![]() |
|
|
#256 |
|
Banned
|
[
![]() ليلا حاتمی در خانواده ايی هنری در سال ۵۱ متولد شد . پدر وی مرحوم علی حاتمی کارگردان فقيد ايران و مادرش زهرا خوشکام از بازيگران قبل از انقلاب است. همين خانواده هنری باعث شد ليلا خيلی زود و در ۳ سالگی برای اولين بار مقابل دوربين حاضر شود. اولين تجربه او بازی در سريال سلطان صاحبقران در سال ۵۴ بود . پس از آن در سريال های طلاق(۵۶) و هزاردستان(۵۸) و زير گنبد کبود(۶۱) ايفای نقش کرد . اولين فيلم سينمايی خود را در سال ۶۲ با بازی در کمال الملک تجربه کرد . پس از آن با يک وقفه ۸ ساله در سال ۷۰ در فيلم سينمايی دلشدگان ايفای نقش کرد . او جزو معدود هنرپيشگان ايرانی است که دارای تحصيلات عاليه است .وی دارای فوق دیپلم برق از دانشگاه پلی تکنيک سوئيس است و ۲ سال نيز در فرانسه در رشته ادبيات مدرن فرانسه تحصيل کرده است . ليلا حاتمی همچنين جوايز بسياری را در سالهای اخير از آن خود کرده است .از جمله می توان دیپلم افتخار جشنواره پانزدهم برای بازی در فيلم ليلا و بهترين بازيگر نقش اول زن از پنجمين دوره جشن خانه سينما برای بازی در فيلم آب و آتش نام برد . فيلم شناسی ليلا حاتمی: کمال الملک(۶۲) دلشدگان(۷۰) ليلا(۷۵) شيدا(۷۸) ميکس(۷۸) آب وآتش(۷۸) مربای شيرين(۸۰) ايستگاه متروک(۸۰) ارتفاع پست(۸۰) سيمای زنی در دوردست(۸۲) سالاد فصل(۸۳) منبع: http://www.iran30nema.persianblog.com/ |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Registered User
|
![]() اين عروسكه ادمه چيه؟ ![]() ![]() بهاره رهنما ![]() بهاره رهنما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#258 |
|
Registered User
|
شايد اين اخرين پست من باشه .
حيف شد تاپيك خوبي بود اگر تا جمعه نيامدم براي هميشه خدافظ |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Registered User
|
Quote:
هي ميگه ميرم آخرشم مياد بازم ![]()
|
|
|
|
|
#260 |
|
Registered User
|
نيما عزيز عكس هايت حرف ندارن دمت گرم
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Registered User
|
و حالا دفتر خاطرات تقديم مي كند!:
|
|
|
|
#262 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Registered User
|
امشب پي تي رو ديدم احساس كرد جز اصحاب كهفم
مثل اينكه خدافظ |
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#268 | |
|
Registered User
|
Quote:
باز هم بيا نيما جان. |
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#270 |
|
Registered User
|
مهناز تویی خوشگل من
دردونه این دل من اگه یه روز نبینمت این می شه یک مشکل من ......
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|