esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 33

موضوع: سابقه دار شدم یا نه؟

X2X
    X2X آنلاین نیست.
    Registered User X2X آواتار ها

سابقه دار شدم یا نه؟

سلام
    داشتم تو خیابون رد میشدم که دیدم یه دختری کنار خیابون وایساده . ازش که رد شدم گفتم سنگ مفت گنجشک مفت! (از اون تابلوهای چگونه میتوان یک .... را دوست داشت هم تو ادامه مسیر بود )خلاصه دنده عقب گرفتیم بریم سراغ پیشی جون که 2 قدم مونده بریم برسیم پلیس با زانتیای سفیدش پشت سرمون سبز شد ! تو یه چشم به هم زدن بود که دیدم ماشین پلیس بغل ماشین من وایساده ! پلیسه گفت مگه خودت خوار مادر نداری ؟ ( توجه نکردم گازشا گرفتم که برم دیدم افتاده پشت سرم آژیرشم روشن کرده ! زدم کنار یارو اومد پایین گواهینامه و کارت ماشینم را گرفت و یکیشون اومد تو ماشین نشست و اون یکی با زانتیاش رفت ! ماموره هم هی می گفت پشت سر اون حرکت کنم بین راه شروع کردم چرت و پرت گفتن جناب سروان انسان شریفی هستیم - عابرو داریم - اهل خلاف نیستیم - حتی سیگار هم نمی کشم - با کسی کار نداریم - مسافر کشم - دنبال یه لقمه نونیم - ما سربازیم(اینا که گفتم یه نیگاه کرد بعد پرسید سرباز ارتشی یا سپاه ؟) - اصلا اون زن بود و سنش بالا به من نمی خورد و ... این آخری را که گفتم یه نیگاه چپی به ما کرد ! خلاصه زانتیاهه رسید به یه جای خلوت و پارک کرد (جلوی در یه زمین بزرگی بود ) ما هم پارک کردیم یارو از ماشین ما پیاده شد به رفیقش گفت این اینکاره نیست! رفیقش گفت نه بابا این اینکارس! رفیقش گفت نه بار اولشه رفیقش گفت ماشینشا بگردیم گفت نمی خواد! خلاصه گواهینامه و کارت ماشین ما را گرفت داد بعد پرسید چند سالته گفتم 22 و رفتم !
    حالا میخوام ببینم اینا مشخصات من را یادداشت کردن که برای دفعات بعد داشته باشن یا نه ؟ یعنی برام سوء سابقه شده با نه ؟

2. تبلیغات در اینترنت
    فروشنده معتبر [؟] Ronan آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط X2X نمایش نوشته ها
    سلام
    داشتم تو خیابون رد میشدم که دیدم یه دختری کنار خیابون وایساده . ازش که رد شدم گفتم سنگ مفت گنجشک مفت! (از اون تابلوهای چگونه میتوان یک .... را دوست داشت هم تو ادامه مسیر بود )خلاصه دنده عقب گرفتیم بریم سراغ پیشی جون که 2 قدم مونده بریم برسیم پلیس با زانتیای سفیدش پشت سرمون سبز شد ! تو یه چشم به هم زدن بود که دیدم ماشین پلیس بغل ماشین من وایساده ! پلیسه گفت مگه خودت خوار مادر نداری ؟ ( توجه نکردم گازشا گرفتم که برم دیدم افتاده پشت سرم آژیرشم روشن کرده ! زدم کنار یارو اومد پایین گواهینامه و کارت ماشینم را گرفت و یکیشون اومد تو ماشین نشست و اون یکی با زانتیاش رفت ! ماموره هم هی می گفت پشت سر اون حرکت کنم بین راه شروع کردم چرت و پرت گفتن جناب سروان انسان شریفی هستیم - عابرو داریم - اهل خلاف نیستیم - حتی سیگار هم نمی کشم - با کسی کار نداریم - مسافر کشم - دنبال یه لقمه نونیم - ما سربازیم(اینا که گفتم یه نیگاه کرد بعد پرسید سرباز ارتشی یا سپاه ؟) - اصلا اون زن بود و سنش بالا به من نمی خورد و ... این آخری را که گفتم یه نیگاه چپی به ما کرد ! خلاصه زانتیاهه رسید به یه جای خلوت و پارک کرد (جلوی در یه زمین بزرگی بود ) ما هم پارک کردیم یارو از ماشین ما پیاده شد به رفیقش گفت این اینکاره نیست! رفیقش گفت نه بابا این اینکارس! رفیقش گفت نه بار اولشه رفیقش گفت ماشینشا بگردیم گفت نمی خواد! خلاصه گواهینامه و کارت ماشین ما را گرفت داد بعد پرسید چند سالته گفتم 22 و رفتم !
    حالا میخوام ببینم اینا مشخصات من را یادداشت کردن که برای دفعات بعد داشته باشن یا نه ؟ یعنی برام سوء سابقه شده با نه ؟
    بابا عجب دل خجسته اي داريا ... شهرام جزايري هم تو اين ايران براش سابقه درست نميشه چه برسه به تو

