![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
ویندوز خود را اورجینال کنید!
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود. 2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents 3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود. 4. مقدار FF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید. 5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید: C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a 6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید. 7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید. 8. در قسمت New key B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T و سپس بروی Update کلیک کنید. حالا ویندوز شما اورجینال شد! منبع: نقطه مورد نظر |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
برای تست یه سری به اینجا بزنید: ?Is this copy of Windows legal اول یه ActiveX نصب میکنه و بعد مشخص میکنه ویندوزتون اورجینال هست یا نه؟ برای وارد شدن به دنیای ویندوز اورجینال با نصب IE 7 شروع کنید! http://www.kcspot.net/blog/?p=22 Last edited by m.parvazi; 06-04-2006 at 01:24 AM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
یعنی میشه با این کار ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 را گول زد که ویندوز مدیا پلیر 11 را نصب کنه اگه بشه که عالیه
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
فایل dll رو ریختم کار کرد مرسی ![]()
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر درآمد اینترنتی و سرویسهای Google
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
آقا از راهنماییتون خیلی متشکرم
کار کرد |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
ضمننا برای من هم کار کرد عالی بود کلی دنبالش گشتم ممنون
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
لینک شما خراب است و نمیشه اورجینال بودن رو چک کرد .
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
برای اینکه چک کنید ویندوزتون اورجینال هست یا نه: یه پنجره ویندوز رو باز کنید (My Computer مثلا!) بعد از منو گزینه Help و بعد گزینه ?Is this copy of Windows legal که میبرتتون تو سایت مایکرو سافت و ... در ضمن لینک بالا رو هم درست کردم! Last edited by m.parvazi; 06-04-2006 at 01:31 AM.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
آقا من طبق راهنمایی شما تونستم ویندوز خودم رو قانونی کنم . اما هنگام آپدیت کردن اکسپلورر 7 و بعد از نصب و ری استارت کردن سیستم به یک مشکلی برخورد کردم .
صفحه اکسپلورر بعد از باز شدن یکدفعه بسته میشد و ایرور میگرفت . از دوستان آیا کسی با این مشکل برخورد کرده ؟ Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
عالی بود !!
درست کار میکنه !
امروز دوشنبه . ساعت به وقت ایران همینک ۳:۳۳ میباشد.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر درآمد اینترنتی و سرویسهای Google
|
|
|