esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 23 , از مجموع 23

موضوع: بهترین آموزشگاه زبان در تهران

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط amk نمایش نوشته ها
    مطمئنی ؟
    من یکی از رفیقام استاد اونجاس میخوای ازش بپرسم؟
    ممنون

اگر خودت جایی رو می شناسی معرفی کن

سپاسگذارم

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

من موسسه زبان پرتو دانش پیشنهاد می‌کنم. به نظر من فوق‌العاده است. من که خودم و دوستام راضییم. از مکالمه با سیستم
    cutting edge که به نام دوره‌های prc ثبت نام می‌کنن. مدرک از لانگمن و ان سی سی انگلیس هم می‌دن. من الان ۳ تا از مدرکاشو گرفتم و استعلام هم گرفتم برای ایلتس هم داریم آماده می‌شیم سایتش
    www.gets.ir
    tel 88716400

Registered User mr-mostafa آواتار ها

یکی از دوستای من استاد موسسه هرمس هستش و میگه خیلی عالیه حتی از سفیر هم بهتره.
    الان هرمس مختلط هست و زبانهای انگلیسی، فرانسه ، آلمانی، اسپانیایی، عربی و روسی رو داره حالا من میخوام بدونم کسی تو این موسسه بوده واقعا خوبه؟؟؟؟ من برای زبان انگلیسی میخوام برم و شعبه هاش تو غرب تهران زیاده و من هم سمت آریاشهر هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

همکار کار و تجارت و سرمایه alibati آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-mostafa نمایش نوشته ها
    یکی از دوستای من استاد موسسه هرمس هستش و میگه خیلی عالیه حتی از سفیر هم بهتره.
    الان هرمس مختلط هست و زبانهای انگلیسی، فرانسه ، آلمانی، اسپانیایی، عربی و روسی رو داره حالا من میخوام بدونم کسی تو این موسسه بوده واقعا خوبه؟؟؟؟ من برای زبان انگلیسی میخوام برم و شعبه هاش تو غرب تهران زیاده و من هم سمت آریاشهر هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شماره ای ؟ ادرس سایتی چیزی نداری ؟
    کسی هست اینجا رفته باشه ؟

Registered User mr-mostafa آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alibati نمایش نوشته ها
    شماره ای ؟ ادرس سایتی چیزی نداری ؟
    کسی هست اینجا رفته باشه ؟
    سایتش www.hermes.ir هستش و داخلش بری تمام شعبه هاش هستش سمت غرب تهران شعبه بیشتر داره. برای من خوبه. شعبه شهران زبان آلمانی هستش و آیت اله کاشانی زبان انگلیسی هستش. خیابان دولت و ونک هم داره

7. تبلیغات در اینترنت

سایتش www.hermes.ir هستش و داخلش بری تمام شعبه هاش هستش سمت غرب تهران شعبه بیشتر داره. برای من خوبه. شعبه شهران زبان آلمانی هستش و آیت اله کاشانی زبان انگلیسی هستش. خیابان دولت و ونک هم داره
    ممنون شما خودت ثبت نام کردی

ممنون شما خودت ثبت نام کردی

New User

سلام، من فکر میکنم اگر برای دوره های مکالمه دنبال کلاس هستید، بهتره علاوه بر self study سراغ کلاسهای نیمه خصوصی برید، چون معمولا بازدهی خیلی بیشتری دارند و مثل کلاسهای گروهی نیست که دانشجوها معمولا مستعد نیستند، من الان 2 ساله که توی موسسه نانونت به همین شیوه دارم درس می خوانم و خیلی هم راضیم، چون هم سریع پیش میریم هم معلم برامون به طور کامل وقت می گذاره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2