![]() |
|
|
#1 |
|
فروشنده
|
سلام
فروش مجموعه مقالات تخصصی مهندسی عمران ( بانک مقلات تخصصی عمران) شامل 1110 مقاله در زمینه های مختلف : بتن و سازه های بتنی دیوار و سقف کاذب اجرای ساختمان اطلاعات مکانی ایمنی بنادر خاک و پی مقالات نرم افزاری مصالح ساختمانی مدیریت پسماند مهندسی جوش مهندسی پل مهندسی تونل محیط زیست و تصفیه نقشه برداری عمران آب روسازی و راهسازی ساخت و ساز در پایتخت سازه سازه بنائی سازه دریایی سازه فولادی سازه هیدرولیکی ترافیک زلزله و دهها عنوان مقاله دیگر که لیست نشده + مقررات ملی ساختمان مبحث یک تا بیست بررسی جایگاه فتوگرامتری برد کوتاه در اندازه گیری دقیق سرریز سد مارون پروژه سازه های مقاوم در برابر زلزله فونت های مورد نیاز نرم افزار های مورد نیاز + دیکشنری تخصصی عمران لیست مقالات رو میتونید از اینجا دانلود کنید : http://mohamadi151.googlepages.com/m...asosiomran.xls قیمت برای مجموعه فوق همراه با پست : فقط 8500 تومان + یک دی وی دی فیلم اشانتیون دوستان توجه داشته باشید که اکثر مقالات از سایت های پولی تهیه شده (سایت ها معمولا برای هر مقاله از 200 الی 600 تومن پول میگیرن) این مجموعه شامل 1100 مقاله است دوستان اگه اسکنر دارین یا موبایل تصویر فیش رو هم بفرستین ممنون میشم برای تسریع در کار --------------------- دوستان خواهش این مجموعه رو در این انجمن و جاهای دیگه به فروش نذارین . پیشاپیش ممنون چون حاصل زحمت چندین نفره .
فروش مجموعه مقالات تخصصی مهندسی عمران| بزرگترین مجموعه کتب فارسی به صورت پی دی اف |فروش ایبوک و هندبوک های تخصصی مهندسی عمران| فروش ایبوک های متنوع و ...... حتما یه سری بزن mohamadi151[@]Gmail.com ![]() Last edited by محمدی; 06-03-2008 at 10:59 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
درود بر شما
من این مجموعه رو میخوام. شرایط + شماره حساب رو برام pm کنید. ممنون
|
|
|
#3 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
سلام. دوست من شرایط و شماره حساب رو برای من هم بفرست. راستی این مقاله ها خارجی هم هستن یا همشون فارسی ان؟
مرسی
|
|
|
|
#7 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال اشتراک گذاری
|
اقای محمدی عزیز شماره حساب رو برای من هم بفرست
ممنون
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
سلام
لطفا اطلاعات رو هم برای من ارسال کنید ممنون |
|
|
|
|
|
#11 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
فروشنده
|
دوستان اگه اسکنر دارین یا موبایل تصویر فیش رو هم بفرستین ممنون میشم
برای تسریع در کار |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
درود بر شما
امروز رفتم بانک ولی به خاطر قطعی برق کار انجام نشد و افتاد برای فردا. فردا حتما مزاحمتون میشم. با سپاس |
|
|
|
|
|
#14 |
|
فروشنده
|
|
|
|