PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > علم و دانش > برق و الکترونیک

Reply

امکانات بيشتر
Old 01-23-2006, 01:15 PM   #46
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

Send a message via Yahoo to Persianit
Quote:
نوشته ای از Electronics Art
راستی یه چیزی حرف های دوست جدیدمون leadertime منطقی تر هستش و میشه بهش فکر کرد
ولی این PersianIT انگاری از دماق فیل افتاده اینقده میگه اینو میخونیم اونه میخونیم آدم فکر میکنه
اینا دارن چی میخونن عزیز خوندن مهم نیست مهمه اینه که بتونی یه سیستم ور پیاده سازی کنی
اگه قرار به خوندن باشه خیلیا خیلی چیزا میخونن
برق مادر تمامی رشته ها هستش و سخت افزار هم یکی از زیر شاخه های برق هستش و خواهد بود
و هیچکس نمیتونه هیچ وقتی سخت افزار رو از برق جدا بدونه
دوباره برداشتهای غلط
من روی این رشته تعصب دارم و نمی زارم دست کم بگیریدش در ضمن خودم میدونم خوندن به درد اول آخر آدم نمی خوره و مهم عمله
ما هم عملی هم توپیم و مشکلی نداریم ما فقط می خواهیم شما را ارشاد کنیم که می بینیم نه شما ارشاد نمی شید و دارید فحش میدید.
دیشب ساعت 2 یکی زنگ زد به مبایلم و گفت الکترونیک بهتره و صد تا فحش بهم داد
حالا شما قضاوت کنید که رفتید شماره موبایل منو از کجا آوردید و 100 تا فحش به من دادید که چی رو ثابت کنید؟
نه قرار است من به شما حقوق بدو نه شما به من فقط داریم بحث میکنیم. لطفا جنبه بحث را داشته باشید
Persianit is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 01:42 PM   #47
Trusted Member
Electronics Art
کاربر فعال برق و الکترونیک

Electronics Art's Avatar

Quote:
نوشته ای از leadertime
من نیومدم اینجا که به غرور شما برقی ها بی احترامی کنم اومدم بگم که از حد و حدود خودتون تجاوز نکنین.

نه شما علم این کار ور داری نه میتونی اینکار رو انجام بدی آخه غرور برقی با این اراجیف میشکنه
خوبه که این دانشجویان رشته مهندسی برق هستند که سالانه نخبه هاشون پا میشن میرن امریکا ادامه تحصیل
می دند اونم تو دانشگاه های درجه یک دنیا بعدش تو موسساتی مثل بل و ناسا جذب میشن و سیستم های
الکترونیکی و هدایتی و کنترلی و ارتباطی موشک ها و فضا پیماها و ... رو طراحی میکن امریکا دیگه خودش آخره
تجهیزات نظامی هستش ما که نشنیدیم که بیان یه سخت افزاری رو ببرن واسه اینجور کارا در ضمن تو خود ایران
هم اکثر دانشگاه ها رتبه های دو و سه رقمی رو جذب رشته مهندسی برق میکنن معمولاً کسایی که نمیتونن
به رشته برق برن میان اینجور خزوالات رو میگن
در ضمن یه چیزی هم بگم برنامه نویسی و دیجیتال جزو مباحثی هستش که اصلاً نیاز به سواد و بنیه علمی
قوی در دروسی مثل ریاضیات نداره بر عکس مهندسی برق اگه کسی به برنامه نویسی و دیجیتال علاقه داشته
باشه میتونه با تهیه کتابهای مختلف براحتی تو این زمینه رشد کنه دیگه نیازی نیستش بره چهار سال درس بخونه
اینو خیلی از دکتری و اساتید میگن من خودم خیلی ها رو میشناسم که اصلاً رشته شون کامپیوتر نیستش ولی
آنقدر تو برنامه نویسی تبحر دارن اونم تو زبان های مختلف که چهار سال درس یه کامپیوتری در مقابل اون هیچ
هستش و تو دیجیتال هم همینطور مثلاً تو بحث میکروکنترلرها ها و برنامه نویسی توصیف سخت افزار مثل VHDL
و طراحی دیجیتال و ... اصلاً نیازی نیست آدم چهار سال از عمرش رو تلف کنه
راستی اینقدر هم دم از طراحی نزنین مثلاً طراحی پردازنده عزیز اون چیزایی که استاداتون مثلاً تو یه درس سه
واحدی و توی چهار ماه بهتون گفتن نیمتونه شما رو در طراحی یه پردازنده کمک کنه اونا همش مقدمه هستش
تو ایران طراح وجود نداره یه چندتایی که وجود داره اونم از رشته مهندسی برق پا میشن میرن بلاد غربی مثل
امریکا اونجاست که مهندسی ارشد بخش طراحی سخت افزار شرکت IBM که دیگه end سخت افزار هستش
یک ایرانی با مدرک دکترای مهندسی برق هستش

منو بگو اینجا اومدم با کیا جر و بحث میکنم
این اخرین پست من در این رابطه هستش چون قبلنا خیلی بحث کردم و پوزشون رو به خاک مالیدیم
شما هم تو خیال خام خودت بمون و پردازنده طراحی کن راستی طراحی پردازنده گفتی یه چیزی یادم
اومد یکی از دوستان من تو رشته کاردانی الکترونیک تو دانشگاه سبزوار با همون سواد دیجیتال کاردانیش
یه پردازنده کوچیک طراحی کرده بود برای نشان دادن نحوه کار CPU ها که تو کامپیوتر هم شبیه سازی شد
و توسط اسمبلی دستور میگرفت و انجام میداد خیلی جالب با استفاده از گیت های منطقی یه پزدازنده طراحی
کرده بود دیگه دانشجوی برقه اونم کاردانیش
خیلی از این سخت افزاریا میرن شرکت های تعمیرات سخت افزاری باز میکنن وقتی یه قطعه سخت افزاری
میبری پیششون مثلاً مودم یا مادربورد یه هفته باهاش ورن میرن و آخرم میفرستن دوبی برای گارانتیش اصلاً
نمیفهمن چیش هستش و لی برعکس وقتی یه برقی میره سر دستگاه های CNC یا ربات های خط تولید که
صد تا PC رو تو جیب چپش بازی میده انقده خوب عیب یابیش میکنه که آدم مات و مبهوت میمونه یک از دوستام
دوره کارآموزیش رو رفته بود کارخونه تراکتورسازی تبریز واسه تعمیر دستگاه های CNC اون تعریف میکرد

عزیزان من ما به شما استقلال دادیم که برین یکم چیز یاد بگیرین نه اینکه بیان به ولی نعمت خودتون عرض اندام
کنین یهویی دیدن اندامتون رو قیچی کردیم موندین بی اندام

Last edited by Electronics Art; 01-23-2006 at 01:44 PM..
Electronics Art is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 01:49 PM   #48
Trusted Member
Electronics Art

Electronics Art's Avatar

Quote:
نوشته ای از Persianit
دیشب ساعت 2 یکی زنگ زد به مبایلم و گفت الکترونیک بهتره و صد تا فحش بهم داد
حالا شما قضاوت کنید که رفتید شماره موبایل منو از کجا آوردید و 100 تا فحش به من دادید که چی رو ثابت کنید؟

نه عزیز من بیکار نیستم بشینم از این جور دلقک بازی بکنم
شما شماره طرف رو که دارین بهش زنگ بزنین ببینین کی هستش ( اگه راست گفته باشین )
من تبریز هستم و نه اصلاً شما رو میشناسم و نه اینقدر بیکارم که بگردم شماره شما پیدا کنم
نه ارزش این جور خزولات شما اینه که من خودم کوچیک کنم و به شما فحش بدم

اگه یادتون باشه شما شروع کنه این جور بحث توی این فروم بودین
و خودتونم این مسله رو چند بار قبول کردین و مثل اینکه میخواستین
جایی برای ابراز وجود پیدا کنید
برید عزیزان من خوش باشید و پردازنده تون رو طراحی کنید
الان اینتل به من زنگ زد و گفت بسیار کمبود طراح داریم منم گفتم دو تا طراح واستون میفرستم

