![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سلام
كيتارو يك آهنگساز ژاپنيه كه هر كس آهنگاي ملايم و در عين حال با عظمتش رو شنيده به بزرگيه روح او و آهنگ هاي او پي برده. لطفا هركس مطلبي راجع به اعجاز موسيقى، خصوصا كيتارو، داره اينجا بزاره. ”I feel this is my mission, connecting the people, connecting the spirits of all over the world beyond nations," Mr. Takahashi (Kitaro) ![]()
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
اگه لينكي از اهنگاش داريد لطفا بذاريد.
منم به اهنگاش علاقه مندم.البته اطلاعات چنداني درموردش ندارم.
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
من که در به در دنبال اهنگ هاش هستم ولی چیزی پیدا نکردم
ولی جدا عظمت آهنگ هاش زیبا است
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
من خيلي آهنگاشو گوش كردم. بعضي هاش واقعا زميني نيستن.
يه سي دي MP3 و یه دیسک تصویری کنسرت آمریکاشو دارم. اگر کسی خیلی طلبس میتونم بزنم رو سی دی و بهش بدم. آهنگای مورد علاقه من Matsuri - Silk road - Oasis در ضمن اسم آهنگاش خیلی خیلی توپ و قشنگه. هیچکس رو ندیدم آهنگای به این با مسمایی داشته باشه. مثلا Everlasting Road ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بازنشسته
|
منم Heaven & Earth.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
كيتارو در سال ۱۹۵۳ با نام واقعى «ماسانورى تاكاهاشى» در ژاپن به دنيا آمد. پدر و مادر او مانند اغلب ژاپنى ها پيرو آئين شينتو، مذهب ارواح پرستى بودند. كيتارو در دبيرستان به موسيقى سل(موسيقى مذهبى سياه پوستان)، ريتم و بلوز علاقه مند شد.
او پس از فراگيرى نواختن گيتار الكترونيك، با گروه خود به نام «آلباتراس» (نوعى مرغابى بزرگ دريايى)، شروع به برگزارى برنامه هايى در مهمانى ها و كلوب ها كرد. نام كيتارو كه يك شخصيت كارتونى تلويزيونى بود در همين زمان از سوى دوستانش بر وى نهاده شد. بزرگترين اثر وى در اين زمان اُتيس و ردينگ بود. كيتارو خود در مورد اين اثر مى گويد: «موسيقى من احساسى از تعمق و مهربانى را در مخاطب بر مى انگيزد و در واقع موسيقى من نه ريتم است و نه بلوز اما مخاطب احساسى مشابه احساس موسيقى سُل را در خود احساس مى كند.» در اوايل دهه هفتاد او به طور كلى تغيير رويه داد و كار با كيبورد را آغاز كرد. او به گروه «فار ايست فَميلى» پيوست و با آنها گذار به دور جهان را آغاز كرد. در اين مسافرت ها، كيتارو با «كلاوس شولز»، نوازنده سينتى سايزر و بنيانگذار گروه «تنجرين دريم» آشنا شد. شولز براى گروه دو آلبوم توليد كرد و كيتارو كلاس فشرده اى را نزد وى به فراگيرى سينتى سايزر گذراند. كيتارو در مورد اين تغيير مسير به سمت فراگيرى سينتى سايزر مى گويد: «من با سينتى سايزر مى توانم يك اقيانوس خلق كنم، يك كناره زمستانى، يك ساحل تابستانى و يك منظره كامل را بيافرينم.» او پس از بازگشت به ژاپن در سال ۱۹۷۷ كار تكنوازى خود را آغاز كرد. دو آلبوم اوليه او با نام هاى «تن كاى» و از داستان ماه كامل «به نوعى جنون و هوس، آئين و كيش» براى جنبش در حال تولد موسيقى «نيو ايج» تبديل شد. اما اين آلبوم «جاده ابريشم» كيتارو بود كه توجه جهانيان را به سوى او جلب كرد. جاده ابريشم، موسيقى اى بود كه براى يك مستند ژاپنى كه به مدت پنج سال در تلويزيون به نمايش در مى آمد، ساخته شده بود. آلبوم جاده ابريشم او در سال ۱۹۸۶ با استقبالى جهانى روبه رو شد و در پى اين استقبال، كيتارو در سال ۱۹۸۷ با همكارى موسيقيدان هاى مختلفى مانند «ميكى هارت» و «جان اندرسون» توانست آلبوم هايى مانند« نور روح» را به بازار عرضه كند و بالغ بر ده ميليون كاست به فروش رسيد. اين آلبوم به عنوان بهترين اثر نيو ايج معرفى شد. در همين سال بود كه وى آلبوم هاى قديمى خود را هم بازتكثير و توزيع كرد اما اين بار در سطحى جهانى و تور خود به آمريكا را شروع كرد و توانست با اجراى اولين تور زنده خود تنها در آمريكاى شمالى دو ميليون آلبوم به فروش برساند. او در سال بعد توانست با خلق موسيقى فيلم «بهشت و زمين» شهرتى دوباره كسب كند و برنده جايزه بالاترين امتياز در سال ۱۹۹۴ شود. اما اوج موفقيت او در عرصه موسيقى، دريافت جايزه سال ۲۰۰۱ براى آلبوم «در فكر تو» بود. كيتارو يك ستاره است اما بسيار فروتن. او مى گويد: «طبيعت به من الهام مى كند. من تنها يك پيغام بر هستم. براى من برخى آهنگ ها مانند ابرها هستند و برخى مانند آب.» كيتارو هر ساله براى تكريم و احترام به «مادر زمين» كنسرتى در كوه فوجى يا در نزديكى خانه اش در كلرادو برگزار مى كند. در يكى از اين برنامه ها كيتارو، در شبى ماه تمام در آگوست از غروب تا سپيده دم بر چليك مى كوبد و در حالى كه دستانش آغشته به خون شده بود همچنان به كوبيدن ادامه مى دهد. از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۰ او با همسر اولش با نام يوكى زندگى مى كرد اما آنها به علت اينكه كيتارو اغلب اوقات در آمريكا كار مى كرد و همسرش در ژاپن، از هم جدا شدند. در نيمه هاى دهه نود او با زنى با نام «كيكو ماتسوبارا » كه هم اكنون در اغلب آلبوم هايش در كنار او مى نوازد، ازدواج كرد. هم اكنون او در شهر «وارد» در خارج از كلرادو در مكانى به وسعت هفتاد و دو هزار مترمربع و در خانه اى به مساحت ۲۳۲ متر مربع، جايى كه كنسرت هاى آخر خود را در آنجا برگزار كرد، زندگى مى كند.
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
درموسيقيكيتارو طبيعت صداي جهاني و نوين ، بومي و غرب ، سنتي و شرق رقمي يوشيتا گاه واژهها.چيزند همه , هستند معنا از پر نواها" نمي ايجاد سوتفاهمي هيچ موسيقي اما , سوتفاهمند سرچشمه ".دارند وامي كردن احساس به آدمهارا نواها. كند كيتارو آن ، سازنده شنيدهايد؟ را ابريشم جاده آهنگفيلم كه است داده ارائه را ازآن جديدي اجراي تازگي كيتاروبه بزرگ ، طبلهاي مانند شرقي و غربي سنتي سازهاي از درآن .است كرده استفاده غربي طبلهاي و چيني طبلهاي گانگ ، انواع از استفاده در عجيبي مهارت كه است آهنگسازي كيتارو و دارد موسيقي يك در جهان مختلف نقاط بومي مختلف سازهاي معنوي و بخش آرامش شفاف ، روان ، موسيقي نوعي كارش حاصل حاصل نواهاي از پر موسيقياش كه دارد عقيده خود اواست از من موسيقي نواهاي همه":ميگويد و است طبيعت ازروح بيان موسيقيام با را طبيعت من.گرفتهاند نشات طبيعت و شاديآفرين قطعه در ميتوان را حرف اين مصداق ".ميكنم از تصويري مانند كاملا موسيقي اينكرد حس اوكارينا تند جستوخيز حال در آزاد حيوانات با وسيع سبز دشتهاي با كيتارو ساخته ديگر قطعه.است پرواز حال در وپرندگان .است حرف اين ديگر مصداق نيز (زهره سياره) ناممركوري آسمان در كه است آبي نهر مانند او ملايم موسيقي نواي .ميگذرد رقصان استو جريان در پرستاره و پهناور محل و نورپردازي براي زيادي اهميت كنسرتهايش در كيتارو خودش معمولا و است قائل (بلندگوها) صدا پخش دستگاههاي ميگيرد ، عهده به را نور تنظيم و اجرا و طراحي سرپرستي به او ازاجرا ، قبل ساعت سه از كنسرتهايش ، از يكي در حتي كه جايي تا , است بوده مشغول صحنه وسايل و نور تنظيم شده تعيين وقت از تاخير ساعت نيم با برنامه شده باعث سازهاي از استفاده اضافه به عوامل اين همه.شود شروع كيبرد و ژاپني تياكوي طبل فلوت ، برقي ، گيتار چون مختلفي كه است شده موجب ممكن تركيب عاليترين با (سايزر سينتي) خود به را زيادي طرفداران او ، ساخته آرامشبخش موسيقي تعداد شامل هميشه او ، برنامههاي تماشاچيان.كند جلب حتي و او نوجوان و جوان طرفداران مسن ، افراد از زيادي كنسرت به خود مادرهاي و پدر همراه كه ميشوند كودكاني را همگان كيتارو موسيقي ميدانند آنها كه چرا ميآيند ، .كند جلب خود دنياي به تا ميكند جدا اطراف دنياي از به دادن گوش هنگام تماشاچيان بعضي كه شده ديده گاهي اين كيتارو نظر از اما ميروند خواب به موسيقيكيتارو است كهمهم آنچه دارد عقيده او كه چرا , نيست مسالهاي حس ممكن شرايط راحتترين در را خود شنونده كه است اين .كند را ابريشم جاده موسيقي او اركستر گروه كه زماني يكبار برخاستند خود صندلي روي از تماشاچيان همه ميكردند ، اجرا گوش موسيقي به ايستاده صورت به كامل تمركز با مدت تمام و .دادند است ، شده متولد ژاپن در روستايي خانواده يك در كه او به كه زماني.آموخته خود نزد تنهايي به را گيتار نواختن تشكيل موسيقي گروه يك خود دوستان با ميرفته دبيرستان اجرا باشگاههابرنامه مهمانيهاو در كه داده ، كه ديگري موسيقي گروه به بعد سال چند.ميكردهاند پيوسته بوده معروفي گروه داشتهو نام "دور شرق خانواده" .است كرده سفر جهان مختلف نقاط به آنها همراه و موسيقي "نام با ميكردهاند اجرا گروه اين كه آهنگهايي هم از بعد سال چند آنها گروه.بودهاند معروف "شفابخش درازي دورو سفر به دست تنهايي به كيتارو و پاشيده لائوس و تايلند چين ، مانند آسيايي مختلف كشورهاي كه زده خود موسيقي در سفرها اين از او و بودهاند آنها جزو نيز من دروني آرامش:ميگويد هميشه او.است گرفته الهام گدايي همان با مساوي انساني من دريافتم كه شد حاصل زماني .ميكند زندگي كلكته خيابانهاي در كه هستم آشنا (سايزر سينتي) كيبرد جادوي با كهكيتارو باراولي آهنگ سازنده شولتز كلاوس با آلمان در كه بود زماني شد در حاضر حال در اما.كرد ملاقات روياينارنگي به و است كيبرد دو همزمان نواختن به قادر او كنسرتهايش آلات و تايكو طبلهاي گيتار ، فلوت ، ميتواند آن غير او.بنوازد هم را ديگر ساز چندين و جنوبي آمريكاي موسيقي براي را (طلايي كره) گلاب گلدن فيلم موسيقي بهترين جايزه فيلم موسيقي براي و تايوان در "زمين و بهشت" فيلم موسيقي هنگكنگ فيلم بينالمللي جشنواره در "سونگ خواهران" جايزه دريافت نامزد بار حال 6 به تا و است كرده دريافت .است شده موسيقياش براي گرمي ندارد موسيقي در تحصيلي زمينه هيچ كيتارو كه آنجايي از روش با هم را خود موسيقي و نيست نتي هيچ خواندن به قادر زمينه در او.مينويسد نقاشي به شبيه خود به مخصوص به تايوان در يكبار و است نوازنده و يكآهنگساز موسيقي علاوه.است داشته حضور موسيقي بازرسي گروه سرپرست عنوان و عكاسي صحنه ، نورپردازي زمينههاي در او موسيقي ، بر طراحي خودش را خانهاش.ميكند فعاليت هم داخلي طراحي خود اثر موسيقياش آلبومهاي روي عكسهاي و كرده .