esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کمک برای تنظیم جی پی آر اس ایرانسل در Blackberry

Registered User cadusir آواتار ها

کمک برای تنظیم جی پی آر اس ایرانسل در Blackberry

سلام به همه دوستان خوبم راستش من خیلی گشتم اما نتونستم تنظیم GPRS ایرانسل رو برای Blackberry پیدا کنم ! مدلش هم 7290 هست و توی ستینگش انقدر آپشنهای مختلف داره که من گیج شدم.
    اینم بگم که مال راجرز کاناداست و بخوبی با همه سیمکارتهای ایران کار میکنه.
    به نظر شما اگر APN رو بدم و رو هم براش تعریف کنم ( که نمیدونم چجوریه!) مشکل حل میشه؟
    با تشکر

2. تبلیغات در اینترنت
    مدیر بازنشسته king_dani آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cadusir نمایش نوشته ها
    سلام به همه دوستان خوبم راستش من خیلی گشتم اما نتونستم تنظیم GPRS ایرانسل رو برای Blackberry پیدا کنم ! مدلش هم 7290 هست و توی ستینگش انقدر آپشنهای مختلف داره که من گیج شدم.
    اینم بگم که مال راجرز کاناداست و بخوبی با همه سیمکارتهای ایران کار میکنه.
    به نظر شما اگر APN رو بدم و رو هم براش تعریف کنم ( که نمیدونم چجوریه!) مشکل حل میشه؟
    با تشکر
    قاعدتا باید کار کنه ، در خود سایت ایرانسل یک پی دی اف راهنما هست دانلود کنید ببینید در لیست ش ، بلک بری رو نداره؟

Pocket PC کاربر فعال siavash78 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط king_dani نمایش نوشته ها
    قاعدتا باید کار کنه ، در خود سایت ایرانسل یک پی دی اف راهنما هست دانلود کنید ببینید در لیست ش ، بلک بری رو نداره؟
    جسارتا دکتر جان فکر نمی کنم کار کنه اینجوری... توی اون pdf هم فکر نکنم چیزی نوشته باشه. اگه تنظیمات بلک بری هم مثل پاکت پی سی ها پیچیدگی (البته منظورم کدهای wap , html , ...) حتما باید ارز اپراتور کمک گرفت.

Registered User cadusir آواتار ها

دوستان عزیز ممنون از پاسخی که دادین
    pdf خیلی کمک کننده بود اما باز مشکل من باقی مونده چون توی Blackberry نمیدونم کجا باید این تنظیم هارو انجام بدم راستی فقط جای APN معلومه اینم بگم که برای یکی از دوستان که Iphone داره فقط توی APN وارد کردم mtnirancell و باقی تنظیم هارو گذاشتم اتوماتیک! بامزه اینجاست که GPRS حالا اونجا به خوبی کار میکنه اما Blackberry من گویا با نتورک مشکل داره و باید همه چیز درست میزون بشه.
    بازم تشکر میکنم