![]() |
|
|
#1 |
|
همکار انجمن شبکه و بازارچه
|
کتابچه های آموزشی شبکه
سلام
من مدتی است دارم یک سری کتابچه آموزشی فارسی به صورت موضوعی برای شبکه مینویسم ... البته از روی مراجعی مثل میکروسافت و .... قرار نبود تا زمانی که فهرست اولیه رو تکمیل کنم چیزی بگم اما گفتم یه اعلام بکنم ببنیم چقدر استقبال میشه . راستی من می خوام این کتابچه ها را به فروش بزارم اما به دلیل اینکه امر معنوی آن مهمتر است قیمت را پایین میزارم فهرست اولیه را مینویسم شما نظر بدین ضمن اینکه 4 عنوان آن آماده است و به صورت PDF اعلام می شود . نگهداری از سرور ها Aclustring Server IP Sec Routing and remote access (RRAS) DHCP DNS (آماده ) مدیریت فضاهای دیسک ( آماده ) نجات سیستم در هنگام خطا ( آماده ) مدیریت اکانت های اکتیودایرکتوری ( آماده ) ممنون و متشکر .
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
جالب هستش
کار جالبیه و موفق باشی ولی هیچی کتاب اورجینال نمی شه دی: بی صبرانه منتظریم
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
قیمتش میشه 5000 تومان + 9000000 تا صلوات به دلیل مسایل معنوی
|
|
|
#4 |
|
|
آقا من اصلا حال نمی کنم اینا رو بفروشم
با اینکه پاش خیلی دارم زحمت می کشم ... می گم یکی نیست بیاد اسپانسر ما بشه هم ما مشکل مالیمون یکمی حل بشه هم بندان خدا صدمه نبینند ؟ در ضمن من یه نمونه از کتابچه ها که مربوط به مدیریت دیسک هاست و اینجا می زارم نظر بدین شاید اصلا به درد نخورد ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
کسی دانلود نکرد ببینیم ما چه کاریم اینجا ؟
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
من دانلود کردم جالب دستت درد نکنه مشتاق PDF های شبکه شما هستم موفق باشی |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
آقا دمت گرم ....
خیلی مخلصیم .... من تصمیم گرفتم همشو فری بزارم ...................................... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
با تشکر از شما
متاسفانه اکثر کتابها موجود در این ضمینه ها دارا ی ترجمه ضعیف و غیر تخصصی هستند ولی کتاب اول شما در حد قابل قبلی است مطمئن باشید کسانی که باید ارزش این گونه کارها را بفهمند میفهمند منتظر کارهای بعدی شما هستیم |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
شما لطف دارید ....
فقط به من بگید چی کار کنم ... اینا رو رایگان برارم یا نه , من اوضاع مالی خوبی ندارم اما خب زیاد هم دوست ندارم از این جور کارا پول دربیارم .... کتابی که الان می گذارم مربوط به DNS است ... خیلی روش زحمت کشیدم ... ![]() شایدم همش و گذاشتم و خب هر کسی که دوست داشت .... یه چیزی به ما بده ... عین این شعبده باز های خیابونی موفق باشبد |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
با سلام و تشکر مجدد
متاسفانه در ایران به علت رعایت نشدن قانون کپی رایت اکثر افراد نمیدانند که نرم افزاها نیز دارای قیمت و ارزش مادی هستند مثل اگر بگوید که نرم افزار نرو 60 دلار قیمت داره باور نمی کنن وای به حال نرم افزارهای آموزشی که انتظار دارن در قبال استفاده از اینگونه نرم افزارها مبلغی را نیز دریافت کنند به نظر من شما نمی توانید از این محل درآمدی داشته باشید و ا گر افرادی هم بخواهند به صورت داوطلبانه مبلغی بپردازند این تصمیم را در زمان دانلود می گیرند و فردا یادشان خواهد رفت به گفته خود شما اینگونه کار ها ارزش معنوی خواهند داشت برای جلو گیری از سو ء استفاده (کپی- پیست) مطالب را با Acrobat Reader pro v7 تدوین کنید ودسترسی کاربران رامحدود کنید و ازwatermark نیز استفاده کنید در خواست از مدیریت: از مدیریت بخش می خواهم تا این تاپیک را مهم اعلام فرمایید |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
اقاا ممنون بسیار خوبه ولی موضوع مطالبتم بیشتر کنی بهتره
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
آقا من خودم دارم اینا رو مینویسم
کپی که نمی کنم , گفتم این به عنوان فهرست اول باشه تا برای فهرست های بعد هم ادامه بدم ... راستی اگر بیایم و چند نفر بشیم با یه عنوان خواص این کتابچه ها رو منتشر کنیم فکر کنم به بدعت تازه در ایران بشه ... البته اگه کسی هست ... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
خب انگاری ما موندیم باید چی کار کنیم ...
