![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال موبایل
|
پیشرفت تکنولوژی رو چقدر در بدبختی انسانها سهیم میدونید؟
با سلام
توی یک تاپیک دیگه این بحث نا خود آگاه پیش اومد البته خودم شروع کردم ....گفتم چرا یک تاپیک جدا براش نباشه!!!! نظر شخصی من اینه که 100 درصد پیشرفت تکنولوژی تو بدبختی ما سهیمه....البته این موضوع رو با پیشرفت علم اشتباه نگیرید ....پیشرفت علم هیچ گاه بد نبوده و نیست ....منظور من از مورد بالا مصنوعات ساخته دست بشری هست...منتظر شنیدن نظرات شما دوستان هستم ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال موبایل و فوتبال
|
بنظرمن هر چيزي در عين وجود خصوصيات خوب و مفيدش ميتونه مشكلاتي رو هم ايجاد كنه
اما اين كه بگيم 100% سهيمه يكم فك كنم زياد باشه. (نظر من)
|
|
|
#3 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
می شه یه کمی مطلب رو بازتر کنین؟ سوالاتی هم هست: چرا احساس می کنید ما (نوع بشر) بدبختیم؟
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
انرژی هســــــته ای
1- تحریم 2- گرانی n- و...
|
|
|
#5 | ||
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
Quote:
Violence a natural reaction in a society whose advances are limited to its new technology; different only in the current mode of destructive intent. Date has replaced real life in this world, no hope for the stop of "progress." Inevitable bio-link implant will replace the feel of human touch. All memory surrogates downloaded bought & sold, no true sense of self. Impending sensory death looming near. A number, this is what you've become. Life digitized itemized commodified. Ha, ha, ha, this is what you work for... |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
همکار انجمن سینما
|
این از عواقب نشوندن یه خانم روی صندلی داغه ها :دی
من خودم به شخصه نه قبول ندارم این حرف رو به نظره من تکنولوژی خودش به نفسه خیلی چیزه خوبی هست همه جورش خوبه حتی این سلاح ها و ... اینها خیلی کمک می کنن که آدمها بتونن راحت تر و با خیال اسوده تر زندگی کنن و تازه به نظره من خیلی از آدمها هم دارن روی این کره خاکی خوشبخت زندگی می کنن ولی تعدادشون کمه اینها یاد گرفتن چه طوری به عنوان یه آدم از تمام امکاناتشون برای راحتی خودشون استفاده کنن ولی ما آدما خیلی بدی داریم فکر می کنیم فقط باید خودمون رو هر جور شده برسونیم به یه سطحی که آره بشه گفت الان توی بهترین حالتیم در صورتی که دنیا هر روز داره پیشرفت می کنه و ممکنه اون سطحی که توی چند سال پیش توی نظره من یه حدی از زندگی ایده آل بوده با پیشرفت دنیای اطرافم الان دیگه نیست برای همین من نوعی باید بازم بدوم یا جون بکنم یا هزار تا کاره ناجور دیگه بکنم تا برسم به سطح ایده آل اون موقع که بازم تغییر کرده همین تغییر و تلاش برای رسیدن یه نوع زدگی ایجاد کرده توی جامعه و بین مردم و دارید می بیند همه دارن می دون توی دنیا ( البته توی ایران اصلا این بحث نیستا چون ایران یه کشوری هست که برای زنده موندن باید از صبح تا شب جون کند و برای رسیدن به اون ایده آل باید دزدی کرد ) خلاصه اینها فعلا باشه تا بازم فکر کنم :دی
بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ، چون من که آفریده ام از عشق جهانی برای تو ! ![]() I've got a way of knowing when something is right I feel like I must have known you in another life Cause I felt this deep connection when you looked in my eyes Now I can't wait to see you again |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
همکار انجمن سینما
|
خوب حالا خوده شما بفرمائید چرا فکر می کنید تکنولوژی بده ( غیر از این شعره )
ببخشید گفتم ایران آقا دیگه کسی نگه ایران تا این تاپیک بسته نشه با تشکر :دی |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
همکار انجمن سینما
|
خوب این که بر می گرده به همون حرص خوده ما آدما و زیاده خواهی مون
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
خداییش خداییش خداییش خداییش تو چقدر به این مورد اعتقاد داری؟!
خداییشو بگو ها!
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
من به شخصه با خوندن تاپیکت نفهمیدم با کجای تکنولوژی مشکل داری؟ یکم بازترش کن.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
در شیرازی که ما زندگی میکنیم مردمش مهتاج تکنولوزی فرهنگی هستند
فقر فرهنگی در شیراز بیداد میکنه
|