بعد عید فطر میخوایم بریم کیش.
تا حالا هم نرفتیم،میخوام دوستان کمی راهنمایی کنن بگن تو این 3 روز کجاها بریم ؟ چیا خریدش به صرفه تره؟ مغازه هایی که جنساشون خوبه و خلاصه هر چی به فکرتون میرسه بگید.
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
بعد عید فطر میخوایم بریم کیش.
تا حالا هم نرفتیم،میخوام دوستان کمی راهنمایی کنن بگن تو این 3 روز کجاها بریم ؟ چیا خریدش به صرفه تره؟ مغازه هایی که جنساشون خوبه و خلاصه هر چی به فکرتون میرسه بگید.
ویرایش توسط mkf711 : September 22nd, 2008 در ساعت 01:51 PM
بابا یه کم تحویل بگیرید...
یعنی هیچکی اینجا ، تا حالا کیش نرفته؟؟؟!
Living is easy with eyes closed
سلام دوست عزیز میتونی از پیست کارتینگ و غواصی و جت اسکی و دیگر تفریحات دریای ااستفاده کنی بشرط پرداخت هزینهء انها.
قیمت ها کلا در کیش خیلی بیخود بالاست و برای خرید جای خوبی حساب نمیشه (آب معدنی کوچیک رو میتونی بین 800-1000 تومن بخری دقت کن کوچیکشوو غذاهاش رو هم که دیگه....) فقط امکانات تفریحی نسبتا خوبی داره که انم گفتم باید مثلا بابت هر دقیق جت اسکی 1000 تومن پیاده شی و زیر 15 دقیقه امکانش نیست(البته این قیمت مال تقریبا 2 سال پیشه)
ویرایش توسط Partisan : September 22nd, 2008 در ساعت 08:53 PM
pol
کرّاراً غَیْرَ فَرّار.....حمله افکنی که فرار نکند
قیمت های پارسال که این شکلی بود :
غواصی 60 تومان
جت اسکی 130 تومان ( فکر کنم 45 دقیقه یا یک ساعت بود )
کارتینگ هم 5 دور 5 تومان ( که البته 2-3 دقیقه بشتر طول نمی کشه و یه چند باری حداقل رفت )
البته در کل امکانات تفریحی بد نیست و به نظر من ارزش داره
ممنون
کمی هم در مورد بازارا بگید
تو هر بازار چی برای خرید هست؟
کدوم بازارا و مغازه ها برای خرید بهترن
چی بخریم چی نخریم و اینا دیگه..
بین مراکز خرید کیش من به شخصه مرکز تجاری رو پیشنهاد می کنم .. پردیس 2 هم یه زمانی خوب بود ، اما افت خیلی بدی داشت .. حداقل به جشم من اینجور اومد .
منظورت از مراکز توپ مراکزیه که توپ بفروشن! :دی
توپ بازی میخای یا توپ جنگی؟
اگه توپ بازی میخای چه توپی؟
فوتیال
بسکتبال
والیبال
تنیس
پینگ پنگ
گلبال
فوتسال
......
اگه توپ جنگی هم میخای کدلش رو مشخص کن!
2008
2007
2006
.....
دقیق بگو چی میخای؟!!! :دی :دی :دی
IN ARSENE WE TRUST
فروش و سفارش انواع تبلت (چینی)
فروش و سفارش انواع تبلت های چینی در مدل های مختلف با مناسبترین قیمت
برای اطلاع از مدل ها , قیمت ها , نحوه سفارش و ... از تبلت باز دیدن کنید
www.TabletBaz.com
پرديس 1 و 2 که قيمتاشون نجومي بود. در گراني اين دو مرکز همينقدر بگم که يک وجب پارچه رو به عنوان دستمال رقص مي فروختن 14000 تومن. باور کنيد يک وجب
به نظرم پاساژ زيتون و پانيذ جاهاي جالبي بودن
از راننده تاکسيا بپرسيد راهنماييتون مي کنن
يه چيز جالبي که در کيش توجهم رو جلب کرد اين بود که آدم اعصاب خورد و قاطي توش نديدم. همه با شخصيت و مودب. از مامورين گمرک تا فروشنده ها
اينام خودم گرفتم. ببينين حال کنين:
![]()
.
جدا غواصي 60 تومنه ؟!
من بخاطر همين يكي هم كه شده ميرم !
| مجله خبری نوین | لذت کار گروهی | گاه و بیگاه 1میلاد |
[ کمتر میام اینجا ! کاری داشتید با ایمیلم تماس داشته باشید : ) ]
کشتی یونانی- کاریز کیش- شهر حریره - درخت 1000 ساله - آکواریوم - پارک دلفین ها
اینا جاهای دیدنی کیش هستن.
ببینید من توصیه میکنم با یکی از راننده تاکسی ها صحبت کنید که یه روز شما رو به اصطلاح (به تور شهری) ببره کرایه اش هم زیاد نمیشه ، با حدود 10-12 تومن میشه یه تویوتا کمری کرایه کرد (کرایه تاکسی های هیوندا ارزونتره)
تور شهری هم به اینصورته که مثلا" قرار میزارید شما رو ساعت 4 از هتلتون سوار میکنه و تا ساعت 6 (که آخر تور هست و نزدیکای غروب آفتابه میبرتتون کشتی یونانی) شما رو تو جزیره میگردونه و آخر سر هم شما رو هرجا خواستید پیاده میکنه.
تمام جاهایی که پست بالا گفتم هم میبرتتون (به غیر از پارک دلفینها). که اگه بخواید همه جاهای دیدنی کیش رو ببینید این بهترین روشه چون راننده ها جاهای دیدنی رو بخوبی میشناسن و هم اینکه بعضی از این جاهای دیدنی ، تو جاهای پرت جزیره قرار گرفته و اگه بخواید خودتون برید زیاد راحت نیست.
من با راننده تاکسی موافقم . ما خودمون همین کار رو کردیم . از اونجایی که طرف بومی کیش بود همه جاهای توپ(به قول شما) رو نشونمون داد . پول هم زیاد نگرفت . یه روز کامل 40 تومن .
من یه بار 11 سال پیش رفتم , کیش الیت رفتیم , 13 سالم بود , عکسهای جدید از کیش ندارین ?
جریان اون کشتیه چیه ? چرا سوخته ? چه سالی اومد ?