كيتاروست بدون زندگي و است خونگرم و توقع كم متواضع ، انساني او ماسانوري او واقعي نام.ندارد معنايي برايش موسيقي يك روي از دوستانش كه است نامي كيتارو و است تاكاهاشي .كردهاند انتخاب برايش كارتوني ، شخصيت طبقهبندي "نو عصر" موسيقيهاي دسته در كيتارو موسيقي ماورايي و روحاني نوع از را آنها خودش اما.ميشود تكنولوژي ، از بيش موسيقي اين در دارد عقيده اوميداند وجود بااوست موسيقي عنصر مهمترين كه دارد وجود احساس است ، سنتي موسيقي از گرفته بر كيتارو موسيقي اصل كه اين سنتها به او.دارد وجود نوآوري او موسيقي در هميشه اما در "كامل ماه" جشنواره در ساله هر.ميدهد فراواني اهميت ژاپني طبل صبح نزديك تا شب هر و ميكند شركت ژاپن "ستونها" جشنواره در هميشه او همچنين.مينوازد قلبياش نداي با را آهنگهايش اوميكند شركت ميشود .ميسازد حس چيزي من موسيقي از مردم كه زماني تا:ميگويد او من ميگذارد ، برآنها خوبي تاثير موسيقي اين و ميكنند را كسي هر ميتواند موسيقي ميدانم من دارم ، چيز همه .است داده تغيير را من خود كه چرا ,دهد تغيير Last edited by Second Life; 02-17-2005 at 02:49 PM.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
لينكه دانلودي از آهنگاش ندارين؟
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
از مطالب خوبتون ممنونم
اين يكي از جذابترين آهنگهاي كيتارو ست. نام اين آهنگ كاروانسراست. واقعا من در مقابل يك همچين عظمتي چيزي نميتونم بگم ... احساس و آميخته شدن با طبيعت جزء اصلي موسيقي كيتارو ست. Last edited by iranbiz; 06-10-2005 at 09:36 AM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
چون من اصولا دوستان رو فراموش نمی کنم آلبوم 2001 رو از روی MSN Music واستون می ذارم ,
![]()
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
اين geocities رو فيلترش كردن اگه ميشه اهنگ كاروانسرا رو يه جا ديگه اپلودش كنيد.
اينم لينك heaven & earth http://home.ripway.com/2004-10/184898/heavenearth.asf اينم اهنگي به نام tao http://home.ripway.com/2004-10/184898/Tao-Kitaro.asf اينا روخيلي وقت پيش از يه جا دانلود كرده بودم متاسفانه الان ادرس سايتش رو ندارم .خوبيش اينه كه فرمتش يجوريه كه فضاي خيلي كمي ميگيره.مثلا يه اهنگ 2 دقيقه اي 323 كيلو بايت فضا ميگيره. Last edited by Ajabshirkhan; 02-18-2005 at 05:14 AM.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
سلام
ننه دوك اين كه همه چي توش هست. اوليش مال انياست. من از كيتارو فقط راه ابريشمش رو ميشناختم كه اونجا بود. ؟! با ايران بيز در مورد كاراوان ساري موافقم. يكي اون يكي هم Dawn, Risisng Sun جالبه که سازهاش خیلی وقتا مصنوعی سینتی سایزری و ....هستن. (غیر از آهنگایی که کر همراه داره) و اینجوری نیست که بگیم سازهای طبیعی استفاده میکنه که اینقدر به طبیعت نزدیکه. مثل ناصر چشم آذر خودمون. البت قابل مقایسه نیستن ولی باران عقشش بد میگیره آدمو.......... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
با کدوم آهنگش بود که برای اولین بار باهاش(کیتارو) آشنا شدید؟
من که که اولین بار مثل خیلی های دیگه فقط راه ابریشمش رو شنیدم. اما بعدا که اهنگ های دیگه اش رو از برنامه نیلوفر آبی شبکه چهار دیدم اون وقت این بابا رو شناخت |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
در ضمن، ميشه يكي اين تاپيك رو ببره توي هنر. |
|