Last edited by Electronics Art; 01-23-2006 at 01:55 PM..
Old 01-23-2006, 01:53 PM   #49
Trusted Member
Electronics Art

Electronics Art's Avatar

راستی در مورد فحش هم آقای PersianIT یاد تون رفته
خودتون تو این انجمن به مازلوق سر همین بحث توهین کردین
و این من بودم که اومدم گفتم این حرفا ارزش این جور کارا رو نداره

عزیز روش خوبی برای تخریب یک نفر انتخاب نکردی
Old 01-23-2006, 06:49 PM   #50
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از Electronics Art

نه شما علم این کار ور داری نه میتونی اینکار رو انجام بدی آخه غرور برقی با این اراجیف میشکنه
خوبه که این دانشجویان رشته مهندسی برق هستند که سالانه نخبه هاشون پا میشن میرن امریکا ادامه تحصیل
می دند اونم تو دانشگاه های درجه یک دنیا بعدش تو موسساتی مثل بل و ناسا جذب میشن و سیستم های
الکترونیکی و هدایتی و کنترلی و ارتباطی موشک ها و فضا پیماها و ... رو طراحی میکن امریکا دیگه خودش آخره
تجهیزات نظامی هستش ما که نشنیدیم که بیان یه سخت افزاری رو ببرن واسه اینجور کارا در ضمن تو خود ایران
هم اکثر دانشگاه ها رتبه های دو و سه رقمی رو جذب رشته مهندسی برق میکنن معمولاً کسایی که نمیتونن
به رشته برق برن میان اینجور خزوالات رو میگن
در ضمن یه چیزی هم بگم برنامه نویسی و دیجیتال جزو مباحثی هستش که اصلاً نیاز به سواد و بنیه علمی
قوی در دروسی مثل ریاضیات نداره بر عکس مهندسی برق اگه کسی به برنامه نویسی و دیجیتال علاقه داشته
باشه میتونه با تهیه کتابهای مختلف براحتی تو این زمینه رشد کنه دیگه نیازی نیستش بره چهار سال درس بخونه
اینو خیلی از دکتری و اساتید میگن من خودم خیلی ها رو میشناسم که اصلاً رشته شون کامپیوتر نیستش ولی
آنقدر تو برنامه نویسی تبحر دارن اونم تو زبان های مختلف که چهار سال درس یه کامپیوتری در مقابل اون هیچ
هستش و تو دیجیتال هم همینطور مثلاً تو بحث میکروکنترلرها ها و برنامه نویسی توصیف سخت افزار مثل VHDL
و طراحی دیجیتال و ... اصلاً نیازی نیست آدم چهار سال از عمرش رو تلف کنه
راستی اینقدر هم دم از طراحی نزنین مثلاً طراحی پردازنده عزیز اون چیزایی که استاداتون مثلاً تو یه درس سه
واحدی و توی چهار ماه بهتون گفتن نیمتونه شما رو در طراحی یه پردازنده کمک کنه اونا همش مقدمه هستش
تو ایران طراح وجود نداره یه چندتایی که وجود داره اونم از رشته مهندسی برق پا میشن میرن بلاد غربی مثل
امریکا اونجاست که مهندسی ارشد بخش طراحی سخت افزار شرکت IBM که دیگه end سخت افزار هستش
یک ایرانی با مدرک دکترای مهندسی برق هستش

