![]() |
|
|
#31 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
![]() ![]() عجب حرف چیزی زدی ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#32 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
اول که بنا به گفته خانواده دختر ها پسر خوب کم! پس مهم ترین چیز خوش اخلاقی بعد هم جربزه!
خوش اخلاقی خیلی مهمه! بعدم اونی که می گه 34 سالگی دوتا چیز رو پیش خودش حساب کنه، چند سالگی می خواد بچه دار شه؟؟ و موقع مرگش بچه اش چند سالش هست! (با فرض اینکه دوتا بچه بخواد!!) بعدم سن که بالا بره کار عقلانی تر می شه! و گذشت کمتر می شه، طرف به ازداوج به دید یک معامله نگاه می کنه و به فکر اینه که ضرر نکنه! در حالی که به نظر من برای یه زندگی خوب هر دو طرف باید ظرر نکنند!و هر طرف به فکر اون یکی باشه نه خودش، اینایی که گفتم تجربی هست،
|
|
|
#33 |
|
|
نه بابا زنا فقت یه شوهر خوب می خواند، والبته یه حداقل پول!نمی شه که دختر مردم رو آوره کرد:
تو شهر ما اراک شرایط ازدواج: 1.این که طرف به بینه می تونه زندگی رو جمع کنه، اخلاق و دین و ایمان 2. حقوق ماهی 250 تومان (100 تومان کرایه) و 150 تومان خوراک و پوشاک و لباس، این برای یک سال اول زندگی بعدش هم خدا روزی رسون و آدم پیشرفت می کنه من خودم با این شرایط می رم جلو (حتی سربازی هم نرفتم، ترم آخرم) خانواده ها گیر نمی دند! فقط توی پسندیدن و نپسندیدن هست نه کارو ...، البته تا حالا خواستگاری ملیاردر نرفتم!! تو تهران فکر می کنم این حداقل در آمد باید تو 400 باشه یا اینکه خانواده ها تا یک سال حمایت کنند! |
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
یادم رفت راجب ازدواج استادمون می گفت قبل از ازدواج یه کمر بند بخرید و تا آخرش رو سوراخ کنید، هر سال باید یه سوراخ کمر بندتون رو تنگ تر کنید! فکر نکنید خیلی چیز شیرینی هست، ازدواج یه جور محدودیت هست
ولی هر محدودیتی تمرکز می اره و این مهم هست! مثل زمانی که شما خودتون رو تو خونه حبس می کنید برای کنکور، ولی در نهایت از ثمرات اون بهره مند میشید، به نظرم این دید صحیحی هست، که با عث می شه آدم با دقت بره جلو، و بدونه که مسیر سختی و فکر نکنه می ره به سمت آزادی! بعضی ها فکر می کنند برای اینکه مستقل بشند و دیگه پدر حرف نزنه باید ازدواج کنند! قافل از اینکه ... |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
آدم باید تو سنی ازدواج کنه که وقتی بچه اش 15 ساله شد و خواست قسم بخوره نگه به روح بابام قسم !
Last edited by dedboy; 01-25-2008 at 12:45 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
ادیت
پ.ن: این هیلتر شدن هم شده یه معضل!!! Last edited by AmirKhanTala; 01-25-2008 at 01:54 PM.. |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() عصر جمعه داشتم از کسل بودن و بی حوصلگی میمردم. این پستت رو که خوندم کلی خندیدم و روحم شاد شد! البته روحم که گفتم نه از اون روحی که شما گفتیا! ![]()
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- My Favorites: Digital Camera : Digital Camera Info | Pro Photo Com | DPReview | Akkasee Mobile & PDA : GSM Arena | PDA db | Zedge | Mobile 9 ---------------------------------------------------------------------------------------- Reza |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
منظور؟
Quote:
چيز يا چيز مشخص كن خوب بود يا **** ![]() ![]()
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
اون 34 گفتم حال ستاره رو بگيرم ولي 28 تا 30 خوب
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
آفرین داری خوب پیش میای اما نگفتی که مرد ها چی می خوان؟ در ضمن من و ستاره البته من بیشتر از ستاره چون اون زیاد شوخی نمی کنه! داشتیم شوخی می کردیم در ضمن پیرمرد جان گفتم شخصیت قوی منظورم این نبود که بریم با گدای سر کوچه وصلت کنیم! چون فقط یک شخصیت قوی داره دارم می گم پول رکن اول ازدواج نیست یک میزان درامد متوسط کافیه مگه اول زندگی می خواین آپولو هوا کنین!؟
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
اوه خوب منم شوخي كردم
مردا متفاوتن اما دخترها99/99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999999الي اخر (اون يه ذره هم چون بالاخره استثنا همه جا هست)مثل همن در اين مورد |
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
به این فکر افتادم تو وبلاگم یک سلسله بحث راجب ازدواج راه بندازم! مثلا سوالای خواستگاری! و .. نظرتون چیه؟
بهبین تو واقعان نمی دونی به کی میگن خوش اخلاق؟ من منظورم همینه! تو برخورد های روز مره سریع می تونیم تشخیص بدیم کی خوش اخلاق کی بد اخلاق! معمولا اکثرا هم با هم متفقند! منظور منم همونه! آدم خوش اخلاق شاخ نداره! که بگم همون، --- راستی اواتورت منو یاد یکی از مدیران مرحوم انداخت! |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|