![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
مووبل تایپ و آژاکس
سلام
من این تاپیک رو باز کردم تا درباره ی استفاده از تکنولوژی آژاکس در مووبل تایپ صحبت کنیم. راستش مدتیه که دنبال این هستم که در بخش های جستجو ، کامنت ها و ... از آژاکس استفاده کنم ؛ اما گویا در این مورد زیاد به فارسی بحث نشده. در هر صورت فعلا این دو لینک را ببینید: » استفاده از آژاکس برای بخش جستجو در مووبل تایپ » نتایج جستجوی استفاده از آژاکس در مووبل تایپ + در حال حاضر کسانی که با وردپرس کار می کنند می توانند بخش جستجو و کامنت ها را با آژاکس داشته باشند (آموزش های فارسی نیز در این زمینه وجود دارد) اما هنوز به نظرم بحث جدی در این مورد به فارسی نشده است. از مدیران تقاضا دارم به این تاپیک برچسب مهم بزنند تا درباره ی آژاکس و استفاده از آن در مووبل تایپ بیشتر صحبت کنیم چون به نظرم بحث مفیدی خواهد شد. البته باید اضافه کنم که گویا برای بخش کامنت ها نیز در مووبل تایپ کارهایی برای استفاده از آژاکس انجام شده ... اگر اطلاعات بیشتری دارید بنویسید. مرسی. Last edited by babakweb; 01-16-2006 at 04:11 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال مووبل تایپ
|
خيلي جالب ميشه. يكي شروع كنه به آموزش!
اگه امتحانا بذاره البته ...
Free 3GP to AVI Converter | Free RM to MP3 Converter | Free WMA to MP3 Converter | Free FLV Player Free FLV to AVI Converter | Download Freeware | Free 3GP Player | Free Pocket PC Game New Freeware | دانلود نرم افزار های رایگان | دانلود برنامه های مجانی |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
به اون لیستت اینها را هم اضافه کن:
MovableType Ajax Calendar Ajax Archive Drop Downs Ajax enabled comments for Movabletype Comment Previewing Using Ajax اینم واسه محیط مدیریت: Ajaxify: EnhancedEntryEditing نصب و راه اندازی هر کدوم از اینا کار راحتیه. فقط یه مقدار صبر و حوصله می خواد
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر فعال سینما
|
Quote:
فقط این اولیه زبونش اینگیلیسی نمیشه؟ |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
منم از 2 بهمن باهاشون ور میرم و بعد ترجمه میکنم و در ملاعام میزارم.
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته
|
if you want to see "adding and viewing comments in the index using ajax", just take a look at my weblog! http://aziza.ir/blog/ click on the comments link and you'll see that the comments will be loaded to the page using ajax. you can also try to put a comment to see how it's working in an Ajax style! I'm using a different method from the other guys! actually I wanted to develop an AjaxCommnet plugin for MT but I'm too busy! by the way! it's under copyright! but not for Ehsan of course! Last edited by azizaa; 01-17-2006 at 03:22 PM.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
عزیزجان شما ارسال کامنت رو هم با آژاکس آوردی که عالیه.
منم دارم روی همین کار میکنم. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|