PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > هنرهای بصری > سریالها و برنامه های تلویزیونی > سریالهای ایرانی

Reply

امکانات بيشتر
Old 11-09-2008, 07:36 PM   #226
Just Mohamad
Registered User

Just Mohamad's Avatar

یه نگاه کلی کردم دیدم کسی نگذاشته، اگر تکراری بود ببخشید.

اینم لینک صحنه اصلی عملیات بین یوسف و زلیخا !!

بای
Just Mohamad is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 08:44 PM   #227
Hoomaan
Registered User

Hoomaan's Avatar

Send a message via ICQ to Hoomaan Send a message via AIM to Hoomaan Send a message via Yahoo to Hoomaan Send a message via Skype™ to Hoomaan
بهههههههله... مثل اینکه اون بحث روانشناسی جنسیتی حضرت یوسف رو سانسور کردند ...

پس پردازیم به مسائل مودبانه تر مثل صحنه روبرویی حضرت یوسف (ص) با زلیخا.

سازمان اطلاعات و امنیت پی تی ( ساواپ)

شایعه درست می کنیم - پیرزن خفه می کنیم - از تروریسم حمایت می کنیم
Hoomaan is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2008, 10:17 AM   #228
Geronimo
Registered User

Geronimo's Avatar

Send a message via Yahoo to Geronimo
روند داستان به نرم خيلي كند شده .. همش شده افكار زليخا براي به دست اوردن يوسف !!

اميدوارم بخاطر كش دادن سريال نباشه و زودتر برن جلو
Geronimo is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2008, 06:34 PM   #229
English Lord
Registered User

English Lord's Avatar

Send a message via Yahoo to English Lord
خیلی سریال داره مسخره میشه ها.....من نمیدونم واقعا این یوسف رفته زندان یا رفته گردش علمی؟

شعار جدیدی درباره سریال

زلیخا حیا کن یوزارسیو رو رها کن...

تنها دلیل آمدن در پی تی :live for what?- Dark Knight - pilot - کاربران با معرفت

English Lord

English Lord is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2008, 12:41 AM   #230
پهلوان
Registered User

پهلوان's Avatar

Send a message via ICQ to پهلوان
سریال خیلی جالبیه
من با دیدن این قسمت موهای بدنم سیخ شد
الله اکبر
درود بر یوسف نبی (ع)

پهلوان is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2008, 12:57 AM   #231
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

از قسمتهای اولش خیلی بهتره....تعبیر خوابش هم جالب بود،ای کاش یکی هم بیاد خوابهای ما رو تعبیر کنه
من این یوزراسیف رو می بینم بعد قیافه بازیگر اصلیشو خیلی حرص می خورم،چرا از اون چهره به اون زیبایی این یوسف در اومده،چقدر هم کرم سفید کن زدن،یعنی هر کی سفید برفیه و مهتابیه آدم خوبیه،می دونم انبیا نورانی بودن اما خیلی تابلو نورانیش کردن دیگه....
minita is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2008, 10:18 AM   #232
sara__joon
Registered User

sara__joon's Avatar

Send a message via Yahoo to sara__joon
Quote:
نوشته ای از minita View Post
از قسمتهای اولش خیلی بهتره....تعبیر خوابش هم جالب بود،ای کاش یکی هم بیاد خوابهای ما رو تعبیر کنه
من این یوزراسیف رو می بینم بعد قیافه بازیگر اصلیشو خیلی حرص می خورم،چرا از اون چهره به اون زیبایی این یوسف در اومده،چقدر هم کرم سفید کن زدن،یعنی هر کی سفید برفیه و مهتابیه آدم خوبیه،می دونم انبیا نورانی بودن اما خیلی تابلو نورانیش کردن دیگه....
این قضیه سفید برفی تایید میشه !

سخنرانی اوایل قسمت دیشب من را یاد سخنرانی رضا مارمولک برای زندانی ها انداخت.

تهیه مجمومه کاملی از مستندها و Season review ها و بازی های تاریخی و گل ها و ... تیم فوتبال منچستر یونایتد
sara__joon is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2008, 10:33 AM   #233
Just Mohamad
Registered User

Just Mohamad's Avatar

Quote:
نوشته ای از minita View Post

click to show

عکس قیافش رو در زمانهای پیری دیدم، دیگه زشت نیست. اتفاقا چهر معصومانه ای بهش دادن.
Just Mohamad is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2008, 04:48 PM   #234
Quala
Registered User

Quala's Avatar

من یه مقاله ازش میخوندم که با یه نشریه ای مصاحبه کرده بوده بعد گفته بود که اول فکر میکردم به خاطر رنگ آبی چشم هام منو انتخاب کردن ولی بعد توسریال بمن گفتن باید لنز قهوه ای بزاری !
Quala is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2008, 05:12 PM   #235
Trusted Member
Scotopia
کاربر فعال فرهنگ و هنر

Scotopia's Avatar

Speedy Thief Champion!
به نظر من ساختن سریالهایی درباره چنین موضوعاتی نیازمند فیلمنامه ای دقیق و بدون نقصه که درباره این سریال اینطوری نیست مصطفي زماني (بازیگر نقش یوسف) هم با اینکه خیلی تلاش میکنه خوب نمیتونه از پس نقش بر بیاد ,جالبه که اینم بدونید که در یکی از مصاحبه هاش گفته :«برخي عوامل اصلي كارسعي درانتخاب يكي ازبازيگران حرفه‌اي داشتند. حتي مدتي دنبال يك بازيگرخارجي گشتند. ولي همه ما مي‌دانيم كه تجربه ساخت فيلم مصائب مسيح توسط مل گيبسون ثابت كرد ايفاگرنقش پيامبر بايد يك بازيگر ناشناخته باشد، آدمي كه روي او ذهنيت خاصي وجود ندارد. به هرحال از آنجا كه بازيگري براي من آنقدراهميت نداشت كه به خاطرآن ازهمه چيزبگذرم، باهمه اينها كنارآمدم. من به مفهوم واقعي عاشق بازيگري و شهرت نبودم، به هرحال يا بازي مي‌كردم يا نمي‌كردم.» وقتي هم « آرزو شهبازي» مصاحبه كننده از او سوال مي‌كند، «فكرمي كنيد چهره تان چه ويژگي خاصي براي ايفاي اين نقش داشته است؟» او پاسخ مي‌دهد: « قضيه يوسف يك قضيه باطني است. زيبايي ظاهري با توجه به زاويه ديد مردم تغييرپيدا مي‌كند. پس مطلق بودن را بايد دراين زمينه كنارگذاشت و ديگر اين كه بعضي چهره‌ها هستند كه بدون داشتن زيبايي ظاهري صميميت دارند. آدمها با آنها احساس نزديكي مي‌كند و اين به انسانيت آدم‌ها برمي‌گردد.
فكرمي كنم كارگردان بيشتر دنبال همين بوده است كه از اين نظر تا حدودي به خودم مطمئن هستم، به اضافه يك زيبايي ظاهري كه البته درگريم بسياري ازجذابيت‌هاي چهره پوشانده شده است. در واقع زيبايي در اينجا براساس فضاي پيرامون تعيين مي‌شود. براساس گريم فراعنه مصر وآدم‌هاي دور و براست كه زيبايي يوسف برجسته شود. ازطرفي بايد اين چهره براي مردم باورپذير مي‌شد، اما خب كانديداهاي ديگري هم بودند كه چهره‌هاي بسيارزيبايي داشتند اما آن انرژي دروني را كه كارگردان دنبالش بود نداشتند وگرنه من خودم را ازنظرزيبايي درحد آدم‌هاي معمولي مي‌بينم.»

حالا جدید ترین اظهار نظر رئیس سازمان صدا و سیما رو درباره ی این سریال بخونید:
عزت‌الله ضرغامي مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر» را بر اساس اجماع نظرات و سنديت نظريه‌هاي قرآني، تاريخي و روايي دانست و بر رضايت مردم از آن تاکيد کرد.
ضرغامي درباره انتقادهاي برخي علما و کارشناسان به مجموعه «يوسف پيامبر» فرج‌الله سلحشور به خبرنگار مهر گفت: اين مجموعه موفق بوده و اين را نظرسنجي‌ها، تعداد مخاطبان و رضايتمندي مردم نشان مي‌دهد. براي توليد اين مجموعه پژوهش‌هاي مفصل شده است.

وي افزود: آيات، روايات و متون تاريخي از سوي کارشناسان، علما و صاحبنظران ديني و تاريخي مورد توجه گسترده قرار گرفته است. ممکن است در بخشي يک روايت يا قرائت خاص از حادثه يا تاريخ مربوط به زندگي حضرت يوسف (ع) در يک متن معتبر به گونه‌اي خاص باشد، اما در تفاسير علما و بزرگان هم مسائلي هست که جامعه امروز آنها را به گونه‌اي ديگر اقتضا مي‌کند.

رئيس صدا و سيما خاطرنشان ساخت: قاعدتاً در سريالي همچون «يوسف پيامبر» اين قانون هست. اگر روايت خاص يا نظريه خاص در يک بخش مطرح شده که متفاوت با آن چيزي است که الان پخش مي‌شود، يک مسئله بسيار طبيعي است و به نظر من از ارزش کسي که نظر خود را مطرح کرده، کاسته نمي‌شود.

ضرغامي در پايان گفت: ولي مجموعه «يوسف پيامبر» بر اجماع نظرات، وجاهت و سنديتي که در مجموعه نظريه‌هاي قرآني، تاريخي و روايي داشته اتکا دارد و کاملاً هم معتبر و مورد رضايت مردم است.
Old 11-17-2008, 01:11 PM   #236
mkf711
Registered User

mkf711's Avatar

مصطفی زمانی (یوزارسیف) از خدمت سربازی معاف شد!!!!!!!!!!

انتخاب بازيگران سريال حضرت يوسف(ع) يكي از مهم‌ترين نكاتي بود كه درباره اين سريال از همان ابتدا همگان را كنجكاو کرد. اولين و بديهي‌ترين تصوري كه هر مخاطبي از نقش يوسف و زليخا دارد، انتخاب بازيگراني خوش‌چهره به ويژه براي نقش حضرت يوسف است. اما سازندگان اين سريال زيبايي معنوي را دست مايه انتخاب هاي خود قرار دادند و بازيگري را براي نقش حضرت يوسف انتخاب کردند که براي نخستين بار در جلوي دوربين ظاهر شد.
سريال حضرت يوسف(ع) از ابتداي ساخت تاکنون حرف و حديث هاي زيادي با خود در پي داشته است. از زمان انتخاب بازيگر تا شروع فيلمبرداري و ساخت سريال اين بحث ها ادامه يافته تا جايي که با پخش قسمت اول مجموعه تعداد زيادي از افراد از منتقد گرفته تا کارشناس مذهبي و حتي مردم عادي نکات مثبت و منفي زيادي درباره سريال گفتند و حالا که اين سريال از مرز 20 قسمت هم گذشته است، همچنان اظهارنظرهاي متفاوت ادامه دارد.
سلحشور براي ساخت اين مجموعه معيارهاي خاصي درنظر گرفته بود که يکي از آنها درباره انتخاب بازيگر است. وي براي يافتن بازيگري که در نقش حضرت يوسف از کودکي تا بزرگسالي بازي کند، مدت هاي زيادي وقت صرف کرد تا بالاخره بعد از بررسي ها فراوان و نظرسنجي از افراد مختلف و سر و کله زدن با 3 هزار بازيگر و نابازيگر، به اين نتيجه رسيد که مصطفي زماني را براي اين نقش انتخاب کند.
او حتي از افرادي که براي بازي در اين سريال تست داده بودند هم درباره مصطفي زماني نظرسنجي کرد و در مجموع به اين نتيجه رسيد که او براي اين نقش مناسب است. «زماني» اهل فريدونکنار و حدوداً 24 ساله است، روزي به همراه دوستش به دفتر سلحشور مي آيند و اين سرآغاز ماجرا براي بازيگر شدن او مي شود.
البته سلحشور براي انتخاب ساير بازيگرانش هم شيوه خاصي را مدنظر قرار داده بود و آنها را بر اساس صلاحيت هايي که داشتند، انتخاب کرده است. بيشتر بازيگراني هم که براي اين سريال انتخاب کرده، چهره هاي معروفي نيستند زيرا اين نکته را مدنظر قرار داده که فردي بايد در اين سريال بازي کند که کمتر شناخته شده باشد تا بيننده آنها را بيشتر باور کند.

به هر حال مصطفي زماني علي رغم اين که خيلي ها از همان ابتدا نظر مثبتي بروي اين تازه بازيگر نداشتند، براي ايفاي نقش در سريال "يوسف پيامبر(ع)" برگزيده شد زيرا سلحشور مي خواست فردي در اين نقش بازي کند که براي اولين بار مردم او را مي ديدند. حتي بسياري از بازيگران مطرح سينما و تلويزيون براي اين نقش معرفي شدند اما سلحشور نپذيرفت.
همين موضوع شرطي شد براي اين بازيگر که تا زمان پخش سريال در هيچ محفلي ظاهر نشود و در سريال و فيلم هم بازي نکند. همچنين براي تشويق اين بازيگر تسهيلات ويژه اي هم با تلاش هاي سلحشور گرفته شد و مصطفي زماني از برکات بازي در اين نقش برخوردار شد.
سلحشور در اين باره مي گويد: ما از محضر يکي از بزرگان خواستيم که با تسهيلات ويژه براي «زماني» موافقت کنند. زيرا او بيش از 3 سال براي بازي در اين نقش زمان صرف کرد و حداقل هديه و جايزه اي که مي شد براي او درنظر گرفت، اين بود که چون سربازي او همزمان با بازي در اين سريال شد، او را از خدمت سربازي معاف کرد.
کارگردان و تهيه کننده سريال "يوسف پيامبر(ع)" به موضوع بازي نکردن زماني در فيلم و سريال اشاره کرد و گفت: براساس توافقات صورت گرفته، قرار شد او تا پايان بازي در اين سريال و همچنين تا زماني که سريال در حال پخش است در هيچ تله فيلم يا سريال ديگري بازي نکند زيرا مي خواستم اين چهره براي مردم تازگي داشته باشد.
وي ادامه داد: اين محدوديت فقط براي بازي در تلويزيون به دليل تعداد زياد مخاطبان آن در نظر گرفته شد و او براي بازي در فيلم هاي سينمايي هيچ محدوديتي ندارد زيرا تعداد تماشاگران سينما کم است و تاثير چنداني در اين زمينه ندارد.
گويا «زماني» هم بر عهد خود پايبند بوده و تاکنون خبري از بازي او در هيچ فيلم و سريالي منتشر نشده است. وي حتي تا قبل از پخش سريال در هيچ محفلي ظاهر نشد و مصاحبه اي هم انجام نداد. اما به تازگي عکس هاي او در چند مجله و روزنامه چاپ شده است. مفصل ترين مصاحبه او با نشريه "رويش" به چاپ رسيده که تماشاگران چهره کاملاً متفاوت او را مشاهده کرده اند و با همين قصد هم مصاحبه کرده و عکس او را کار کرده اند که به همگان گفته شود چهره واقعي «زماني» زيباتر از آن چيزي است که در سريال از او به نمايش درآمده است. البته خواندن متن مصاحبه او هم خالي از لطف نيست!
سلحشور درباره اين که آيا محدوديتي براي مصاحبه هاي او با نشريات در نظر گرفته است يا خير، گفت: من محدوديتي براي زماني در اين زمينه قائل نشده ام اما فکر مي کنم مناسب است خود او با توجه به نقشي که بازي کرده و ارتباطي که مردم با وي در اين نقش برقرار کرده اند، در هنگام مصاحبه و عکس مراعات بسياري از مسائل را بکند بيشتر دقت داشته باشد و البته او تمايل چنداني هم به مصاحبه ندارد.
Old 11-17-2008, 01:49 PM   #237
gheymeh
Registered User

gheymeh's Avatar

از این داستان های قرآن باید عبرت گرفت و در زندگی روزمره استفاده کرد

مصطفی زمانی هم برای نقش حضرت یوسف (ع) خوب انتخاب شده

Last edited by Daneel Olivaw; 11-17-2008 at 08:06 PM.. دلیل: ادغام
gheymeh is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 03:39 AM   #238
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

Old 11-20-2008, 03:25 PM   #239
Hoomaan
Registered User

Hoomaan's Avatar

Send a message via ICQ to Hoomaan Send a message via AIM to Hoomaan Send a message via Yahoo to Hoomaan Send a message via Skype™ to Hoomaan
من یه جایی شنیدم که زن آقای سلحشور (کارگردان سریال) عاشق این آقای زمانی ( بازیگر یوسف) شده بوده و
عوامل فیلمبرداری هم چند بار شاهد قضیه بودن اما با وساطت عزت الله ضرغامی آقای سلحشور کوتاه میاد.

کسی خبری در این مورد نشنیده ؟!

Hoomaan is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2008, 02:03 AM   #240
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

حضرت یوسف به خاطر یه اشتباه کوچیک هفت سال به زندانش اضافه کردخدا....کرمتو واقعاً خدا جون!!خدا به داد ما برسه....می دونم اولیا کارهای خطاشون بیشتر تو چشمه و خدا ازشون توقع بیشتری داره اما خداییش هفت سال برای یه حرف کوچیک خیلی زیاده،ماشین حساب خدا چه جوریا کار می کنه...کسی نمیدونه...
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules