کجای تهران لباس مردونه هاش هم خیلی شیکه و هم قیمتش مناسبه ؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
کجای تهران لباس مردونه هاش هم خیلی شیکه و هم قیمتش مناسبه ؟
شیک و قیمت مناسب؟ نمیشه که...
میلاد نور ...شیکه ولی گرونه
پاساژ فردوسی گرونه ایرانی هم زیاد داره توش.
پاساژ مفید ارزونه و بعضی مغازه هاش خیلی شیکه. دریان نو هست. آدرسش.
به ترتیب کلاس بندی گفتم
پاسداران
خیابان میرداماد
میلاد نور
تیراژه
کویتی ها
پلاسکو
گمرک
سید اسماعیل
یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ متر مفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره،خودت رو پیدا کن
شیک و قیمت مناسب؟ نمیشه که...
میلاد نور ...شیکه ولی گرونه
پاساژ فردوسی گرونه ایرانی هم زیاد داره توش.
پاساژ مفید ارزونه و بعضی مغازه هاش خیلی شیکه. دریان نو هست. آدرسش.
به ترتیب کلاس بندی گفتم
پاسداران
خیابان میرداماد
میلاد نور
تیراژه
کویتی ها
پلاسکو
گمرک
سید اسماعیل
لباس مردونه یعنی چی میخوای بخری ؟ کت شلوار ؟ جین ؟ کاپشن چرم ؟ کفش ؟!
همه چیز رو که یکجا نمیفروشن ! من توصیه میکنم بسته به میزانی که میخوای پول خرج کنی لباسهای غیر سنگین رو از شعب فروشگاه های زنجیزه بخری ، ایرانی بخوای پاتن هست که خیلی ارزونه ولی آشغاله ، آیرین جین هست که جسنش خدایی خوبه ولی خوب قیمت هاشم کمی زیاده، میتونی بری مستر پیچ نمیدونم بوسینی و ... که قیمتهاش خیلی بالا نیست باز بخوای بشتر پول خرج کنی باید بری سراغ مارکهای خیلی معروف تر در سطح جهانی .
شعبشم که ریخته !
کت شولوار اگر میخوای از میدون ولی عصر به پایین که میای توی ولی عصر پره ( قیمت ها بالاس ولی ) باز اونم فروشگاه های زنجیره ایش هست مثل هاکوپیان (ارزون میخوای برک که از پاتن جامه هم بد تره ! ) ولی بهتره که اگر وقت داری یه خیاط عالی پیدا کنی بگی مخصوص خودت بدوزه![]()
برو ساختمون پلاسکو توی جمهوری
تنوع بالا قیمت خوب
یا برو بازار تهران
تو برند ها هم هاکوپیان خوش دوخت هست البته قیمت ها تند می باشند
در ضمن برخورد هاکوپی ها هم خیلی خوبه و کلا اغفال میشی و می خری!خدمات پس از فروش و تخفیف ویژه و از این صیغه ها هم زیاد داره
پاساژ مفید جنسهاش یکبار مصرف هستشپاساژ مفید ارزونه و بعضی مغازه هاش خیلی شیکه. دریان نو هست. آدرسش.
قائم هم خوبه !
گرونتر خواستی تندیس
If you make people think they're thinking, they'll love you. If you really make them think, they'll hate you
پاساژ مفيد كه پاساژ محليه جنساشم از پلاسكو مياره
ميلاد نور هم كه اسم در كرده هر چي تو پاساژ فردوسي هست تو ميلاد نور هم هست غير اون نمايندگياش
من كاپشن تو فردوسي خريدم 230 همونو تو ميلاد نور قيمت كرديم 310
پلاسکو هم تنوع خوبی داره هم قیمتهاش فضایی نیست!!
خداوند قادر مطلق است,شک مکن!