esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 7 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 99
Like Tree37Likes

موضوع: راهنمايي در خصوص فوايد و مضرات مسافرت قاچاقي به انگليس

Registered User

راهنمايي در خصوص فوايد و مضرات مسافرت قاچاقي به انگليس

دوستان هم چنان كه اطلاع داريد چند سالي است كه گرايش زيادي ميان جوونا براي خروج از كشور و حاصه سفر قاچاقي با بهايي معادل ده ميليون تومان به اين كشور ايجاد شده ... مي خاستم از دوستان در خصوص شرايط افراد مزبور در انگليس و بالكل فوايد و مضرات آن نظر بدهيد.

2. تبلیغات در اینترنت
    مدیر بازنشسته Wiseman آواتار ها

برفرض که الان موفق شدی و اونجایی ، فکر بعدش رو کردی ؟!
    .The time is gone, The song is over. Thought I'd something more to say

Registered User

تو انگلیس روی هم میشی مثل افغانیهای تو ایران.تازه اونا از من وتو نژادپرست ترند
    تازه اگر در مسیر رفتن به انگلیس قاچاقچی ها نکشندت واعضا وجوارحت رو واسه پولدارهای اروپایی نفروشند.چون اینجوری سودش از قاچاق بردن جنابعالی بیشتره.
    شاید هم پلیس،ملیس های انگلیس یا اروپا گرفتند وبعد به بهانه اقامت تو رو به عنوان سرباز کشورشون بفرستند یا در اصل برگردونندت به عراق.یعنی دو قدم اینورتر از خونت
    ویرایش توسط 7seas : May 12th, 2008 در ساعت 02:07 AM

Registered User salehnia آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط 7seas نمایش نوشته ها
    تازه اگر در مسیر رفتن به انگلیس قاچاقچی ها نکشندت واعضا وجوارحت رو واسه پولدارهای اروپایی نفروشند.چون اینجوری سودش از قاچاق بردن جنابعالی بیشتره.
    شاید هم پلیس،ملیس های انگلیس یا اروپا گرفتند وبعد به بهانه اقامت تو رو به عنوان سرباز کشورشون بفرستند یا در اصل برگردونندت به عراق.یعنی دو قدم اینورتر از خونت
    چه سرگذشتی تلخی !

Registered User hossein55 آواتار ها

Icon11

ببین من اصلا قصدم تبلیغ و اینا نیست ولی یه سایتی هست دو روزه پیداکردم مثل خوره افتاده به جونم نمی دونم خوبه یا نه ولی قاچاقی انگلستان رفتن به دردسراش نمی ارزه و گر نه من خودم می رفتم. سایتش اینه www.dominicapassport.com

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User hossein55 آواتار ها

لبته این مزخرفاتی که تو این سایت هستش رو من یه قرون قبول ندارما نمی دونم فرار از ملیتی قبلی و از این چرتو پرتا من میخوام برم انگلیس کار کنم و زندگی فقط همین.

Registered User OmidReza آواتار ها

خواهش میکنم توجه کن در یک کلام و بدون تعارف بدبخت میشی !

جدیدا قوانین تصویب شده اتحادیه اروپا و همچنین در آمریکا شرایط بهرانی برای افرادی که قاچاقی میان ایجاد کرده.

و یک مساله مهم! این سبک مهاجرت کردن ( قاچاقی ) = شما در آنجا خواهید دید که شخصیت بسیار پائینی برات قائلند و اگه مشکلی پیش بیاد شما هیچ راه قانونی برای دفاع از خودت نخواهی داشت.
    و در آخر شما مجبور به گرفتار شدن در باندهای خطرناک خواهید شد

دوست عزیز مواظب افکار خودت باش فقط و فقط برای خودت اینو میگم چون هموطن تو هستم.
    pcyord likes this.
    یادم باشد آسمان و زمین و خورشید و جهان همانست که در کودکی بود !

زود باید یاد گرفت که بهترین وقت همین حالاست

Registered User

با سلام شاید الن برای پست زدن یه کم دیر باشه ولی من گرفتار بودم واین مطلب رو الان دیدم
    قصد من توصه به کسی برای کسی نیست
    اینجانب الن دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه کویین مری لندن هستم و سالی 50 ملیون هزینه دانشگاه و خورد و خوراک میدم
    من که روز اول که خواستم بیام از کسی مشورت نگرفتم که چه جوری بیام با عرض معذرت از همه میخوام بگم هیچ کدومتون اصلا اطلاع ندارین همه فکر میکنن باید اول بری ترکیه بعد هر جایی میخوای بری یا اگر جایی میخوای بری قانونی وبا ویزا بری در صورتی که این استدلال غلطی هست در جواب دوستی که گفته بی تعارف بدبخت میشی باید بگم که نه تنها بدبخت نمیشه بلکه از هر کس که تو ایران زندگی میکنه خوشبخت تر میشه
    اینجا یه سری مسائل هست که آدم باید در نظر بگیره
    1 مساله پول
    که به نظر من مهمترین مسئله زندگی هست
    2 مساله آزادی
    در مورد پول باید بگم که هر کسی که قاچقی اومده دست خودشو زده به این خاطر که اینجا مثل آمریکا نیست که هیچی ندن اینجا دولت کاملا ساپورت میکنه خونخ میده پول ماهیانه میده هزینه کالج دانشگاه به پناهنده ها میده تازه وقتی قاچاقی میای دیگه اقامت دائم داری و کسی بیرونت نمیکنه در مورد مسائلی که دوستان مطرح کردن هم باید بگم همش بی اساس بود اینجا زندگی فقط مال پناهنده هایس چون مفت دارن از امکانات دولت انگلیس استفاده میکنن
    اگر قانونی بیای دیگه نمیتونی درخواست اقامت بدی بجز چند مورد که اونم خیلی سخته مثلا 1 ملیارد داشته باشی سرمایه گذاری کنی یا 5 سال با یکی ازداواج کنی یا 10 سال در بخوانی که لازم به ذکره که طی همه این ساله چه ازدواج چه درس باید خودت تمام هزینه هات رو بدی اگه به عنوان دانشجو بیای هفته ای 20 ساعت بیشتر نمیتونی کار کنی که با این شرایط بجز رستوران وکار سیا که اونم تازه اگه گیر بیاری جای دیگه نمی تونی کار کنی من عاجزانه تقاضا دارم افرادی که اطلاع ندارن هیچی در این مورد نگن بعضی افرراد فقط برای اینکه چیزی کفته باشن پست میزنن من بنا به تجربه ای که دارم 1 سال آمریکا بودم ایالت کالیفرنیا لوس آنجلس منطقه ایرواین 2 سال آلمان 1سال ونیم لندن هستم انگلستان مثل یک قطعه از بهشت میمونه فقط اگر نترسی و بیای و با ترس بیخود از این حرفهای که دوستان وآشنایان وکسانی که اطلاع ندارن موقعیتو خراب نکنی چون اگر قانونی وبا ویزا بیای دیگه تموم میشه و فکر اقامت درس خوندن رو از سرت بیرون کن نه فقط برای انگلستان بلکه برای تمام اروپا چون وقتی برای ویزا اپلای میکنی انگست نگاری میشی ودر فرودگاه هم انگشت نگاری میشی و اگر تقضای پناهندگی بدی دیپورتت میکنن در تمام اروپا براساس قانون دابلین که بین گشور های حوزه شنگن وانگلستان بسته شده اثر انگشتت هست واگر در هر کشور اروپایی دیگه ای هم تقاضای پناهندگی کنی برت میگردونن انگلیس و انگلیس هم دیپورتت میکنه اگر عاقلانه تصمیم بیگیری و واقعا برای درس و کار میخوای بیای یه ویزای فرانسه بگیر یا بده قاچاقی برات بزنن و بیا فرانسه واز اونجا تا لندن 1 ساعت با قطار و با کشتی 2 ساعت وکسی هم پاسپورت نمیخواد تا دم مرز به مرز که رسیدی دیگه کار تمومه

Registered User brainsore آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamd0000 نمایش نوشته ها
    با سلام شاید الن برای پست زدن یه کم دیر باشه ولی من گرفتار بودم واین مطلب رو الان دیدم
    اینجانب الن دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه کویین مری لندن هستم و سالی 50 ملیون هزینه دانشگاه و خورد و خوراک میدم
    من که روز اول که خواستم بیام از کسی مشورت نگرفتم که چه جوری بیام با عرض معذرت از همه میخوام بگم هیچ کدومتون اصلا اطلاع ندارین همه فکر میکنن باید اول بری ترکیه بعد هر جایی میخوای بری یا اگر جایی میخوای بری قانونی وبا ویزا بری در صورتی که این استدلال غلطی هست در جواب دوستی که گفته بی تعارف بدبخت میشی باید بگم که نه تنها بدبخت نمیشه بلکه از هر کس که تو ایران زندگی میکنه خوشبخت تر میشه
    1 مساله پول
    2 مساله آزادی
    در مورد پول باید بگم که هر کسی که قاچقی اومده دست خودشو زده به این خاطر که اینجا مثل آمریکا نیست که هیچی ندن اینجا دولت کاملا ساپورت میکنه خونخ میده پول ماهیانه میده هزینه کالج دانشگاه به پناهنده ها میده تازه وقتی قاچاقی میای دیگه اقامت دائم داری و کسی بیرونت نمیکنه در مورد مسائلی که دوستان مطرح کردن هم باید بگم همش بی اساس بود اینجا زندگی فقط مال پناهنده هایس چون مفت دارن از امکانات دولت انگلیس استفاده میکنن
    اگر قانونی بیای دیگه نمیتونی درخواست اقامت بدی بجز چند مورد که اونم خیلی سخته مثلا 1 ملیارد داشته باشی سرمایه گذاری کنی یا 5 سال با یکی ازداواج کنی یا 10 سال در بخوانی که لازم به ذکره که طی همه این ساله چه ازدواج چه درس باید خودت تمام هزینه هات رو بدی اگه به عنوان دانشجو بیای هفته ای 20 ساعت بیشتر نمیتونی کار کنی که با این شرایط بجز رستوران وکار سیا که اونم تازه اگه گیر بیاری جای دیگه نمی تونی کار کنی من عاجزانه تقاضا دارم افرادی که اطلاع ندارن هیچی در این مورد نگن بعضی افرراد فقط برای اینکه چیزی کفته باشن پست میزنن من بنا به تجربه ای که دارم 1 سال آمریکا بودم ایالت کالیفرنیا لوس آنجلس منطقه ایرواین 2 سال آلمان 1سال ونیم لندن هستم انگلستان مثل یک قطعه از بهشت میمونه فقط اگر نترسی و بیای و با ترس بیخود از این حرفهای که دوستان وآشنایان وکسانی که اطلاع ندارن موقعیتو خراب نکنی چون اگر قانونی وبا ویزا بیای دیگه تموم میشه و فکر اقامت درس خوندن رو از سرت بیرون کن نه فقط برای انگلستان بلکه برای تمام اروپا چون وقتی برای ویزا اپلای میکنی انگست نگاری میشی ودر فرودگاه هم انگشت نگاری میشی و اگر تقضای پناهندگی بدی دیپورتت میکنن در تمام اروپا براساس قانون دابلین که بین گشور های حوزه شنگن وانگلستان بسته شده اثر انگشتت هست واگر در هر کشور اروپایی دیگه ای هم تقاضای پناهندگی کنی برت میگردونن انگلیس و انگلیس هم دیپورتت میکنه اگر عاقلانه تصمیم بیگیری و واقعا برای درس و کار میخوای بیای یه ویزای فرانسه بگیر یا بده قاچاقی برات بزنن و بیا فرانسه واز اونجا تا لندن 1 ساعت با قطار و با کشتی 2 ساعت وکسی هم پاسپورت نمیخواد تا دم مرز به مرز که رسیدی دیگه کار تمومه
    mah2011 likes this.

Spoiler

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط 7seas نمایش نوشته ها
    مطمعن باش هیچ جا دنیا مثل ایران نژادپرست نیست!کاری رو که ما با افغانی ها کردیم هیجا دنیا با مهاجراشون نکردن!
    14708 and hitoyou like this.

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamd0000 نمایش نوشته ها
    1 مساله پول
    2 مساله آزادی

در مورد كيس بگو... من ميدانم كه اگر بدون كيس معتبري بري اونجا قبولت نمي كنن و حتي از شما مداركي مبني بر محكوميت در ايران ازت ميخان.. خب وقتي شما اين مدارك رو نداري چه طوري مي توني هوم افيس را متقاعد كني كه بهت شهروندي بدن.

Registered User samanjan آواتار ها

آقا اگر یکی را پیدا کردی مطئمن باشه به من اطلاع بده

تا باهام بریم

جدی می گم

Registered User samanjan آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein55 نمایش نوشته ها
    ببین من اصلا قصدم تبلیغ و اینا نیست ولی یه سایتی هست دو روزه پیداکردم مثل خوره افتاده به جونم نمی دونم خوبه یا نه ولی قاچاقی انگلستان رفتن به دردسراش نمی ارزه و گر نه من خودم می رفتم. سایتش اینه www.dominicapassport.com
    همش کلاهبرداری است

Registered User mohammadali19 آواتار ها

برادر دوست من 15 مليون خرج كرد قاچاقي رفت انگليس...
    2 سال پيش...الان وضع ناجوري داره... ميگه هفته اي 80 پوند بهمون دولت
    پول ميده كه خرج خوراكمونم نميشه...اكثرا نون و آب ميخوريم...
    هيچ كي قبولمون نداره اونجا...
    درسته طرف سيكل داشت و سواد درست حسابي نداشت...
    ولي جوشكار آرگون بودو كارش عالي بود يكي از آشناهاشون كه اونجا بود بهش ميگه بيا اينجا من كارم برات جور ميكنم و...
    ولي ميخوره به بحران و اينا...
    در كل بدبخت شد رفت...
    گفت يافت مي نشود گشته ايم ما
    گفتم آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست...
    ترك هوس!!!
    کانون ترک
    [/URL]

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

سلام رفقا
    من نمیخوام کسی رو ترغیب کنم این کار رو بکنه ولی من الان حدود 2 ساله لندن زندگی میکنم .... اون دوستمون که لندن داره درس میخونه حرفاش درسته و من تایید می کنم حرفاش رو ، اروپا بهشت پناهنده هاست و انگلیس بهترینشونه !! و متاسفانه شرایط ایران به گونه ای شده که همه میخوان بیان بیرون اما ! من بهتون قول میدم وقتی وارد لندن بشین تا 6 ماه اول به خودتون فحش میدین که این چه قبرسونیه من اومدم .... ... دلایلش هم زیاده ....
    اما من قسم میخورم ما ایرانی ها به مراتب بیش از این انگلیسی ها نژاد پرستیم ، به تمام مقدساتم قسم احترامی رو که اینجا در اداره جات دولتی به من میزارن عمرا تو ایران توی هیج اداره دولتی به من نگذاشتن ... من اینجا از وزارت کشور انگلیس شکایت کردم و در دادگاه من ، که یک ایرانی مهاجر یک سال آمده به انگلستان بودم ، وزارت کشور رو محکوم کردم ...و در آخر سر وزارت کشور مجبور شد کاری رو بکن که ازشون خواسته بودم !! بگذریم که این پروسه حدالقل 6000 پوند برای خود دولت انگلیس هزینه داشت ، کدوماتون جرات دارین به یه گروهبان کلانتری بگین بالا چشمت ابروست ... چه برسه با شکایت و اداعاده حقوق !!! پس ترو خدا این حرفایی که تو تلویزون میزنن که آی اروپایی ها نژاد پرستن و ... حدالقل در مورد انگلیس نزننین
    اما در مورد زندگی اینجا اگر دنبال پول بخور نمیر باشی ... دولت کمکت میکنه پول همه چیز زندگی ایت رو میدن بهت ...اجاره خونه هزنیه زندگی همه و همه ، ایرانی ها همه ماشاالله زرنگن من ایرانی بد بخت بیچاره ندیدم اینجا مگر کسی توی ایران خیلی خیلی خیلی بد بخت بوده حالا اینجا با چند درجه پیشرفت ... فقط بدبخته .... خصوصا اگر اهل قمار و اعتیاد و خانم بازی نباشه یه جو شرف کار کردن هم داشته باشه به مراتب بهتر از ایران زندگی میکنن
    موفق و خوش و سلامت باشید
    Benyaminj, H@mid, 14708 and 9 others like this.

صفحه 1 از 7 1 2 3 ... آخرینآخرین