![]() |
|
|
#2416 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
اگر لینک عکسهای تکراری و اصلشون رو به من بدید من عکسهای تکراری رو پاک میکنم! متشکرم
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Registered User
|
من کاملا بی اطلاع بودم...از اونجایی که این تصاویر به نظر خودم جدید بودن گذاشتم....
مرسی از اطلاعتون.. ![]() Quote:
![]() امیدوارم اینها تکراری نباشند... ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by English Lord; 02-18-2008 at 09:00 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Registered User
|
نمی دونم این عکسها را دیدید یا خیر همش از خانم رویا نونهالی هستش
در یکی از پیامها گذاشتن را با " ز" نوشته بودند که عجیب به نظر می رسه!!! بهر حال اگر تکراری بود ببخشید |
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Registered User
|
توی سایتهایی که جشنواره فجر را پوشش می دادند این سایت کیفیت عکسهایش از همه بهتر بود
آدرس سایت توی عکس مشخص است عکسها مربوط می شود به خانم الهام حمیدی |
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Registered User
|
اینم چند تا عکس کمتر تکراری از خانم ضیغمی
|
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Registered User
|
*+*+*+*
inam elnaz shakerdust dar filme majnono leli
|
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Registered User
|
*+*+*+*
edamash
|
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Registered User
|
یه عکس از خزر معصومی:
![]() ![]() این یکی چقده نازه.. ![]() ![]() بعدا بیشتر هم میذارم.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Registered User
|
مریلا زارعی...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Registered User
|
داوند این تاپیک را از پرشین تولز نگیرد که تنها دلیل لاگین کردنم در این 4 ساله فقط و فقط همین تاپیک بوده و بس
![]() میرسیم به سوژه همیشگی من ![]() بهاره رهنما ![]() چقدر پیر شده! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Registered User
|
سلام دوستان
کسی پوستر فیلم راننده تاکسی همونی که لاله اسکندری با مانتوی راه راه توش وایساده رو نداره ؟؟ |
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Registered User
|
عکس هایی متفاوت با عکس های معمول از نشست های خبری و اختتامیه جشنواره فیلم فجر unseen version
چند تایی از عکس ها رو میذارم اینجا بقیه رو میتونید روی لینک هایی که گذاشتم ببینید. عکس های اختصاصی وب سایت سی نگاه از نشست خبری آتش سبز با حضور مهتاب کرامتی و پگاه آهنگرانی ![]() ![]() ![]() عکس های اختصاصی وب سایت سی نگاه با حضور نیوشا ضیغمی-مهتاب کرامتی-لادن مستوفی-پگاه آهنگرانی-حامد بهداد و محمدرضا فروتن ![]() ![]() پدر نیوشا ضیغمی (سمت راست) ![]() این هم عوامل ساخت فیلم خواب زمستانی که به علت کیفیت بد فیلم ، پخش آن بعد از حدود 30دقیقه قطع شد . نشست مطبوعاتی فیلم هم لغو شد . ![]() پگاه آهنگرانی گزارش تصویری سی نگاه از اختتامیه جشنواره فیلم فجر ![]() ![]() Last edited by mip_se; 03-31-2008 at 09:28 AM.. دلیل: ویرایش |
|
|
|
|
|
#2430 |
|
کاربر فعال موبایل
|
با سلام لطفا عکس از مهشید توی ساعت شنی(اسم واقعیشو نمیدونم)....بذارید...ممنون!!!
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? Hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions; fed with the same food, hurt with the same weapons, subject to the same diseases, heal'd by the same means, warm'd and cool'd by the same winter and summer, as a Christian is? If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? And if you wrong us, do we not revenge? If we are like you in the rest, we will resemble you in that. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|