب و کار خرده فروشی، املاک و مستغلات و داروسازی در کانادا و ایالات متحده کرده است. خسروشاهی همچنین عضو کمیته اجرایی شورای کسب و کار بریتیش کلمبیا، و از اعضای هیات مدیره صندوق موقوفه ایگ لیدینگ است. در سال 2012، ارزش خالص دارایی های خسروشاهی 940 میلیون دلار برآورد شده بود. ثروت خسروشاهی 950 میلیون دلار برآورد شده است.

امید کردستانی
امید کردستانی 39ساله، بزرگ شده تهران، تاجر ایرانی آمریکایی است که هم اکنون به عنوان مشاور ارشد دفتر مدیر عامل و بنیانگذاران گوگل و به عنوان مدیر غیر اجرایی در وودافون کار می کند. کردستانی تا 16 آوریل 2009، معاون ارشد رئیس فروش و عملیات گوگل بود. او دارای بیش از 12 سال تجربه، آن هم در موقعیت های کلیدی، در زمینه تکنولوژی سطح بالا و سرمایه گذاری، در شرکت های پیشرو اینترنتی از جمله ارتباطات نت اسکیپ است.

او همچنین معاون توسعه کسب و کار و فروش وب سایت نت اسکیپ بود که توانسته بود ظرف 18 ماه درآمد آن را از نرخ سالیانه 88 میلیون دلار به بیش از 200 میلیون دلار افزایش دهد. او کار خود را در نت اسکیپ به عنوان مدیر فروش اُ ای ام (OEM) آغاز کرد و طی چهار سال فعالیت حرفه ای خود در این شرکت، مسوول ایجاد روابط با مشتریان عمده ای همچون سیتی بانک، AOL، آمازون، اینچویت، ترولوسیتی، اینتل، اتسایم هوم، ای بی و ایکسایت بود. قبل از نت اسکیپ، کردستانی در شرکت های تری دو (3DO)، گو کورپرویشن و هیولت پاکارد در بخش بازاریابی، مدیریت محصول و توسعه کسب و کار فعالیت می کرد.

کردستانی در ماه می سال 1999 به گوگل پیوست و به هدایت توسعه و پیاده سازی مدل کسب و کار اولیه این شرکت پرداخت. او در تلاش های گوگل برای کسب درآمد و همچنین عملیات فروش شرکت نقش ایفا کرده است. او تا 16 آوریل 2009، معاون ارشد بخش فروش و عملیات گوگل بود. در شماره 8 می 2006 مجله تایم، کردستانی یکی از 100 نفری بود که جهان ما را شکل داده است. کردستانی یکی از ثروتمندترین ساکنان کالیفرنیای شمالی است.

مجله سن خوزه ارزش خالص دارایی های او را 1.9 میلیارد دلار تخمین زده است. کردستانی یکی از بنیانگذاران بنیاد ارتباطات پارسا، جامعه میراث فارسی، جامعه کارآفرینی و بشردوستانه است.

انوشه انصاری
انوشه انصاری (متولد 12 سپتامبر 1966 در مشهد) مهندس، همکاری در تاسیس و رئیس شرکت سیستم های پرادی (Prodea) است. او سابقاً به عنوان بنیانگذار جزء و مدیر عامل شرکت فناوری های مخابراتی تی تی آی (TTI ) مشغول به خدمت بوده است. انوشه انصاری در تاریخ 18 سپتامبر 2006، چند روز پس از تولد 40سالگی اش، به عنوان اولین ایرانی به فضا سفر کرد.

انوشه انصاری چهارمین توریست فضایی و اولین زنی شد که کل هزینه های سفر به ایستگاه فضایی بین المللی را خود بر عهده گرفت. در سال 1993، او همسرش، حمید انصاری و برادر همسرش، امیر انصاری را متقاعد کرد تا شرکت فناوری های مخابراتی تی تی آی را با پس انداز خود و حساب های بازنشستگی شرکت های بزرگ تاسیس کنند.

این شرکت یکی از تامین کنندگان سافت سوئیچ بود که ارائه دهندگان خدمات مخابراتی را قادر می ساخت تا کارایی سیستم را افزایش و هزینه های عملیاتی خود را کاهش دهند، همچنین فرصت های جدید کسب درآمد را ایجاد کنند. این شرکت محصولاتی ارائه می دهد که ادغام بین شبکه های مخابراتی موجود و شبکه های برنامه محور نسل بعدی را از طریق فناوری سوئیچ نرم افزار امکان پذیر می سازد.

شرکت تی تی آی در سال 2001 توسط شرکت شبکه های سونوس در یک معامله سهام به سهام تصاحب شد. انوشه انصاری نیز معاون رئیس سونوس و مدیر کل بخش INtelligentIP این شرکت شد و تا ماه مارس سال 2001 در این پست باقی ماند. ثروت او 750 میلیون دلار برآورد شده است.

اسحاق لاریان
اسحاق لاریان (متولد ۱۳۳۳ در کاشان) میلیاردر ایرانی آمریکایی و از یک خانواده یهودی است. لاریان بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی MGA Entertainment است. لاریان به تنهایی در 17سالگی به ایالات متحده رفت. او پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، در رشته مهندسی عمران، کسب و کار صادرات کالاهای الکترونیکی را آغاز کرد و بعدها در سال 2000، به گسترش این شرکت که شامل ایجاد، توسعه و بازاریابی عروسک برتز بود، پرداخت.

ذهنیت اسحاق از همان کودکی که در بزازی پدرش کار می کرد، به سمت کسب و کار سوق یافته بود. لاریان در سال 2004، توسط ارنست اند یانگ، «کارآفرین سال» (در فهرست محصولات مصرفی) نامگذاری شد.

او همچنین در سال 2004، توسط ارنست اند یانگ «کارآفرین سال» ملی نام گرفت. شعار او «آینده به نفع جسوران» در سراسر ساختمان MGA نمایش داده می شود. ثروت لاریان ۷۲۳ میلیون دلار برآورد شده است.

آرش فردوسی
آرش فردوسی متولد هفتم اکتبر 1985، به عنوان کارآفرین آمریکایی ایرانی، از بنیانگذاران و رئیس تکنولوژی ارشد شرکت دراپ باکس (Dropbox) است. آرش در سال 2004 از دبیرستان آبی شمال غربی در پارک زمینی کانزاس فارغ التحصیل شد.

بعد از آن در موسسه تکنولوژی ماساچوست حضور رساند و بر روی کسب و کار خود متمرکز شد. آرش در ژوئن سال 2007 با شریک کسب و کار خود، درو هوستون، در موسسه تکنولوژی ماساچوست، دراپ باکس را راه اندازی کرد.

در سپتامبر 2007 نیز آرش شرکت خود را به سان فرانسیسکو منتقل کرد و سرمایه شرکت را از طریق شرکت های کپیتال سکویا، همکاران آکس، ایگرگ کامبینیتور و تعداد انگشت شماری از سرمایه گذاران فردی افزایش داد. ثروت آرش فردوسی، 400 میلیون دلار برآورد شده است.

فرزاد ناظم
فرزاد ناظم (متولد 1961 در تهران) رئیس ارشد فناوری یاهو بود. در 30 می 2007، و در 46سالگی، اعلام کرد که از یاهو بازنشسته می شود و در ماه ژوئن همان سال نیز یاهو را ترک کرد. از زمان بازنشستگی، ناظم بیشتر وقت خود را صرف سرمایه گذاری، فعالیت های انسان دوستانه و مربیگری حرفه ای کارآفرینان جوان در زمینه فناوری کرده است.