منو بگو اینجا اومدم با کیا جر و بحث میکنم
این اخرین پست من در این رابطه هستش چون قبلنا خیلی بحث کردم و پوزشون رو به خاک مالیدیم
شما هم تو خیال خام خودت بمون و پردازنده طراحی کن راستی طراحی پردازنده گفتی یه چیزی یادم
اومد یکی از دوستان من تو رشته کاردانی الکترونیک تو دانشگاه سبزوار با همون سواد دیجیتال کاردانیش
یه پردازنده کوچیک طراحی کرده بود برای نشان دادن نحوه کار CPU ها که تو کامپیوتر هم شبیه سازی شد
و توسط اسمبلی دستور میگرفت و انجام میداد خیلی جالب با استفاده از گیت های منطقی یه پزدازنده طراحی
کرده بود دیگه دانشجوی برقه اونم کاردانیش
خیلی از این سخت افزاریا میرن شرکت های تعمیرات سخت افزاری باز میکنن وقتی یه قطعه سخت افزاری
میبری پیششون مثلاً مودم یا مادربورد یه هفته باهاش ورن میرن و آخرم میفرستن دوبی برای گارانتیش اصلاً
نمیفهمن چیش هستش و لی برعکس وقتی یه برقی میره سر دستگاه های CNC یا ربات های خط تولید که
صد تا PC رو تو جیب چپش بازی میده انقده خوب عیب یابیش میکنه که آدم مات و مبهوت میمونه یک از دوستام
دوره کارآموزیش رو رفته بود کارخونه تراکتورسازی تبریز واسه تعمیر دستگاه های CNC اون تعریف میکرد

