![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
با همکاري شرکت بهين سامانه فردا و شرکت مخابرات ايران، سرويس ارسال و دريافت خودكار ايميل و پيامهاي ياهو مسنجر روي شبكه تلفن همراه ايران فعال شد.
از اين پس دارندگان تلفن همراه در ايران ميتوانند ايميل و پيامهاي ياهو مسنجر خود را روي تلفن همراه به طور خودکار دريافت و ارسال نمايند. اين سرويس جديد با همکاري شرکت بهين سامانه فردا و شرکت مخابرات ايران راه اندازه شده است. در متن اطلاعيهاي که توسط شرکت پست جمهوري اسلامي ايران براي مشترکين تلفن همراه ارسال شده است آمده است: متقاضيان اشتراک اين سرويس ميتوانند به يکي از روشهاي زير اقدام نمايند: 1- مراجعه به يکي از دفاتر خدمات مشترکين تلفن همراه و خريد يک کارت اشتراک 2- مراجعه به سايت اينترنتي www.ecms.ir و سفارش دادن يک کارت ECMS 3- ارسال يک پيام کوتاه (SMS) با محتواي ECMS CARD به شماره 10008831 اين اطلاعيه ميافزايد: بزودي خدمات جديدي شامل ارسال و دريافت Voice Mail (ارسال و دريافت ايميل با صداي فرستند از طريق موبايل) ، ترجمه مکاتبات به زبانهاي زنده دنيا و جستجوي تخصصي در مورد اطلاعات مورد نياز در اينترنت به اين سرويس اضافه خواهد شد. علاقهمندان ميتوانند براي کسب اطلاعات بيشتر به سايت www.ecms.ir مراجعه کنند و يا با شماره تلفنهاي 88319100 و 88319101 ، شرکت بهين سامانه فردا تماس بگيرند. <TABLE id=table2 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=578 border=0><TBODY><TR><TD dir=rtl vAlign=top width=139 bgColor=white height=218> ![]() </TD><TD dir=rtl vAlign=top width=419 bgColor=white rowSpan=2> ارسال و دريافت خودكار پيامهاي ياهو مسنجر روي تلفن همراه هميشه براي دوستان اينترنتيتان آنلاين باشيدارسال و دريافت خودكار ايميل روي تلفن همراه سرعت مكاتبات اينترنتي خود را به چند برابر معمول افزايش دهيد وقتي از كامپيوترتان دوريد ايميل تازهاي كه به صندوقتان رسيده،روي تلفن همراه مطالعه کنيد و همان جا جوابش را بفرستيد. ارسال و دريافت Voice Email (به زودي فعال خواهد شد) بجاي نوشتن نامه، صدايتان را ضبط كنيد و به هرجاي دنيا ارسال نمائيد.ترجمه سريع مكاتبات اينترنتي (به زودي فعال خواهد شد) مكاتبه با شركاي تجاريتان در سرتاسر دنيا به هر زبانيECMS يك سرويس خودكار كامپيوتري است كه صندوق ايميل يا Yahoo ID شما را به تناوب كنترل ميكند و متن نامه يا پيامهاي تازه را به صورت SMS برايتان ارسال مينمايد. همچنين با تلفن همراه خود براي هر مقصدي در دنيا ايميل يا پيامياهو مسنجر ارسال ميكنيد. ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
فكر ميكنم همچين جديد هم نباشه ! نه؟
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
فكر نميكنم.
اما بعضي جاها هستند كه احتمالا قيمتهاي متفاوتي ميدن براي همين بد نيست چند تا شركت تو اين زمينه معرفي بشه براي اطلاع رساني. ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Pocket PC کاربر فعال موبایل و
Location: Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : SAMAUNG GT-I8910 Pocket PC : SAMSUNG OMNIA II
|
از شبكه زايع تلفن همراه ايران همجين جيزي بعيده !!!!
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
ببخشيد يه لحظه اعصابم قاطي كرد ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
قيمتها رو باش !
علاوه بر کارتهاي ECMS آبي رنگ ده هزار توماني، کارتهاي پنج هزار توماني هم با رنگ سبز به بازار آمد.
|
|
#9 | |
|
Pocket PC کاربر فعال موبایل و
Location: Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : SAMAUNG GT-I8910 Pocket PC : SAMSUNG OMNIA II
|
Quote:
ببخشيد قصد ناراحت كردنتون رو نداشتم |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
خيلي مهم
Quote:
اي-ميل هاي ارسالي و دريافتي من با حداقل 1 ساعت و حداكثر دو روز تاخير دريافت و ارسال ميشد بعضي مواقع هم اصلا ارسال و دريافت نميشد. من بارها اين مورد را به مديريت شركت اطلاع دادم كه در ارسال و دريافت اي-ميل تاخير وجود دارد و در جواب شنيدم كه اين سيستم ماهيتا اينجوري است و هر نيم ساعت يا يك ربع ارسال و دريافت ميكند. در ضمن مدي شركت ميگفت : مگر شما خيلي عجله داري كه اي-ميلت زود برسه؟؟!!! تمام اي-ميل هاي با فرمت HTML دريافت نميشد كه همانطور كه ميدانيد اكثر اي-ميلها با اين فرمت است. خلاصه من يك سرويس بي نقص از اين شركت نديدم و با آنكه اكانت زيادي هم داشتم بي خيال شدم. حالا الان نميدونم با آن كيفيت افتضاح سرويس ميدهد يا اينكه اصلاح كرده. اگه كسي از اين سرويس استفاده ميكنه لطفا بگه كه آيا اين مشكلات رفع شده يا خير. ا |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
مرسی
|