![]() |
|
|
#61 |
|
Registered User
|
ولی مصطفی زمانی فکر کنم اسم بازیگر دوران بزرگسالی یوسف هست ها .
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
والا همونطور که گفتم من خودم هم چندان مطمئن نیستم ..بذارین بیشتر بگردم شاید جواب دقیق رئ یافتم..
![]()
|
|
|
#63 |
|
Registered User
|
شبكهالكوثر سريال «يوسف پيامبر» را درماه رمضان پخش ميكند
![]() شبكه جهاني الكوثر ويژه برنامههاي متعدد و متنوعي را براي ماه مبارك رمضان براي مخاطبان عرب زبان خود تدارك ديده است. بررسي سيره عملي پيامبر اكرم(ص) تحت عنوان «حقائق التاريخ» پاسخ روزانه به استفتائات فقهي مخاطبان با عنوان «احكام اسلامي»، ويژه برنامه زنده هنگام افطار با نام «في ضيافة الكوثر» كه از آيتمهاي متنوعي برخوردار است ويژه برنامه سحر رمضان با عنوان «الخط الابيض» از جمله برنامههاي معارفي الكوثر در ماه رمضان است. سريال «يوسف» نيز كه به تازگي دوبله عربي آن در شبكه الكوثر آغاز شده است به صورت هفتگي و براي اولين بار براي مخاطبان جهان عرب به تصوير كشيده ميشود. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
این شبکه الکوثر مال کجاست ؟
از ایران پخش میشه ؟ |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
انتقاد مدير گروه معارف شبکه يک از سريال حضرت يوسف(ع) و واکنش فرج الله سلحشور
ما کم نگذاشتيم ![]() مديرگروه معارف شبکه يک تلويزيون با اشاره به ضعف هاي عمده در پنج قسمت پخش شده مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر» اعلام کرد بسياري از ايرادها پيش از توليد به سازندگان گفته شده و اين مجموعه در شکل فعلي نمي تواند پاسخگوي پرسش هاي مخاطبان باشد. حسين رحيم زاده درباره انتقادهاي آيت الله سبحاني و برخي مورخان به مجموعه «يوسف پيامبر» به مهر گفت؛ من هنگام نگارش فيلمنامه مدير کل خدمات رسانه يي مرکز پژوهش هاي صدا و سيما بودم، اما فرج الله سلحشور براي فيلمنامه مجموعه رفت و آمدي به مرکز پژوهش ها نداشت و تنها فيلمنامه از سوي دفتر رئيس وقت سازمان (دکتر لاريجاني) به مرکز ارسال شد. وي ادامه داد؛ اين مرکز هم مواردي را به صورت کلي به عنوان نقد فيلمنامه اعلام کرده و آقاي سلحشور بعد از مطالعه گفته بود اين ايرادها سه دسته هستند. يک دسته که اعمال مي شود که متاسفانه در حال حاضر با پخش پنج قسمت چند ايراد اساسي وجود دارد که رفع نشده است. البته بايد مجموعه به طور کامل پخش شود تا ببينيم چند درصد ايرادها رفع شده است. مدير گروه معارف شبکه يک گفت؛ به نظر او دسته دوم اين بود که تحقيقات او بهتر است و در دسته سوم اعلام کرد الان فرصت نيست. در حال حاضر پنج قسمت پخش شده که از ضعف هاي عمده آن مي توان زنان حضرت يعقوب را مثال زد که نبايد اين گونه نشان داده مي شد و مرکز پژوهش ها هم اين مساله را تذکر داده بود. البته نمي دانم اين مورد در کدام دسته طبقه بندي مي شود. وي يادآور شد؛ به فضاي حسادت فرزندان حضرت يعقوب هم نقد داشتيم، اما توجه نشد و در قسمت ديشب ديديم آن حضرت، يوسف را بيشتر نوازش مي کند تا دو فرزند ديگرش را. شب گذشته خواب حضرت يعقوب هم نشان داده شد که ايشان در خواب گرگ هايي را مي بيند که در پي کودکي هستند، اما اين خواب سنديت ندارد. رحيم زاده اشاره کرد؛ ما اين نکته را گفته بوديم که ضرورتي ندارد اين خواب باشد و بهتر است به خواب حضرت يوسف که در قرآن آمده اکتفا شود. فکر نمي کنم اين مجموعه با اين شروعي که داشته بتواند پاسخگوي خيلي از پرسش هاي مخاطبان باشد. گرچه قضاوت کردن هنوز زود است و نبايد به اين فضا دامن زد. شايد اگر مجموعه جلوتر برود، ويژگي هايي داشته باشد. وي درباره اينکه چرا فيلمنامه «يوسف پيامبر» همزمان با کليد خوردن پروژه به مرکز پژوهش ها ارائه شد، گفت؛ هميشه از سوي رئيس رسانه ملي و معاونان سيما چه در زمان دکتر لاريجاني و چه مهندس ضرغامي به سازندگان توصيه مي شود در پروژه ها از همکاري مرکز نهايت استفاده را ببرند و با توجه به اينکه فيلمنامه زمان دکتر لاريجاني شکل گرفت، اين توصيه ها شده بود. مدير کل پيشين خدمات رسانه يي مرکز پژوهش هاي اسلامي ادامه داد؛ ارسال فيلمنامه هم براي اطمينان خاطر بود تا متن مشکل نداشته باشد. البته بايد بگويم آقاي سلحشور وقتي هنوز شاکله فيلمنامه آماده نبود، جلسه يي با من داشت و من چند مرجع، مورخ و منبع به او معرفي کردم و وي درباره فضاي فرهنگي و فراعنه مصر صحبت هايي کرد که من گفتم بهتر است منابع اسلامي باشد. رحيم زاده درباره اينکه با توجه به بودجه «يوسف پيامبر» آيا نبايد تحقيقات جدي تر گرفته مي شد به مهر گفت؛ اهميت تحقيقات پروژه در دوره رياست قبلي و فعلي سازمان مشهود است و حتي من شاهد بودم مهندس ضرغامي با صاحبنظران جلسه دارند و دکتر لاريجاني هم اين کار را مي کرد. بودجه تحقيقات براي اين سريال ها هم قابل توجه است و در اين باره سازمان ضعف نداشته است. وي خاطرنشان ساخت؛ بارها معاون سيما را ديده ام که جلسه هايي با مراجع و بزرگان همراه با سازندگان اثر داشته، اما گروه بايد نهايت تلاش خود را بکند و سلحشور بايد از فرصت ها استفاده مي کرد. صدا و سيما به لحاظ تحقيقات، زمان و بودجه براي «يوسف پيامبر» کم نگذاشت و چهار سال براي نگارش صبر کرد. من شهادت مي دهم سازمان تلاش هاي زيادي در اين باره داشت و خيلي حساس بود. مدير گروه معارف شبکه يک درباره اينکه چرا صدا و سيما بر نگارش مجموعه نظارت نداشته گفت؛ در اين مورد سازمان کم نگذاشته و هميشه اين مساله پيگيري شده و مورد تاکيد بوده، اما گروه سازنده نتوانسته از فرصت ها استفاده کند و آقاي سلحشور احساس کرده تحقيقاتش کامل است. البته برخي مواقع پيش مي آيد سازنده به محققان حوزه و دانشگاه مراجعه کرده، اما آنها دست او را نگرفته اند. مدير کل پيشين خدمات رسانه يي مرکز پژوهش هاي اسلامي گفت؛ فيلمنامه مجموعه در دوره رياست آقاي خسروي بر مرکز سيمافيلم نوشته شد و بايد صحبت هاي وي و آقاي رضابالا معاون فرهنگي او را هم شنيد و اينکه آنها تا چه حد با سلحشور براي فيلمنامه «يوسف پيامبر» صحبت کرده اند. من پيشنهاد مي کنم حتماً با رضابالا در اين باره صحبت کنيد، اما سازمان براي مجموعه بسيار تلاش کرد. رحيم زاده در پايان درباره اينکه آيا نبايد آن زمان مرکز پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما بر فيلمنامه «يوسف پيامبر» نظارت مي کرد، گفت؛ همان طور که گفتم اين همکاري تنگاتنگ بود، اما نظارت اتفاق نيفتاد. از سوي ديگر اين مرکز مسووليت اجرايي ندارد و نمي توانست در اين باره دخالت کند. پاسخ سلحشور به انتقادات کارگردان مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر» بخش عمده ايرادهاي مرکز پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما را به فيلمنامه مجموعه بي اساس يا نظر شخصي دانست و منبع تحقيقات خود را الميزان و تفاسير شيعه عنوان کرد. فرج الله سلحشور درباره انتقادهاي مرکز پژوهش اسلامي صدا و سيما به «يوسف پيامبر» به خبرنگار مهر گفت؛ من نمي دانم چرا همه دنبال ايرادهاي يوسف هستند و اين براي من سوال است که چرا خبرگزاري ها در پي اشکال هاي مجموعه و يافتن افرادي هستند که اشکال هاي بسيار دارند و از آنها سوال خود را مي پرسند. آيا «يوسف پيامبر» محسناتي ندارد و مردم از آن استقبال نکرده اند؟ وي درباره انتقاد مرکز پژوهش ها مبني بر سنديت نداشتن خواب حضرت يعقوب و انتقاد آيت الله سبحاني به مجموعه گفت؛ آيت الله سبحاني اين مساله را رد نکردند، بلکه گفتند بهتر بود مساله زنان يعقوب مطرح نمي شد. من دوست داشتم قصه يي دروغ مي ساختم که در کارهاي تاريخي ديگر همچون امام حسن (ع) و امام رضا (ع) آمده، همچون نامزد، اسب سواري و قهرمانان الکي. کارگردان و تهيه کننده «يوسف پيامبر» ادامه داد؛ آقاي رحيم زاده از بي سوادي اين مسائل را مطرح کرده، چرا که اگر مطالعه کرده بود نمي گفت اين خواب سنديت ندارد. در قرآن يک هزارم ماجراهاي يوسف نيامده و تنها منبع ما قرآن نبود. من حاضرم ايرادهاي آقاي رحيم زاده را با سند محکم در مطبوعات درج کنم تا مردم خود قضاوت کنند ايرادها تا چه حد باربط يا بي ربط بوده است. وي درباره اينکه تا چه حد در رفع ايرادها کوشيده، گفت؛ اغلب ايرادها اساسي نبود يا نظر شخصي بود. مثلاً عنوان کرده بودند به نظر شما بهتر نيست اينجا اين مساله اين طور بيان شود. يا گفته بودند اين مطلب عنوان شده سنديت دارد يا نه. وقتي شما نمي دانيد کدام سند است و کدام نيست پس چطور اظهارنظر مي کنيد؟ در مجموع بخش ناچيز ايرادها درست بود که من آن را اعمال کردم. سلحشور ادامه داد؛ تحقيقات اين مجموعه مطابق با نظر الميزان و تفاسير شيعي بوده که خيلي بيشتر از رحيم زاده مي دانند. همچنين از نظر استاداني چون حبيب الله عسگراولادي و پرورش بهره برديم. از سوي ديگر آيت الله سبحاني سر پروژه «ملک سليمان» با دوستان صحبت کردند و اشاره يي هم به يوسف داشتند، اما رد نکردند که آن زمان حضرت يعقوب با دو خواهر ازدواج کرده بود. اين کارگردان سينما و تلويزيون اشاره کرد؛ بلکه ايشان گفته بودند بهتر بود اين مساله مطرح نمي شد، در حالي که به دليل نگفتن هم اشاره نشده بود. از سوي ديگر اسرائيليات يعني تحريف ها، اما ما بر اساس مستندات مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر» را ساختيم و منابع تحقيق ما هم معتبر است. وي در پايان گفت؛ اي کاش آقاي رحيم زاده و ديگران که الان احساس تکليف مي کنند با يک اثر مذهبي اين طور خصمانه برخورد کنند، تکليف و تعهد خود را در اين 30 سال در مورد هزاران فيلم ضداسلامي و ضداخلاقي که از سينما و تلويزيون ساخته و پخش شد، مي دانستند و واکنش نشان مي دادند. منبع:روزنامه اعتماد |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8704291377 // راستی تصاویرت رو درستش کن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() اين مجموعه داستان زندگي حضرت يوسف(ع) را روايت ميكند. قصه در حال حاضر به دوران نوجواني حضرت يوسف(ع) رسيده است. نقش آن را نوجواني بازي ميكند كه آن روزها 13سال داشته و امروز 16ساله است. بازي در اين مجموعه اولين تجربه بازيگري حسين جعفري است. حسين در كلاس سوم دبيرستان در رشته رياضي و فيزيك درس ميخواند و تصميم دارد كه در آينده در رشته معماري ادامه تحصيل بدهد. چطور براي اين نقش انتخاب شدي؟ پسر داييام، مصطفي زماني، بازيگر نقش جواني حضرت يوسف(ع) است. او مرا به كارگردان، فرج الله سلحشور، معرفي كرد. بعد از تست دادن براي اين نقش انتخاب شدم. قبلاَ تجربه بازيگري داشتي؟ در مدرسه با دوستانم تئاتر بازي ميكردم؛ اما تجربه بازي در تلويزيون يا سينما را نداشتم. گفتي كه براي بازي در اين كار تست دادي، درباره اين تست بگو. مشاور كارگردان، جمال شورجه از من تست گرفت. از من خواست كه چند تا از ديالوگهاي تئاتر مدرسه را برايشان بخوانم و بازي كنم. بعد هم از من خواست يكي از ديالوگهاي يوسف و برادرش را بخوانم. وقتي در اين مرحله قبول شدم، براي تست گريم رفتم. فكر ميكني كه دليل انتخابت براي اين نقش چه بود؟ آقاي سلحشور بهتر ميتوانند به اين سؤال جواب بدهند! اما خودم فكر ميكنم دليل اين انتخاب قيافهام بود و البته اعتماد به نفسم هم در اين انتخاب بيتأثير نبوده است. اولين صحنهاي كه بازي كردي، كدام صحنه بود؟ صحنهاي كه با خواهر و برادرم به صخره سنگ ميزديم. يعني يك صحنه آسان براي يك بازيگر تازه كار؟ درست است. براي من كه تا به حال جلوي دوربين نرفته بودم، كار با يك نقش ساده شروع شد و به تدريج به قسمتهاي سخت رسيديم. به طور كلي بازي كردن در اين نقش سخت بود؟ نقش سختي بود. بازي كردن در نقش نوجواني يك پيامبر سخت است. اما با كمك كارگردان و با همه توانم در اين نقش بازي كردم. سختترين قسمت نقشت كدام صحنه بود؟ قسمتي كه يوسف در چاه ميافتد، خيلي سخت بود. البته خيلي هم جذاب بود، چرا كه از نظر حسي جاي كار داشت. اما صحنه كاروان از نظر فيزيكي سخت بود. چون دكور آماده نبود و ما مجبور بوديم كه اين صحنه را در تابستان بگيريم. در هواي گرم كوير و با آن لباسها خيلي سخت بود. حفظ و بيان كردن ديالوگها برايت مشكل نبود؟ من ديالوگها را از قبل حفظ ميكردم تا سر صحنه مشكلي پيدا نكنم. ترس و دلهره نداشتي كه نتواني خوب بازي كني؛ خصوصاً كه بازيگران حرفهاي در مقابلت بازي ميكردند؟ نميترسيدم، اما نگران بودم. به هرحال اولين بار بود كه جلوي دوربين ميرفتم. اما محيط كار صميمي بود و براي همين بيشتر از اينكه بترسم، از محيط و بازيگران كار ياد گرفتم. كتايون رياحي، جعفر دهقان و محمود پاك نيت، خيلي به من كمك كردند. تصويربرداري چقدر طول كشيد؟ كار از اردبيهشت 83 شروع شد. من از مهر به گروه ملحق شدم و تا مرداد سال 85 با آنها بودم. چقدر طولاني! مدرسه را چهكار ميكردي؟ اجازه گرفته بودم و سر فيلمبرداري هم معلم داشتم. زمان امتحان هم ميرفتم و امتحان ميدادم. اما خب... سخت بود. دوري از خانواده اذيتت نميكرد؟ سخت بود. خصوصاً كه من بچه آخر خانواده هستم. خانوادهام در مازندران ساكن بودند و اين مدت من با خواهرم كه تهران خانه داشت زندگي ميكردم و مدتي هم با پسرداييام. بعد از اين كار پيشنهادي براي بازي در سينما يا تلويزيون داشتي؟ چند تا كار پيشنهاد شده است؛ اما با ديگران كه مشورت كردم گفتند كه بهتر است اين نقشها را بازي نكنم. |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
ویکتوری جان ممنون عکس های جالبی بود..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
انگلیش لرد عزیز قابل شما رو نداشت.قبلا هم گفته بودم میتونید منو عطیه صدا کنید.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
|
Quote:
من یکی که فیلم هالیوودی دهه شصت مربوط به حضرت یوسف رو به اینا ترجیح میدم . واقعا باید برن یه کم از این مسیحیا یاد بگیرن . با اینکه مسلمون نیستند ، ولی فیلمهای تاریخ انبیا رو چنان حرفه ای درست کرده اند که آدم واقعا تو حس فرو میره . |
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
راستش این سریال یه ضعف بسیار بزرگ داره،خب اسم این سریال هست یوسف پیامبر،ناسلامتی دو تا پیامبر هم داره دیگه،حضرت یعقوب و حضرت یوسف علیهم السلام.....اما با اینکه هی تو گوشت می خونن این سریال یه سریال مذهبیه،اولش با قرآن شروع میشه،هی همه به این دو تا پیامبر می رسن به به و چه چه راه می ندازن،جبرییل هی سر می زنه به یوسف ،اما سر سوزنی این احساس به آدم دست نمی ده که داره یه فیلم تا حدودی معنوی می بینه،یعنی انگار نشستی داری روزگار قریب می بینی تازه باز روزگار قریب انسانی تره!!!بعد من نمی دونم چرا حضرت یعقوب شبیه هر چی هست کارهاش جز پیغمبر،دیگه با تعریف و تمجید بقیه که آدم پیغمبر نمیشه،یا با احترام گذاشتن،یه خورده تو رفتار و سکنات هم باید مشخص باشه دیگه،یا همین حضرت یوسف،مثل بچه هایی می مونه که تازه یه پتک خورده وسط کله شون،گیج می زنه،با اون صداش واقعاً، اینم شبیه پیغمبرها نیست،بابا حضرت جواد وقتی پنج سالگی به امامت می رسه حتماً شرایطش رو داشت دیگه،این یوسف کودک از کوچیکترین مسائل بی اطلاعه،هی وسط یه چاه مثل بچه ننرها داد می زنه من می ترسم من می ترسم!!!این بچه کوچولوها رو که می رن قرآن یاد می گیرن و حافظ کل قرآن میشن یه بار مصاحبه شون رو آدم ببینه می فهمه اینها با بقیه یه نموره توفیر دارن،بعد پیغمبر خدا رو نشون می دن،فقط براش سایه چشم کشیدن که یادمون باشه خیلی زیباست،هی هم می خوان تلقین کنن که ایشون پیغمبر هستن،یادتون باشه ها!!بعد دلیل برتری یوسف بر برادرانش رو ما نفهمیدیم آخه،چی باعث شد که اینها حسودی کنن،دیگه یه دست به سر یه بچه یتیم کشیدن که این حرفا رو نداره،اونم از برادرهای گنده ای مثل برادران یوسف،اگه اینجوریه که ملت باید نصف برادر و خواهراشون رو بفرستن ته چاه!!خیلی مسخره نشون دادن حسادت برادرها رو،یعنی علت حسادت رو من یکی نفهمیدم آخر.بعد بالا بردن یوسف توسط پدرش هم که دیگه خیلی مسخره بود،آخه این بچه با بقیه چه فرقی داشت که باید خواب می دید؟بعد جالبش اونجاییه که از چاه درش میارن،اونهایی که پیداش می کنن فقط به خاطر دست کشیدن به دست یه بابایی و چهار تا کلمه حرف درباره یکتایی خدا چنان تغییر و تحولی در اون دو مرد ایجاد می کنه که از این همه پول می گذرن و از جونشون همی می گذرن و می رن قصر نمی دونم کی کی کومار!!حالا عزیز مصر!!والله من ابن سینا رو می دیدم بیشتر به یاد معنویات می افتادم،یا ملاصدرا رو،حالات و نگاه ملاصدرا نشون می داد ایشون کین،یا سریال معصومیت از دست رفته،ماریا نشون می داد با بقیه فرق داره،وقتی داریوش ارجمند نقش مالک رو بازی می کرد اینقدر خوب بود که من فکر نکنم مالک خودش اینقدر عالی بوده باشه!!!پیغمبر که جای خود داره،باز یه تاسف می مونه برای این همه خرجی که شده برای هیچ و پوچ!!موسیقیش هم به درد عمه شون می خوره واقعاً،این چه جور موسیقیه بی روحیه من نمی دونم...بعد جالب انتخاب بازیگرهاست،جعفر دهقان کجاش شبیه عزیز مصره من نمی دونم،بیشتر شبیه برده مصره تا عزیز مصر!!!حضرات یوسف از کودکی تا جوانی رو نگو که آدم خندش می گیره از هرچی زیباییه،واقعاً تو مملکتی که جوانان به این زیبایی داره دیگه زیباتر از مصطفی زمانی و اون پسردایی سوسولش پیدا نکردن که مردم با دیدنشون دستاشون رو ببرن....بازم افسوس.....
انگلیش لرد در صفحه قبل اشاره کردکه یهودا بر خلاف آنچه که نشان داده میشود اینگونه نبوده،می دونید چرا بد نشونش دادن،چون نسل امروز یهودایی های دنیا از یهودا برادر یوسفه،اینه که می خوان بگن اینها جد در جد جلب و بد بودن!!!. Last edited by minita; 09-04-2008 at 06:56 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|