عزیزان من ما به شما استقلال دادیم که برین یکم چیز یاد بگیرین نه اینکه بیان به ولی نعمت خودتون عرض اندام
کنین یهویی دیدن اندامتون رو قیچی کردیم موندین بی اندام
اولا در مورد مهاجرت نخبه هاتون گفتی. یکی از دلایل اینکه سخت افزار زیاد مهاجرت نداره اینه که کمتر کسی توی ایران سخت افزار میخونه و توی این رشته باقی میمونه. همه نخبه های کارشناسی سخت افزار به خاطر مسایلی مثل نبود تکنولوژی و این جور حرفا توی فوق یا دکتری جذب رشته برق یا بقیه گرایش های کامپیوتر میشن. اون هایی هم که باقی میمونند مقدار نخبه هاشون خیلی کمتر از این حرفاست که مهاجرتشون بخواد توی چشم بیاد ولی سخت افزار هم مثل تمامی رشته های دیگه مهاجرت داره و وارد دانشگاههای خوب دنیا میشن.
از طرفی گفتی که کسایی که توی ناسا و بل طراحی پردازنده انجام میدن همه شون برقین. این دلیلش اینه که هنوز توی بعضی از کشور ها سخت افزار رو جزیی از گرایش های برق میدونن. همون کسی که تو میگه end سخت افزاره و برق خونده گرایشش مهندسی سخت افزاره. در حقیقت این افراد مهندس سخت افزار هستند فقط اسم رشته شون فرق میکنه. خیلیها هستند که دکتری برق گرایش مهندسی سخت افزار دارند.
بعدش هم اون دسته از برقی هایی که میشینن سیستم های هدایت موشکی طراحی میکنن سیستم های دیجیتالیش رو طراحی نمیکنن. پردازنده اش رو طراحی نمیکنن. یعنی در حقیقت الکترونیک در شرایط غیر زمینی مثل فضا موضوع خیلی مهمیه که توی فوق لیسانس برق مطرح میشه. من این رو از کسی پرسیدم که خودش فوق لیسانس برق خونده بود. یک استادی داشتم این ترم که توی ماهواره ای که ایران تازه به فضا فرستاده بود کار میکرد. وقتی ازش پرسیدم سخت افزار هم توی ماهواره کاربرد داره یا نه جوابش مثبت بود و هیج وقت هم اینو نگفت که اصلا مهندسین سخت افزار وارد این تخصص نمیشن یا مهندسین برق کارشون رو انجام میدن. خودشم الکترونیک خونده بود.
بعدش هم خیلی ها میتونن رشته برق بخونن ولی میبینن علاقه شون توی چیز دیگه ایه و اصلا به برق نگاه نمیکنن. میرن دنبال یه تخصص دیگه. متاسفانه ایرانه که توش همه روتین انتخاب رشته میکنن و از اون بالا تا پایین خیلی فرمالیته رشته ها رو علامت میزنن. فقط ایران اینجوریه.
از طرفی آمریکا از ایران مهاجر سخت افزار نمیگیره ولی از کشورهای دیگه تا جایی که نیازشو برآورده کنه مهاجر سخت افزار میگیره. چون توی ایران تکنولوژی VLSI و بالا تر وجود نداره. مسئولین اداره مهاجرت آمریکا میدونن که متخصصی در این زمینه هم در ایران وجود نداره چون فقط با علوم تئوریک کسی رشد نمیکنه بلکه در کنار تئوری عمل هم باید باشه.
از طرفی طراحی دیجیتال برای شما برقیها آسونه چون اونجوری که برای ما میگن برای شما نمیگن. ما 3 واحد ریاضی داریم که پیشنیاز مدار منطقیه و بعدش هم دروس تئوری خیلی زیادی میخونیم که با وجود اینکه به مدار ربطی ندارن ولی برای پیاده سازی یک سیستم دیجیتالی خوب لازمند و اگر اون ها رو ندونید نمیتونید یک سیستم دیجیتالی خوب طراحی کنید.
منم نگفتم که برق نمیتونه طراحی دیجیتال انجام بده بیخودی حرفهای منو تحریف نکن. من گفتم در زمینه طراحی پردازنده و سیستم های دیجیتالی برق به اندازه سخت افزار قوی نیست. اول خوب بخون ببین من چی نوشتم بعد افترا ببند. حالا شاید یه برقی بره و پردازنده هم طراحی کنه ولی کلا سیستم های پیچیده دیجیتالی در تخصص سخت افزار هستش.
بعدش هم دکترای سخت افزار در مورد طراحی پردازنده است همین طور فوق لیسانس سخت افزار نه 4 سال لیسانس. تو میای لیسانس رو با دکترا مقایسه میکنی؟ من کجا گفتم 4 سال لیسانس برای طراحی پردازنده کافیه؟
شاید یه نفر بتونه با همین مدار منطقی گلابی پردازنده طراحی کنه اما متخصص شدن در این زمینه خیلی فرق میکنه تا اینکه بخوای فقط بلد باشی. کسی که با دانش فوق دیپلم پردازنده طراحی میکنه آدم باسوادیه اما دلیل نمیشه که این کار تخصصش باشه.
در ضمن بی احترامی نکن. من با شما جر و بحث راه ننداختم این شما بودی که رفتی وبلاگ منو خوندی و در موردش اینجا نظر نوشتی. من هم فقط جوابتو دادم. هیچ وقت بهت بی احترامی نکردم یا توهین نکردم. منو باش با کیا دارم بحث میکنم یعنی چی؟
بعدش هم نوشتی یکی از دوستات توی سبز وار پردازنده طراحی کرده بود. بذار یه چیزی بهت بگم. همین برنامه کوله پشتی پارسال یه نفری رو دعوت کرده بود که اومده بود شیر آب سنسور دار طراحی کرده بود و نه تنها این که خط تولیدش رو هم راه انداخته بود. خیال میکنی چی خونده بود؟ مهندسی معدن.
من قبلا هم گفتم در مورد حداکثر توانایی آدم ها نمیشه بحث کرد. خیلی ها هستند که اصلا رشته شون ربطی به مدار نداره اما دست برقی ها و کامپیوتری ها رو چه در مورد نرم افزار و چه در مورد مدار از پشت میبندند. این افراد خودشون رفتن و یاد گرفته اند و تخصص کسب کردند.
رشته های دانشگاهی نشون دهنده سواد افراد نیستند بلکه حداقل توانایی افراد رو نشون میدن. مسئله سر اینه که کسی که سخت افزار خونده ما میتونیم مطمئن باشیم در زمینه دیجیتال فوق العاده قویه چون تخصصش همینه. اما در مورد یک برقی نمیتونیم این رو به صورت مطمئن بگیم. شاید قوی باشه و شاید هم نباشه. معلوم نیست.
از طرف دیگه مهندس سخت افزار طراحه نه یک تکنسین که کارش تعمیر کردن باشه. خیال میکنی توی کدوم یک از درسهای ما در مورد تعمیرات سخت افزار صحبت میکنن؟ چرا حرف بیخود میزنی. خیلی از این مکانیکی ها هستند که حتی سواد هم ندارند ولی دست اکثر مهندسین مکانیک رو توی تعمیرات ماشین از پشت مییندند. مهندس یعنی طراح. اگه میخوای تعمیرکار بشی باید بری کاردانش درس بخونی نه توی مهندسی.
در آخر بازم اضافه میکنم هرچند که میدونم تو گوشتون فرو نمیره ولی توانایی با تخصص فرق میکنه.
leadertime is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 07:58 PM   #51
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