ناظم کار حرفه ای خود را در شرکت Rolm آغاز کرد؛ این شرکت سوئیچ های بزرگ تلفن تولید می کرد. در سال 1985، ناظم به شرکت اوراکل پیوست. او بیش از 10 سال در این شرکت در کنار لری الیسون، مدیر عامل شرکت بر روی پروژه های استراتژیک کار می کرد. تا زمان ترک اوراکل، تعداد کارمندان این شرکت از 350 به حدود 350 هزار رشد پیدا کرد.

هنگامی که ناظم در سال 1996 به استخدام یاهو درآمد، کمتر از یک سال از عمر این شرکت می گذشت.

با مدیریت ناظم، یاهو به یک غول اینترنتی تبدیل شد. ناظم با هدایت چندین طرح ابتکاری به سرعت رشد یاهو و تمایز آن از رقبایش کمک کرد. در طول اوج گیری یاهو، ناظم سکاندار تصاحب بیش از 40 شرکت بود.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
حالا ما راه ارتباط با اینها رو هم گیر اوردیم/ زبون اینا چیه یعنی چطور باید صحبت کرد؟
 

karafarin

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2008
نوشته‌ها
965
لایک‌ها
266
برو تو فیسبوکشون :)
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
علی پرتوی کارافرین و سرمایه گذار ایرانی تبار مقیم سن فرنسیسکو است. او به همراه برادر دوقلویش هادی پرتوی شرکت iLike را بنیان نهاد و مدیر عالی اجرایی آن بود.[۱] او قائم مقام عالی توسعه کسب و کار مای اسپیس بود.[۲] او در شرکتهای مثل فیسبوک و دراپ باکس و کشاورزی[۳] سرمایه گذاریهای موفقی داشته است.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
بیژن داوری (زاده تهران، ایران) یک ایرانی آمریکایی که معاون ارشد شرکت آی‌بی‌ام می‌باشد. بیژن داوری دارنده مدرک دکتری در زمینه الکترونیک از دانشگاه پلی‌تکنیک رنسیلر و دارای بیش از ۷۰ مقاله علمی می‌باشد، وی از سال ۱۹۹۶ به‌عنوان یکی از کارمندان برجسته شرکت آی‌بی‌ام مطرح گردید و سپس در سال ۱۹۸۸ به‌عنوان معاون ارشد این شرکت برگزیده‌شد. آخرین پست مدیریتی وی به سال ۲۰۰۳ برمی‌گردد که معاون ارشد فناوری تکنولوژی نسل آینده نیز معرفی گردید.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
بهناز صراف‌پور یک طراح لباسایرانی در نیویورک است. آغاز حرفه او با تحصیل در دانشکده طراحی پارسونز نیویورک همراه بود. صراف‌پور عضو انجمن طراحان آمریکا است. او نخستین مجموعه خود را در پاییز سال ۲۰۰۱ به نمایش گذاشت.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
من خودم خوندم جون گرفتم
کف کردم
تو هم بخون کوشا جان
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
آرش فردوسی بنیان گذار دراپ باکس:تو کافه نشسته بودم و داشتم راجب دراپ باکس بلند بلند با خودم صحبت میکردم (کافه تو سلیکون ولی فکر نکنید تو تهران بوده ها!!1)که ناگهان پشتی سری زد رو شونم و گفت چقدر نیاز داری تا راش بندازی!!!من که متعجب بودم و گفتم سر کاری هست گفتم 5 میلیون دلار و مرد بهم گفت پاشو بریم دفتر من راجبش صحبت کنیم و این شد که دراپ باکس دراپ باکس شد و درامدش از 350 میلیون درلار گذشته تا امروز
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
کاترین لیزا بل (به انگلیسی: Catherine lisa bell) بازیگر انگلیسی-آمریکایی ایرانی-تبار سریال‌های تلویزیونی (JAG) آمریکا است.

کاترین در ۱۴ اوت ۱۹۶۸ در لندن بدنیا آمد. او از پدری اسکاتلندی و مادری ایرانی زاده شده. والدینش بعداً از همدیگر جدا شدند.

کاترین سپس در ۳ سالگی به همراه مادرش مینا به لس آنجلس رفت. او در زمان کودکی در تبلیغ‌های تلویزیونی زیادی ظاهر گردید، و قصد داشت که پزشک یا مهندس بیومدیکال بشود سر از حرفه مدل تمام وقت در آورد.

او به زبان‌های انگلیسی و فارسی تسلط دارد.

بل معتقد به مکتب ساینتولوژی است.
 

reza0002

Registered User
تاریخ عضویت
4 اکتبر 2013
نوشته‌ها
1,122
لایک‌ها
805
سلام چطور میشه با این افراد ارتباط برقرار کرد؟؟؟؟؟؟؟به جز نفر اول با باقی چطور میشه صحبت کرد؟؟؟؟


بابک زنجانی

بابک زنجانی (متولد 12 مارس 1971 در تهران) تاجر و سرمایه دار شناخته شده ایرانی است که در دسامبر ۲۰۱۲ توسط اتحادیه اروپا به کمک رسانی برای تجارت نفت ایران از طریق دور زدن تحریم ها و داشتن نقش محوری در نقل و انتقال پول مربوط به فروش آن به دولت ایران متهم شد. در این میان اولین بانک اسلامی به مالکیت زنجانی متهم به استفاده از کانال هایی برای پرداخت های مربوط به نفت ایران شده بود.

زنجانی خود در مصاحبه ای که با رویترز داشته، گفته بود ورود به این لیست اشتباه بوده، و او کاری برخلاف قوانین اتحادیه اروپا انجام نداده و نفت ایران را در کشورهای معاف از تحریم و طبق قوانین بین المللی فروخته است. زنجانی گفته بود، ماهیت پیچیده معاملات شرکت های او، که شامل مبالغ هنگفتی است، ممکن است مقامات اتحادیه اروپا را گمراه کرده باشد. شرکت های بابک زنجانی ممکن است در قاچاق نفت ایران در ساحل شرقی مالزی دخالت داشته باشد.

به گفته خود زنجانی، او دارای بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت گروه سورینت در امارات متحده عربی، اولین بانک سرمایه گذاری اسلامی در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، موسسه مالی اعتباری در امارات و بانک ارزش تاجیکستان است.

جدای از اینها، زنجانی شرکت هایی در دوبی، ترکیه و تاجیکستان دارد. زنجانی در مصاحبه ای با خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفته بود صاحب ۶۴ شرکت داخلی و خارجی است و در حال حاضر نیز در ایران و کشورهای دیگر با ۱۷ هزار نفر کارمند در حال تجارت و ارائه خدمات است.

زنجانی همچنین در ایران، مالک هواپیمایی قشم و راه آهن سورینت، مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه فوتبال راه آهن است. ثروت زنجانی 13.5 میلیارد دلار تخمین زده شده است. گروه شرکت های سورینت یک شرکت کسب و کار ایرانی است که به ***** بابک زنجانی اداره می شود.

این شرکت یکی از بزرگ ترین شرکت های کسب و کار در ایران است. کسب و کار سورینت شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، امور مالی و بانکی، مهمان نوازی، حمل و نقل هوایی تجاری، زیرساخت ها، مواد و مصالح ساختمانی، تکنولوژی اطلاعات و توسعه املاک و مستغلات بین المللی است که در ایران، امارات متحده عربی، مالزی، ترکیه، تاجیکستان، چین و همچنین دیگر بازارهای در حال ظهور در حال فعالیت است.

پی یرمراد امیدیار
پی یرمراد امیدیار متولد 21 ژوئن سال 1967، کارآفرین و خیر آمریکایی- ایرانی الاصل متولد فرانسه است. او موسس و رئیس ای بی (e-Bay)، وب سایت مخصوص حراج های اینترنتی است. امیدیار در سال 1995، در 28سالگی، برای فعال کردن فهرستی از حراج فرد به فرد مستقیم برای اقلام کلکسیونی، شروع به نوشتن یک کد کامپیوتری برای یک مکان آنلاین کرد. او یک نمونه ساده اولیه را بر روی صفحه وب شخصی خود ایجاد کرد، و در روز کارگر، روز دوشنبه، 4 سپتامبر 1995، یک سرویس آنلاین به نام وب سایت حراج راه اندازی کرد که در نهایت تبدیل به سایت حراج ای بی شد.

امیدیار در سال 1996، قراردادی را برای ارائه بلیت هواپیمایی آنلاین امضا کرد؛ تا آن زمان این سایت 250 هزار حراج را میزبانی کرده بود و در ماه اول سال 1997، میزبانی دو میلیون حراج را ثبت کرد، به طوری که تا اواسط همان سال، ای بی در حال میزبانی نزدیک به روزانه 800 هزار حراج بود. امیدیار در سال 1997 نام شرکت را به ای بی تغییر داد و به طور گسترده ای شروع به تبلیغ این محصول کرد.

امیدیار در سال 1998 در 31سالگی باIPO بی ای، میلیاردر شد؛ تا پایان سال ۱۹۹۸، 2.1 میلیون عضو، ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود کسب کرده بود به طوری که بیش از شش هزار کارمند و ۴۶ میلیون مشتری در کارنامه خود داشت.

سود خالص ای بی در سال ۲۰۰۵ بالغ بر ۴۴۱ میلیون دلار شده بود. امیدیار و همسرش پاملا بشردوستان شناخته شده ای هستند که در سال 2004 شبکه امیدیار را به منظور گسترش تلاش های خود، فراتر از اهداف مادی و سودآوری تاسیس کردند. به گزارش فوربس، ثروت پی یر امیدیار، تا ماه مارس 2013 به ارزش 8.7 میلیارد دلار رسیده بود.

او صد و بیست و سومین ثروتمند جهان و چهل و دومین ثروتمند ساکن ایالات متحده است. امیدیار ثروتمندترین فرد ایرانی، البته بعد از بابک نظری، و پنجمین ثروتمند فرانسوی است.

فرهاد مشیری
اردوان فرهاد مشیری (متولد 18 می سال 1955 در ایران) تاجر و سرمایه گذار ایرانی- انگلیسی، ساکن موناکو است. مشیری در انگلیس و روسیه صاحب سهام هایی در شرکت های متعدد انرژی و فولاد است. او حسابدار خبره گواهی شده ای است که قبلاً برای ارنست اند یانگ، PKF و Deloitte کار می کرد. مشیری و علیشیر عثمانوف، شریک کسب و کار طولانی مدتش، صاحبان هلدینگ رد اند وایت (Red & White) هستند.

آنها در ماه آگوست سال 2007، 14.65 درصد از سهام باشگاه فوتبال آرسنال را از دیوید دین، نایب رئیس سابق این باشگاه، خریداری کردند.

در 18 سپتامبر 2007، هلدینگ رد اند وایت سهام خود در آرسنال را به 21 درصد افزایش داد و در 28 سپتامبر 2007 به 23 درصد رساند. تا ماه ژوئن 2012، این هلدینگ حداقل 29.27 درصد از کل سهام این باشگاه را به دست آورد.

کیت ادلمن، مدیر عامل آرسنال، به رادیو زنده 5 بی بی سی گفته بود، این دو قبلاً گفته اند می خواهند سهامداران بلندمدت این باشگاه باشند. ثروت مشیری 2.8 میلیارد دلار برآورد شده است.

پل تورجی
پل تورجی 38 ساله متولد ایران، با دارایی های تحت مدیریت 2.7 میلیارد دلاری خود، صندوق تامینی کالای خود را به بزرگ ترین صندوق در ایالات متحده مبدل ساخته است. شرکت مدیریت سرمایه تورجی یک صندوق تامینی در شهر نیویورک است که دارایی های تحت مدیریت آن هم اکنون به 3.5 میلیارد دلار می رسد.

این شرکت توسط تورجی در ماه ژانویه سال 2005، پس از بسته شدن شرکت سرمایه گذاری قبلی او یعنی مدیریت دارایی های کتکقویل، در میان یک دعوای حقوقی، تاسیس شد. تورجی معتقد است معاملات او در این صندوق به طور غیر منتظره ای در یک بازار فرار مدیریت می شود.

از زمان شروع به کار صندوق تورجی در سال 2005، صندوق او تا به حال هرگز زیان ندیده است؛ در سال 2008، بازدهی صندوق او 13 درصد شد و تا سال 2009 نیز بالاتر از 5.7 درصد بوده است. برخی ها می گویند تورجی ابتدا می خواست در صنعت نفت سرمایه گذاری کند، اما گزینه صندوق های تامینی او را وارد بازار کالاها ساخت و او درگیر این حوزه شد.

مانی مشعوف
مانی مشعوف، 68ساله، (تاجر ایرانی - آمریکایی متولد مشهد) در دوران نوجوانی به ایالات متحده آمریکا رفت و برای اولین بار در شیکاگو، و سپس در سان فرانسیسکو مسکن گزید. در آنجا، او به دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو رفت و در سال 1966 با مدرک علوم سیاسی فارغ التحصیل شد.

مانی مشعوف پیش از افتتاح اولین بوتیک زنانه خود در سال ۱۹۷۶، استیک فروشی داشت و در اواخر دهه محصولات خود را در سریال های محبوب تلویزیونی آمریکا به طور غیر مستقیم معرفی می کرد.

او بنیانگذار و حال رئیس فروشگاه زنجیره ای بی بی (bebe ) بوده که در حال حاضر دارای 297 شعبه در شمال آمریکاست. او اخیراً به آلما ماتر خود، ایالت سان فرانسیسکو، قول 10 میلیون دلار کمک داده است. فوربس او را با ثروتی در حدود 1.3 میلیارد دلار به عنوان سومین ثروتمند ایرانی معرفی کرده است.

ناصر داود خلیلی
دکتر ناصر داود خلیلی (متولد ۱۳۲۴ خورشیدی در اصفهان) دانشمند و خیر ایرانی- بریتانیایی مشهور جهان یک یهودی ایرانی تبار است که در لندن زندگی می کند. او دارای تابعیت انگلستان بوده و اغلب از سوی رهبران کشورهای مسلمان، با لقب «سفیر فرهنگی اسلام» خوانده می شود.

او پس از اتمام تحصیلات و خدمت سربازی در ایران، در سال 1967، به ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد و در آنجا به تحصیلات خود ادامه داد. خلیلی در نهایت در سال 1978 در انگلستان اقامت گزید. خلیلی به خاطر داشتن مجموعه ای از آثار هنری شهرت یافته است.

بخش عمده دارایی های او را مجموعه ای از آثار هنری ایرانی و اسلامی تشکیل می دهد، که بالغ بر 20 هزار شیء هنری و عتیقه جات را شامل می شود. خلیلی از سال 1970، تحت نظارت شرکت «اعتماد خانواده خلیلی»، شش مورد از بهترین و جامع ترین کلکسیون های هنری جهان را جمع آوری کرده که شامل هنر جهان اسلام (2000-700)، هنر ژاپنی از دوره میجی (1912-1868)، 300 سال از کیمونو ژاپنی (2000- 1700)، منسوجات سوئدی (1900 - 1700)، فلزکاری های اسپانیایی (1900-1850) و میناکاری جهان (2000-1700) می شوند.

این شش مجموعه در کل 25 هزار اثر را شامل می شوند. هر یک از این شش مجموعه بر اساس مرغوبیت آنها، بزرگ ترین و جامع ترین کلکسیون های جهان هستند. مجموعه هنر اسلامی خلیلی تا 20 هزار آیتم افزایش یافته که در نوع خود بزرگ ترین کلکسیون جهان به شمار می آید.

خلیلی بر اساس فهرست ساندی تایمز در سال ۲۰۰۷ پنجمین ثروتمند ایرانی در بریتانیا شناخته شده است.

ساندی تایمز ارزش کلکسیون خلیلی را ۵۰۰ میلیون پوند تخمین زده که البته خلیلی خود ارزش کلکسیون هایش را بالاتر از یک میلیارد پوند می داند. علاوه بر این، خلیلی مدیر دو شرکت سودآور بوده و در بازار املاک نیز فعالیت می کند.

حسن خسروشاهی
حسن خسروشاهی (متولد ۱۳۱۹ در تهران) کارآفرین کانادایی ایرانی تبار است که اصالتاً اهل خسروشهر از توابع استان آذربایجان شرقی است. خسروشاهی دارای دو مدرک در رشته های حقوق و اقتصاد از دانشگاه تهران است. پس از انقلاب ایران خانواده خسروشاهی به کانادا مهاجرت کرد.

خسروشاهی در سال 1981 در ونکوور اقامت گزید و یک سال بعد در سال 1982، فروشگاه های زنجیره ای الکترونیکی به نام «فیوچر شاپ» را تاسیس کرد. این زنجیره بعداً در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1990 در سراسر غرب کانادا و انتاریو گسترش یافت.

در سال 2006، این خرده فروشی با 118 فروشگاه در تمام 10 استان کانادا فعال بود. این خرده فروشی پس از تلاش نافرجامی که برای توسعه در ایالات متحده آمریکا داشت، که حدود یک دهه به طول انجامید، تمام فروشگاه های ایالات متحده آن در سال 1999 بسته شدند.

در مارس 2001، شرکت بست بای، مستقر در آمریکا، فروشگاه فیوچرز خسروشاهی را به قیمت 580 میلیون دلار (دلار کانادا) تصاحب کرد. در آوریل 2007، خسروشاهی رئیس هیات امنای موسسه فریزر شد. او هلدینگ پرسیس را در سال 1981 تاسیس کرد.

این هلدینگ، سرمایه گذاری های قابل توجهی در کسب و کار خرده فروشی، املاک و مستغلات و داروسازی در کانادا و ایالات متحده کرده است. خسروشاهی همچنین عضو کمیته اجرایی شورای کسب و کار بریتیش کلمبیا، و از اعضای هیات مدیره صندوق موقوفه ایگ لیدینگ است. در سال 2012، ارزش خالص دارایی های خسروشاهی 940 میلیون دلار برآورد شده بود. ثروت خسروشاهی 950 میلیون دلار برآورد شده است.

امید کردستانی
امید کردستانی 39ساله، بزرگ شده تهران، تاجر ایرانی آمریکایی است که هم اکنون به عنوان مشاور ارشد دفتر مدیر عامل و بنیانگذاران گوگل و به عنوان مدیر غیر اجرایی در وودافون کار می کند. کردستانی تا 16 آوریل 2009، معاون ارشد رئیس فروش و عملیات گوگل بود. او دارای بیش از 12 سال تجربه، آن هم در موقعیت های کلیدی، در زمینه تکنولوژی سطح بالا و سرمایه گذاری، در شرکت های پیشرو اینترنتی از جمله ارتباطات نت اسکیپ است.

او همچنین معاون توسعه کسب و کار و فروش وب سایت نت اسکیپ بود که توانسته بود ظرف 18 ماه درآمد آن را از نرخ سالیانه 88 میلیون دلار به بیش از 200 میلیون دلار افزایش دهد. او کار خود را در نت اسکیپ به عنوان مدیر فروش اُ ای ام (OEM) آغاز کرد و طی چهار سال فعالیت حرفه ای خود در این شرکت، مسوول ایجاد روابط با مشتریان عمده ای همچون سیتی بانک، AOL، آمازون، اینچویت، ترولوسیتی، اینتل، اتسایم هوم، ای بی و ایکسایت بود. قبل از نت اسکیپ، کردستانی در شرکت های تری دو (3DO)، گو کورپرویشن و هیولت پاکارد در بخش بازاریابی، مدیریت محصول و توسعه کسب و کار فعالیت می کرد.

کردستانی در ماه می سال 1999 به گوگل پیوست و به هدایت توسعه و پیاده سازی مدل کسب و کار اولیه این شرکت پرداخت. او در تلاش های گوگل برای کسب درآمد و همچنین عملیات فروش شرکت نقش ایفا کرده است. او تا 16 آوریل 2009، معاون ارشد بخش فروش و عملیات گوگل بود. در شماره 8 می 2006 مجله تایم، کردستانی یکی از 100 نفری بود که جهان ما را شکل داده است. کردستانی یکی از ثروتمندترین ساکنان کالیفرنیای شمالی است.

مجله سن خوزه ارزش خالص دارایی های او را 1.9 میلیارد دلار تخمین زده است. کردستانی یکی از بنیانگذاران بنیاد ارتباطات پارسا، جامعه میراث فارسی، جامعه کارآفرینی و بشردوستانه است.

انوشه انصاری
انوشه انصاری (متولد 12 سپتامبر 1966 در مشهد) مهندس، همکاری در تاسیس و رئیس شرکت سیستم های پرادی (Prodea) است. او سابقاً به عنوان بنیانگذار جزء و مدیر عامل شرکت فناوری های مخابراتی تی تی آی (TTI ) مشغول به خدمت بوده است. انوشه انصاری در تاریخ 18 سپتامبر 2006، چند روز پس از تولد 40سالگی اش، به عنوان اولین ایرانی به فضا سفر کرد.

انوشه انصاری چهارمین توریست فضایی و اولین زنی شد که کل هزینه های سفر به ایستگاه فضایی بین المللی را خود بر عهده گرفت. در سال 1993، او همسرش، حمید انصاری و برادر همسرش، امیر انصاری را متقاعد کرد تا شرکت فناوری های مخابراتی تی تی آی را با پس انداز خود و حساب های بازنشستگی شرکت های بزرگ تاسیس کنند.

این شرکت یکی از تامین کنندگان سافت سوئیچ بود که ارائه دهندگان خدمات مخابراتی را قادر می ساخت تا کارایی سیستم را افزایش و هزینه های عملیاتی خود را کاهش دهند، همچنین فرصت های جدید کسب درآمد را ایجاد کنند. این شرکت محصولاتی ارائه می دهد که ادغام بین شبکه های مخابراتی موجود و شبکه های برنامه محور نسل بعدی را از طریق فناوری سوئیچ نرم افزار امکان پذیر می سازد.

شرکت تی تی آی در سال 2001 توسط شرکت شبکه های سونوس در یک معامله سهام به سهام تصاحب شد. انوشه انصاری نیز معاون رئیس سونوس و مدیر کل بخش INtelligentIP این شرکت شد و تا ماه مارس سال 2001 در این پست باقی ماند. ثروت او 750 میلیون دلار برآورد شده است.

اسحاق لاریان
اسحاق لاریان (متولد ۱۳۳۳ در کاشان) میلیاردر ایرانی آمریکایی و از یک خانواده یهودی است. لاریان بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی MGA Entertainment است. لاریان به تنهایی در 17سالگی به ایالات متحده رفت. او پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، در رشته مهندسی عمران، کسب و کار صادرات کالاهای الکترونیکی را آغاز کرد و بعدها در سال 2000، به گسترش این شرکت که شامل ایجاد، توسعه و بازاریابی عروسک برتز بود، پرداخت.

ذهنیت اسحاق از همان کودکی که در بزازی پدرش کار می کرد، به سمت کسب و کار سوق یافته بود. لاریان در سال 2004، توسط ارنست اند یانگ، «کارآفرین سال» (در فهرست محصولات مصرفی) نامگذاری شد.

او همچنین در سال 2004، توسط ارنست اند یانگ «کارآفرین سال» ملی نام گرفت. شعار او «آینده به نفع جسوران» در سراسر ساختمان MGA نمایش داده می شود. ثروت لاریان ۷۲۳ میلیون دلار برآورد شده است.

آرش فردوسی
آرش فردوسی متولد هفتم اکتبر 1985، به عنوان کارآفرین آمریکایی ایرانی، از بنیانگذاران و رئیس تکنولوژی ارشد شرکت دراپ باکس (Dropbox) است. آرش در سال 2004 از دبیرستان آبی شمال غربی در پارک زمینی کانزاس فارغ التحصیل شد.

بعد از آن در موسسه تکنولوژی ماساچوست حضور رساند و بر روی کسب و کار خود متمرکز شد. آرش در ژوئن سال 2007 با شریک کسب و کار خود، درو هوستون، در موسسه تکنولوژی ماساچوست، دراپ باکس را راه اندازی کرد.

در سپتامبر 2007 نیز آرش شرکت خود را به سان فرانسیسکو منتقل کرد و سرمایه شرکت را از طریق شرکت های کپیتال سکویا، همکاران آکس، ایگرگ کامبینیتور و تعداد انگشت شماری از سرمایه گذاران فردی افزایش داد. ثروت آرش فردوسی، 400 میلیون دلار برآورد شده است.

فرزاد ناظم
فرزاد ناظم (متولد 1961 در تهران) رئیس ارشد فناوری یاهو بود. در 30 می 2007، و در 46سالگی، اعلام کرد که از یاهو بازنشسته می شود و در ماه ژوئن همان سال نیز یاهو را ترک کرد. از زمان بازنشستگی، ناظم بیشتر وقت خود را صرف سرمایه گذاری، فعالیت های انسان دوستانه و مربیگری حرفه ای کارآفرینان جوان در زمینه فناوری کرده است.

ناظم کار حرفه ای خود را در شرکت Rolm آغاز کرد؛ این شرکت سوئیچ های بزرگ تلفن تولید می کرد. در سال 1985، ناظم به شرکت اوراکل پیوست. او بیش از 10 سال در این شرکت در کنار لری الیسون، مدیر عامل شرکت بر روی پروژه های استراتژیک کار می کرد. تا زمان ترک اوراکل، تعداد کارمندان این شرکت از 350 به حدود 350 هزار رشد پیدا کرد.

هنگامی که ناظم در سال 1996 به استخدام یاهو درآمد، کمتر از یک سال از عمر این شرکت می گذشت.

با مدیریت ناظم، یاهو به یک غول اینترنتی تبدیل شد. ناظم با هدایت چندین طرح ابتکاری به سرعت رشد یاهو و تمایز آن از رقبایش کمک کرد. در طول اوج گیری یاهو، ناظم سکاندار تصاحب بیش از 40 شرکت بود.

اگه سایت داشته باشن میتونم برات شمارشون یا ایمیلشون رو در بیارم
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
همشون سایت دارن ولی اطلاعاتی به صورت شخصی نذاشتن معمولا شماره ها و سایت های شرکتاشون هست
از طریق مشخصات ثبت دامنه هم به جایی نرسیدم
شما راهکارت چیه؟
 

sgwp

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2005
نوشته‌ها
997
لایک‌ها
585
محل سکونت
تهران
اولا قراردادن اسم بابک زنجانی کنار اینهمه آدم به دردبخور یه گناه نابخشودنیه
دوما" گیرم تونستی راه صحبت با این آدما رو پیدا کردی چی میخوای بگی؟ میخوای راز ورمز پولدار شدنو ازشون بپرسی مطمئن باش به غیر از بابک زنجانی همشون میگن ( کارو تلاش فراوان) یا به عبارتی پشتکار زیاد هم در کسب و کار و هم در کسب دانش روز , فقط بابکه که میگه بچسب به بالایی بقیش حللللللله.
البته تا طرفدارای بابک زنجانی نیومدن بگم که کار اونهم خیلی بزرگه و هوش زیادی می طلبه اما بدون کمک رده های بالا عمرا" میتونست توی یه مدت زمان کم اون هم تو این مملکت به اینجاها برسه پس نمیتونیم موفقیتش رو کاملا" به شخص خودش نسبت بدیم.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
3700 نفر هستند که بسیار ثروتمندند و بابک زنجانی هم یکی از اونهاست من کاری ندارم که چکار کرده
نه نیازی به پرسیدن راه و رمزش نیست چون خودشون کامل توضیح دادن چیز دیگه ای مد نظرم هست
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
1
135201_361.jpg
- علاء ميرمحمدصادقي: الان 79 سال دارد و متولد اصفهان است. كسي كه همه او را به‌عنوان پدر گچ و سيمان كشور مي‌شناسند.

اولين صندوق قرض‌الحسنه انقلابي را 38 سال پيش در مسجد لرزاده تأسيس كرد.
او بنيانگذار سازمان اقتصاد اسلامي است كه روزي قرار بود بانك خصوصي بازاري‌ها باشد اما با تهديد به استعفاي 7 عضو كابينه دولت موقت، به محاق تعليق رفت تا سرانجام در دولت احمدي‌نژاد به بانك قرض‌الحسنه تبديل شد.

میرمحمد صادقی رئیس انجمن صنایع و معادن گچ کشور، رئیس خانه معدن کشور، بنیانگذار و رئیس هیات مدیره اتاق های مشترک این و کانادا، ایران و افغانستان، کمیته مشترک ایران و کره، شورای مشترک ایران و بحرین، و ایران و عربستان، اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان محصولات معدنی، عضو هیات مدیره شرکت کشتی سازی نوح، شرکت صنایع گچ خوزستان، شرکت صادراتی بنادر جنوب، شرکت پخش سیمان کشور و عضو هیات رئیسه اتاق تهران است.



2
135202_435.jpg
- سید حمید حسینی: حضور اشخاصی مثل صفایی فراهانی در مجلس ترحیم پدر وزیر ارشاد برای بسیاری سوال برانگیز بود.
پاسخ سوال را باید در فعالیت های اقتصادی برادر وزیر ارشاد جست، بالاخره برادر وزیر ارشاد با صفایی فراهانی همکار است.
52 ساله است و اهل رفسنجان. رئیس هیات مدیره گروه بین المللی مذاکرات و مدیر عامل شرکت پالایشگاه نفت سروش است.





3
135203_395.jpg
- محسن خليلي‌عراقي: مديرعامل شركت بزرگ بوتان. همین بوتان کافی است تا دامنه فعالیت های او مشخص شود.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بوتان است، رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع ایران، رئیس هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران، دبیر کل کانون عالی کارفرمایان ایران، رئیس هیات مدیره شورای صنایع لوازم خانگی ایران، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کننده گاز مایع ایران است. عراقی متولد 1308 در تهران است.







135204_966.jpg
4- شاهرخ ظهيري: حتما لااقل یکبار سس های او را تجربه کردید، به او سلطان سس هم می گویند ؛ پيشگام صنايع غذايي در كشور و بنيانگذار كارخانه‌هاي مهرام است.

علاوه بر این، ظهیری 80 ساله عنوان های دیگری نظیر: نایب رئیس اتاق های مشترک ایران و روسیه، ایران و استرالیا، ایران و ارمنستان و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، عضو هیات رئیسه اتاق ایران و کانادا، رئیس کمیسیون کشاورزی در صنایع و بسته بندی اتاق ایران، عضو هیات رئیسه انجمن مدیران، نایب رئیس کنفدراسیون صنایع غذایی ایران را نیز در کارنامه دارد.

سلطان سس ایران ، متولد تهران است.






135205_261.jpg
5- مهدي جارياني: هربار که حمام بروید یا دست هایتان را بشویید، شاید به یاد جاریانی بیفتید. جاریانی متولد تهران است و 62 سال سن دارد. جاریانی مدیر عاملی شرکت های: پاکسان، انتباه، تولی پرس، پخش عظیم، کالا مصرفی، تولید مواد اولیه داروپخش(تماد) را در کارنامه دارد.









135216_431.jpg
6- علينقي خاموشي: متولد تهران است، اما چه کسی نمیداند که او اصالتا مشهدی است؟

بالاخره دوران زیادی را به صندلی ریاست اتاق های بازرگانی تکیه زده و از سابقه دار هاست.

به کت و شلوار عادیش نگاه کنید و با خودتان فکر کنید که در روزگاری نه چندان دور، هر مردی در شب دامادیش یکی از محصولات آقای مدیر را به تن می کرد.
درست متوجه شدید، خاموشی 71 ساله، این عنوان ها را در کارنامه دارد(به جهت فزونی تعداد شرکت هایی که به واسطه ریاستش در بنیاد در آنها نیز نفوذ داشته است از ذکر بسیاری از آنها در اینجا خودداری شده است): رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری ایران، رئیس هیات مدیره شرکت های: ریسندگی و بافندگی مطهری و پوشاک جامعه، مدیر کل شرکت های: ریسندگی و بافندگی مقدم و تیم، مدیر تولید نساجی ممتاز، عضو شورای عالی پول و اعتبار و رئیس بنیاد مستضعفان.




135217_708.jpg
7- اسداله عسگراولادي: همین یکی –دو هفته قبل، جوابیه معترضانه ای را به یکی از روزنامه های کثیر الانتشار فرستاده بود، از آنها گله کرده بود که چرا از وی با عنوان «حاجی ترانسفر» نام برده اند.

عسگراولادی اهل تهران است و چه کسی است که او را نشناسد. بر اساس روایتی پیر مرد خوش قلب در جریان نگرانی بخش خصوصی از واگذاری نمایشگاه بین المللی تهران با آن وسعت در آن نقطه اعیان نشین تهران در جمع هیات نمایندگان اتاق چنین گفته بود: جناب رئیس(آل اسحاق) اگر اجازه می دهید، بنده به عنوان یک «کاسب جزء» همین حالا چک خرید نمایشگاه را بکشم!

این اظهار نظرش در مقابل دیدگان حیرت زده خبرنگاران در زمان خودش کم سر و صدا نکرد!
از اعضاي بنام مؤتلفه، رئيس اتاق مشترك ايران و چين، دارنده شركت بزرگ «حساس» كه در عرصه صادرات خشكبار و به خصوص پسته ايران در سطح جهان صاحب نام است. چند هفته قبل هم گفته شد دو بانک چینی را خریده، البته بعدا متذکر شد که کل بانک ها را نخریده ، بلکه سهام آنها را خریداری کرده است.



135218_137.jpg
8- فاطمه مقیمی: اهل رشت است. به روسری و مزدای صورتی رنگش نگاه نکنید، راننده کامیون های زیادی آخر برج چشمشان به دست خانم رئیس دوخته شده است.

موسس و مدیر عامل شرکت حمل و نقل بین الملل است و در کارگروه های مرتبط با موضوع حمل و نقل همکاری های زیادی دارد.

داستان زندگیش هم خالی از لطف نیست. مقیمی قرار بوده مترجم یا معلم زبان باشد. ماجرا از جایی شروع شده که مترجم یک شرکت حمل و نقل بین المللی شده است و بعد وقتی صحبت های روسایش را ترجمه می کرده، فکر کرده که چرا خودش مدیر نشود. همین می شود که یک شرکت راه می اندازد و باقی ماجرا!





135219_775.jpg
9- محمد مهدی رئیس زاده: مشهدی 52 ساله انگار برای مدیریت در این دنیا حاضر شده: عضو هیات مدیره و مدیر عامل گروه صنایع سیمان کرمان، عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت تسهیلات بازرگانی صنعتی، عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بازرگانی صنایع ملی ایران، رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری سیمان کرمان، عضو هیات مدیره شرکت سیمان ممتازان، عضو هیات مدیره گروه تولیدی لاستیک بارز، نایب رئیس هیات مدیره شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و... .








135220_108.jpg
10- احمد اميراحمدي: 71 ساله است، اما خیلی جوان مانده است. فعال رشته كشتي‌ ، در صنعت شیشه و بلور هم کم فعالیت نکرده است. عناوینی چون: رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت شیشه و بلور استان تهران، و شرکت تعاونی تولید کنندگان شیشه و بلور و انجمن تخصصی صنایع همگن شیشه وبلور تهران، نایب رئیس خانه صنعت و معدن تهران و... را هم یدک می کشد.





135222_551.jpg
11- تقي بهرامي نوشهر: فکر نکنید چون شهرتش به نوشهر ختم می شود شمالی ست. دو کلمه که حرف بزنید متوجه لهجه دلنشین اذریش خواهید شد.
متولد 1324 در اردبیل است. اگر سر و کارتان به بازار آهن و ... خورده، احتمالا میخواهید بدانید چه کسی فی این بازار را مشخص می کند. با پدر خوانده فولاد كشور آشنا شوید! مؤسس چندين شركت بزرگ فولاد و فعال اين صنعت است.
او موسس شرکت های گرو.ه صنعتی نورد نوشهر، ذوب آهن اردبیل و سبلان و سهند، کارخانه قطعه سازی دینام و استارت اردبیل، سیمان خلخال، کاغذ سازی اترک اصفهان، رئیس انجمن فولاد کشور، دبیر کل خانه صنعت و معدن، رئیس هیات مدیره شرکت کشتیرانی لنگر است.




135223_204.jpg
12- محمد صدر هاشمي‌نژاد: از مؤسسان اولين بانك خصوصي كشور و رئيس هيأت‌مديره همان بانك، مدیر عامل شركت توانمند ساختماني استراتوس، كسي نمي‌داند او چقدر ثروت دارد، اما در زمينه ساختمان‌سازي و بازرگاني از بزرگان به شمار مي‌رود. صدر هاشمی متولد 1329 در شهر کرمان است.








135224_835.jpg
13- پدرام سلطاني: شخصي كه با وجود جوان بودن به‌عنوان يكي از بزرگان بخش خصوصي پتروشيمي معروف است.
41 سال سن دارد و متولد زاهدان است. رئیس هیات مدیره گروه شرکت های پرسال، عضو هیات مدیره و دبیر کل اتحادیه صادر کنندگان فرآرده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران، موسس، عضو هیات مدیره و مدیر عامل صندوق توسعه صادرات فرآرده های نفتی ایران است.







135225_906.jpg
14- علی شمس اردكاني: مديرعامل يك شركت بزرگ خودروسازي و از فعالين بنام صنعت خودروسازي خصوصي در كشور. سوابق اجرای شمس اردکانی کم نیست که بتوان در چند خط تمام آنها را گفت. رئیس مجمع ایران برای فردا، مشاور وزارت نفت، عضو هیات مدیره بانک مسکن در امور بازرگانی و مالی در اردن، رئیس هیات مدیره شرکت های گروه سرمایه گذاری و تبدیل گاز به مایع نارکنگان، رئیس اجرایی هیات مدیره شرکت های آسیای آرام و صنایع خودرو کویر و گروه بین المللی ساروج بوشهر، دبیر کل اتاق بازرگانی ایران، عضو بنیانگذار منطقه آزاد قشم و.... شمس اردکانی متولد 1322 در اصفهان است.





135226_288.jpg
15- عباسعلي قصاعي: از بازماندگان خاندان بزرگ سرمايه‌دار قصاعي و از بزرگ‌ترين فعالان صنعت چيني در كشور است. به سال1326 در نطنز به دنیا آمده و تا امروز نامش را با چینی و بلور در ذهن بازار ثبت کرده است. قصاعی 63 ساله مدیر شرکت های صنایع چینی قصایی، چینی زرین ایران، چینی یاسمن، صنایع بسته بندی زرین بان و رئیس انجمن صنایع چینی ایران است.








135227_702.jpg
16- محسن بهرامي ارض اقدس: بیشتر سمت های دولتی داشته مثل معاونت وزیر بازرگانی و مشاور وزارت نفت داشته است، اما این باعث نمی شود که ارض اقدس مشهدی چیزی از سایرین کم داشته باشد، چراکه در حال حاضر او مدیرعامل و عضو هیات مدیره ده ها شرکت صنعتی بزرگ است. ارض اقدس 54 ساله است.







135228_430.jpg
17- احمد پورفلاح: از اقتصادی های خوش تیپ «خیر» به شمار می رود. متولد کرج است و حالا 65 ساله شده. مديرعامل شركت بزرگ تأسيساتي سكو ايران است علاوه بر این عناوینی چون: قائم مقام رئیس هیات مدیره اتاق ایران و ایتالیا، نایب رئیس اتاق ایران و استرالیا، عضو شورای مرکزی ICC، عضو هیات امنای موسسه خیریه محک و... را نیز یدک می کشد.








135229_617.jpg
18- مسعود دانشمند: 61 سال دارد و اهل زاهدان است. دارنده يك شركت بزرگ حمل و نقل دريايي است. اما شاید دوستی اش( با وجود کراواتی که همیشه به گردن دارد) با علینقی خاموشی هم جزو عناوینش باید ذکر شود. البته از دور دستی هم بر آتش هتلداری یا چیزی شبیه گردشگری و سفر و... دارد!









135231_746.jpg
19- هوشنگ ادهمی: همشهری روسای اتاق های ایران و تهران است، یک زنجانی 58 ساله. عناوینی چون: مدیر عامل شرکت مبنای خاورمیانه(اکنون)، مدیرعامل سیمان فارس خوزستان، رئیس هیات مدیره شرکت توسعه معادن روی، مدیر گروه سیمان سازمان صنایع ملی ایران را در کارنامه اش دارد.









135232_682.jpg
20- اکبر برادر هریسچیان: تبریزی 70 ساله است. فرش تبریز را چه کسی نمی شناسد؟ در اطراف تبریز هم منطقه ای وجود دارد به نام هریس، شاید نام فامیلش را از آن منطقه اخذ کرده باشد که اتفاقا اگر در ایران فرش تبریز مشهور است، در تبریز هم فرش هریس. او هم در این هنر-فن صاحب نام است.
هریسچیان مدیر عامل و رئیس اتحادیه صادر کنندگان فرش ایران است.








135234_440.jpg
21- محمدرضا بهرامند: تهرانی 61 ساله، بی مقدمه بگذارید برخی از سمت هایش را مرور کنیم: عضو هیات مدیره شرکت های: تولید و فراوری مواد معدنی ایران، گدارسنگ، سنگاب همدان، معدنی پیرتاک، فراسنگ محلات، منطقه ای، معادن آذربایجان، فصلنامه سنگ، اروم کانسار، مدیر عامل و عضو هیات مدیره: فرامز تهران، مجتمع معادن نی ریز، سنگاب آذرشهر، معدنی ایران سنگ، مدیر مسئول مجله سنگ و معدن، عضو کمیته ملی برگزاری بیستمین کنگره جهانی معدن، مشاور وزیر معادن و فلزات در ستاد سیاست گذاری توسعه صادرات سنگ کشور- نایب رئیس کنونی کمیسیون معادن اتاق ایران و... .





135235_915.jpg
22- مهدی پورقاضی: دوباره نوبت به اصفهانی ها رسید، اینبار یک اصفهانی 53 ساله. با عناوینی مثل: مدیر عامل شرکت نیرومند پلیمر و شرکت فرافن گاز تهران.

او در صنعتی فعال است که مردم کوچه و بازار به آن می گویند پلاستیک.









135236_820.jpg
23- احمد ترک نژاد: درست 50 ساله است. متولد الشتر . ترک نژاد از جهادگران سال های قبل بوده و از اقتصادیان امروز! نام بانک خصوصی در کشورمان با پارسیان گره خورده، عناوینی مثل: مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری بانک پارسیان، رئیس هیات مدیره شرکت تجاری بین المللی راهبرد پارسیان، رئیس هیات مدیره شرکت توسعه سیستم های حمل و نقل راه ابریشم، نایب رئیس هیات مدیره شرکت پارسیان اینترنشنال، عضو هیات مدیره شرکت گسترش هتل های لوتوس پارسیان را در کارنامه دارد.






135237_151.jpg
24- محمدرضاجابر انصاری: 61 ساله، اهل تهران، ایجاد یا مشارکت در تاسیس شرکت های: دژ پاد، صنایع فلزی سبک، گروه صنعتی سپاهان، آهن و فولاد اصفهان، ساخته های فلزی اصفهانیان، سرمایه گذاری صنایع ایران، سرمایه گذاری ساختمانی سخت آژند، زراعی محمدآباد، آجر ماشینی سه ام، بار آهن سپاهان، آژند سازه اسکان و مهر آژند، انبوه سازان اسکان، عضو موسس شرکت های عام و تشکل های صنفی موسسه اعتباری کارآفرینان، بانک کارآفرینان، فروسیلیس ایران، بیمه کارآفرین، اتحادیه صنایع فلزی سبک و... را یدک می کشد.






135238_378.jpg
25- غلامرضا حمیدی انارکی: بالاخره نوبت به سمنان هم رسید، 66 ساله است و عناوینی مثل: رئیس کارگاه شرکت پارادیس، عضو هیات مدیره شرکت سرب و روی، مدیر عامل شرکت های: باریت ایران، ایران کان آرا، تولید و فراوری مواد معدنی ایران، معدنی آهن آجین، فولاد زاگرس، مواد نسوز بیرجند، مدیرعهامل تهیه و تولید مواد نسوز کشور-رئیس کنونی کمیسیون معادن اتاق ایران و... را یدک می کشد.







26- نام نفر بیست و ششم ، با درخواست خودشان مبنی بر این که میلیاردر نیستند ، از این فهرست حذف شد.






135240_785.jpg
27- مسعود خوانساری: بازهم یک اصفهانی، 56 ساله است و موسس و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتی سامان .










135241_946.jpg
28- جمشید عدالتیان شهریاری: 55 ساله و اهل تهران، بسیار خوشتیپ و البته مدیر، تحصیلاتش را در آلمان ادامه داده و مدیر عامل شرکت کمپاس ایران و سرپرست منطقه 7 کمپاس بین الملل، رئیس هیات مدیره شرکت صنایع فراورده های غذایی پدیده دیناوند است.









135242_460.jpg
29- فرهاد فزونی: تهرانی 63 ساله مدیر عامل و رئیس هیات مدیره شرکت های گروه سرزمین سبز است.











135243_981.jpg
30- توفیق مجد پور: تبریزی 60 ساله، رئیس هیات مدیره شرکت کشتیرانی فرادریا و شرکت برادران مجدپور است.

... و البته میلیاردرهای ایران به همین فهرست ختم نمی شوند.
 

porjectone

Registered User
تاریخ عضویت
13 مارس 2014
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
67
«فقط با ماهیانه ۱۵ هزار تومان هرروز صبح نان تازه بخورید.»
این آگهی به همراه یک شماره تلفن در سرتاسر خیابان جردن پخش شده است. شماره را که می گیرم، مردی گوشی تلفن را بر می دارد. وقتی می گویم بابت آگهی نان تماس گرفته ام، می گوید: «آدرستان را بدهید. تا از فردا صبح نان تازه بخورید.» صدایش جوان است و لهجه شهرستانی دارد. وقتی می گویم: «چطور این فکر به ذهنت رسید؟» کل زندگی اش را یک باره روی دایره می ریزد. «من توی همین کوچه... داخل یکی از ساختمان ها سرایدار هستم. اینجا بالای شهر است.


آدم های بالای شهر تنبلند. یعنی اگر تنبل هم نباشند هیچ وقت خوششان نمی آید در صف نانوایی بایستند. یک همسایه داریم که همیشه به من پول می دهد و می گوید: «صبح زود که بلند می شوی برای ما هم نان تازه بگیر.» من هم این کار را انجام می دهم.
یعنی خیلی وقت است که این کار را می کنم. نان دانه ای ۱۰۰ تومان است ولی خانم... هر روز به من ۲۰۰ تومان می دهد. کلی هم تشکر می کند. کم کم همسایه ها فهمیدند و آنها هم اضافه شدند. فهمیدم اگر این طرح را بریزم همه استقبال می کنند.
من حساب کردم و دیدم اگر هر خانواده روزی سه تا نان هم از من بخواهد جمعش می شود ۹۰۰۰ تومان. اما اینجا برای این آدم های پولدار که ۱۵۰۰۰ تومان پولی نیست. بقیه اش هم می شود حق الزحمه من.» هنوز یک ماه نیست که تراکت هایش را پخش کرده، اما می گوید: «کلی مشتری پیدا کرده ام. دیگر شب ها با نانوا هماهنگ می کنم که برای فردا صبح چقدر نان می خواهم و نانوا، نان ها را رأس ساعت هفت برایم آماده می کند.» می خندد و می گوید: «می خواهم پولدار شوم و یک ماشین بخرم که با آن نان ها را پخش کنم. الان با دوچرخه نان ها را پخش می کنم.»


شعبه آب اناری در سرتاسر ایران
خودش سال گذشته در یک سانحه رانندگی در گذشت. اما می گویند: «قبل از فوتش، تعداد شعبه های مغازه اش به ۱۰۰ رسیده است.» ۱۰۰ شعبه آب اناری در سرتاسر ایران. از محمد پیامی می گویم که بعدها به محمد اناری معروف شد. او کارش را از انار فروشی شروع کرد و در عرض چند سال اعداد و ارقام زندگی اش به میلیاردها تومان رسید.
او به سلطان انار ایران معروف شد و چند باری از شروع کار و فکر اقتصادی اش برای خبرنگاران توضیح داد: «خودم خرمشهری هستم و زنم ساوه ای است. از خرمشهر آمدم ساوه و آرایشگاه زدم. منتها از دولا و خم شدن جلوی مردم خسته شدم. یکدفعه به سرم زد از ساوه انار بخرم و بیاورم تهران و بفروشم. انارها را می ریختم توی صندوق عقب پیکان. می آمدم تهران. کنار مغازه میوه فروش ها مثل یک دست فروش ساده انار می فروختم. مردم انار تازه می خواستند. کاری به مغازه میوه فروشی نداشتند. یکراست می آمدند سراغ من و انار می خریدند.
با باغدارهای ساوه حرف زدم که انارشان را به من بفروشند. انار خوب را کیلویی ۱۰۰ تومان می خریدم و می فروختم ۸۰۰ تومان. کم کم مغازه دارها هم به فکر این افتادند که انار تازه بیاورند.» اما محمد اناری کم نمی آورد. او در مصاحبه اش می گوید: «باید کاری می کردم که آنها از میدان به در شوند. پس انار دانه کرده به مردم فروختم.
زحمت داشت، اما سود هم داشت. چند تا کارگر گرفتم تا انارهایم را دانه کنند، بشویند و توی بسته بندی ترو تمیز به تهران بیاورند.» بعداز آن هم فکر آب انار به ذهنش می رسد. «دیدم مردم انار تازه می برند و انار له شده را دور می ریزند. پس به فکرم زد که آب انار را بگیرم و بفروشم.»

برگرفته از وبلاگ کارخانه تبدیل فکر به ثروت
 

saeed hadian

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژوئن 2013
نوشته‌ها
343
لایک‌ها
224
محل سکونت
اصفهان
ایول ...جان(اسمتون را یادم رفت!)
اون ایده نان خیلی خوبه...
چه فکر خلاقی...
بة نظرم دم پر آدمهای وضع خوب هم نرو...
خیلی کم توشون آدم خوب و دست و دلباز و نرمال هست...
تجربشو داشتم که میگم...
بة امید موفقیت و میلیاردر شدن همه ی افرادی که خلاق هستند و زحمت میکشند

Sent from my ST23i using Tapatalk
 
بالا