![]() |
|
|
#46 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ISO equivalence on a digital camera is the ability to increase the sensitivity of the sensor to enable faster shutter speeds and/or better performance in low light. The way this works in a digital camera is by "turning up the volume" on the CCD's signal amplifiers. Nothing is without its price however and doing so also amplifies any noise that may be present and often affects colour saturation --------------------------------------------------------------------------------------------- F717 F717 ISO100 F717 ISO400 F717 ISO800 ----------------------------- اينم F828 F828 ISO64 F828 ISO400 F828 ISO800 ----------------------------- حالا اينارو مقايسه كنيد با Nikon D70 D70 ISO 200 D70 ISO 800 ----------------------------- Canon 300D 300D ISO100 300D ISO800
. ![]() Last edited by Niaz_Ch; 10-31-2004 at 03:07 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
نياز جان عكسهايي كه لينك كردي باز نميشه !
|
|
|
#48 |
|
مدیر بازنشسته
|
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
مدیر ارشد
|
نياز من عكسهاي تو رو تو پستهاي اول اين تاپيك نميبينم ... لينكش مرده ؟!
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
مدیر بازنشسته
|
اديت شد
اون سايت امكان Direct Linking نداشت |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
|
D70 از Sony f828 بهتر و در عين حال حرفه اي تره ... اساسا چندان قابل مقايسه نيستن...
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
ولي F828 در كلاس خودش يعني non-DSLR ها بهترين , قويترين و در واقع top of the line هست ولي Nikon D70 يا Canon 300D نمونه هاي Light شده D100 و 10D هستن يا بهتره بگيم bottom of the line DSLR ... همينطور كه شما فرموديد بهتره بگيم چندان قابل مقايسه نيستن |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام به همه عکسها نسبتا خوبا" ميدونيد چرا چون غير از عکس شرلوک عزيز که از يه لامپ گرفته باقي کمي ويرايش شده اند خوب منم اينجا يه عکس ميذارم که ببينيد دوربين چيني خيليم بيکيفيت نيست البته به پاي دوربينهاي بالا 200 هزار توماني شما نميرسه ولي خوب من يه تلک و پلکي باش ميکنم اينم چندتا عکس :
|
|
|
#54 |
|
Registered User
|
عكست به حد مكفي عاليه!!
البته فكر كنم اين عكس يه Auto Contrast شده باشه درسته؟
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
فويو جان خسته نباشي
. فقط ميخواستم بگم كه اون قسمت راست كادر كه يه دفعه اونطور زده بيرون يه جوريه. من عكاسي و كادر بندي رو وارد نيستم و فق حسي نظر ميدم.من هم يه سري عكس هم در اصفهان داشتم . اين يكيش هست : ![]() |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
اين هم اولين عكس من با دوربين Canon A85
تو رو خدا مسخره ام نكنين مثل شما حرفه اي نيستم فقط به ذهنم رسيد ميتونه زاويه خوبي باشه. در ضمن تنظيمات روي اتوماتيك بود و هيچ ويرايشي هم نكردم. پايه دوربين هم ندارم. ![]()
|
|
|
|
#57 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
يه سوال داشتم. گفتم همينجا مطرح كنم.
ميخوام از يه قطعه طلاي پهن ( يه دستبند طلا ) با نقش و نگار ريز عكس بگيرم. نميدونم بايد از چه پشت زمينه و از چه نوري استفاده كنم. خودتون بهتر ميدونين كه علاوه بر نقش و نگار طلا زردي خيره كننده اون هم خيلي مهمه. ميشه يه مقدار كمك كنين؟! ![]() |
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Registered User
|
خيلي از عكسهاي باز نميشن بابا يكي بياد برا ما اينارو زنده كنه ما دير اومديم
||
|
|
|
|
|
#60 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوستان من هم جسارت مي كنم و يه عكس مي ذارم . در مورد من هم همون هايي رو كه دفترخاطرات عزيز گفت ، لحاظ كنيد ( البته يه وجب بيشتر )
آقا شرمنده همگي رفقا هنرمند ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|