1- دوباره میگم بحث منطقی. توهین نکنید
2- من 1000 بار گفتم به کسی توهین نمیکنم و نمی دونم اون کسی بهم زنگ زده کی بوده
3- آقا شما پوزه منو به خاک مالیدی راحت شده(این حرفها زشت است)
4- به خاطر یک موضوع دعوا راه نندازید
Old 01-23-2006, 08:00 PM   #52
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

روند پیشرفت علم کامپیوتر
ریاضی ---> برق و الکترونیک ---> کامپیوتر

در دیاگرام بالا میشه دید که ماهیت هر چیزی در اصل چی بوده و ما منکر برق نیستیم
Old 01-23-2006, 08:31 PM   #53
afshin_electronic
Registered User

afshin_electronic's Avatar

اي بابا .... باز اين بچه نشسته اومد داره همه ي فروم رو به هم ميريزه .....

سخت افزار
afshin_electronic is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 09:55 PM   #54
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

Icon8

Quote:
نوشته ای از afshin_electronic
اي بابا .... باز اين بچه نشسته اومد داره همه ي فروم رو به هم ميريزه .....

سخت افزار
Old 01-23-2006, 10:08 PM   #55
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

یک فکر باحال به ذهنم رسید(الان همه میگم مگه ذهنم داری)
به جای کلکل بازی و بدو بیرا گفتن بیایبد کاربرد رشته های گوناگون را در کنار هم را بحث کنیم و ببینیم که چطوری میشه از رشته هامون در دیگر رشته ها استفاده کرد.
Old 01-23-2006, 10:13 PM   #56
afshin_electronic
Registered User

afshin_electronic's Avatar

Quote:
یک فکر باحال به ذهنم رسید
مگه ذهنم داري!!!!!

Quote:
به جای کلکل بازی و بدو بیرا گفتن بیایبد کاربرد رشته های گوناگون را در کنار هم را بحث کنیم و ببینیم که چطوری میشه از رشته هامون در دیگر رشته ها استفاده کرد.
فكر خوبيه ... چون هر رشته اي كاربرد خودشو داره ........
afshin_electronic is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 10:28 PM   #57
chia
Registered User

chia's Avatar

آقا جون مادراتون اینقدر کل کل نکنید
با پوزش از پریدن همین طوری در وسط بحث شما

زندگي هميشه ساده است و سادگي هم پيچدگي هاي خود را دارد

تا شقايق هست زندگي بايد كرد

DONT LIVE FOR DIE - DIE FOR LIFE

درفش كاوياني --> نشان سرافرازي ايرانيان

به هر كسي كه خودش رو ايراني ميدونه توصيه ميكنم اين درفش كاوياني رو تو امضاش بذاره
chia is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 10:34 PM   #58
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

کو کل کل؟
چرا اوضاع را آشفته میکنید
Old 01-23-2006, 10:41 PM   #59
chia
Registered User

chia's Avatar

Quote:
نوشته ای از Persianit
کو کل کل؟
چرا اوضاع را آشفته میکنید
دوست عزیز لز دست ما ناراحت نشو منظوری نداشتم خدای ناکرده هم نمی خوام اوضاع رو اشفته کنم
اما به این حرف خودتون استناد کردم اگه این فرق فوکوله که دیگه من نیدونم

یک فکر باحال به ذهنم رسید(الان همه میگم مگه ذهنم داری)

Last edited by chia; 01-23-2006 at 10:44 PM..
chia is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2006, 12:27 AM   #60
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از chia
آقا جون مادراتون اینقدر کل کل نکنید
با پوزش از پریدن همین طوری در وسط بحث شما
موافقم. من که شروع کننده نبودم. اینو به الکترونیک آرتز بگو که شروع کرد.
leadertime is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules