![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() . دوستان عزيز مي توانند سوالات، پيشنهادات، انتقادات و بحث پيرامون برنامههاي معرفي شده در تاپيك "معرفي برنامههاي كاربردي براي تشخيص و حل مشكلات نرمافزاري و سختافزاري" را در اين تاپيك قرار دهند. . همچنين دوستان ميتوانند براي معرفي برنامه و يا برنامههايي به اينجانب، براي تست و مقايسه آن با برنامههاي معرفي شده در تاپيك فوق مشخصات آن/آنها را در اين تاپيك بنويسند. اين مشخصات شامل : 1) نام برنامه 2) لينك وب سايت سازنده 3) مزايا و معايب آن نسبت به برنامههاي مشابه. . لطفا نكات خود را در اين تاپيك بنويسيد و نه در تاپيك معرفي برنامهها. ممنون. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/03/04 ![]()
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
salam aziz ogheyeh kar ba in barname
in error ro safham miyad ke axesho mizaram dar zemn dar akhareh kar ye safheyeh bozorg ghermez (FAIL zaher shod montazere komaketoon hastam mer30 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() . در ابتدا با تشكر از اينكه سوال خود را در اينجا مطرح نموديد. اما لطفا با فونت فارسي تايپ كنيد. دوما منظورتان كدام برنامه است؟ من 2 تا برنامه تا كنون معرفي كردهام!؟ گرچه فكر كنم منظورتان برنامه Passmark Burnin Test باشه؟! تو سايتش و فرومش نگاه كردم چيزي در مورد آن پنجره Error نيافشتم. البته از Title آن پنجره پيداست كه Error مربوط به ويندوز است نه برنامه.(Windows - No Disk) پنجره فوق، پيام وجود نداشتن CD يا Floppy را در درايو نشان ميدهد. ممكنه شما در انتخاب وسايل براي تست Disk را انتخاب نموديد. من هم در برنامه فوق برروي كامپيوترم چنين چكي را انجام دادم و Floppy در درايو قرار ندادم. اما پيام اخطار در مورد نبودن ديسك داد (كه با پيام Error شما فرق داشت و در واقع يك هشدار بود) ولي برروي كليد ادامه كه كليك كردم بقيه درايوها را تست كرد. شما گزينه Disk و CD-RW/DVD را حذف كنيد. ( با كليك برروي آيكن . دوستان عزيز لطفا، سوالات خود را به همراه نام برنامه و تنظيماتي كه در آن برنامه انجام ميدهيد و عمل يا اعمالي كه در برنامه انجام ميدهيد و باعث بروز مشكلاتي ميشود را با خط فارسي در همين تاپيك بنويسيد. ممنون. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/03/14 ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
سلام
![]() در مورد آنتي ويروس Avira ، من ديشب كامپيوترم رو بدون آپديت اسكن كردم و اون علاوه بر پيدا كردن ويروسهاي ديگه فايلهاي taskmanager و regedit رو هم ويروسي شناخت، البته دو نسخه اونها در مسيرهايي به غير از system32 بودند. اگر چه اونها رو قرنطينه كرد ولي regedit و taskmanager هنوز كار ميكنند و هنوزم وقتي ويندوز بالا مياد ميخواد به internet وصل شه. كاش ميشد آپديتهاشو از يك كامپيوتر ديگه كپي كرد. نميدونم اصلا اگه آپديت بشه، ميتونه مشكلو حل كنه يا نه، چون گفتيد Disinfect نميكنه، نه؟
You look as if you thought it tainted you to be loved by me. You cannot avoid it. Nay, I, if I would, cannot cleanse you from it. But I would not, if I could... Now I love, and will love. -John Thornton, North & South |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() . ويندوز از فايلها و درايورهاي خود يك كپي از آنها در "C:\WINDOWS\system32\dllcache" تهيه ميكند كه اگر براي فايل اصلي مشكلي پيش آمد آنها را با فايلهاي كپي شده جايگزين نمايد. بنابر اين از اينكه دوباره فايلهاي ويروسي شده شما اجرا ميشوند نگران نباشيد، چون اينها كپي سالم آنها ميباشند. تازه! اگر هم ويروسي بودند ْGaurd برنامه Avira فرست نفس كشيدن به آنه داده نميشود. . در مورد مطلب زير: Quote:
. معمولا اگر يكي از Connectionها يكي از گزينه هاي "Dial whenever ..." يا "Always dial ..." باشند، با هرنوع تقاضايي شماره گيري اينترنتي يا ديالوگ آن ظاهر ميشود. . شما كه Avira را با حجم ~17MB دونلود كرديد! خوب 4MB~6MB هم براي Update اوليه و xKB هم براي Updateهاي بعدي تحمل نماييد! موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/03/20 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
من 17 مگابايت رو سر كار دانلود كردم كه ADSL هست. بدي اين آپديت ها اين هست كه اگر وسطش قطع شد بايد از اول همه را دوباره دانلود كرد.
در مورد Dial-up هم، از وقتي يه ويروس روي كامپيوترم اومد هي ميخواد به اينترنت وصل شه. كسپر اسكاي تعدادي ويروس را شناخت و پاك كرد، ولي نسبت به اينهايي كه اويرا عكس العمل نشون داد، بي تفاوت بود. پس اشكالي نداره كه من اين فايلهايي كه در قرنطينه اويرا هست پاك كنم؟ اشكالي در عملكرد سيستم پيش نمياد؟ ممنون از راهنمايي شما! ![]() Last edited by Amadea; 06-10-2007 at 02:19 PM.. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() . اولند! دمتگرم!! به دو دليل: 1) با تست عملي شما، تست من هم به اثبات رسيد كه Kaspersky تعداد ويروس كمتري از Avira را تشخيص ميدهد. از طرف خودم و شركت Avira!! از شما تشكر ميكنيم. 2) من داشتم در پست بعدي از شما ميپرسيدم كه ويروسياب قبليتون چي بود كه خودتان فرموديد. ممنون! . دوما! (كه اصولا بايد اولند باشد) خواهش ميكنم ، خوشحال ميشوم بتوانم كمكي كنم. Quote:
Quote:
موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/03/20 ![]() Last edited by igimax; 06-10-2007 at 05:01 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
ممنون! راستش من تو خونه DVB دارم و آنتي ويروسها به خصوص كسپر به شدت تصوير رو هنگام ضبط كند ميكنه و در موقع ضبط برنامه نميشه از ديدنش لذت برد. كسپر هميشه نصب نيست و علت اصلي ويروسي شدن كامپيوتر همينه. اما به هر جهت كسپر تعداد كمتري ويروس رو تشخيص ميده، چون من بعد از چك با كسپر هنوز كلي ويروس رو كامپيوتر داشتم كه اويرا تشخيص داد.
Quote:
از شما و زحماتتون بسيار سپاسگذارم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
سلام
![]() من فایلهای قرنطینه رو پاک کردم. البته مجبور شدم کارت گرافیکی رو دوباره نصب کنم. ![]() به هر حال توصیه شما رو انجام دادم ولی هنوز پیغام وصل شدن به اینترنت رو با یک جور پنجره دیگه میده. خب دیگه مهم نیست چون به نظر نمیاد دیگه کامپیوترم ویروسی باشه. ممنون! |
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() Quote:
Quote:
1) شناسايي تمام يا اكثر ويروسها . خود اين پارامتر به دو قسمت تقسيم ميشود : A) شناسايي تمامي يا اكثر ويروسها تا زمان Update كنوني. B) آمدن سريع Update جديد كه حاوي كد اكثر (يا تمامي) ويروسهاي جديد هست. . همانطور كه مشاهده مينماييد يك ويروسياب نه تنها بايد تا زمان آخرين Update توان شناسايي تمام ويروسهاي قديمي را داشته باشد، بلكه بايد به سرعت Update جديد ترين ويروسهايي كه نوشته ميشوند نيز براي آن برنامه بيايد. در قسمت B يك نكته ظريف نهفته است، دامنه زماني بين Updateها مهم نيست بلكه كامل بودن ليست ويروسهاي شناسايي شده جديد مهم است. چون در بين برنامههاي ويروسياب، برنامه BitDefender در آمدن Update از همه سريعتر هست، اما با اين حال همه ويروسهاي موجود در ديتابيس من را هنوز هم شناسايي نمي كنند. (اين برنامه هر 30 دقيقه Update ميشود) يا به طور مثال برنامه Kaspersky چهارتا از فايلهاي ويروسي موجود در ديتابيس من را كه تشخيص نميداد اما پس ازگذشت 6ماه آنها را تشخيص داد!! . اما ممكن است كه تعدادي از برنامه ويروسياب پارامتر اول را داشته باشند. در اين صورت بايد به سراغ تعريف پارامترهاي ديگر برويم. پارامتر دوم: 2) سرعت تشخيص ويروس و جلوگيري از اجرا شدن آن (Effective) . ممكنه يك برنامه ويروسياب يك ويروس را شناسايي نمايد، اما آن ويروس بتواند اجرا شده و نگذارد كه برنامه ويروسياب جلوي كارخرابي آن را بگيرد!! بايد تمامي اين تواناييها در Gaurd برنامه موجود باشد. "سرعت" در پارامتر فوق به دو قسمت زير تقسيم ميشود: A) سرعت Scan فايلها توسط Gaurd (منظور Automatic Scan است) B) سرعت تشخيص ويروس زمان Access به فايل نه زمان Execute شدن فايل. . قسمت "A" همان پارامتري است كه ميتواند در كند شدن سرعت سيستم تاثير بگذارد و قسمت "B" همان پارامتري است كه از بوجود آمدن يك فاجعه جلوگيري مينمايد! (كه شما همين بخش را خاموش نموديد!) Quote:
3) حذف ويروسها پس از حمله به فايلها . خوب اين پارامتر آخري در سه حالت رخ ميدهد: A) آپديت نبودن ويروسياب. B) خاموش بودن Gaurd. C) ضعيف بودن برنامه ويروسياب . بر اساس نوع ويروسها بعضي از آنها پس از فعال شدن در كار برنامه ويروسياب اختلال ايجاد ميكنند و يا زماني كه برنامه ويروسياب قصد حذف آنها را دارد با مشكل مواجه ميشود. در اين زمينه برنامههاي ويروسياب روشهاي مختلفي دارند يكي از آن روشها ريست شدن سيستم و Scan فايلها قبل از شروع دوباره برنامهها است. در اين زمينه Kaspersky و BitDefender خيلي خوب عمل مينمايند. و آخرين پارامتر: 4) جدا كردن ويروس از فايل ويروسي بدون آسيب فايل. . در اين زمينه Kaspersky و BitDefender خوب عمل مينمايد. نتيجه تست برنامههاي ويروسياب: . حقيقتش برايم امكان تست پارامترهاي 3 و 4 برروي تمامي برنامههاي ويروسياب نبود، البته اين دو پارامتر تنها زماني رخ ميدهند كه برنامه ويروسياب توان تشخيص ويروس را نداشته باشد (يا به دليل ضعف برنامه يا غير فعال بودن يا Update نبودن) اما آنچه كه مهم است اين است كه برنامه Avira در تستهاي من تنها برنامه بود كه از پارامتر يك به سلامت عبور نمود و به همين دليل ديگر ويروسي جرات ورود به سيستمهاي من را نداشت كه احتياج به تست پارامترهاي 3 و 4 باشد. در مورد پارامتر 2 نيز برنامه Avira بهترين برنامه بود. (البته برنامههاي ديگر مانند Kaspersky و NOD و BitDefender هم خوب بودند ولي چه فايده كه همه ويروسها را نميشناختند) . نكته بعدي، اينكه ديتا بيس كنوني من فقط حاوي 18 ويروس هست در حالي كه در سايتهايي كه در همان پست 5 معرفي نمودهام بيش از 1000 ويروس در ديتا بيس آنها موجود است. اما حداقل توقع من از يك برنامه ويروسياب اين است كه همين تعداد ويروس را كه من با آنها در اينترنت يا برروي ديسكهاي دوستانم مواجه شدهام را بتواند تشخيص دهد و اين كار را تا كنون فقط Avira به خوبي انجام داده است. . نكته پاياني، سايتي كه در پست 5 معرفي نمودهام: . ميتواند در تست انواع برنامههاي ويروسياب به ما كمك نمايد. اين سايت فايلهاي UL شده را با بيش از 30 برنامه ويروسياب تست ميكند و نتيجه را در يك جدول به نمايش در ميآورد. من پس از يافتن اين سايت به جاي نصب و Upldate تك تك برنامههاي ويروسياب و تست آنها از اين سايت استفاده ميكنم. . و يك تجربه: تجربه از كار افتادن و ناتواني برنامه Symantec در شناسايي ورم Zlob (در مرداد 84) اين را به من آموخت كه به يك برنامه ويروسياب براي هميشه دل نبندم ( )و هميشه برنامههاي ويروسياب را تست نمايم!!! شايد فردا نوبت Avira باشد...موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/11/19 ![]() Last edited by igimax; 04-05-2008 at 06:49 PM.. دلیل: تصحيح. (17/01/1387) |
|||
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
سلام جناب igimax عزیز
توضیحات شما خیلی کامل و جامع و مفصله ولی متاسفانه مشکل من اینه که اصلا حوصله مطالعه متون طولانی روی مانیتور رو ندارم! من درحال حاضر برای کارهای روزانه ام از KIS7 تو مد Interactive Protection استفاده میکنم که هم آنتی ویروس و فایروالش فعاله و هم اینکه از فایلهای سیستمی و رجیستری محافظت میکنه و هربرنامه ای که بخواد تو قسمتهای مشخصی از رجیستری(قابلیت اینو داره که ما این قسمتهارو مشخص کنیم) تغییری بده گزارش میده و اجازه میگیره. من از این قابلیتش که اسمشProactive Defensed هست و شامل Application Activity Analyzer, Application Integrity Control و Registry Guard میشه خیلی استفاده میکنم. تا اونجایی هم که فهمیدم تو این چندتا تاپیکی که زحمتش رو کشیدی شما Avira رو به عنوان آنتی ویروس و Online Armor رو به عنوان Firewall/AntiHack معرفی کردی. حالا سوالم اینه که اولا ترکیب Avira + Online Armor میتونه بهتر از KIS7 عمل کنه و قابلیتهایی که من میخوام رو بهم بده یا نه؟ من الآن برای آپدیت KIS7 از کلیدهایی که تو نت پخش میشه استفاده میکنم که یه مقدار نگرانم میکنه. دوم اینکه تو demonoid یه سری Avira Premium آپ شده (tinyurl.com/3knsw2) مثلا یه نمونش: demonoid.com/files/details/1474805/20500350/ شما اینهارو تست کردی؟ به نظرتون استفاده کنیم یا بریم سراغ همون فری ادیشن؟ متشکر از مطالب خیلی خوبی که مینویسی ![]()
Last edited by mhsnrah; 06-24-2008 at 10:14 AM.. |
|
|
|
|
|
#12 | ||||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
Quote:
خسته نشيد يه وقت! ![]() Quote:
. اگر به جدول سايت فوق نگاه بياندازيد مشاهده مينماييد كه فايروال Kasprsky و OnlineArmor در يك رده قرار دارند(البته جديدن چون OnlineArmor تا نسخه قبلي در بالاي جدول و كنار Comodo بود) يعني هردو Very Good هستند. الان ممكنه كه اين سوال پيش بيايد كه: "پس چرا من كه به اين جدول تكيه ميكنم، به جاي فايروال شماره يك كه Comodo هست OnlineArmor را پيشنهاد ميدهم؟!" متاسفانه از نسخه پيشين OnlineArmor از بين تواناييهاي مختلفي كه براي مقابله با روشهاي نفوذ داشت، فقط بخش شناسايي Key loggerهاي نوع 3 به بالا (بر اساس طبقه بندي سايت فوق) از نسخه مجاني اين برنامه حذف شدند! (در نسخه پولي آن موجود هست). از آنجا كه اكثر Key logger ها نوعي ويروس محسوب ميشوند و در تستهاي من Avira اكثر آنها را شناسايي مينمايد، به همين دليل اكنون من هردو فايروال Comodo و OnlineArmor را پيشنهاد ميكنم. اين دو فايروال نسبت به ديگر فايروالها از امكانات بسيار بهتر، سوالات كمتر (OnlineArmor در اين زمينه بهتر و باهوشتر از Comodo هست) و سرعت بيشتر در اجرا شدن و كند نكردن سيستم برخوردارند. (توضيحات بيشتر را اگر حوصله نموديد در پست معرفي OnlineArmor مطالعه فرماييد) . اما در مورد ويروسياب بدون شك Avira خيلي از Kasprsky قويتر است. حتي Nod هم از آن پيشي گرفته است. هم در تستهاي من دلايل اين امر موجود هست و هم ميتوانيد ديتابيس ويروسي 1.9MB من را دونلود و خودتان تست نماييد. فقط اگر از Avira استفاده نموديد بايد تنظيماتي كه در پست مربوط به آن ذكر نمودهام را نيز اعمال نماييد. . پس در كل، تركيب Avira + OnlineArmor را پيشنهاد ميكنم مگر آنكه نسخه مجزاي KIS براي فايروالش موجود باشد و شما به جاي OnlineArmor دوست داشته باشيد از فايروال Kasprsky استفاده نماييد. Quote:
Quote:
موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 87/04/04 ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
تشکر از این همه حوصله و وقتی که میزاری
![]() tnx a lot |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
با سلام
لطفا چگونگي قرار دادن يك برنامه در ليست سفيد رو توضيح بديد ( توسط آنتي ويروس آواست ) ممنون |
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام P30P30 عزيز
. اگر منظورتان از تعريف ليست سفيد، همان فايلهايي هست كه عمل اسكن دستي يا اتوماتيك يا هردو روي آنها نبايد انجام گيريد، كه بايد برنامه Avira را باز نماييد و وارد منوي Extras\Configuration شويد. چك مارك گزينه Expert Mode را از كوشه بالاي پنل سمت چپ قرار دهيد. با اينكار گزينههاي جديدي به Tree پنل سمت چپ اضافه ميشود. در Scanner\Scan\Exception و Guard\Scan\Exception مكانهايي است كه ميتوانيد ليست مورد نظر خود را تعريف نماييد. . اگر منظور ديگري داريد لطفن بيشتر توضيح دهيد. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 87/05/16 ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|