![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
HOOBASTANK ![]() اعضای گروه: Douglas Robb خواننده Dan Estrin گیتاریست Chris Hesse درام Markku Lappalainen باس(سال 2005 جدا شده) Matt McKenzie باس(جایگزین Lappalainen)ه Jeremy Wasser ساکسیفون بيوگرافي گروه :Hoobastank در سال 1994 در حومه شهر لس انجلس شکل گرفت.خواننده گروه Doug Robb با Dan Estrin در یک دعوای مدرسه ای اشنا شد و تصمیم گرفت تا گروهی به راه بیاندازد. انها Markku Lappalainen و Chris Hesse را که تازه کار بودند برای تشکیل "هوباستانک" به جمع خود اضافه کردند. در مصاحبه ای که بخش موسیقی یاهو(Launch) با انان انجام داده Doug گفت که اسم گروه معنی خاصی ندارد"شما قصد دارید که معنی نام گروه را از من بپرسید,هیچ معنایی ندارد و واقعا اسم با حالی است,این اسم یکی از ان شوخی هایی است که در دوران دبیرستان با هم داشتیم که واقعا هیچ معنایی ندارد". Rob Bourdon از Linkin Park نیز با اعضای گروه هوباستانک در یک دبیرستان بوده است. هوباستانک شروع به انجام فعالیت هایی در سطح محلی کرد و با نوازنده چیره دست ساکسیفونی که داشت(Jeremy Wasser) خودش یک البوم با نام" They Sure Don`t Make Basketball Shorts Like They Used To "را در سال 1998 ارائه داد. با ارائه این البوم انها شهرت زیادی در جنوب کالیفرنیا بدست اوردند. این البوم توجه "Island Records" را به انان جلب کرد که در سال 2000 قراردادی با انها منعقد کرد. با کنسرت هایی که برگزار کردند شهرت انها حتی از گروه "Incubus" نیز که در همان ناحیه از لس انجلس فعالیت می کردند بیشتر شد. هوباستانک اولین البوم معتبر خود را در نوامبر 2001 بیرون داد.اولین اجرای انها اهنگ"Crawling In The Dark"که با قرار گرفتن در رتبه 68"100 اهنگ برتر" و رتبه 3 "جدول مدرن راک" و رتبه8" جدول مین استریم رام(mainstream) راک"و بدست اوردن رتبه اول در دان لودهای MP3.COM در سال 2002 یک اتفاق غیر منتظره برای گروه بود. از اجرای دوم انها یعنی "Running Away" حتی از اولی هم بیشتر استقبال شد.رتبه 44"در 100 اهنگ برتر" و رتبه2 در"جدول مدرن راک" و رتبه 9 در"جدول مین استریم راک" و رتبه 3 در دان لودهای MP3.COM حاصل اجرای این اهنگ بود.البوم هوباستانک صفحه پلاتینی دریافت کرد و به پشتوانه این دو اهنگ که اجرا کره بود رتبه 25"200 البوم برتر" و رتبه اول"جدول Billboard Heatseeker" را بدست اورد.البوم انها با تور هایی که در اسیا و اروپا برگزار کردند به شهرت و محبوبیت جهانی رسید.ضبط سومین اجرایشان یعنی "Remember Me" نیز که رتبه 9 را در"جدول مدرن راک" بدست اورد در این امر بی تاثیر نبود. هوباستانک با تهیه کننده ای به نام"Howard Benson" که با گروه هایی مانند" P.O.D "و "Cold" و "The Crystal Method"کار کرده بود اغاز به همکاری نمود. کار ضبط البوم جدید به خاطر تصادف شدید Dan Estrin برای یک ماه متوقف شد و در اکتبر که Dan سلامت خود را بدست اورد گروه تور جدیدی در امریکا برگزار کرد. البوم دوم هوباستانک "The Reason" در دسامبر 2003 به بازار امد.اجرای اول از این البوم"Out Of Control" برای دانلود روی سایت رسمی گروه قرار گرفت."Doug Robb "درباره این اهنگ در سایتشان می گوید:"بیشتر ان شامل پرسیدن سوال ها یا زیر سوال بردن همه چیزهایی است که مردم می بینند.موضوع ان درباره مذهب نیست. Out Of Control درباره باز کردن چشم مردم بعد از کور شدن به خاطر همه چیزهایی است که خود را فدای ان کرده اند." "Out Of Control"رتبه 9"جدول مدرن راک امریکا" و رتبه 16 "جدول مین استریم راک" و رتبه 16 در یک جدول جهانی مدرن راک(مخلوطی از امریکا,گرمی,انگلیس,سوئد,فنل اند,کانادا و استرالیا) را بدست اورد.البوم "The Reason"در ابتدای کار در رتبه 45 بیلبورد قرار گرفت. اهنگی که نام البوم را داشت(The Reason)در نیمه اول سال 2004 اجرا شد.این اهنگ موفقیت های بزرگی از جمله رتبه 2 در "100 اهنگ برتر"و رتبه 1 در "جدول مدرن راک امریکا و جهان "و... بدست اورد. Genre(s): Alternative rock Post-grunge Alternative metal Hard rock Power ballad Funk metal (early)i Discography 1-Muffins / 1997 2-1998 / They sure don`t make basketball shorts like they used to 3-2001 / Hoobastank 4-2002 / Hoobastank-Target EP 5-2003 / The Reason 6-2006 / Every Man For Himself Hoobastank Singles Crawling in the Dark (2001) Running Away (2002) Remember Me (2002) Out of Control (2003) The Reason (2004) Same Direction (2004) Disappear (2005) If I Were You (2006
So I had a green light I was lost in city lights Not so far from a try This is not our last goodbye . Last edited by Afsaneh-R; 05-14-2009 at 02:47 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
البوم جديدشون قراره امسال(2008) بياد كه فعلا خبر زيادي ازش نيست ...
--- در پستهاي بعدي در مورد ويدئو ميوزيك ها و اهنگهاي اين گروه بيشتر توضيح ميدم . فعلا Last edited by Afsaneh-R; 05-14-2009 at 08:53 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
به درخواست یکی از دوستان (که کلی درخواست دادن و بعدا هم رفتن و دیگه پیداشون نشد) تقریبا در ابتدای فعالیتم یکی از آلبومهاشون رو تو 4 شیرد آپلود کرده بودم. آلبوم The Reason رو. لینک فولدرش رو در این پایین می بینید... Code:
http://www.4shared.com/dir/3935300/78c2556d/hoobastank.html ![]()
|
|
|
#4 | |||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بله.. در مورد متن ترانه خوب ، كاملا با شما موافقم. ![]() من خودم تا مدتها پس از شنيدن تك آهنگ The Reason نمي توانستم تاثير عميقش را فراموش كنم! ![]() Quote:
بله هنوز به ياد دارم و هنوز هم البته براي بنده بسيار عجيب است كه ديگر از ايشان خبري نشد! ![]() البته همين مورد باعث شد موضوع مهم ديگري هم به ياد بياورم و آن هم فعاليتهاي چشمگير شما در زمينه آپلود اهنگ در 4shared.com است! ![]() دوستان اينجا را ببينيد لطفا: Code:
http://www.4shared.com/u/vgrmrpt/b37e6148/Duke.html :Quote:
![]() دوستان قدر ايشان و صدالبته فايلهايي كه لطف كرده و آپلود نموده اند را بدانيد! ![]()
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
خوب بله دیگه، چه می شه کرد... فعالیت توی بخش موسیقی این چیزها رو هم نیاز داره دیگه... راستش 71 پوشه برای این بود که کارها یه کمی منظم بشن... معمولا هم این پوشه ها به نام خواننده های مورد علاقه ام هستن که توی بخشهای مختلف معرفی کردم.امیدوارم با این احوال 4 شیرد به فکر بن کردن من نباشه... وگرنه همه ی اینها مثل آتیش بازی چهارشنبه سوری به هوا می ره!!! ![]() راستی فعالیتهای Afsaneh ی عزیز هم این چند وقته الحق خیلی خوب بوده... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
اين نگراني را به حداقل برسانيد. در مورد فعاليتهاي افسانه عزيز هم با شما كاملا موافقم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
ممنون بخاطر The Reason ![]() درسته البوم The Reason كمي شلوغ بود ، ولي آلبوم Every man for himself بهتر و آرومتر هست مثل اهنگهاي The First Of me If Only If I were You More than a memory Good Enough . . . واقعا فوق العاده اجرا كردن توي چند ترك Quote:
ممنون Duke عزيز Quote:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
داشتم hoobastank رو توي اين بخش سرچ ميكردم ، كه اين پست زيبا رو از Bili_Joeي عزيز ديدم ...
حيف شد كه رفتن ، فعاليت بي نظيري داشتن توي بخش موسيقي و دانلود و درخواست ترانه ها و آلبومهاي جديد خارجي Quote:
Last edited by Afsaneh-R; 08-18-2008 at 10:17 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بله كاملا موافقم. جناب Bili_Joe عزيز واقعا در يك دوره خاص بسيار مؤثر در تاپيكهاي مختلف بخش موسيقي فعاليت مي كردند. واقعا حيف كه ديگر در بخش نيستند. ![]() از سوي ديگر بسيار خوشحالم كه شما دوست عزيز، همچنان به فعاليتهاي گسترده تان ادامه مي دهيد. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
سلام دوستان ممنون به خاطر معرفی
![]() فقط من هر چی می گردم ای آلبومشو پیدا نمی کنم 1-Muffins / 1997 می شه تک اهنگاشم بزارید ممنون
|
|
|
#11 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
منم دو البوم اول رو فقط به نام شنيدم ، توي چند سايت انلاين هم كه سرچ كردم نتيجه اي نداشت ... ![]() بهرحال اگه تازه با اين گروه اشنا شدين پيشنهاد ميكنم از اهنگهاي The reason و Crawling in the dark و البوم Every Man For Himself شروع كنيد . ![]() / از اينجا هم ميتونيد 3 البوم (Every Man For Himself, Hoobastank , The Reason ) رو با كيفيت خوب و به صورت تورنت بگيريد // (دقت كنيد : لينك مستقيم نيست ) |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
![]() به هر حال ممنونم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بله دقيقا! بنده هم هر تورنتي را كه برسي مي كردم متوجه مي شدم كه يا اين آلبوم در آن وجود ندارد و يا اينكه در همان عنوان هم گفته شده كه مثلا "Hoobastank Discography -Muffins " ! ![]() براي يك آلبوم كه خيلي هم قديمي به شمار نمي رود بسيار عجيب است! البته از روشهاي ديگر هم براي جستجو استفاده خواهم كرد و اميدوارم كه به نتيجه برسد. Last edited by Arianna; 08-19-2008 at 11:18 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
و آهنگ The Reason ، اهنگي خوب با ليريكسي فوق العاده ....
![]() پ.ن.: این ترانه در بازی ویدئویی Karaoke Revolution Volume 3 نیز استفاده شده . نمایشی از موفقیت های این آهنگ در چارتها : ![]() click to show Lyrics : I'm not a perfect person As many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears Thats why i need you to hear I've found a resaon for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is You [x4] I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you Music Video : ![]() Code:
/// از شنیدن The Reason لذت ببرید : ![]() Last edited by Afsaneh-R; 05-14-2009 at 02:48 PM.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
چه جالب ... !
![]() من داشتم این تایپیک و حرفها و حدیث ها رو دنبال میکردم هر چه به ذهنم فشار میاوردم یادم نمی اومد که اهنگی از این گروه شنیده باشم هرچند چهره خواننده این گروه خیلی برام اشنا بود تا اینکه افسانه خانم این لیریک این اهنگ رو لطف کردن همون لحظه که لاریک رو نگاه کوچیکی بهش انداختم یادم اومد که بله من این اهنگ رو شنیدمش کلیپی بود از این گروه در شبکه های ماهواره ای پخش میشد و من خیلی از اون لذت میبردم ولی زیاد به دنبال اهنگ های این گروه نرفتم ![]() خواستم تشکر کنم از افسانه خانم بخاطر این سلیقه خوب و همچنین این اهنگهایی که اینجا معرفی میکنن ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|