![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
آقا من فيلترم!
يعني حتي ايران آرتور هم نمي تونم برم اگر امكان داره شما كه نيستيد بريد عكس بياريد در راه خدا بديد ما هم نگاه كنيم تا اينجا رو نفيلتريدن
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
چقدر شما ها سرد برخورد مي كنيد يخچالا
بازم خودم تقديم به خودم: ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
در تنها بازي تلويزيوني اش (غريبه) موفق ظاهر شد و بلافاصله از او براي بازي در فيلم شام آخر دعوت به عمل آمد. در شام آخر خيلي ها به او اميد بستند. بازي منحصر بفرد او در فيلم شبهاي روشن نشان داد كه يك رقيب سرسخت براي بازيگران بزرگ سينماي ايران پيدا شده است. در حالي كه در بيست و يكمين جشنواره فيلم فجر، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول زن حق مسلم او بود، جايزه را نيكي كريمي گرفت.
![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
عكس نبود!؟
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
تصويري از زشترين بازيگر زن ايراا جادوي آرايش دراز ديلاقي زن هزار چهره برنده ي تمشك طلايي
Last edited by nima178; 11-18-2004 at 08:50 PM.. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
به نكاهاي وارفته ايشان دقت كنيد:
Last edited by nima178; 11-18-2004 at 08:51 PM.. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
گوگوش ثاني كه آبروي گوگوش را برده است
بازيگري براي فيلم فارسي |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
مهتاب كرامتي ماه بي چون و چراي آسمان ايران
![]() Last edited by nima178; 11-18-2004 at 10:40 PM.. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
كارشناسي ميكروبيولوژي از دانشگاه آزاد اسلامي.
پس از آنكه در كلاسهاي كارگاه آزد بازيگري شركت كرد، براي ايفاي نقش هلن در فيلم / مجموعه مردان آنجلس برگزيده شد. او براي بازي در فيلم مرد باراني كانديد دريافت جايزه از هجدهمين جشنواره فيلم فجر شد. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
![]() |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
برداشت شخصيته يا جدی جدی تمشک گرفته؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
مدیر بازنشسته
|
نه بابا ميترا حجار تمشك نگرفته . در ضمن يكي از هنرپيشه هاي خوب نسل جوانه . نيما جان تاپيك راه انداختي كه چرند و پرند به ملت بگي !
چيه رفيقت راي نيورده ناراحت دادش سخت نگير اين عكس رو فقط به خاطرتو اسكن كردم ، گفتم اين شب جمعه اي به يه فيضي برسي ، هي خودت به خودت عكس تقديم نكني خداييش اومدم مجله رو بندازم دور ، گفتم بذار قبلشاين آقا نيما يه حالي بكنه ، بعد : |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|