![]() |
|
|
#1 |
|
فروشنده
|
E-book و Hand Book مجموعه ایبوک و هندبوک های تخصصی مهندسی عمران
سلام
فروش مجموعه E-book و Hand Book های تخصصی مهندسی عمران حدود 2000 ایبوک و هند بوک در زمینه های مختلف : achitecture ACI 2005 breakwaters bridge composites concrete Construction of Buildings Design of Highways and Streets earthquakes economics Engineering Materials engineering mathematics environmental engineering & waste treatment excel finite elements fluid dynamics fluid mechanics Fluid Mechanics_new Foundation Engineering geology GPS Handbook of Linear Partial Differential Equations for Engineers and Scientists-A.D. Polyanin-15848 Handbook of Structural Engineering, Second Edition-W.F. Chen E.M. Lui-CRC-2005-1768 Pag hydraulic hydrology maintenance MARINE STRUCTURAL Masonry MATLAB Mechanical Engineer rock mechanics Safety_at_Work soil mechanics Standard Handbook for Civil Engineers (5th Edition)-Jonathan T. Ricketts M.K Loftin F.S. Merritt-0 Standard Handbook of Engineering Calculations,4th Edition-Tyler G. Hicks-0071427937-McGraw Hill-20 steel structures strength of materials Strength of Materials and Structures - 4th Ed - Case - Ebook The Civil Engineering Handbook, Second Edition-Wai-Fah Chen-CRC-2002-2904 Pages- system eng Structural Mechanics of Buried Pipes-Reynold King Watkins Loren Runar Anderson-CRC-2000 Structural and Stress Analysis Structural Analysis Solution Manual(5th Edition)(scan)-Russell C. Hibbeler Russell C Hibbeler-0130 Wood Structures + 498 ایبوک و هندبوک که دسته بندی نشدن. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لیست ایبوک و هند بوک های دسته بندی شده رو میتونید از اینجا دانلود کنید : http://mohamadi151.googlepages.com/l...vahandbook.xls قیمت برای مجموعه فوق همراه با پست : فقط 9.000 تومان + یک دی وی دی فیلم اشانتیون ============= دوستان اگه اسکنر دارین یا موبایل تصویر فیش رو هم بفرستین ممنون میشم برای تسریع در کار دوستان درخواست بدین در همین تاپیک تا شماره حساب براتون فرستاده بشه.
فروش مجموعه مقالات تخصصی مهندسی عمران| بزرگترین مجموعه کتب فارسی به صورت پی دی اف |فروش ایبوک و هندبوک های تخصصی مهندسی عمران| فروش ایبوک های متنوع و ...... حتما یه سری بزن mohamadi151[@]Gmail.com ![]() Last edited by محمدی; 11-15-2008 at 06:05 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
لیست رو دیدم
قیمت خیلی بالاست اینا یا خودشون یا مشابهاشون به راحتی پیدا میشه. من مشتریتم عزیز ولی فی این به نظرم خیلی بالاست (شایدم به نظر من که انگلیشم ضعیفه اینطوره !) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
Resell right داره؟دانلودی هست یا خریدید؟
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
با سلام
مبلغ واریز شد، پی ام فرستادم، لطفا رسیدگی کنید.
|
|
|
#7 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
متشکرم
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
آقا من تازه مهندسی عمران قبول شدم به نظرت الان بگیرم یا فعلاً لازم نمیشه؟
دوتا مجموعه چندتا سی دی یا دی وی دی هست؟ارزون تر حساب نمیکنی؟کارمندی!!!! |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
فروشنده
|
Quote:
دوتا مجموعه 2 تا دي وي دي هست الان بگيري بهتره به نظرم (من تو خريد 2 مجموعه با هم يه تخفيفي دادم .) 15.000 تومن با هزینه پست |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|