![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سلام دوستان این سریال قراره به زودی از شبکه اول سیما پخش بشه گفتم تاپیکش رو بزنم اگه کسی اطلاعاتی ازش داره اینجا بگذاره با تشکر. ------------------------------------- آخرین اخبار از مجموعه عظیم "یوسف پیامبر" به همراه تصاویری از این مجموعه ![]() مجموعه عظیم یوسف پیامبر این روزها آخرین مراحل فنی قبل از پخش را طی می کند این مجموعه عظیم تاریخی که بیش از ۸ سال تحقیق نگارش و تولیدش به طول انجامیده روایت گر زندگی حضرت یوسف است . این مجموعه در حال حاضر آخرین مراحل صداگذاری را پشت سر می گذارد و گروه امیدوار است آن را به موقع به پخش برساند . ۵ آنونس برای این مجموعه تدوین شده است که احتمالا از اواسط خرداد ماه در سیما جمهوری اسلامی ایران به نمایش در خواهد آمد . پخش این سریال بصورت هفتگی و تا سال آینده ادامه خواهد داشت . این مجموعه به همراه ۲ پروژه "مختارنامه" و "در چشم باد" از عظیم ترین پروژه های تاریخی سیما هستند که به ترتیت آماده ی پخش می شوند . سریال یوسف پیامبر محصول سیما فیلم است و از شبکه اول سیما پخش خواهد شد . در زیر اطلاعات فیلم و تصاویری از این سریال که متعلق به دوران کودکی حضرت یوسف است را مشاهده می کنید : .................................................. .................................................. ................. نام مجموعه : یوسف پیامبر تهیه کننده و کارگردان : فرج ا... سلحشور بازیگران : محمود پاک نیت . کتایون ریاحی. مصطفی زمانی. جعفر دهقان. عباس امیری. جهانبخش سلطانی. رحیم نوروزی. مهوش صبرکن. الهام حمیدی. پروانه معصومی . لیلا بلوکات . امیرحسین مدرس . محمدعلی سلیمانتاش . رضا رضوی . علی طالب لو . اسماعیل سلطانیان . اسرافیل علمداری . رضا آقا ربی. اردلان شجاع کاوه و ..... مجری طرح : موسسه فرهنگی هنری تبیان فیلمنامه نویس: فرج ا... سلحشور مشاور فیلمنامه : استاد منصور ابراهیمی مدیر فیلمبرداری : مرحوم رسول احدی مدیر هنری : مجید میرفخرایی طراح و ترکیب صدا : محمدرضا دلپاک تدوین صدا : رضا نریمی زاده تدوین : حسین زندباف مدیر تولید : محمدصادق آذین مشاور کارگردان : جمال شورجه مدیر صحنه: رحیم منصوری مجری دکور: کاظم فریبرزی مجسمه ساز: داریوش میرزایی مدیر تدارکات : نادر قنبری عکاس : محمد حسن ناحی مسئول پشتیبانی فنی : بهمن داداشی فیلمبردار : ناصر کاووسی جلوه های ویژه : محسن روزبهانی جلوه های کامپیوتری : سید امیر رضا معتمدی طراح دکور و صحنه : فرهاد علیزاده آهی طراح لباس : ژاله زکی پور منشی صحنه : روح انگیز شمس مشاور اجرایی و مدیر برنامه ریزی : حسن نجاریان دریانی طراح چهره پردازی : سعید ملکان صدابردار: احمد امیری آهنگساز : پیمان یزدانیان |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
سریال صادراتی خوبی میشه
به طبع نمیدونم چرا در انتخاب انتخاب نقش حضر یعقوب نبی (ع) غرض ورزی کردند و یک بازیگر نقش منفی را انتخاب کردند |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی و فوتبال
|
خب تلوزیون دوباره داره شروع میکنه به ساخت سریال های تاریخی - مذهبی درجه n .
از همون چن تا صحنه ای که دیدیم خیلی راحت میشه قضاوت کرد . داستان باستان رو طرف داره با دید عرفانی قرن 7 به بعد می نویسه . یوسف از عشقی داره حرف می زنه که از قرن 6 با سنایی وارد ادبیات شد . من نمی دونم این توهین به شعور ملت بی چاره کی میخواد تموم بشه . بازیگر نقش یوسف هم از یوسف فقط مرد بودنش رو داره . این پیامبری که آینه ی جمال حق هست واقعا این شکلی بود . انتخاب بازیگرها هم که افتضاح بود . بازیگر درجه یک فیلم های حکومتی و درجه n جنگی اومده داره نقش عزیز مصر رو بازی میکنه . دکور های مصنوعی و کلاه گیس بازیگرهای زن با گریم سنگین هم از ویژگی های دیگه ی این سریال هست پ ن : خداوندا این شب کی میخواد سحر بشه ؟!
![]() دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم. تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم. مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت. شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم. امید من به دستان سخاوتمند شماست، تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
![]() البته هر کسی که این نقش رو بازی میکرد همین رو میشد گفت اما این بابا .... از آقای سلحشور سریال خوبی در نمیاد! همه چیز مصنوعی من نمیدونم چه اصراری دارند به ساختن این سریالها! از بین تمام سریالهایی که به همین شکل ساختن! بهترین کار همین سریال امام علی بود! که اون هم به خاطر انبوه بازیگران بزرگی بود که توش بازی میکردند و صد البته دیالوگهای بی نظیر و عالی! بعد از اون کارها یکی از یکی ضعیف تر و ... این یکی هم تقریبآ معلوم شده چه فیلمی هست ... مخصوصآ با المانهایی که تو پست بالا هست باید منتظر سریال حضرت سلیمان و مختارنامه باشیم تا ببینیم این قافله به کدوم سمت میرود
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی و فوتبال
|
Quote:
من میگم این طرفی که داره متن یه کاری به این سنگینی رو مینویسه نباید یه مطالعه ای داشته باشه ؟! مثلا میخواد قضیه رو برای مردم ملموس تر کنه که داره از عشق اونجوری حرف میزنه ؟! در مورد زیبایی یوسف هم آره درسته . هیچکس نمیتونه مورد قبول همه قرار بگیره چون زیبایی نسبیه ولی این یکی دیگه خیلی سپاهیه . من معمولا اینجور کارهای بلند تلوزیون ج ا که مشخصه با چه اهدافی ساخته میشه رو دنبال نمیکنم اما به نظرم این مختار نامه چیز خوبی باشه ( می گفتن جلوه های ویژه ای توش به کار برده شده که تا حالا نظیر نداشته ) به هر حال یه چیز مسلمه : وقتی ما تصور خوبی از یه آدم , فکر , مکتب یا حکومت نداشته باشیم حتی اگه کار خوبی هم از اون ببینیم اون قضاوت بد همیشه با ما هست . البته قضیه ی اینا فرق میکنه . من نمی دونم والله این همه پتانسیل خوب هست اینا چرا گیر دادن به کارهایی که صاحبان سینمای دنیا با اون امکانات هم به سختی به سمتش میرن بابا به خدا یه دوربین بگیر بذار سر یه چهاراه ببین چقدر سوژه برای پرداختن پهلوی دستت توی همین جامعه هست یه مستند سیاه بود از همین شبکه چهار . در مورد چهارتا جوون کم در آمد . به خدا لذت بردم . برنامه ای به این خوبی ندیده بودم . وقتی با فقر دست و پنجه نرم میکنی . وقتی مساله ی روز کشورت ایدزه . بیکاریه . بدبختیه .چه اصراری داری بری سراغ یه سری سوژه که اصلا تو رو واسه پرداختن بهش نیافریدن ؟! ببخشید طولانی شد باید اینا رو می گفتم |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
سریال های تاریخی زمان شاه بهتر بودند
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() کاملا موافقم با نحوه انتخاب این بازیگرها... ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
سلام
اقا من نفهمیدم این سریال کی پخش میشه؟ اصلا قسمت اولش پخش شد؟ ممنون |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ببخشید یه تاپیک اضافی شد لطفا مدیران این رو حذف کنند
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
اقا باز من سوتی دادم این جمله رو میخواستم تو این تاپیک بدم http://forum.persiantools.com/t108401.html لطفا خودتون درستش کنید با تشکر ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
سریال 40 قسمته و قراره جمعه شب ها ساعت 10 پخش بشه ,سریال خوبی میتونست بشه ولی با انتخاب بازیگرانی که اصلا برای نقشهای موجود در سریال مناسب نیستند به نظر نمیاد کار موفقی بشه!
گریم کتایون ریاحی و جعفر دهقان و جهانبخش سلطانی به نظر من خیلی خیلی بدتر از بقیه بازیگران سریال هست,بازیگر نقش یوسف پیامبر هم که اصلا شباهتی به چیزهایی که در مورد زیبایی حضرت یوسف شنیدیم نداره! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
یک سوالی این یوسف چرا اینقدر زشته؟
هر کی از چاه درش بیاره دوباره میندازتش تو چاه!:دی
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |