ممنون از حامد عزیز و دنیا جان ... خیلی ممنونم که بحث رو ادامه میدن
به حرفای زالو هم توجهی نکنین اگه شعور داشت چنین حرفی نمیزد ... ادامه بدین دوستان مرجع خوبی میشه
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
ممنون از حامد عزیز و دنیا جان ... خیلی ممنونم که بحث رو ادامه میدن
به حرفای زالو هم توجهی نکنین اگه شعور داشت چنین حرفی نمیزد ... ادامه بدین دوستان مرجع خوبی میشه
سلام مجدد.حامد جان خواهش مي كنم....پس شمام باجگاه درس خونديد؟دكتر ضميري استاده بنده هم بودن.....
اطلاعاتتون تاييد مي شه....
البته همه چيز نسبيه....گاو داره موفق داريم تو اين شرايط گاوداري كه بيچاره شده باشه هم داريم....مديريت تو اين شرايط خيلي مهمه.....كلا كار كردن با موجوده زنده در ايران ريسكش فوق العاده بالاست.....خبره شركته ارژن رو هم شنيده بودم....واقعا نمي دونم دولته محترم داره چيكار مي كنه....از اون طرف گوسفندا رو به بهانه ي خشكسالي و نبوده علوفه ،خريدن و روانه ي كشتارگاه كردن بعد علوفه ي ارزان در اختياره دامدارايي كه هيچي ديگه نداشتن گذاشتن....از اين طرف هم كه قيمته لبنيات و....خدا صبر بده!!!!!
بله الان يك سالي هست مجوز برايه زيره 30000تايي نمي دن...فقط يه چيزي...شيراز فقط اينجوريه ديگه؟من گفتم حدودا 100 ميليون بيشتر نمي خواد چون فكر كردم فقط شيراز اينجوريه و بقيه ي شهر ها اين مشكلو ندارن.....به هر حال وامه خوبي ميدن....ولي اداره ي 30000 تايي خيلي سخته....
والا من کازرون درس خوندم.آزاد خوندم.گروه خون ما با سراسری ها ری اکشن میده.دی...
خلاصه آره دیگه.خودت که در جریان هستی.امروز رفتم مدیریت جهاد سر شمس با بخش منابع طبیعی و... اونجا هم کمک خاصی نکردن.
میدان دام رو بلدی؟اونجا گفتن اگر بخوای دامداری داریم بهتون بدیم ولی اگر رفته باشی میدونی چه افتضاح هست.اصلا به کار نمیاد.
شما چیکار میکنید؟کجا مشغولین؟
ادم هرچی بیشتر پیگیر میشه بیشتر ناامیدش میکنن.
اون و حتی پرورش غورباقه هم داریم توی ایران.پرورش تمساح من فهمیدم چطوره ! کسی اطلاعاتی داره
حامد جان الان داريد ري اكشن مي ديد ديگه؟
بله ميدونه دام هم رفتم....راست مي گي اونجا هم به درد نمي خوره...
من والا دارم مي خونم واس فوق اگه خدا بخواد 1 ماه ونيم ديگه كنكور مي دم ببينم چي مي شه.....ولي دوستام كه شهرستاني بودن همه رفتن سره كار!فقط شيراز كار پيدا نمي شه مثله اينكه!!!!
سيرنگ كه نيرو مي خواست چند وقت پيشا.....دامپزشكي هم مي خواست...مصاحبه هم نداشت.....شما نرفتي؟
جهاد كل هم رفتين؟آدمايه بخشه پرورش و اصلاح گاوش خيلي با حالن!كمك مي كنن...فاميلشونو متاسفانه يادم نيست...ولي خوب به هر حال تو جهاد آدمو از زندگي نااميد مي كنن!!!!
سلام.
آقا شوخی کردم.دی...
خوب انشااله که قبول بشی.
آره درسته.شیراز کار پیدا نمیشه.البته طبیعی هم هست.کی حیون نگه میداره توی خونه.دی...
در مورد سیرنگ نشنیدم...حرف کی هست؟
دامپزشکی که من الان واسه طرح درخواست دادم هنوز قبول نکردن.بعد انقدر پر رو هستن.میگن باید با ماهی 340 سر کنید.نه اضافه کار نه حق محرومیت از مطب.یعنی از یه کارگر شما حقوقت کم تره.خلاصه اون هم نشده فعلا.
شما کوچکترین کاری بخوای انجام بدی توی بخش خصوص باید مصاحبه بشی.داروخانه/کلینیک/واکسیناسیون...
جهاد هم رفتم.اول گفتن برو ساختمان شماره 2 بعد از فلکه گاز.بعد روفتم اونجا گفتن برو مدیریت شهرستان سر شمس.اونجا هم رفتم گفتن برو جهاد حومه.
کلا جهادی ها آدمهای بدی نیستن به نسبت دامپزشکی.آدم خوب توشون زیاده.
در مورد سیرنگ اگر خبری داشتی ممنون میشم بنویسی.
پس فعلا.
حامد جان سيرنگ هر چند وقت يه بار تو روزنامه آگهي ميده! كه به چند نفر نيازمنديم......بعد مشخصش اينه كه ننوشته برايه كجا مي خوان فقط نوشته يك شركته معتبر به تعدادي ....... نياز دارد!!!همين كه نامو نشون نداره سيرنگه....من 3 دفعه آگهيشو در عرضه 1 سال ديدم...آخرين آگهيشم ماله 5_6 ماه پيش بود...به روزنامه ي خبر مراجعه كنيد
سلام
دنبالیشم یه گاوداری بزنم ,چقدر وام میدن؟وضع تسهیلات چطوره؟
[QUOTE=پتان;1988036]ممنون دنیا جان .
والله کار رو من نمیکنم کارگرها می کنن .
در مورد نژادهای گوشتی بیشتر توضیح میدی چقدر سوددهی دارن؟[/QUOTE
با سلام : من در حال احداث یه گاوداری 50راسیم میخاستم اکه دوستانی که در این باره اطلاعاتی دارن کمک کنن ممنون میشم![]()
دوستان سلام
کسی میتونه تمام هزینه ها و درآمد های یه گاوداری شیری را در اختیار من بذاره ممنون میشم.![]()
سلام . داشتم تو نت میگشتم که سر از اینجا دراوردم . گفتم یه شاید بتونم یه کمکی بتونم بکنم.
کلا " 2تا سیستم پرورش گاو داریم . یکی پرواری که از گوساله های نر هولشتاین استفاده میشه و بعد از مدت حدودا 11ماه آماده کشتار میشه و میفرستنش کشتارگاه . یعنی بازگشت سرمایه تو سیستم پرواری حدودا 1 سال است .
سیستم دوم پرورش گاو شیری هستش که از 2 نژاد هولشتاین و جرسی استفاده میکنن . البته هولشتاین بهترین نژادش میتونه تا روزی 50لیتر شیر هم بده که تو ایران حدودا" بین 35 تا 40 لیتر شیر در روز میدن . از نژاد جرسی کمتر استفاده میشه چون تولید کمتری داره ولی درصد چربی شیر بالاتری نسبت به هولشتاین داره .
(95 درصد دامداریهای ایران از هولشتاین استفاده می کنن ) .
در مورد وام هم باید بگم که جهاد به مساحت زمین و تعداد دامی که میخوای پرورش بدی وام میده . مثلا برای حدود 20 راس گاو 50 میلیون وام میده که بازپرداختش 5 ساله هستو ساله اولشم تنفس میدن .
حدود 300 راس داشته باشی میتونی ماهی 5میلیون درامد داشته باشی . البته اگه شیری باشن .
نکته مهم اینه که خودت زمین داشته باشی و بتونی ذرت یا جو یا یونجه را بکاری .
کمترین مساحت زمین واسه شروع و احداث یه گاوداری فسقلی حداقل 5000 متره .
اگه کمکی خواستی بهم ایمیل بزن . مهندس بهرامی vahidvbf@yahoo.com
سلام.
مدتی هست که به دنبال جمع آوری مطالبی در مورد گاوداری و در واقع دغدغه های یک گاودارم .. مشغول نوشتن یک نمایشنامه هستم .
باید بگم که تمامی صحبت ها ی شما رو خوندم و در واقع به همین علت در سایت ثبت نام کردم. از همتون ممنون میشم اگر بتونید باز هم بحث رو ادامه بدید و بهم کمک کنید. حول محور خود دامدار و یا سرمایه گذار .. اینکه بزرگ ترین نگرانی یک دامدار چی می تونه باشه ؟ درگیر چه مشکلاتی هست؟ ( مراکز دولتی و ...)فکر می کنید کدوم بیماری در واقع پایان کار یک گاودار هست ؟ تب برفکی ؟ جنون گاوی ؟ این بیماری ها از کجا میان ؟ (پودر گوشت .. واردات ..؟)
در بین صحبت هاتون چند چیز برام مبهم بود : رشته ی مهندسی دامپروری ( اگر اشتباه نکنم!!) و مافیای گوشت یا دامداری ( منظور همین صنف)
اگر بتونید حول این موضوع ها بحث رو ادامه بدید واقعن ممنون میشم.
الف.پ
ویرایش توسط الف.پ : December 10th, 2011 در ساعت 02:41 PM
سلام منظورتون پرورش کروکودیله دیگه ؟
بنابه دلایلی مثل : مصرف زیاد گوشت این حیوان در چین ، ارزش فوق العاده پوست ، میزان زیاد تخم گزاری ، تغذیه از گوشت احشام و طیور مرده و زود خو گرفتن با پرورش دهنده و.... مورد مناسبیه .
مجتمع کارافرین جوان تو تو مشهد دوره اموزشیش رو داره .حدود 2 میلیون تومن ( 3 روز مشهد + 7 روز تایلند ) . یک پکیج اموزشی هم در این مورد دارند که می تونند برات بفرستند.
0511-7248085