آیا ارتودنسی درد دارد و آیا اثر دارد؟
من می خواهم ارتودنسی کنم.نمی دانم که باید پلاک ثابت یا متحرک یا برکت بگذارم.همش از رشد دندان به صورت
کج می ترسم ولی دروغ نگویم از ارتودنسی هم کم نمی ترسم.می شود به سوالاتم جواب کامل دهید؟!
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
آیا ارتودنسی درد دارد و آیا اثر دارد؟
من می خواهم ارتودنسی کنم.نمی دانم که باید پلاک ثابت یا متحرک یا برکت بگذارم.همش از رشد دندان به صورت
کج می ترسم ولی دروغ نگویم از ارتودنسی هم کم نمی ترسم.می شود به سوالاتم جواب کامل دهید؟!
من ارتودنسی کردم . 3 سالی هست که برداشتم . به مدت 2 سال روی دندان هایم بود . درد داره ولی عادت میکنی . باز هم بستگی به فرم فک و دندان ها داره . من 4 تا دندون کشیدم تا جا برای مرتب شدن دندان ها باز شد . ولی الان راضیم . ارزش درد کشیدن رو داشت
یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ متر مفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره،خودت رو پیدا کن
نه ... درد نداره ... من هم ارتودنسی داشتم ... فقط بدی اش این بود که 4 تا از دندونای سالمم رو اول کار کشیدن اما اثر کرد ... خیلی خوب شد .
اگه کسی خواست تو این سایت تبلیغ داشته باشه (ارزون ) پ خ بده ! یا با این آی دی Dirt.oscar در تماس باشه
وله درد... پولش چقده ؟
Spoiler
با اسب تند و سرکش به سوی دشمن بتازیا پیروزی بدست آر
یا جان خود را بباز
![]()
.... حیدرخان ..
.. حیدرخان ....
پاشو که وقته کارههنگام کارزاره
تیر مردانگی را بیرون بیار از ترکش
شمشیر عدل خود را بروی دشمن برکش
![]()
سلام دوستان
من قصد انجام ارتودنسی دارم.
چند دسوال داشتم.
فواصل بین جلسات چقده؟
اگه قرار باشه دندون کشیده بشه از کدوم قسمت کشیده میشه؟
با توجه به اینکه شغل من تدریسه، آیا انجام اون در وسط سال تحصیلی مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟ از نظر تکلم و زیبای.
آیا این ریسک وجود داره که دندونهای جلویی رو از دست بدم؟
فواصل شاید ماهیانه باشه
دندون های انتهایی را فکر کنم می کشن
روی تکلم هم کاری نداره
دکتر نوید متخصص درمان انواع امراض شوما
سلام
منم 1 سال پیش ارتو دنسی کردم حدود 1.5 رو دندونام بود
هیچ دندونی رو نکشید دکتره (البته به تور مادر زاد در هر فک 1 دندون کم داشتم و ظاهرا قرار نیست دندون عقل در بیارم)
800 تومن برای من در امود
فقط 2 سه روز اول که دندون ها تحت فشار بود موقع جویدن بعضی وقت ها درد داشتم اما بعدش به مرور اصلا احساسشون هم نمی کردم
مسواک مخصوص داره برای تمیز نگهداشتن دندون ها و سیم کشی. بعد از قضا خوردن سعی کن تا مسواک نزدی جلوی کسی نخندی چون به طرز فجیعی غذا لابه لای سیم ها گیر می کنه
جلسات هر یک ماه و نیم بود
روزی که سیم کشی های دندون هام رو برداشتم احساس پرواز داشتم![]()
من شش چيز را در شش جا قرار دادم، ولي مردم آن را در شش جاي ديگر طلب مي كنند وهرگز به آن نمي رسند:
من علم را در گرسنگي قرار دادم ، ولي مردم آن را در سيري دنبال مي كنند.
من عزت را در نماز شب قرار دادم ، ولي مردم آن را در دستگاه سلاطين مي جويند.
من ثروت را درقناعت قرار دادم ، ولي مردم آن را در كثرت مال طلب مي كنند.
من استجابت دعا را درلقمه حلال قرار دادم ، ولي مردم آن را در قيل وقال دنبال مي كنند.
من بلند مرتبگي را درتواضع قرار دادم ، ولي مردم آن را درتكبر مي طلبند.
من راحتي را در بهشت قرار دادم ، ولي مردم آن را دردنيا طلب مي كنند.
1 سال و نیم رو دندونات بود یعنی الان هم هس؟؟؟منم 1 سال پیش ارتو دنسی کردم حدود 1.5 رو دندونام بود
قسمت و نصیب و تقدیر یه دروغ بچگونه اس
بچه هایی که اینجا میگن ارتودنسی کردن
از چند سالگی انجام دادن ؟
2 سال پیش دکتر به من گفت بخوای ارتودنسی کنی یه 4 5 سالی باید رو دندونات باشه
البته مال من مشکل خاصی نداشت
معمولا حدود 1400 هزینه داره
یک سال و چند ماه هم زدم. از همون اول که میزاری درد داره. دردش هم یه جوریه که قطع نمیشه موقع جویدن هم بیشتر میشه. هر یک ماه هم که میری تنظیم کنی دردش از نو میاد اما بعد 2 هفته شروع میکنه به درد گرفتن. واسه من 2 هفته درد نداشت 2 هفته درد داشت
ثابت و متحرک بودنش هم دکتر بهت میگه.
یادت باشه دندونهایی که زیاد جاشون تغییر میکنه هیچوقت استحکام قبلی رو ندارن.