![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
مقايسه موبايلهاي مختلف ( مقايسه ي امروز : Nokia 6230i - Sonyericsson K750 )
با سلام
امروز براي خريد مي خواهيم دو مدلي رو كه در بالا ذكر شده با هم مقايسه كنيم هر چند گوشي 6230i دوربين 1.3 مگاپيكسلي دارد و K750 دوربين دو مگاپيكسلي . اما مي دانيم كه هر دو از سيستم عامل جاوا استفاده مي كنند و هر دو قيمتي نزديك به هم دارند پس مقايسه از نظر انتخاب براي خريد كه هيچ از نظر فني هم اشتباه نيست در اينجا به صاحبان هيچ كداماز دو گوشي توهيني نميشه و مقايسه فقط بين دو گوشي است .
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
كدام مدل را بخرم ؟
حقيقتا اگر شما 6230 i يا معمولي گرفتيد اشتباهي مرتكب نشديد چون در آن زمان هنوز K750 در حالت كامينگ سوون بود ولي بايد بپذيريد الان ديگر خريد 6230 چه آي و چه معمولي كاري اشتباه است چرا كه با پرداخت حدودا 50 هزار تومان بيشتر مي توانيد گوشي را در دست بگيريد كه با بالاترين كيفيت ممكن و بالاترين امكانات عكاسي براي يك گوشي ( مثل فوكوس - زوم ديجيتال تميز - فلاش و ... ) مي تواند تصويرهاي خارق العاده بگيرد . از لحاظ آنتن دهي و ... هم هيچ مشكلي به وجود نمياد چرا كه همه اين كه مي گويند نوكيا تكه و ... فقط در مواقعي درست در مياد . از نظر قيافه هم كه ديگه مي دونيم K750 از زيباترين گوشيها و 6230 يك گوشي معموليست . |
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
چرا K750 انتخاب بهتريست ؟
با وجود مواردي كه در بالا ذكر شد همه ي موارد رو در ززير مي نويسم : 1 - كيفيت دوربين در K750 دو مگاپيكسل است 2 - دوربين K750 دوربيني است كه شركت سوني ساخته . يعني يك شركت كه يكي از كارهايش ساخت دوربين است 3 - دوربين K750 امكاناتي نظير فلاش دارد و همچنين داراي فوكوس - زوم خيلي خوب و لنزي بزرگ است 4 - از نظر ظاهري با توجه به نظر سنجي ها و ديدن خود گوشي ! طرح K750 بسيار بسيار زيباتر و شيك تر از 6230i است 5 - K750 داراي يك عدد راديو FM نيز مي باشد كه اين امكان در 6230i موجود نيست 6 - صفحه نمايش K750 از 6230i خيلي بزرگتر است و اين يكي از بزرگترين برتريهاي اين گوشي است 7 - رنگ صفحه نمايش K750 262 كيلوبايت است و از 6230i كه 65 كيلوبايت است واضح تر و شفافتر و كيفيت عكسها را بهتر نمايش مي دهد . |
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
معايب گوشي K750
البته منظور از معايب اين گوشي نسبت به 6230i مي باشد 1 - تنها موردي كه شايد يك عيب بنظر بيايد مموري گوشي است كه قيمت آن در K750 از همان ميزان حافظه در 6230i گرانتر است |
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
قابليتهاي مشابه هر دو گوشي
1 - هر دو گوشي از سيستم عامل جاوا استفاده مي كنند كه البته منوهاي K750 بيشتر به دل مي نشنيد 2 - كيفيت پخش فايلهاي mp3 در هر دو گوشي خوب و يكسان است 3 - باطري هر دو گوشي تقريبا يكسان است اما در گوشي K750 برتريهايي به چشم مي خورد |
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
قيمت هر دو گوشي چقدر است ؟
البته اين قيمتها حدودي است : Sonyericsson K750 : حدودا 330 تا 350 هزار تومان Nokia 6230i : حدودا 280 تا 310 هزار تومان |
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
صرفه ي اقتصادي با كدام مدل است ؟
منظور از صرفه ي اقتصادي بيشتر ارزانتر بودن و پر امكانات تر بودن يك گوشي نيست ( كه البته چنين چيزي استثنا وار است ) بلكه منظور اين است كه ما از پولي كه داريم خرج مي كنيم كدام مدل را بخريم بهتر است ؟ جواب با استناد به گفته هاي بالا طبيعتا و مسلما Sonyericsson K750 است . |
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
در آخر اعلام ميكنم اگر جايي گفتم 6230 منظورم همان 6230i بوده و چون نوشتن i براي هر بار كه مي نوشتم 6230 وقت گير بود
بعضي اوقات نوشته شده 6230 . × در ضمن اگر بحثي مي كنيد بدون توهين باشه ( منظورم فقط با من نبودها منظورم همگي با هم بود ) اگر نقد و ايراد و اشكالي پيدا كردين همينجا پست بزنيد و بگين ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
جناب tintin. قبل از ایجاد تاپیکی با این مشخصات، اطلاعاتتون رو در مورد موضوعش کامل کنید. مقایسه این دو گوشی بسیار عمیق تر از این مواردی هست که شما گفتی. در چند مورد هم اطلاعات غلط دادید که ترجیح میدم مواردی رو که اشتباه ذکر کردید رو اشاره نکنم. شما هم یکی دوتا Review در مورد هر دو مدل مطالعه کنید و بعد پست هاتون رو اصلاح کنید.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
من با اجازه از مدير براي اينكه كسي كه اينجا رو ميخونه مرتكب اشتباه نشه فقط بگم كه سيستم عاملي به نام جاوا وجود نداره...
گوشي هاي مذكور هم فاقد سيستم عامل هستند ( اسمارتفون نيستند ) ... |
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
در مورد مقايسه هم كه مي گين عميق تره خواهشمندم شما هم در راستاي مقالاتي كه نوشتم ادامه بدين و من رو اينجوري رها نكنين . در ضمن من هر چيزي كه گفتم اشتباه نبوده شايد ناقص گفتم ولي مطمئنم چيزهايي كه گفتم درست بوده از شما هم تقاضامندم اشكالات و نقص هاي اين مقايسه رو بگين كه بر اطلاعات هممون اضافه بشه بنده عزيز جان ريويهاي خيلي زيادي رو خوندم چه سايتي رو مي خواي ؟ mobile review ؟ GSM Arena ؟ Mobile burn ؟ ما داداش خودمون ريويو مي گيريم ![]() من خيلي محترمانه درخواست كردم چيزهايي رو كه بايد گفته مي شده يا نشده رو ذكر كنين و الا تكذيب مي كنم از حسن توجه و وقتي كه گذاشتين ممنونم |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
صحبت شما خنده داره چرا كه اگر ندارن پس نرم افزارو سخت افزارشون چه جوري با هم مرتبط ميشه ؟ برنامه هايي كه استاندارد رو گوشي هست چي ؟ اصلا پس اگر سيستم عامل نيستن آپلود هايي كه براي موبايلهاي جاوا و ارتقا’ سيستم عاملشه چيه ؟ گفتم اشكالاتمو بگين اما نه اينكه الكي حرف بزنين ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
3310 هم سيستم عامل داره ولي خوب اسم و اينها نداره نياز نيست سيستم عامل حتما ويندوزيا سيمبين يا پالم يا ... باشه . |
|
|
|
|
|
#15 |
|
مدیر بازنشسته
|
جاوا سیستم عامل نیست بلکه یک پلت فرم ـه.
|
|
|
| امکانات بيشتر | |
|
|