![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سلام به همگی دوستان
البته با اجازه یه مدیرانه محترمه فروم (پاچه خواری )طبقه درخواست هایی که تو این مدت ازم شد گفتم این موضوع رو مطرح کنم که هم آب باریکه ای برایه ما درست شه هم کاره بیشتره دوستان راحت تر بشه ![]() مقدمه: همینطور هم که خودتون میدونید بیشتره دوستان در زمینه یه فروش و ... از کالایی که میخوان بفروشن باید یه سری اطلاعات بزارن برایه گزاشتنه اطلاعات و بحث و به قولی چونه زدن که همین فروم کارشون رو راه میندازه ولی برایه مثلا عکس یا آدرسه فایل های لیست و ... یه جاهایی آپلود میکنن که هم برایه خودشون درده سره که بعد از یه مدت پاک میشن و از طرفی هم برایه کاربرها درده سره که کلی تبلیغ و ... ر. باید پشته سر بزارن و اگه خوش شانس باشن و با فیــــــــــــــــلتر و مشتقاتش مواجه نشن و فایله پاک نشده باشه و سرور شلوغ نباشه و ... موفق به دانلوده فایل بشن که این به ضرره هم فروشندس هم خریدار با ای طرحه من بحث و آشنایی مقدماتی میشه اینجا مشخصاته کامل و دریافت فایل و ... میشه تو سایته خودتون حالا ما اینجا چی کار میکنیم! من که طراحه وب و برنامه نویسه تحته وب هستم تواناییه ساخته هر جور سایت رو هم دارم اگه خواستید میتونید به سایتم یا آموزشهام در پی سی ورلد در تالاره طراحی صفحات وب یه سری بزنید ![]() www.djh.150m.com http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=125 از طرفی بیشتره دوستان به کد نویسی که هیچ حتی به استفاده از CMS ها هم آشنایی ندارن از طرفه دیگه برای استفاده از CMS ها هم شما به هاست + دامین احتیاج دارید که بعد از یه سال یا باید دوباره شارژ کنید یا همه چیتون بپره که مکافاته خودش رو داره حالا خوب بودنه هاست و ... هم که جایه خودش رو داره البته آشنایی با cms و نحوه یه کار با اون رو هم ندیده میگیریم (این حرفا رو طبقه شواهد میگم اگه شک دارید از دوستان بپرسید) بگزریم مراحله کار: 1. من وبسایت (توجه شود وبسایت با وبلاگ خیلی فرق داره) هایه شما رو ساده و طبقه کارتون و به صورته استاتیک طراحی میکنم 2. اگر قالب داشتید که با همون کار میکنم اگر نداشتید برایه طراحیه گرافیک و کد و ... یه مقدار هزینه اضافه میشه بنر، فلش و ... هم جدا محاسبه میشن یا به صورته اشانتیون براتون ساخته میشن 3. رویه هاست با یوزر و پسه شما آپلود میکنم (یا خودتون میکنید کاری نداره) هاست: www.webng.com خودم 4 ساله دارم ازش استفاده میکنم و بینه اونایی که تو این 7-8 سال امتحان کردم از همه بهتر، پرسرعت تر و با امکاناته بهتره اگر آدرستون هم به نظرتون بلند بود میتونیم خیلی راحت از أامین های رایگانه چه فارسی چه خارجی استفاده کنیم 4. وظیفه یه آپدیتش رو هم میتونم خودم قبول کنم ولی اگه خواستید به خودتون هم آموزش میدم خیلی ساده از طرفی من صفحات رو طوری طراحی میکنم که به دست کاریه شما خیلی کم احتیاج داشته باشه یا اصلا احتیاج نداشته باشه فقط کافیه فایلهایه مورده نظر رو مثله کامپیوتر رویه سرور replace کنید همین اگر سوالی چیزی بود هم بپرسید قیمت ها رو هم به زودی اعلام میکنم همینجا (از سر و تهش میرنم نگران نباشید) اگر لازم شد آموزش هم میزارم برایه مراحله مختلفه کار فعلا نظراتتون رو بگید تا ببینم اصلا ارزشش رو داره ادامه بدم یا نه |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
قیمت ها:
خب خب خب
حالا میرسیم به جایه خوبش یعنی قیمتها…. اول از همه بگم اصلا اهله تبلیغ و این حرفا نیستم و تابعه این ضرب المثلم که میگه: "چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه!" فقط مواردی رو که لازم میدونم توضیح میدم... بازم مقدمه: اگر شما هم تو روزنامه، وبسایتها، موتورهای جستجو و … در این مورد یه گشتی زده باشید حتما دیدید که قیمت های طراحی و … برایه مراحله مختلف چه طوریهاس و معمولا در ساده ترین موارد به اعداده 3 رقمی میرسه! ![]() اینجا من کاری به قیمت ها و … ندارم چون اگه بخوایم تک تک حساب کنیم و قیمت های پایه بازم با یه مقدار تفاوت مثله قیمت های اونا میشه که به نفعه منه ولی به ضرره شما! من اینجا بیشتر میخوام سر وتهه خرج رو بزنم تا هم از کاره خودم کمتر شه هم از خرجه شما در مورده کیفیته کمار هم این لازم نیست دیگه این اطمینان رو بدم که سایته شما نه تنها از سایت ها یه طراحی شده با مبالغه 3 رقمی کمی ای نداره بلکه به مراتب حرفه ای تر و ... هم در میاد یه تیر دو نشون حالا قیمت هایه پایه و حدودی رو میزارم ولی دقت کنیدبا اینکه این قیمت ها چند براربر از قیمت هایه اصلی پایینتره ولی بازم ثابت نیستن و بنا به حجمه کار و موضوعاته توافقی بالا پایین میشن ![]() ----------------------------------------- وبسایت ها در حالته پایه دارایه 3 صفحه یه اصلی به شرحه زیر میباشند: Home Info Products با این شرایط قیمت پایه برایه سایتها: 15 تا 30 هزار تومن هست (توجه: حده پایین برایه سایت هایی است که فقط نوشته text باشن) حالا چیزایی که تو قیمته پایانی تاثیر میزارن: 1. استفاده از: Java Flash Java Script DHTML و ... در صفحات. 2. قالب از شما باشه یا اینکه خودم 3. محتوای سایت 4. بنر ها و تبلیغات و ... 5. تعداد صفحات اضافه 6. میزانه کار 7. گرافیک های استفاده شده در صفحات 8. و بقیه مواردی که ممکنه در مواقعه طراحی و دوباره طراحی شدنه بعضی موارد توسطه سفارش دهنده اضافه میشه -------------------------------------- من بیشتر از هر چی (دوستانه قدیمی و آشنا میدونن) کیفیت کار + رضایته مشتری مهمه برام پس زیاد نگرانه مخارج نباشید ![]() آموزش ها و کارهایی رو هم که لازمه بکنید تا از خرج های اضافی گرفته بشه خیلی راحت و آسون توضیح میدم. موفق و موید باشید DARIO Last edited by darioushjh; 02-20-2008 at 05:05 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
رزرو شد برای موارده متفرقه
در صورته لزوم کامل میشه |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
ای بابا!
هیچ خبری نشده که مشکلیه بگید! عجیبه ها حالا مجانی بود همه میدوییدن! ![]() با این قیمت هایی که میخوام بدم با مجانی فرقی نداره ها |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
سلام.
دوست عزیز قیماتت رو میزاری؟
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
به به به
بالاخره یه نفر اومد چشم به زودی میزارم ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
دوستانی که میخوان سفارش بدن خواهشا همینجا توضیحاته لازم رو بدن
تو یاهو سخته مرسی ![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
مي شه نمونه كارهايتان را ببينم؟
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
آخه برادر من بازار اینجور کارا اینجا کساده
باید میرفتی یه جا دیگه الان همه از این قالب ها و مانستر ها دستشونه واسه اینجور کارها وقتتو تلف نکن اینهمه توضیح ننویس همه اینا هم دوستانه
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
آقا online shoping میخام با PHP اما عملیاتی نیست یعنی پرو÷ه درسی هست فقط میخام خیلی ساده طراحی کنم . انجام میدی ؟ بدجور لنگم
تکنولوژی چیزی از جنس امروز است و فردا برای یادگیری آن دیر. به اخبار تکنولوژی پارسال سری بزنید خنده تان می گیرد. اینترنت پر سرعت و ارزان حق مسلم هر ایرانیست >>>>>>><<<<<<< شما هم به ما بپیوندید http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition.html |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Registered User
|
متاسفانه نمونه کار که زیاد ندارم
ولی این سایت برایه دوستمونه که در حاله طراحیه یه نگاه بندازید http://www5.webng.com/darioushjh/designes/farssat/ سایت و فرومه خودمم تو امضا هست ![]() من حدودا 8 سالی هست که برنامه نویسی تحته وب میکنم Quote:
درسته حق با شماس من گفتم سنگ مفت گنجشک مفت یه امتحانم اینجا میکنیم Quote:
اگه بخواین آشنا هستن چند نفر ولی براتون به نظرم گرون میوفته تو تالاره همین فروم بگید ببینید دوستان کمک میکنن!؟ |
||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
دوستان به منظوره هم رفاهه حاله شما هم خودم میتونم برایه دوستانی که مارده فروششون به کارم میاد به قیمت پایین تر و به جایه نقد از محصوله اونا بگیرم
اگه کسی خواست بگه |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
سلام داریوش جان این جا کجا
![]() بالاخره از اون جا ناک اوت شدی ![]() اشکال نداری برمیگردی منو نشناختی !! نمیتونم بگم سکرته ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|