esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 3 از 15 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 45 , از مجموع 219
Like Tree29Likes

موضوع: بهترين ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

Banned

برای سیو کردن youtube سایت keepvid.com هم خوبه من همیشه از همین دانلود میکنم.

درباره مبارزه خیابانی هم یه نکته ارز کنم:

مگه چقد زنده ای آخه؟ که فقط واسه پروتکت کردنه خودت حالا 10-15 سالشو بری جون بکنی هنر رزمی یاد بگیری؟؟

اگه هنر رزمی رو فقط واسه دعوا میخوای وقته خودتو تلف نکن. بجاش برو anarchist way of fight یاد بگیر چیزه هر بی پدر مادری رو که میخوای در بیار.

2. تبلیغات در اینترنت

Registered User wellcan آواتار ها

______TeHraN_______ My Name: Alireza Heidarkhani
    اره عزیز اونور ادامه بدی بهتره ، البته نمیدونم کسی اونجا بدن سازی رزمی هم میکنه یا نه چون فرق میکنی با پرورش اندام ....
    من خودم چون باشگاه بدن سازی نمیرم زیاد نمی تونم کمکت کنم

من خودم بیشتر دو و دو تو کوهستان انجام میدم و دمبل برا دست و چیزایی که گفتم .
    فکر کنم بهترین چیزی که بخوای انجام بدی شما و بپرسی همون " فیتنس " باشه ...
    اینجور که گفتی فکر نکنم کلا با باشگاه موفق باشی؟

کاربر فعال درآمد اینترنتی cyb3rninja666 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط wellcan نمایش نوشته ها
    اینجور که گفتی فکر نکنم کلا با باشگاه موفق باشی؟
    نه من اینو نگفتم ، من خودم مثلا برای یکی از کلاسام باید قطار بگیرم با قطار برم یک شهر دیگه که 250کیلومتر اونور تر هست . 1 ساعت طول میکشه ، پس رفتو برگشت به خونه 4 ساعت وقت منو میگیره -
    بعد کارای دیگه هم هست . وقت اجازه نمیده بیشتر .
    بعدم یک مشکلی که هست اینه خیلیا که میرن بدن سازی و با دستگاه کار میکنن از هدفشون که فاصله میگیرن بعد از یک مدت ...

رو من این نوع تمرین بدون دستگاه بیشتر جواب میده

این سایت سر بزن شاید به دردت بخوره درباره تمرین بدن سازی خصوصا برای ورزش های رزمی و مسابقه ... ( برای واقعیت و هنرهای رزمی هم جواب میده حتی اگر کمی سبک ترش کنی )
    2 تا کتاب داره رو هم 100$ هم نمیشه ....
    مطلب و ویدیو مجانی هم داره http://www.rosstraining.com/

مهم اینه که اول از همین بدنی که داری حداکثر استفاده رو کنی و خوب بشناسیش و بدونی ضعف و اینات کجاس بد هی با گذشت زمان و تمرین بیشتر چه رزمی چه بدن سازی قوی کنی و شرایط بهتری بگیری

hope for the best plan for the worst !
    lز نظر دیدگاه خودت ، معلوم نیست کی بهت حمله شه ، پس سعی کن بتونی با حداقل کار و فیت بودن ، کارایی داشته باشی
    موفق باشی

Banned

برای درگیری خیابانی روش دفاع در مقابل چاقو چطوریه؟

7. تبلیغات در اینترنت
    Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط jou_cz نمایش نوشته ها
    قمه زنجیر چماق

نقل قول نوشته اصلی توسط jou_cz نمایش نوشته ها
    با حفظ اعتماد به نفس روش اول تا 10 هم فرار کردن .
    اگر راهی برای فرار نبود و شما هم احیانا سلاحی نداشتید درگیری
    که بهترین نوع اونها رو در رشته های ژاپنی ( و نه اوکیناوایی ) می تونید ببینید . که معمولی ترینش ایکیدو هست .
    بازم میگم چاقو اگر سخت ترین نباشه ، 2 سلاح سرد خطرناک و سرد هست برای کنترل کردن .
    با یک کلاس رزمی خوب حداقل میتونید شانس کمتر اسیب دیدنتونو رو به میزان چشمگیری افزایش بدید ....

دوست عزیز برای ادامه سوال هاتون از تاپیک هنرهای رزمی ، که تاپیک مهم بخش ورزش هم هست و ادرسش این هست استفاده کنید لطفا
    ممنون

هنرهای رزمی

نقل قول نوشته اصلی توسط انسانه خوب نمایش نوشته ها
    قمه زنجیر چماق
    به نظر من یک واکی زاشی از همش بهتره ( کوتاه تر از کاتانا هست ، کنترل و سرعتش راحت تره )
    جان من بیخیال شو اینجا ! وگرنه اون بلایی که سر نانچاکو من امد باز تکرار میشه

Registered User wellcan آواتار ها

______TeHraN_______ My Name: Alireza Heidarkhani
    کوشا جان یه دنیا ممنون برای اطلاعات و وقتی که گذاشتی.

Registered User sabzsib آواتار ها

سوالی که فرمودید من خودم مقداری(کمی) آیکیدو نزد استاد معروفی کار کرده ام.

همانطور که دوست عزیزمان گفت و تمامی اساتید واقعی ورزشهای رزمی نیز میگویند.
    بهترین راه پیروزی در درگیری اجتناب از درگیری است.
    طبق فلسفه هنر های رزمی وقتی استاد واقعی خواهیم شد که بر خشم و نفس خودمان پیروز شویم.

در مورد درگیری هم اینرو بدون که همیشه فقط برای چیزی درگیر شو که حاضر باشی بخاطرش بمیری چون در شرایطی زندگی میکنیم که چه بزنی و چه بخوری مغموم هستی. چیزهایی مثل دفاع ازخود و غیره را هم که در فیلمها می بینیم در زندگی واقعی جوکی بیشتر نیست.
    در روزنامه ها و غیره مرتبا مطالبی را میخوانیم که فلانی بخاطر یک نگاه چپ کردن یا 5 هزار تومن پول کشه شد حالا باید رفیقش که اتفاقی چاقو رو تا دسته کرده تو قلبش هم اعدام بشه. پس آرامش و تسلط بر خشم.

آیکیدو تقریبا هیچ حرکت برای حمله ندارد و تماما یاد میدهد که چگونه نیروی حریف خشمگینمان را به خودش انتقال دهیم. با حرکات قفلی یا پرتابی .
    ضمنا آیکیدو هیچ مسابقه ای ندارد و فقط حرکات نمایشی برایش انجام میدهند چون اگر یک فن کامل ایکیدو روی کسی انجام شود طرف یا کشته میشود ! یا آسیب بسیار جدی خواهد دید.
    نمونه اش را هم در فیلمهای استیون سیگال که دان 7 و 8 آیکیدو را دارد میتوانیم ببینیم ( البته ایشان در رشته های مختلفی استاد هستند ولی رشته اصلی آیکیدو است)
    pcyord likes this.
    از تو حرکت ..... از خدا برکت

چاپ بنر و فلکس شبانه روزی

13. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط wellcan نمایش نوشته ها
    کوشا جان یه دنیا ممنون برای اطلاعات و وقتی که گذاشتی.
    خواهش می کنم وظیفه بود .

سوالی که فرمودید من خودم مقداری(کمی) آیکیدو نزد استاد معروفی کار کرده ام.

همانطور که دوست عزیزمان گفت و تمامی اساتید واقعی ورزشهای رزمی نیز میگویند.
    بهترین راه پیروزی در درگیری اجتناب از درگیری است.
    طبق فلسفه هنر های رزمی وقتی استاد واقعی خواهیم شد که بر خشم و نفس خودمان پیروز شویم.

در مورد درگیری هم اینرو بدون که همیشه فقط برای چیزی درگیر شو که حاضر باشی بخاطرش بمیری چون در شرایطی زندگی میکنیم که چه بزنی و چه بخوری مغموم هستی. چیزهایی مثل دفاع ازخود و غیره را هم که در فیلمها می بینیم در زندگی واقعی جوکی بیشتر نیست.
    در روزنامه ها و غیره مرتبا مطالبی را میخوانیم که فلانی بخاطر یک نگاه چپ کردن یا 5 هزار تومن پول کشه شد حالا باید رفیقش که اتفاقی چاقو رو تا دسته کرده تو قلبش هم اعدام بشه. پس آرامش و تسلط بر خشم.

آیکیدو تقریبا هیچ حرکت برای حمله ندارد و تماما یاد میدهد که چگونه نیروی حریف خشمگینمان را به خودش انتقال دهیم. با حرکات قفلی یا پرتابی .
    ضمنا آیکیدو هیچ مسابقه ای ندارد و فقط حرکات نمایشی برایش انجام میدهند چون اگر یک فن کامل ایکیدو روی کسی انجام شود طرف یا کشته میشود ! یا آسیب بسیار جدی خواهد دید.
    نمونه اش را هم در فیلمهای استیون سیگال که دان 7 و 8 آیکیدو را دارد میتوانیم ببینیم ( البته ایشان در رشته های مختلفی استاد هستند ولی رشته اصلی آیکیدو است
    همونطور که دوستمون گفتن دفاع شخصی تو تمام کشور ها قوانین خاص خودش رو داره و اگر هم رزمی کار باشی برای تو یک وزنه منفی حساب میشه ( حداقل تو خیلی از جاهای اروپا ) .

جناب سبز شما یک نکته کوچیک را فراموش کردید که ممکن هست برای بعضی از دوستان سو تفاهم به وجود بیاره ، در اکثر سبک های ایکیدو مسابقه وجود نداره
    Shodokan Aikido " شودوکان آیکیدو که به Sport Aikido معروف هست و گاها نیز Tomiki Aikido نامیده میشه دارای مسابقه هست .
    و این نوع مسابقات نیز از نوع راندوری ( randori - مبارزه در معنای عام / مبارزه در حالتی که یکی از طرفین مقاومت میکند: معنای دقیق تر ) هستند . ولی گرفتن لباس و تکنیک های پا ممنوع است .ولی گرفتن دستان ، قفل مفصل و زدن ضربه ازاد هست

مسابقات راندوری 2 فرم دارند :

توشو راندوری : دست به دست ( تن به تن / بی سلاح : Toshu Randori )

تانتو راندوری : بی سلاح در مقابل تانتو ( تانتو یکی از وسایل جنگی دوران جنگ های ژاپن هست ، دشنه / خنجر ژاپنی / کوچکترین جز در ست 3 تکه کاتانا ،واکی زاشی ، تانتو / ؛ که امروزه برای تمرین در دوجوها بیشتر از نوع چوبی یا پلاستیکی اون استفاده میشه - Tanto Randori )

باید توجه داشت که این 2 نوع راندوری ، با امبو ( Embu ) که دوستمون اشاره کردن فرق میکنه ( و خودش هم 2 نوع داره )

موفق و پیروز باشید

پ.ن :

لطفا از این به بعد در این تاپیک فقط نظر خودمون رو نسبت به عنوان تاپیک و حداکثر با چند خط توضیح اعلام کنیم و برای بحث های بیشتر به تاپیکی که در این مورد باز شده و عنوان " مهم " هم داره تو بخش ورزش،مراجعه کنیم

هنرهای رزمی
    ویرایش توسط cyb3rninja666 : February 17th, 2008 در ساعت 12:00 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط alibati نمایش نوشته ها
    من یه ورزشی دیدم که اسمش ninjo show بود حالا شاید اسپلش رو درست ننوشته باشم
    خیلی ورزش عالی بود! به نظرم یه جوری همه ورزشهای رزمی رو تو خودش داشت!
    البته خیلی سخت بود ! من نفهمیدم کجا اموزش میدن !
    کسی اطلاعاتی در موردش داره ؟
    احتمالا نینجوتسو منظورتون هست که ورزش نیست و تو ایران وجود نداره .

ولی 3 رشته ورزشی تو ایران هستن که با ترکیب کردن ورزشهای مختلف یک چیزی شبیه فیلمهای نینجا ( که به واقعیت کمترین شباهت رو دارن ) به وجود اوردن و به اسم نینجوتسو ایران ، نینجا رنجر ، نینجا واریور ، فعالیت میکنن .

تو تاپیک هنرهای رزمی چندین بار توضیح دادم .....

همکار گل و گیاه و حیوانات خانگی Damn آواتار ها

sin country / El Alamein / normandie /In Lousy time/hell/paradise/ کفشهایش / همونجا که نیستم
    جوجيتسو تركيب جودو با چيه؟؟؟؟؟
    یادگاری..
    welcome to babylon

..خماری..

Alcohol

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR-ALI نمایش نوشته ها
    جوجيتسو تركيب جودو با چيه؟؟؟؟؟
    جوجیتسو ترکیبی از جودو با چیزی نیست ،

به طور خلاصه ،
    جودو در اواسط قرن 20 ، با گرفتن تکنیک های مختلف از مدارس مختلف جوجیتسو ، و ارام کردن و حذف بعضی از انها به وجود امد .

اگر سوالی در این زمینه داشتی ، تاپیک هنرهای رزمی بپرسی بهتره امیر جان

18. تبلیغات در اینترنت
    همکار گل و گیاه و حیوانات خانگی Damn آواتار ها

sin country / El Alamein / normandie /In Lousy time/hell/paradise/ کفشهایش / همونجا که نیستم
    درباره مبارزه خیابانی هم یه نکته ارز کنم:

مگه چقد زنده ای آخه؟ که فقط واسه پروتکت کردنه خودت حالا 10-15 سالشو بری جون بکنی هنر رزمی یاد بگیری؟؟

اگه هنر رزمی رو فقط واسه دعوا میخوای وقته خودتو تلف نکن. بجاش برو anarchist way of fight یاد بگیر چیزه هر بی پدر مادری رو که میخوای در بیار.
    اين چي هست ؟(anarchist way of fight)

قمه زنجیر چماق
    دقيقا
    +
    فرار
    نقل قول نوشته اصلی توسط cyb3rninja666 نمایش نوشته ها
    جوجیتسو ترکیبی از جودو با چیزی نیست ،

به طور خلاصه ،
    جودو در اواسط قرن 20 ، با گرفتن تکنیک های مختلف از مدارس مختلف جوجیتسو ، و ارام کردن و حذف بعضی از انها به وجود امد .

اگر سوالی در این زمینه داشتی ، تاپیک هنرهای رزمی بپرسی بهتره امیر جان
    كوشا جان ادامه نميدي؟
    ---------------------------
    پس يا اين حساب جودو از جوجيتسو بوجود اومده من عكسش شنيده بودم
    بهترين ورزشكاراشم برزيلي ها هستن درسته؟
    ---------------------------
    نميدونم چرا اين تاپيك فراموش كرده بودم

صفحه 3 از 15 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 ... آخرینآخرین