PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > تاریخ و باستان شناسی

Reply

امکانات بيشتر
Old 03-28-2009, 11:30 AM   #31
Damn
Registered User

Damn's Avatar

Send a message via Yahoo to Damn Send a message via Skype™ to Damn
همه توی پی تی میدونن من نژاد پرستم ولی این حرفهای شما و امثال شما فقط باعث خنده دیگران میشه
Damn is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 01:33 PM   #32
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

لطفآ این آخرین باری باشه که دوستان در تاپیکهای بخش تاریخ اینگونه پست میزنند!

متشکرم
live for what? is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 01:51 PM   #33
Damn
Registered User

Damn's Avatar

با من بودی ؟
فکر میکنم این تاپیک ببندید بهتر باشه
Old 03-28-2009, 02:55 PM   #34
Trusted Member
DIXIE CHICKS
کاربر فعال فرهنگ و هنر

DIXIE CHICKS's Avatar

Quote:
نوشته ای از Damn View Post
همه توی پی تی میدونن من نژاد پرستم ولی این حرفهای شما و امثال شما فقط باعث خنده دیگران میشه
به کشور و تاریخ و گذشته ی یک ملت افتخار کردن یه مبحث و توهین و بی اعتباری و حقیر شمردن بقیه مبحث دیگه
اولی وطن پرست دومی نژاد پرست .
اولی سبب احترام و دومی ...

روزنامه لوموند پس از درگذشت دکتر مصدق:

حتی مرگ نیز که پیروزی نهایی اش بود، حق وی را ادا نکرد. مردی صادق و شرافتمند که با خداوندان نفت پنجه در پنجه افکند.
DIXIE CHICKS is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2009, 11:11 PM   #35
SadyProgrammer
Registered User

SadyProgrammer's Avatar

Icon1 پاسخ

Quote:
نوشته ای از raxtastar View Post
یک سوال داشتم نمی دونستم تاپیک جدا بزنم یانه (فک کنم اینجا جاش مناسبه!)

کسی در مورده زدنه تونل در زمانه ساسانیان اطلاعی داره؟ علت و چگونگی آنها؟

این به این خاطر هست که در راهروهای زیر زمینی خانه پدربزرگم اشیا و سکه های زمان ساسانی و بعد از اون اسلامی پیدا کردند

(جدی میگم !حتی تو روزنامه همشهری هم چاپ شد) البته اهمیتش خوده این اشیا که ظروف و گردسوز(یه نوع چراغه قدیمی)و.. استخوان انسان هست برای من نیست

جالب بودنه اون برای این هست که زیره کله شهر بصورته دالانهای طویل به هم وصل شده! و از یک طرف به روستایی در چند کیلومتر آنطرف تر هم رفته! افراد سن بالا فقط این رو میدونند که زمانه حمله روسها به اونجا پناه می بردند!
پيشيهنه‌ي تونل زدن در ايران آنهم بزرگترين تونل هاي تاريخ بشر به ايران و به پيش از ساسانيان باز مي گردد:

طولانی ترین کاریز جهان و عمیق ترین مادرچاه در شهرستان گناباد قرار دارد که تاریخ کندن آن به دوره هخامنشی و یا قبل از آن می‌رسد. کاریز یا کاریز «کهریز» به راهی که در زیر زمین می‌کنند تا آب از آن جریان یابد می‌گویند. کاریز کانالی است که از دیر باز برای مدیریت آب در زمین می‌ساخته‌اند. رشته چاهی است که از «چاه مادر» سرچشمه می‌گیرد و احیاناً هزارها متر به طول می‌انجامد که سرانجام آب این کاریزها برای شرب و کشت و کار به سطح زمین می‌رساند ودر جای معینی به روی زمین می‌آید. ایرانیان باستان در چندین هزار سال قبل دست به این ابتکار جدید زده و آن را کاریز یا کهریز نام نهادند. با این اختراع که در نوع خود در جهان تاکنون بی‌نظیر است، می‌توان مقدار قابل توجهی از آب‌های زیرزمینی را جمع آوری کرد و به سطح زمین رساند، که همانند چشمه‌های طبیعی ، آب آن در تمام طول سال بدون هیچ کمکی از درون زمین به سطح آن جاری گردد. کاریز که توسط مقنیان ایرانی اختراع شده، هزاران سال قدمت دارد. قدمت بسیاری لازم کاریز‌های ایران، از پنج یا شش هزار سال متجاوز است و عمری برابر با تاریخ کهن ایران دارد. با وجود این که چندبن هزار سال از اختراع آن می‌گذرد، مع هذا هنوز هم این روش استفاده از آب ، در قسمت مهمی از روستاها و مناطق مسکونی و کشاورزی و دامداری کشور معمول و متداول است و حتی یکی از ارکان اصلی کشت و زرع در نواحی خشک را تشکیل می‌دهد. این اختراع که امروزه شهرت جهانی پیدا کرده، بعدها از ایران به بسیاری از کشورهای جهان انتقال یافته و مورد استفاده مردم در دیگر نقاط دنیا قرار گرفته‌است. طولانی‌ترین کاریز جهان و عمیق‌ترین مادرچاه در شهرستان گناباد قرار دارد که تاریخ کندن آن به دوره هخامنشی و یا قبل از آن می‌رسد. گوبلو معتقد است که کاریز، ابتدا یک فن آبیاری نبوده، بلکه به طور کامل از تکنیک معدن نشأت گرفته و منظور از احداث آن جمع‌آوری آبهای زیرزمینی مزاحم (زه آبها) به هنگام حفر معادن بوده‌است.... تردیدی نیست که در گستره فرهنگی ایران، از معادن «مس» و احتمالاً «رویِ» موجود در کوه‌های زاگرس، در جریان هزاره دوم قبل از میلاد مسیح بهره‌برداری شده‌است.

براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AA

SadyProgrammer is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 11:42 AM   #36
Damn
Registered User

Damn's Avatar

Quote:
نوشته ای از DIXIE CHICKS View Post
به کشور و تاریخ و گذشته ی یک ملت افتخار کردن یه مبحث و توهین و بی اعتباری و حقیر شمردن بقیه مبحث دیگه
اولی وطن پرست دومی نژاد پرست .
اولی سبب احترام و دومی ...
این مبحث یه مقدار قدیمی و فکر میکنم شخصی باشه و اینجا هم ز یاد راجع بهش صحبت کردیم اگر دوست داری ادامه بدیم از طریق پ خ اعلام امادگی کن ادامه میدیم
البته تاپیک جداگانه هم فکر خوبیه اما تجربه ثابت کرده که یا پاک میشه یا قفل که البته درست هم هست چون بعضی جنبه ندارن
Old 03-31-2009, 01:12 PM   #37
Trusted Member
DIXIE CHICKS
کاربر فعال فرهنگ و هنر

DIXIE CHICKS's Avatar

Quote:
نوشته ای از Damn View Post
این مبحث یه مقدار قدیمی و فکر میکنم شخصی باشه و اینجا هم ز یاد راجع بهش صحبت کردیم اگر دوست داری ادامه بدیم از طریق پ خ اعلام امادگی کن ادامه میدیم
البته تاپیک جداگانه هم فکر خوبیه اما تجربه ثابت کرده که یا پاک میشه یا قفل که البته درست هم هست چون بعضی جنبه ندارن
دوست عزیز ... من به عقایدم معتقدم شما هم همین جور . برای یه گفتگوی دوستانه باید یه پایه مشترک وجود داشته باشه که تو این زمینه من و شما نداریم ، این تاپیک هم مسلما به انحراف کشیده می شه
امیدوارم موفق باشید
DIXIE CHICKS is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 01:35 PM   #38
Damn
Registered User

Damn's Avatar

منم بهمین دلیل ادامه ندادم ( چون شناخت درستی راجع به شما نداشتم و تجربه ثابت کرده اینجوری بحث کردن فقط با درگیری و دلخوری تموم میشه )
Quote:
برای یه گفتگوی دوستانه باید یه پایه مشترک وجود داشته باشه
خوب میشه پایه بحث این باشه که یا من درست میگم یا شما و یکی باید با دلایل درست دیگری قانع کنه ( البته اگر ادعای رفاقت داریم )
البته بعید میدونم در اینمورد صدق کنه چون جایی که تعصب وجود داره عقل حکم نمیکنه و این مبحث هم جدا از تعصب نیست
بهر حال من هم برای شما ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در موارد دیگه بیشتر با هم صحبت کنیم
Old 05-10-2009, 01:14 PM   #39
sherodinger
Registered User

سلام به همه

نظرتون راجع به این مطالب چیه؟

http://www.iranianuk.com/article.php?id=37270
sherodinger is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2009, 06:41 PM   #40
sina86
Registered User

تاریخچه مجسمه آزادی آمریکا + تصاویری از مراحل ساخت ، درون و بیرون مجسمه

مجسمه آزادی یا تندیس آزادی که نام اصلی آن «آزادی روشنگر جهان» است (به انگلیسی: Liberty Enlightening the World - به فرانسه: La liberté éclairant le monde)، مجسمه بزرگی است که در سال ۱۸۸۶ (میلادی) توسط فرانسه به ایالات متحده آمریکا هدیه داده شده‌است.
این مجسمه در جزیره آزادی در بندر نیویورک نصب شده و به صورت نمادی برای خوش‌آمد گویی به مسافرانی که راه دریا به نیویورک می‌آیند درآمده‌است. این مجسمه که با رویه‌ای از مس پوشش یافته، در سال ۱۸۸۶ به مناسبت یکصدمین سال استقلال امریکا از بریتانیا و به عنوان نمادی از دوستی فرانسه و آمریکا به این کشور اهدا شده‌است.
طرح مجسمه را فردریک بارتولدی مجسمه‌ساز فرانسوی، و سازه درونی آن را الکساندر ایفل، مهندس فرانسوی برج ایفل، طراحی کرده‌اند. اوژن ویوله لودوک نوع مسی را که برای پوشش مجسمه بکار رفته انتخاب کرده‌است.
مجسمه به شکل شخصیت زنی است ایستاده در حال گام برداشتن، که دور سرش را هفت اشعه نورانی فراگرفته‌است. او با دست چپ خود یک لوح سنگی را نگه داشته و با دست راست خود مشعلی فروزان را بالای سر خود نگه داشته‌است. روی لوح سنگی با شماره‌های رومی نوشته شده JULY IV MDCCLXXVI که نشانگر ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ (میلادی) و تاریخ استقلال آمریکا است.
امروزه مجسمه آزادی یکی از نمادهای مشهور کشور آمریکا است. قبل از همگانی شدن سفرهای هوایی، مجسمه آزادی اولین نشانی از آمریکا بود که مسافران کشتی‌ها هنگام نزدیک شدن به سواحل آمریکا مشاهده می‌کردند.
از نظر شمایل ظاهری، طراحی این مجسمه به مجسمه باستانی غول رودس و مجسمه کارلو بوروموئه کشیش ایتالیایی شباهتهایی دارد. این مکان یک میراث جهانی یونسکو در آمریکا میباشد.

Last edited by sina86; 09-07-2009 at 06:46 PM..
sina86 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2009, 06:42 PM   #41
sina86
Registered User

Old 09-07-2009, 06:42 PM   #42
sina86
Registered User

Old 09-07-2009, 06:43 PM   #43
sina86
Registered User

Old 09-07-2009, 06:43 PM   #44
sina86
Registered User

عصر ایران

Last edited by sina86; 09-07-2009 at 06:46 PM..
Old 09-08-2009, 12:29 AM   #45
Eli_23
Registered User

Eli_23's Avatar

Send a message via Yahoo to Eli_23 Send a message via Skype™ to Eli_23
مرصی جالب بود
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules