![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
فروش یه سری لوازم
با عرض سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان من چند وقت پیش یه سری لوازم از چین آورده که من لیستشو یا قیمتشون میذارم.اگه کسی خواست از این اجناس خرید کنه باید به من بگه تا با دوستم تماس بگیرم و اون برای من بفرسته و من برای شما.پس حداکثر 1 هفته طول میکشه تا کالا بدست شما برسه: دستگاه پخش mp3 روي موج Fm راديو پخش خودرو : مشخصات دستگاه : دستگاه FM Modulator) FM Transmitter) فرستنده اي است با برد حدود 10 متر جهت انتقال بدون سيم موزيك و صوت از طريق امواج بر روي موج راديويي FM كه طي سال هاي اخير جهت استفاده در راديوي اتومبيل عرضه شده است 1-قابل تنظيم در فركانس هاي مختلف FM 2-قابليت پخش MP3 و WMA 3-داراي ورودي USB جهت اتصال انواع Cool disk و پخش آهنگ هاي ذخيره شده در آن 4-داراي ورودي كارت حافظه Micro SD و Mini SD با استفاده از خشاب SD با ظرفيت هاي مختلف و پخش آهنگ هاي ذخيره شده در آن 5-داراي ورودي صدا Line in جهت اتصال به تمامي دستگاه هاي داراي خروجي صدا 6-داراي نمايشگر LCD جهت نشان دادن فركانس پخش ، شماره آهنگ ، نام آهنگ و ... 7-داراي صفحه نمايش متحرك (تا شو) جهت استفاده راحت تر از دستگاه 8-داراي سيستم اكولايزر Jazz , Rock , Classical , Pop و ... 9-داراي حافظه داخلي تشخيص آخرين آهنگ پخش شده 10-داراي كنترل از راه دور 21 دكمه فول 11-امكان (Play / Stop / FW / REW) آهنگ توسط دستگاه 12-كيفيت صداي عالي و بدون پارازيت 13-قابل استفاده در اتومبيل قیمت:7500 تومان. _____________________________________ فلش مموری کینگستون چینی بدون گارانتی 32 گیگ: قیمت: 17000تومان. (در صورت خرابی تا 48 ساعت پس از خرید تعویض میگردد) _____________________________________ فلش مموری کینگستون چینی بدون گارانتی 64 گیگ: قیمت:24000 تومان (در صورت خرابی تا 48 ساعت پس از خرید تعویض میگردد) _____________________________________ بلوتوث برای کامپیوتر: دستگاه بلوتوث قابل اجرا بر روي همه كامپيوتر ها و هر نوع ويندوزي مي باشد و احتياج به نصب ندارد و قابليت انتقالي هر نوع فايلي به كامپيوتر و موبايل و قابليت ايجاد شبكه بين كامپيوتر ها را داراست . اين دستگاه به راحتي از طريق usb به كامپيوتر وصل مي شود دستگاه بلوتوث به USB كامپيوتر شما وصل ميشود و مي توانيد بوسيله آن فايلهايي كه داخل گوشي و يا دستگاههايي كه مجهز به سيستم بلوتوث مي باشدند را به كامپيوتر خود منتقل نماييد و همچنين از روي كامپيوتر مي توان فايل خود را به موبايل انتقال دهيم . از بلوتوث مي توان براي: - انتقال فايل از موبايل به كامپيوتر و بالعكس - استفاده از هدست و هدفون بلوتوث براي كامپيوتر - انتقال فابل بين دو كامپيوتر -ايجاد شبكه بين دو كامپيوتر - انتفال فايل بين كامپيوتر و لپ تاپ - اتصال كامپيوتر به اينترنت از طريق گوشي موبايل و ... استفاده كرد اين دستگاه قابل استفاده براي لپ تاپ نيز مي باشد. بدون نياز به نصب - سازگار با تمامي نسخه هاي ويندوز قیمت:4000 تومان ________________________________ مالتي كارت ريدر Ram Reader: رم ريدر Ram Reader وسيله اي است براي ارتباط سريعتر، آسانتر و راحتي بيشتر براي انتقال اطلاعات شما از حافظه ي(memory cards) وسايل اطرافتان(موبايل، دوربين،...) كه همه روزه با آن در ارتباط هستيد به كامپيوتر يا بعكس. ويژگي ها: قابليت خواندن مموري كارتهاي SD , MiniSD , CF Type I/II , Microdrive , MMC , MS , SD 2.0 (new generation of SD), SDHC , miniSDHC, … و كليه مموري كارت هاي موبايل نوكيا، سوني اريكسون، موتورلا، سامسونگ، LG، ... توانايي خواندن فيلم ، عكس ، ديتا سرعت بسيار بالا. قیمت:3500 تومان. ________________________________ دوستان عزیز یه سری فلش مموری اصلی هم هست که فعلاً قیمت ندارم. در ضمن دوستان که از این اجناس به تعداد بالا میخوان بگن تا قیمت رو براشون ارسال کنم.
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
سلام
حاجی این اسمت یه ذره سخته خوندش لول میگم این رفیقت نمیتونه چیز دیگه بیاره؟؟من یه جی پی اس میخوام با یه هدلایت.از هنک کنگ نمیتونه خرید کنه؟؟ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
قیمتها با هزینه پست هستش یا نه؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
سلام
من بلوتوث برای کامپیوتر رو می خوام لطفا شماره حساب رو پ.خ بفرمایید فلش ها نو هستند ؟ از نظر ظرفیت و سرعت انتقال اطلاعات تضمین میشه ؟ موارد فروشی مهلت تست هم دارن ؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
سلام
من رم ريدر را ميخوام شرايط را ارسال كنيد شما تهران هستي؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
اون اف ام پلیر قیمتش تو بازار چقدره ؟ میارزه بخریم با پول پست ؟
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
منم فلش رو میخوام .
اگه ظرفیت مشکلی نداشته باشه و فلش سالم باشه .
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
فلش گرونتر ولی سالم و خوب بیار لطفا
![]() سی دی خام میتونی بیاری؟
----------------------------------- فروش دلار پیپال - دلاری 1050 | اکانت Vip-file.Com ، اکانت رپیدشیر ، اکانت مگاآپلود ، اکانت لتیت بیت ، اکانت نتلود ، Winrar ، IDM ، دامین IR ، هاست ، دپوزیت فایلز ! VCCبرای پیپال --------------------------
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
من بلوتوث رو میخوام
چون یک نفر دیگه هم خواسته بود .. من 4500 میدم . |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
salam
aziz nahve pardakht pol chetoriye aval pol bad ersal etminan kardan yekam sakhte entoriy bebakhshid roc migam |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Registered User
|
Quote:
خیر قیمتها بدون هزینه پسته و هزینه پستشون رو هم 2000 تومان حساب کنید. Quote:
آره فلشها نو هستند. خیر من تهران نیستم.شرایط رو براتون ارسال کردم نمیدونم قیمتش ایران چقدره ولیشنیدم چند مدل داره QUOTE=Oracle_Victor;2501757]منم فلش رو میخوام . اگه ظرفیت مشکلی نداشته باشه و فلش سالم باشه .[/QUOTE] هیچ مشکلی از نظر ظرفیت نداره و من صحیح و سالم بدستتون میرسونم شما برند مورد نظرتون رو بگید تا قیمتش رو بدم.البته برای تعداد بالا فعلاً قیمت ندارم شرایط ارسال شد واریز وجه قبل از خرید.در مورد اعتماد هم میتونید از دوستانی که با من کار کردند سوال کنید |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
سی دی خام هر برند با کیفیتی بود...DVD هم همینطور
|