سه سوت ديگه 80 ميليون نفر يادشون ميره شهرام كي بود ... خود دست ان در كاران هم يادشون ميره

اون وقت ميگي برات سو سابقه بشه ؟ كه ميدونه از اون دختر پسره كه خواهرشونو كشتن چه خبر

حدود 12 سال پيش اتفاق افتاد توي خيابان گاندي

همکار انجمن سینما sokOoooot آواتار ها

کارت تمومه
    بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ،
    چون من که آفریده ام از عشق
    جهانی برای تو !

چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان

نه به دستی ظرفی را چرک میکنند

نه به حرفی دلی را آلوده

تنها به شمعی قانعند

واندکی سکوت......

مدیر بازنشسته Duke آواتار ها

سلام...

آقا دوست من رو بابت مسئله ای گرفتن و شلاق هم زدن. (البته الکی ها، ولی بالاخره) و این هم براش سوء سابقه "نشد". شما رو که حتی نگرفتن و ناراحتی...!
    از رفته قلم هیچ دگرگون نشود - وز خوردن غم بجز جگر خون نشود
    گر در همه عمر خویش خونابه خوری - یک قطره از آن که هست افزون نشود

فقط یه سری می زنم و دوباره ناپدید می شم، دوستان می دونن چرا. حوصله ندارم...

Registered User and OTHERS آواتار ها

من هم یه بنده خدایی رو می شناسم که گرفتنش، شلاق خوره، جریمه داده، 20 روز هم بازداشت بوده، الان هم سابقه دار نشده، چون تونست بعدش پاس بگیره بره.
    ولی اینا که گرفتنت چه باحال بودن، یعنی هیچی پیاده نشدی؟

من هرگز نمی نالم / قرنها نالیدن بس است / می خواهم فریاد بزنم / اگر نتوانستم سکوت میکنم / خاموش ماندن بهتر از نالیدن است /نالیدن فرزندان ماکیاولی را مغرور می کند
    دکتر علی شریعتی

7. تبلیغات در اینترنت
    کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت Mahiar0 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط duke نمایش نوشته ها
    سلام...

آقا دوست من رو بابت مسئله ای گرفتن و شلاق هم زدن. (البته الکی ها، ولی بالاخره) و این هم براش سوء سابقه "نشد". شما رو که حتی نگرفتن و ناراحتی...!
    نقل قول نوشته اصلی توسط and OTHERS نمایش نوشته ها
    من هم یه بنده خدایی رو می شناسم که گرفتنش، شلاق خوره، جریمه داده، 20 روز هم بازداشت بوده، الان هم سابقه دار نشده، چون تونست بعدش پاس بگیره بره.
    ولی اینا که گرفتنت چه باحال بودن، یعنی هیچی پیاده نشدی؟
    eee
    مگه ميشه
    يعني هيچ سابقه اي نميخوره براش؟
    تو دنبال كار اگر استعلام بگيرند يعني نمياد؟!!!!!!!!!!

Registered User aurora آواتار ها

اگر همین طوری ولت کردن که خوووووب خوش شانسی...

پاس گرفتن مساله نداره... معمولا اگر جایی بخوای گزارش پلیس بگیری اونوقت تو گزارش درج میشه... مثلا برای گرین کارت و اقامت گزارش پلیس میخوان
    I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes. I am out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

لیلی جان, نازت را کسی خریدار نیست.این جا مردان با یک کلیک هزاران بار عاشق می شوند.

Special Member
    H_R
    H_R آنلاین نیست.
    مدیر بازنشسته H_R آواتار ها

نه عزیزم اون سابقه که شما میگید فقط با زندان رفتن درست میشه ! تا زندان نری 100 روزم که توی بازداشتگاه باشی 9000 تا هم که شلاق بخوری سابقه ای برات درست نمیشه ولی 1 شب توی زندان بازداشت باشی سابقه دار میشی .

سابقه رانندگی چیز دیگست ولی بعید میدونم اینطوری با یاداشت کردن برات سابقه بشه !

Banned

نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چشمانی آبی قد 186 سن 28جذاب ! مجرد !منزلی در قلهک تنها! پدر مادر آمریکا هستن ویزا هم جور میکنم
    خوب آقا اگه زندون هم بری باید بعد از دو سال (سه سال) از سابقه ات پاک شه(قانون است )بستگی به خلافت داره
    حالا یکی بیاد بگه واقعا پاک میشه یا نه
    وکیل ها قضات حبسی های گرام بیان نظر بدن که پاک میشه یا نه

Registered User Reza021 آواتار ها

ماه رمضان ماه مهماني خدا

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User King Of Net آواتار ها

بدجور افتادی تو دردسر
    مواظب خودت باش دیگه دست از پا خطا نکنی
    چوبه دار در انتظارت است : دی
    شریعتی : در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند، و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست/

دیگر حسی برای ماندن نیست

خدافظ

Banned

دوست عزیز مگر خودت..
    مملکت اسلامی است
    شما حق ندارید مزاحم مردم بشید

کاربر فعال فوتبال TehranNet آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ronan نمایش نوشته ها
    بابا عجب دل خجسته اي داريا ... شهرام جزايري هم تو اين ايران براش سابقه درست نميشه چه برسه به تو

سه سوت ديگه 80 ميليون نفر يادشون ميره شهرام كي بود ... خود دست ان در كاران هم يادشون ميره

اون وقت ميگي برات سو سابقه بشه ؟ كه ميدونه از اون دختر پسره كه خواهرشونو كشتن چه خبر

حدود 12 سال پيش اتفاق افتاد توي خيابان گاندي
    اتفاقاً امروز روزنامه همشهری از شهرام نوشته بود
    11 سال حبش

سايت(به غير از فروشگاه) با درآمد ماهيانه 200 هزارتومان به بالاخريدارم

دانلود | نرم افزار | اندروید | دانلود بازی | انیمیشن | کلیپ موبایل | دانلود | Download

مدیر بازنشسته Wiseman آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahiar0 نمایش نوشته ها
    eee
    مگه ميشه
    يعني هيچ سابقه اي نميخوره براش؟
    تو دنبال كار اگر استعلام بگيرند يعني نمياد؟!!!!!!!!!!
    تا دادگاه نری سو سابقه ای در کار نیست !
    این جور جرم ها ( دختر بازی و ... ) که معمولا دادگاه هم نمیرن ! یه تعهد کتبی و پدر مادرت رو هم میکشونن منکرات !

خلاصه از این به بعد حرفه ای تر عمل کن !
    .The time is gone, The song is over. Thought I'd something more to say

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Reza021 آواتار ها

چوب تو آستينت ميكنن

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین