![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
همه توی پی تی میدونن من نژاد پرستم ولی این حرفهای شما و امثال شما فقط باعث خنده دیگران میشه
|
|
|
#32 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
لطفآ این آخرین باری باشه که دوستان در تاپیکهای بخش تاریخ اینگونه پست میزنند!
متشکرم
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
با من بودی ؟
فکر میکنم این تاپیک ببندید بهتر باشه |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
اولی وطن پرست دومی نژاد پرست . اولی سبب احترام و دومی ...
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
پيشيهنهي تونل زدن در ايران آنهم بزرگترين تونل هاي تاريخ بشر به ايران و به پيش از ساسانيان باز مي گردد:طولانی ترین کاریز جهان و عمیق ترین مادرچاه در شهرستان گناباد قرار دارد که تاریخ کندن آن به دوره هخامنشی و یا قبل از آن میرسد. کاریز یا کاریز «کهریز» به راهی که در زیر زمین میکنند تا آب از آن جریان یابد میگویند. کاریز کانالی است که از دیر باز برای مدیریت آب در زمین میساختهاند. رشته چاهی است که از «چاه مادر» سرچشمه میگیرد و احیاناً هزارها متر به طول میانجامد که سرانجام آب این کاریزها برای شرب و کشت و کار به سطح زمین میرساند ودر جای معینی به روی زمین میآید. ایرانیان باستان در چندین هزار سال قبل دست به این ابتکار جدید زده و آن را کاریز یا کهریز نام نهادند. با این اختراع که در نوع خود در جهان تاکنون بینظیر است، میتوان مقدار قابل توجهی از آبهای زیرزمینی را جمع آوری کرد و به سطح زمین رساند، که همانند چشمههای طبیعی ، آب آن در تمام طول سال بدون هیچ کمکی از درون زمین به سطح آن جاری گردد. کاریز که توسط مقنیان ایرانی اختراع شده، هزاران سال قدمت دارد. قدمت بسیاری لازم کاریزهای ایران، از پنج یا شش هزار سال متجاوز است و عمری برابر با تاریخ کهن ایران دارد. با وجود این که چندبن هزار سال از اختراع آن میگذرد، مع هذا هنوز هم این روش استفاده از آب ، در قسمت مهمی از روستاها و مناطق مسکونی و کشاورزی و دامداری کشور معمول و متداول است و حتی یکی از ارکان اصلی کشت و زرع در نواحی خشک را تشکیل میدهد. این اختراع که امروزه شهرت جهانی پیدا کرده، بعدها از ایران به بسیاری از کشورهای جهان انتقال یافته و مورد استفاده مردم در دیگر نقاط دنیا قرار گرفتهاست. طولانیترین کاریز جهان و عمیقترین مادرچاه در شهرستان گناباد قرار دارد که تاریخ کندن آن به دوره هخامنشی و یا قبل از آن میرسد. گوبلو معتقد است که کاریز، ابتدا یک فن آبیاری نبوده، بلکه به طور کامل از تکنیک معدن نشأت گرفته و منظور از احداث آن جمعآوری آبهای زیرزمینی مزاحم (زه آبها) به هنگام حفر معادن بودهاست.... تردیدی نیست که در گستره فرهنگی ایران، از معادن «مس» و احتمالاً «رویِ» موجود در کوههای زاگرس، در جریان هزاره دوم قبل از میلاد مسیح بهرهبرداری شدهاست. براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AA
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته تاپیک جداگانه هم فکر خوبیه اما تجربه ثابت کرده که یا پاک میشه یا قفل که البته درست هم هست چون بعضی جنبه ندارن |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
امیدوارم موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
منم بهمین دلیل ادامه ندادم ( چون شناخت درستی راجع به شما نداشتم و تجربه ثابت کرده اینجوری بحث کردن فقط با درگیری و دلخوری تموم میشه )
Quote:
البته بعید میدونم در اینمورد صدق کنه چون جایی که تعصب وجود داره عقل حکم نمیکنه و این مبحث هم جدا از تعصب نیست بهر حال من هم برای شما ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در موارد دیگه بیشتر با هم صحبت کنیم |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
تاریخچه مجسمه آزادی آمریکا + تصاویری از مراحل ساخت ، درون و بیرون مجسمه
مجسمه آزادی یا تندیس آزادی که نام اصلی آن «آزادی روشنگر جهان» است (به انگلیسی: Liberty Enlightening the World - به فرانسه: La liberté éclairant le monde)، مجسمه بزرگی است که در سال ۱۸۸۶ (میلادی) توسط فرانسه به ایالات متحده آمریکا هدیه داده شدهاست. این مجسمه در جزیره آزادی در بندر نیویورک نصب شده و به صورت نمادی برای خوشآمد گویی به مسافرانی که راه دریا به نیویورک میآیند درآمدهاست. این مجسمه که با رویهای از مس پوشش یافته، در سال ۱۸۸۶ به مناسبت یکصدمین سال استقلال امریکا از بریتانیا و به عنوان نمادی از دوستی فرانسه و آمریکا به این کشور اهدا شدهاست.طرح مجسمه را فردریک بارتولدی مجسمهساز فرانسوی، و سازه درونی آن را الکساندر ایفل، مهندس فرانسوی برج ایفل، طراحی کردهاند. اوژن ویوله لودوک نوع مسی را که برای پوشش مجسمه بکار رفته انتخاب کردهاست. مجسمه به شکل شخصیت زنی است ایستاده در حال گام برداشتن، که دور سرش را هفت اشعه نورانی فراگرفتهاست. او با دست چپ خود یک لوح سنگی را نگه داشته و با دست راست خود مشعلی فروزان را بالای سر خود نگه داشتهاست. روی لوح سنگی با شمارههای رومی نوشته شده JULY IV MDCCLXXVI که نشانگر ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ (میلادی) و تاریخ استقلال آمریکا است. امروزه مجسمه آزادی یکی از نمادهای مشهور کشور آمریکا است. قبل از همگانی شدن سفرهای هوایی، مجسمه آزادی اولین نشانی از آمریکا بود که مسافران کشتیها هنگام نزدیک شدن به سواحل آمریکا مشاهده میکردند. از نظر شمایل ظاهری، طراحی این مجسمه به مجسمه باستانی غول رودس و مجسمه کارلو بوروموئه کشیش ایتالیایی شباهتهایی دارد. این مکان یک میراث جهانی یونسکو در آمریکا میباشد. ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by sina86; 09-07-2009 at 06:46 PM.. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عصر ایران Last edited by sina86; 09-07-2009 at 06:46 PM.. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
مرصی جالب بود
|
|