![]() |
|
|
#5731 |
|
Registered User
|
خیلی عکسا زیاد بودن ... ولی جددا بیشتر عکسای دوستان نگاه خاصی داشتند ... وقت زیادی می خواد که بر روی تک تک بحث بشه ...
موفق باشید ... جمیعا |
|
|
|
|
|
#5732 |
|
Registered User
|
نمایشگاه GITEX 2009 به روایت تصویر اختصاصی پرشین تولز
توضیح اینکه ،1. نمیدونستم جاش اینجا هست یا نه ! 2. توی عکسها به کیفیت یا کلا قابل قبول بودن توجه نکردم ، چون بیشتر سریع گرفتم و خواستم اونچه که میشد رو با بچه های اینجا که ندیدن تقسیم کنم، پس ممکنه بعضی عکسها آنچنان واضح نباشه. 3. چند تا عکس رو با هم میذارم امیدوارم درست باشه، به هر حال اگر جای مناسب نبود یا کلا مورد استفاده نداشت. لطفا انتقال یا حذف رو انجام بدید.
ورودی سالن ها بخش مدیا دیجیتال برای اتومبیل xbox 360 و رو نمایی از بازی های جدید xbox 360 سیستم کامل سینمای خانگی blue-ray پاناسونیک تلویزیون touch screen پاناسونیک و متصل به نقشه گوگل با سرعت بسیار بالا و شفافترین کیفیت بزرگترین تلویزیون پلاسمای دنیا (150 اینچ) محل تماشای سیستم Full HD 3d پاناسونیک که در آینده در تولید تلویزیون استفاده میشه نمای کلی از غرفه ها غرفه مایکروسافت و رونمایی از ویندوز جدید 7 غرفه آنتی ویروس eset یکی از جالبترین قسمت یا تولیدات ، روبوت بسیار کامل و مجهز که بصورت یک انسان کامل شبیه سازی شده- البته فعلا جنبه تبلیغاتی داره (والبته همچنان کنترل میشه) درب ورود و خروج سالن ها
لطفا اگر مطلبی بود لطف کنید از طریق ایمیل با بنده در تماس باشید... me@omid.im پیشاپیش از اینکه پی ام تون برگشت میخوره یا خورده پوزش میخوام. لطف کنید دوباره برام ایمیل کنید. یک مدت طولانی هم پرشین تولز نخواهم اومد. دلیل شخصی و کاری (بقول استاد موزمار : همیشه استثنا وجود داره ، البته برای کار مهم) Last edited by omidco2; 10-25-2009 at 01:14 PM.. |
|
|
|
|
|
#5733 |
|
Registered User
|
|
|
|
#5734 |
|
Registered User
|
|
|
|
#5735 |
|
مدیر بازنشسته
|
شايد به نظر مسخره بياد ولى من تو روزاى بارونى دوست دارم از چترهايى که مردم سرشون گرفتند عکس بگيرم، اين پايينيه هم يکى از اوناست که نوشته ى روش اول جلب توجهمو کرد و زوم کردم روش و اين عکس از آب دراومد ^_^
![]() Sony DSC-H50 | 1280x960 | 268 KB
![]() افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
#5736 |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
#5737 |
|
Registered User
|
|
|
|
#5738 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
![]()
|
|
|
#5739 |
|
Registered User
|
اشتب شد حذف کردم
Last edited by amirb55; 12-17-2009 at 02:32 AM.. |
|
|
|
|
|
#5740 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#5741 |
|
Registered User
|
چه عکسای جالبی داره اینجاااااااا
ینی همه ی اینارو خودتون گرفتین؟!! اسم دولبین عکاسیتون چیه؟ خیللللللللللللی خوشپل ونسبتا بعضیاش حرفه این باسپاس |
|
|
|
|
|
#5742 |
|
Registered User
|
سه تا عکس از بازار وکیل.
دوربین: PSP ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#5743 |
|
کاربر فعال موبایل و فوتبال
|
|
|
|
|
|
|
#5744 |
|
Registered User
|
خیلی قشنگه
[] Quick Online Tips-: Golf Tips -: Travel Tips -Sport Tips - Blogging Tips -Vacation Rental Tips - Convert DVD Movies To Ipod-How to download psp games free-Golfing Facts-Alaska cruise Review- ps3 vs xbox 360-Computer Tips-game tips-Free Wordpress Template- Cheap Insurance- Top Coupons Car Auto Insurance Quotesiroon] |
|
|
|
|
|
#5745 |
|
Registered User
|
![]() |
|
|