esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 38

موضوع: جم تي وي توطئه يا توهم؟

کاربر فعال هنرهای نمایشی Geronimo آواتار ها

جم تي وي توطئه يا توهم؟

اسم تايپيك يه خورده بي ربطه

تازگيا كه چه عرض كنم يه پنج شيش ماهي ميشه يه شبكه تلويزيوني راه افتاده به اسم gem tv كه يه شبكه ماهواره اي فارسي زبانه و داره برنامه هايي رو پخش ميكنه كه تا حالا سابقه نداشته شبكه فارسي زبان ديگه اي نشون بده

مثل :

كشتي كج يا فيلمهاي سينمايي خارجي و هاليوودي

حالا مسئله اي كه مطرح هست يه سري اتفاقات افتاد من اينجا كوتاه بهشون اشاره ميكنم

اول اينكه در اوايل كارشون وقتي فيلمي رو پخش ميكردن و توي اون فيلم احيانا صحنه ي غير اخلاقي بود سانسور ميشد و مجري برنامه ميگفت كه فقط ما صحنه هاي غير اخلاقي رو پخش نميكنيم و فلان

دوم اينكه تو ايميل هايي كه به برنامه iman برنامه اي كه كشتي كج توش پخش ميكرد به دست مجري ميرسيد اعلام كرد كه از ما خواستن كه كشتي كج زنان رو پخش كنيم كه ما شرمنده بينندگان هستيم و به دلايل اخلاقي نميتونيم اينكارو بكنيم

ولي بعد قضيه تغيير كرد اين اواخر ميبينم كه فيلمايي كه پخش ميكنه تقريبا همشون پر از صحنه هاي غير اخلاقيه و اون حرفي كه قبلا زده بودند رو بيخيال شدند

و جالب اينكه اين هفته كشتي كج زنان رو هم پخش كردند

تازگيا اخبار بيست و سي يه اشاره اي به شبكه اي كرد كه با بودجه رسمي امريكا ميخواد دستي به فرهنگ جوانان ايراني بزنه و اونا رو از راه بدر كنه { اينو بيست و سي گفت نه من}

خلاصه اينكه شما نظر تون راجع به اين تغييبر رويه ي شبكه جم تي وي چيه و اصلا با اين شبكه اشنايي داريد يا نه؟

There are things known, and there are things unknown. And in between are,
    The Doors

2. تبلیغات در اینترنت
    همکار انجمن سینما sokOoooot آواتار ها

شبکه خوبیه من دیدم چند بار

حیف که ماهواره ندارم خودم

بعد یه شبکه دیگه هم هست توی اسمش fm هست اونم خیلی عالیه جدید هم اومده همش فیلم دوبله میزاره من هر وقت میرم خونه کسی ماهواره داشته باشه همین دوتا رو میبینم

ولی این gem کیفیتش بالاتره
    بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ،
    چون من که آفریده ام از عشق
    جهانی برای تو !

چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان

نه به دستی ظرفی را چرک میکنند

نه به حرفی دلی را آلوده

تنها به شمعی قانعند

واندکی سکوت......

Registered User

نه عزیز جان ، این خبرا نیست ، این تلویزیون تو انگلستان هست ، اونم با سرمایه یه سری آدم پولدار که فقط واسه پوز زنی اومدن تو اینکار هیچی هم از تلویزیون داری نمیدونن ! چند وقت دیگه هم بگذره یه کم از سرمایشون هدر بره احتمالا جمش میکنن !

یکی دیگه نمونه بدتر اونا هم که همون تی وی پرشیا آلمان که 4 تا کنسرت گذار اروپایی اومدن تلویزیون زدن که اونا هم متاسفانه نمیدونن اصلا برنامه سازی چیه! فقط یاد گرفتن با خواننده با مافیایی که تو اروپا دارن قرارداد ببندن وگرنه... اتفاقا یکی از شریکا هم اخوان ، پدر همین نوید و امید خواننده هستش.

هیچکدومشون به یاد من و شما نیستن!

Registered User A.Farokhzad آواتار ها

Gem TV مدتهاست داره از هاتبرد برنامه پخش ميكنه.
    از محبوب ترين شبكه هاي فارسي زبان هست چون هم كيفيت پخش بالائي داره و هم دوباره فوق العاده داره
    يكي Topcut كه هر هفته يك فيلم هاليوودي با زير نويس فارسي پخش ميكنه (البته در قالب نقد فيلم چون هاتبرد قوانين سفت و سختي براي پخش فيلم هاي روز دارد)
    برنامه هفتگي ديگر هم IMan هست كه به كشتي كج ميپردازه.
    در اين مورد كه كسي دلش به حال ما نسوخته شكي نيست اما مسولين اين شبكه با پخش اين برنامه ها شبكه خود را به يكي از پر طرفدارترين كانالها تبديل كردند كه طبيعتا با در آمدزائي از راه تبليغات بيشتر هزينه هنگفتي هم به جيب ميزنند.
    اما در مورد اينكه طوطئه هست يا نه
    بايد بگم اين هم از تراوشات ذهن بيمار جمهوري اسلامي است چون آنها روضه قمر بني هاشم پخش نميكنند.
    در ضمن اين شبكه تحت نظر و ارتباط با جمهوري اسلامي است كافي است در هنگام عزاداري امامان شيعيان نگاهي به اين تلويزيون بياندازيد كه با قطع برنامه خود فقط لوگو پخش ميكنند چون مجبورند نه به خاطر اينكه سني ها و ساير اديان را انسان نميدانند(مثل صدا و سيما ولي فقيه)
    ویرایش توسط A.Farokhzad : May 18th, 2008 در ساعت 08:38 PM

Registered User pooya007 آواتار ها

فرکانس شبکه رو میدید؟

7. تبلیغات در اینترنت
    Banned

شبکه خوبیه منم دیدم. خب صحنه غیر اخلاقی بده چه اشکالی داره؟ شما نبین خب.

مگه این فیلما تو سرتاسره دنیا بصورت دی ویدی و توی سینما بدون سانسور پخش نمیشه؟ پس چیش میتونه توئطعه "برای جوانان ایرانی" باشه؟ برنامه خاص فقط واسه ما که توش نساختن پخش کنن. فیلمای هالیوودیه که همه ی دنیا میبینن

Registered User A.Farokhzad آواتار ها

فيلم اين هفته Topcut :

تپه ها چشم دارند 2 (Hills Have Eyes 2 )

خلاصه فیلم : واحدی از گارد ملی ارتش آمریکا برای انجام تمرینات نظامی به منطقه شانزده در صحرای نیومکزیکو اعزام می شوند . این منطقه همان منطقه ای است که سالها قبل دولت آمریکا در آن آزمایشات اتمی انجام داده و در نتیجه این آزمایشات و اثرات اشعه رادیواکتیو ، انسانهای آن منطقه تغییرات ژنتیکی پیدا کرده و تبدیل به موجوداتی آدمخوار و خشن شده اند . در ادامه اعضای این واحد نظامی وارد این منطقه می شوند و سپس با این موجودات درگیر شده و یکی یکی قربانی آدمخواران می شوند .

همکار گل و گیاه و حیوانات خانگی Damn آواتار ها

sin country / El Alamein / normandie /In Lousy time/hell/paradise/ کفشهایش / همونجا که نیستم
    هر چي هست به نظر من بهترين شبكه فارسي زبان چون به وظيفش كه سرگرمي به خوبي عمل ميكنه
    بعد از اون هم تي وي پرشيا بهترين
    یادگاری..
    welcome to babylon

..خماری..

Alcohol

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR-ALI نمایش نوشته ها
    هر چي هست به نظر من بهترين شبكه فارسي زبان چون به وظيفش كه سرگرمي به خوبي عمل ميكنه
    بعد از اون هم تي وي پرشيا بهترين
    البته امیدواریم پایدار هم بمونه! ضمن اینکه فقط شبکه سرگرمی وظیفش پخش فیلم نیست! این فیلم بالا رو هم فکر کنم دفه بیست و چندم هست که پخش میکنه!

sin country / El Alamein / normandie /In Lousy time/hell/paradise/ کفشهایش / همونجا که نیستم
    ببخشيد پس وظيفش چيه؟
    دوما شما احتمالا نگاه نميكني وگرنه تا حالا فيلم تكراري نگذاشته

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR-ALI نمایش نوشته ها
    ببخشيد پس وظيفش چيه؟
    دوما شما احتمالا نگاه نميكني وگرنه تا حالا فيلم تكراري نگذاشته
    وظیفش سرگرمیه ! نه حتما فیلم و موزیک!! (البته بستگی داره با چه شبکه هایی مقایسه کنید!!)

اتفاقا من از روز اولش این شبکه رو دنبال میکردم ! چون اطلاعات نزدیکی از این شبکه داشتم ! اتفاقا این آواتار شما رو هم تو این شبکه دیدم!

ضمنا شما احتمالا اون روزایی که هر شب یک فیلم میذاشت فیلمها رو نمیدید! حالا همون هارو که باز هم قبلا به همین شیوه هفتگی پخش کرده ، دوباره داره پخش میکنه!

با شبكه هاي فارسي زبان

کاربر فعال سریال های تلویزیونی reza_badkonaki آواتار ها

یکی از دوستان فرکانس این تی وی پرشیا رو لطف کنه بده
    ممنون
    If you make people think they're thinking, they'll love you. If you really make them think, they'll hate you

Registered User pooya007 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_badkonaki نمایش نوشته ها
    ممنون
    تایید میشه .

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_badkonaki نمایش نوشته ها
    ممنون

11054
    H