کتابچه بعدی در مورد بازگشت سیستم در موق خطا است .... لطفا هر کسی که دانلود می کنه نظرشو بده این یه کار که دیگه هزینه نداره |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
من دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم بخونم خوندم نظرم رو حتما میگم هرچند که میدونم صد در صد بدردم میخوره
و پیشا پیش ازت ممنونم ضمنا گفتهخ بودی کمک من نمیدونم چه کمکی میتونم بکنم اما بگو اگر از دستم بر بیاد حتما انجامش میدم
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
بچه ها منم کلی کتاب اوجینال واسه شبکه دارم...
Code:
Networking - 3G CDMA 2000 Wireless System Engineering.rar Networking - Artech.House.Introduction.To.Error.Correcting.Code s.rar Networking - Building Open Source Network Security Tools Components and Techniques.rar Networking - Cisco Press - LAN Switching First-Step.rar Networking - Configuring Cisco Voice over IP.rar Networking - Deploying VPN - Virtual Private Networks With Microsoft Windows Server 2003.rar Networking - Designing Flexible Scalable Data Infrastructures.rar Networking - Distributed Network Systems - From Concepts To Implementations.rar Networking - DoCoMo -Japans Wireless Tsunami - How One Mobile Telecom Created a New Market and Be.rar Networking - Handbook.of.Sensor.Networks.Compact.Wireless.(2005 ).rar Networking - Intrusion.Prevention.and.Active.Response.(2005).ra r Networking - IPv6 Network Programming.rar Networking - Kluwer Academic Publishers - Data Communication Principles For Fixed And Wireless Ne.rar Networking - Knowledge Networks - Innovation through Communities of Practice.rar Networking - Managing and Securing a Cisco Structured Wireless Aware Network.rar Networking - Managing Cisco Network Security.rar Networking - McGraw Hill - W-CDMA and cdma2000 for 3G Mobile Networks.rar Networking - Morgan.Kaufmann.-.Interconnection.Networks.An.Engineering.Approach[1558608524].rar Networking - Publishers Cdma Systems Capacity Engineering Ebook.rar Networking - Resource Management In Wireless Networking.rar Networking - Securing and Controlling Cisco Routers.rar Networking - Syngress Building a Cisco Network for Windows 2000.rar Networking - Syngress Hacking a Terror Network.rar Networking - Syngress,.Stealing.the.Network.How.to.Own.a.contin ent.(2004).LiB.ShareConnector.rar Networking - syngress,.stealing.the.network.how.to.own.the.box. (2003)_.BM.OCR.6.0-2.5.ShareConnec.rar Networking - The Best Damn Cisco Internetworking Book Period.rar Networking - The Satellite Communication Applications Handbook.rar Networking - Troubleshooting Optical Fiber Networks Understanding and Using Optical Time Domain R.rar Networking - Upgrading and Repairing Networks 4th Edition.rar Networking - Wdm Technologies, Volume Iii - Optical Networks.rar Networking - Wireless Communication Technologies.rar Networking - Wireless Communication Technology.rar Networking - Wireless Communications And Mobile Commerce.rar Networking - Wireless Communications.rar Networking - Wireless Internet Crash Course.rar Networking - Wireless Sensor Networks - Architectures and Protocols.rar |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|